Pages

Friday 10 February 2012

Nr.12108 De Engel des HEREN legert Zich rondom wie Hem vrezen

De Engel des HEREN legert Zich rondom wie Hem vrezen
   
 
Dit is het uur dat er grote vrees op de kerk zal Vallen en grote wonderen 
 
Psalm 60:6 Gij hebt hun die U vrezen, een banier gegeven,  om zich bijeen te scharen vanwege de (waarheid) boogschutters.
 
Psalm 34:8  De Engel des HEREN legert Zich rondom wie Hem vrezen, en redt hen.
 
Psalm 34:10 Vreest de HERE, gij, zijn heiligen, want wie Hem vrezen, hebben geen gebrek.
 
Psalm 34:12b  ik zal u de vreze des HEREN leren.
 
Spreuken 3:7b Vrees de HERE en wijk van het kwaad;
 
Spreuken 3:8 Het zal medicijn wezen voor uw vlees, en lafenis voor uw gebeente.

Spreuken 8:13 De vreze des HEREN is het kwade te haten; hoogmoed en trots en boze wandel en een mond vol draaierijen haat ik.
 
Spreuken 19:23 De vreze des HEREN is ten leven; men overnacht verzadigd, door het kwaad niet bezocht.
 
Psalm 147:11 De HERE heeft welbehagen in wie Hem vrezen, die op zijn goedertierenheid hopen.
   
Psalm 86:11 Leer mij, HERE, uw weg, opdat ik in uw waarheid wandele; verenig mijn hart om uw naam te vrezen.
 
Psalm 103:11  Maar zo hoog de hemel is boven de aarde, zo machtig is zijn goedertierenheid over wie Hem vrezen.
 
Psalm 115:13 Hij zal zegenen wie de HERE vrezen, kleinen zowel als groten.

 
Intimiteit met God
 

Samenzijn met de Goede Herder
 
Toen Abraham een verbond aanging met God werd hij de vriend van God genoemd. Het volle bloedverbond brengt ons in volle intimiteit met God.


Het brengt ons in de volheid van liefde. 
 

 Wij zullen de volheid van Ps. 23 kennen.

Vers 1.         De HERE is mijn herder, mij ontbreekt niets;
Vers 2.        Hij doet mij nederliggen in grazige weiden; Hij voert mij aan rustige wateren;
Vers 3.        Hij verkwikt mijn ziel. Hij leidt mij in de rechte sporen om zijns naams wil.
Vers 4.        Zelfs al ga ik door een dal van diepe duisternis, ik vrees geen       kwaad, want Gij zijt bij mij; uw stok en uw staf, die vertroosten       mij.
Vers 5.        Gij richt voor mij een dis aan voor de ogen van wie mij benauwen;  Gij zalft mijn hoofd met olie, mijn beker vloeit over. 
Vers 6.        Ja,heil en goedertierenheid zullen mij volgen al de dagen van mijn leven; ik zal in het huis des HEREN verblijven tot in lengte van dagen. 
 
Jesaja 49:16  Zie, Ik heb u in mijn handpalmen gegrift, uw muren zijn bestendig voor mij.
 
Onze naam is gegraveerd in Zijn hand. Zijn naam is op onze voorhoofden geschreven. Angst brengt ons in hopeloosheid, wanhoop en dood. 

Maar de HERE geeft ons grote hoop en verwachting en leven.
 
Als wij in Christus zijn, moeten wij uit alle macht een grip krijgen op Gods Woord.
 
Psalm 23
vers 1          De Heer is mijn herder, mij ontbreekt niets;
vers 4         Zelfs al ga ik door een dal van diepe duisternis, ik vrees niet, want gij zijt bij mij; uw stok en uw staf, die  vertroosten mij.” 

  Verbond
 
Bloedverbond met het beest
 
Openbaring 11:7   En wanneer zij hun getuigenis volbracht hebben, zal het beest dat uit de afgrond opkomt, oorlog met hen voeren en het zal hen overwinnen en hen doden.
 
Als er géén verbond is of een gebroken verbond, bewust of onbewust, kan er een aangaan volgen van een bloedverbond met satan en daardoor eigendomsrecht gegeven worden en controle aan het Beest. Occulte, rituele bloedverbonden kunnen in onze families gemaakt zijn doordat er vrijmetselaarseden gedaan zijn.

Bloedverbonden van hekserij en bloedverbonden met Rome of enige valse religie, kunnen ons ook door de generaties heen, binden. Er is een bewuste overeenkomst met occulte dood en occulte angst.

Satan kent de kracht van het bloed. Het is bekend, dat demonen kunnen leven in dieren en mensen, maar demonische krachten willen ook in de bloedstroom komen. 

Hoe werken vloeken
 
Vloeken van satan hebben altijd te maken met duivelse geesten. Wanneer een vloek geplaatst wordt, worden demonen uitgezonden naar een specifiek persoon of een specifieke familie. De vloek is een techniek van zenden.

Er zijn verschillende bronnen van vloeken.
·         Bijv. zonden van voorvaders,
·         toewijding aan satan.
·         Het mee naar huis brengen van vervloekte voorwerpen betekent óók eer geven aan duivelse goden.

Christenen belijden Jezus met hun mond (Rom. 10:9).  Zo belijden mensen ook met hun mond, als zij verbonden maken met andere goden, bijv. aan satan. Zo worden het geestelijke gebondenheden.
 
Als er op een bepaald gebied grotere gebondenheid is dan op een ander gebied, dan kan het nodig zijn, een bepaalde periode daar over door te bidden, tot dat je een definitieve verandering ziet plaatsvinden.
 
Soms vraagt het méér dan herroepen; het kan agressieve oorlogvoering vragen, met vasten.

Om een bolwerk totaal te verbreken, is eenparig gebed (je stemt samen overeen)  met een sterke gebedspartner, heel krachtig. Bevrijdingsgebed kan ook nodig zijn. De beloftes van God zijn voor ons! Wij hebben de vervulling der belofte verkregen!
  
Satan kent zijn wettelijke rechten. Woorden in de geestelijke gewesten zijn levende dingen, krachten die scheppend zijn of verwoestend, opbouwend of afbrekend. Zegen of vloek.
 
"De prins der duisternis’ zal zijn grip totaal verliezen,

 ‘Het Licht der Wereld’ zal in ons zijn.
 
Het bloedverbond van het beest houdt mensen in een ruimte van duisternis, zelfs in het lichaam. Het verbreken van de occulte bloed- verbonden over onze levens en het binnengaan in het Goddelijke Verbond, maakt de Shekinah Heerlijkheid van de Heer los.
 

Het maakt de heerlijkheid in onze bloedstroom los, zodat ‘in deze laatste dagen’ Zijn Bloed niet alleen onze geesten verandert, maar dat Zijn Bloed ook onze lichamen zal veranderen.

Te midden van de tien plagen van Egypte, was er een plaag van duisternis, maar de kinderen van Israël waren in het licht.

Zo zal het zijn in de laatste dagen, te midden van de plagen en de verschrikkelijke dood, die over de aarde komen. Gods volk, dat uit de wildernis is gekomen (waar het Beest nog heerschappij voert), zal het Beloofde Land en het Licht van het Leven ingaan.
         
DE BEKER VAN DE HEER
 

We nemen het brood en de beker van gemeenschap, want dit is het bloed van het nieuwe verbond. Er is Leven in het bloed. De beker der gemeenschap is krachtig.

We hebben leven ingedronken, maar als we alle bloedverbonden met het Beest verbreken, zal de beker van Jezus de volheid van liefde vrijzetten. Als vrees en dood zijn gebroken, kunnen liefde en licht door ons heen vloeien.

“Ik ben in Hem en Hij is in mij.”

Johannes 6:53-54,57  “Jezus dan zeide tot hen: Voorwaar, voorwaar, Ik zeg u, tenzij gij het vlees van de Zoon des mensen eet en zijn bloed drinkt, hebt gij geen leven in uzelf. Wie mijn vlees eet en mijn bloed drinkt, blijft in Mij en Ik in hem. Gelijk de levende Vader Mij gezonden heeft en Ik leef door de Vader, zo zal ook hij, die Mij eet, leven door Mij.
 
Leviticus 17:12-14  “Daarom heb Ik tot de Israëlieten gezegd: Niemand van u zal bloed eten. Ook de vreemdeling, die in uw midden vertoeft, zal geen bloed eten. En ieder van de Israëlieten en van de vreemdelingen, die in uw midden vertoeven, die een stuk wild of gevogelte jaagt, dat gegeten mag worden, zal het bloed daarvan uitgieten en dat bedekken met aarde. Want, wat de ziel van alle vlees betreft – het bloed ervan is zijn ziel; daarom heb Ik tot de Israëlieten gezegd: Gij zult van generlei vlees bloed eten, want de ziel van alle vlees is het bloed: ieder die het eet, zal uitgeroeid worden.” 

In de 32e graad van Vrijmetselarij, wordt de gemeenschappelijke verbondenheid opgediend in een menselijke schedel en een eed wordt gezworen: Moge deze wijn, die ik nu drink, worden als een dodelijk gif voor mij. Dit drinken is zowel een kelk van dood, als een kelk van vergif. Het drinken van bloed is letterlijk deelnemen aan de geest van dood en angst. 

  Jezus kwam om te bevrijden
 

Hebreeën 2:15  “ …en allen zou bevrijden, die gedurende hun ganse leven door angst voor de dood tot slavernij gedoemd waren.”
 
In sommige vormen van occult drinken van bloed, is het bloed gemengd met wijn en/of drugs.

1 Korintiërs 10:21  Gij kunt niet de beker des Heren  drinken èn de beker der boze geesten; gij kunt niet aan de tafel des Heren deelhebben èn aan de tafel der boze geesten.”
 
Het drinken van de kelk van boze geesten is deelname aan het occulte en vergiftiging van het bloed.
 
Een ritueel bloedoffer is in de eerste plaats vergoten vanwege geweld. Het is het vergieten van bloed in het occulte; er is een extase door het zien en het ruiken van bloed. Angst komt niet alleen van het Beest zelf, maar het rituele bloedverbond verlamt vele families met antichristvrees en -terreur.
 
Maar we moeten het maken van het bloedverbond ook zien.

Het woord eed betekent: een grens of omheining, die een persoon beperkt en gevangen houdt, het houdt een persoon opgesloten en begrensd.
 
Het houdt een persoon binnen de grenzen van angst, maar ook binnen de grens van dood van het bloedverbond.
 
Leviticus 26:21  Indien gij u tegen Mij verzet en naar Mij niet wilt luisteren, dan zal Ik u nog zevenmaal harder slaan, naar uw zonden;…” 

Het mysterie van het bloed

Er is een “mysterie van ongerechtigheid (iniquity)”. Het vergieten van bloed brengt de waanzin en opwinding van geesten teweeg en ik geloof dat de ingang van het demonische, in de moleculaire structuur van de rode bloedcellen zit. In een ritueel bloedverbond is het letterlijk drinken van bloed.
 
Leviticus 17:11  “Want de ziel van het vlees is in het bloed en Ik heb het u op het altaar gegeven om verzoening over uw zielen te doen, want het bloed bewerkt verzoening door middel van de ziel.”
 
De Toxicoa slang is de naam van een letterlijke slang. Ik geloof, dat een deel van de geest van de dood en de geest van angst, een geest van Toxicoa is. 

 
Vergif in een bloedstroom kan zwakte, misselijkheid en uiteindelijk de dood brengen. 
 
De Toxicoa slang - Maçonnieke slang
 
Terwijl we in bloedverbond met het Beest en het dierlijke bloedoffer zijn, zullen we gebonden zijn door een vrees voor ziekte en een vrees voor dood. Dit is occulte angst.
Er zijn vele medische condities, die geen oorzaak hebben of behandeling kennen. Satan heeft heimelijk onze bloedstromen vergiftigd door de generaties heen met occult bloed en occulte dood, en als de vijand eenmaal een legaal recht heeft in onze bloedstroom, dan heeft hij een legaal recht op het hele lichaam en op occulte dood.   


Vele moderne behandelingen van het lichaam, hebben te maken met het vrijkomen van giftige, verdovende middelen.
 
Het is interessant, dat er een dergelijke nadruk wordt gelegd op ’ontgiftiging’ in onze zo gezondheidsbewuste, samenleving.

Wij kunnen het demonische in onze bloedstroom niet ontgiftigen, behalve door het bloedverbond met het Lam van God binnen te gaan.
 
Het is een kwestie van leven en dood om in een vol bloedverbond met het Lam van God te komen en onze bloedstroom gereinigd te laten worden door het Bloed van Jezus.
  
 Het mysterie van oprechtheid
 
  Offer voor de zonde
 
Het Volle Bloedverbond met het Lam van God is de enige kracht om ons te bevrijden van occulte angst en occulte dood, en om ons te brengen  aan het anker – in de onveranderlijke, onherroepelijke bloedeed van God.
 
Hebreeën 12:24 voor de bemiddelaar van een nieuw verbond, Jezus, en voor het gesprenkelde bloed dat krachtiger spreekt dan dat van Abel. 


Hebreeën 9:14  hoeveel te meer zal dan niet het bloed van Christus, die dankzij de eeuwige Geest zichzelf heeft kunnen opdragen als offer zonder smet, ons geweten reinigen van daden die tot de dood leiden, en het heiligen voor de dienst aan de levende God?
 
Hoeveel te meer zal niet het bloed van Christus, wat niet, niet meer dan het bloed van een mens is, maar het Bloed van de Zoon van God, Hemelse Majesteit.  
 
En het argument is van de mindere naar de meerdere; dat wanneer de as van de verbrande vaarskalf (heifer), wat een type was van Christus in Zijn lijden, gemengd met water, speciaal geheiligd voor het reinigen van de uiterlijke mens, op een ceremoniële manier, dan moet er meer waarde zijn in het Bloed van Christus, om de ziel aan de binnenkant te reinigen: De totale uitwissing van alle zonden, om te reinigen, te zuiveren, het Bloed van Christus, aan de buitenkant en aan de binnenkant. 

Hebreeën 6:19  “Haar hebben als een anker der ziel, dat veilig en vast is, en dat reikt tot binnen het voorhangsel…
 
Hebreeën 6:16-18  Want mensen zweren bij wie hoger is, en de eed dient hun tot bekrachtiging, als einde van  alle tegenspraak. Daarom heeft God, toen Hij des te nadrukkelijker aan de erfgenamen der belofte het onveranderlijke van zijn raad wilde doen blijken, Zich onder ede verbonden, opdat door twee onveranderlijke dingen, waarbij het onmogelijk is, dat God liegen zou, wij, die (tot Hem de) toevlucht genomen zou hebben, een krachtige aansporing zouden hebben om de hoop te grijpen, die voor ons ligt.”
 
De reinigende vertegenwoordiger van het Bloed van het Lam, is een vertegenwoordiger die de kracht van zonde en dood verbreekt, evenals de wet van zonde en dood in de bloedstroom, en ook reinigt van occulte angst en occulte dood in de bloedstroom.

De mens verloor de heerlijkheid door zonde. Het Bloed van Jezus kan het Licht van de Heerlijkheid opnieuw herstellen in de bloedstroom. Het Licht zal de duisternis en de dood beide verbreken.
 
Maak geen enkele eed, en zweer nergens bij. Zet een wacht voor mijn lippen!  

                   De Eerste Graad

 De Ceremonie van Inwijding voor de Aankomende Leerjongen. De kandidaat, gekleed in “pyjama”, wordt ontdaan van alle metalen voorwerpen. Vrijmetselarij is een geleidelijk ontdoen van alchemie, het veranderen van metaal in goud – een proces van tovenarij. Er wordt een blinddoek over de ogen gedaan en een strop rond de nek, technisch gesproken: het kabeltouw. De linkerborst wordt ontbloot, dan geprikt met een scherpe dolk of passer. De handeling is intimidatie, geweld en het bewijst het geslacht van de kandidaat.
 
De kandidaat zweert, dat hij nooit iets van de “geheimen” zal bekendmaken. De linkerarm en knie zijn ontbloot. De schoenen zijn uitgedaan en de rechter schoen is verwisseld voor een slipper. De linkerkant is de zwakkere kant. De Vrijmetselaar is half naakt en half gekleed, half blootsvoets en half geschoeid, half vrij en half slaaf. 

 Het kabeltouw is rond zijn nek gedaan en hangt naast hem,
als een voorspel.

De sleutelwoorden van de Eerste Graag zijn overgave en onderdanigheid. Vrijmetselarij zegt: “Wees sterk in overtuiging van recht en gerechtigheid”. Maçonieke gerechtigheid is geen gerechtigheid.

Maçonnieke filosofie zorgt ervoor dat Vrijmetselaars in opstand komen tegen Gods wet, waarin gezegd wordt, dat de zonden van de vaderen de derde en vierde generatie bezoekt – Exodus 20:5
 
De kandidaat wordt meegenomen naar het noordoostelijke deel van de Tempel. De steen van het fundament is in de noordoost hoek. De kandidaat wordt verteld: “Jij bent de hoeksteen.” Verwerp deze trotse leugen. Jezus, is Gods Enige gekozen Hoeksteen! 


1 Petrus 2:7 U dan, die gelooft, geldt dit kostbare, maar voor de ongelovigen geldt: De steen, die de bouwlieden afgekeurd hadden, die is geworden tot een hoeksteen en een steen des aanstoots en een rots der ergernis,

De 1e Graads groet is, dat de duim, als een mes, langs de keel wordt gehaald.
 
Er wordt een eed gemaakt:
“Dit alles beloof en zweer ik hoogst plechtig en oprecht…. en bind mijzelf onder niet mindere straf dan, dat mijn keel wordt doorgesneden, mijn tong wordt uitgerukt en mijn lichaam in het zand van de zee zal worden begraven op een laag waterpunt, zou ik ooit mijn aankomende Leerjongenverplichting overtreden.
 
Deze eden zijn pas het begin van de eden van verminking.
 
De inwijding wordt voorgesteld met een wit schort als herinnering aan een rein leven. Er wordt gezegd dat het noodzakelijk is, om toegang te verkrijgen in de Hemelse Loge boven. Dit is de reden, dat het schort op de doodskist wordt gedaan van een vrijmetselaar, wanneer hij wordt begraven. Van het Eerste Graadsschort wordt gezegd, dat het niet gelijk is aan enig ander schort te zijn van de Loge.

De handdruk of handschudden wordt aan de Aankomend Leerling gegeven. Een Badge van Onschuld wordt gegeven en het Paswoord Boaz. Boaz is de linkerzuil van de Tempel van Salomo.
Gebedsstrategieën
 
Herroep de bovenstaande eed.
 
Herroep de gewelddadigheid aan de keel van Vrijmetselaars inwijdingsrituelen.
 
Herroep alle effecten van de Aankomend Leerjongen Graad eden van de tong en de keel.
 
Herroep alle keelkwalen, mondkankers, spraakgebreken, gespleten verhemelten… en stilte.
 
Breek alle gewelddadigheid in het mondgedeelte of blessure aan de mond, schade aan de tanden, of het gesneden zijn op een ongoddelijke, gewelddadige manier tijdens een operatie of bij tandheelkunde.
 
Eis, in Jezus’ Naam, complete gezondheid over je keel, stembanden, neusgedeelten, schedelholtes, luchtpijpen… en de hele communicatie.
 
Herroep een vloek van je bedrijf, van een afsnijden, een “halszaak” of ”afsnijden van de hals”, van  “financiële deals”.
 
Herroep de vloek van een keel doorsnijden,  persoonlijkheidsmoord, of enige moord aangaande de integriteit. “Keel doorsnijden” kan voorkomen in elk gebied van je leven.
 
Herroep de handsymbolen en de hand over de keel, dat gelijk staat aan het hoofd verliezen.
 
Herroep de vloek van sprakeloosheid en de onmogelijkheid de werken van God uit te spreken, of om de vocale gaven van de Geest vrij te zetten. 

Herroep de vloek van compleet spraakverlies. Ik haal neer alle autistische communicatie /spraak.  

Herroep de eed, niet in staat te zijn om te spreken, op de “dag des oordeels”- om in staat te zijn om mijn eigen verdediging te voeren in een tijd van beschuldiging.

Ik breek de Maçonnieke filosofie en theosofie van gerechtigheid.  

Ik herroep de mantel en taak van de Aankomend Leerjongen–Tovenaar. 
Ik herroep de Luciferiaanse kwelling vanwege hekserijgerechtigheid, en de krankzinnigheid van de kwelling van hekserijgerechtigheid. 
Ik breek de krankzinnigheid in mijn familie van de ongerechtigheid van hekserij. 
Herroep alle overgave en onderwerping aan een Antichristgeest. 
Herroep de Maçonnieke handgreep of het handschudden.
Herroep het zijn van een verbondslaaf van Lucifer.
Herroep de valse Badge van Onschuld.
Herroep de “nieuwe geboorte” van Vrijmetselarij!
Herroep exclusieve rechtvaardiging van alle beschuldigingen onder de Maçonnieke Wet.
Herroep de mantel, de gevangene en de bondslaaf in pyjama.
Herroep de Man in je gezin, een valse hoeksteen in je familie te zijn.
Herroep het witte schort van Vrijmetselarij, dat verklaart aan geen ander gelijk te zijn. 


Gods zegen

Josie Hagen


Een interessante wetenswaardigheid
Volgens auteur Stephen Knight, was Jack the Ripper een Vrijmetselaar. Hij besloot dat de straf eden, die hij als vrijmetselaar had gemaakt, meer waren dan slechts symbolisch. De voorgestelde moorden in Maçonnieke rituelen, waren niet genoeg voor hem. Hij wilde letterlijk zijn slachtoffers verminken, zoals straffen in de Maçonnieke rituelen werden opgelegd. Deze rituele moorden waren moorden vanwege het zich onttrekken aan het lidmaatschap.
Bijna zo afschuwelijk was de officiële dekmantel! De Commissaris van Politie in die tijd was ook Vrijmetselaar en hij zorgde voor eindeloze verwarring en vertraging van de onderzoeken. Zelfs wiste hij een slagzin vanuit de Vrijmetselarij persoonlijk uit, die “de Ripper” had gekrabbeld bij één van zijn moordscènes. 
‘Toevallig’, toen Stephen Knight zijn uiteenzetting over Vrijmetselarij in 1983 had geschreven, begon hij ongelooflijke pijn in zijn lichaam te krijgen. Martin Short vertelt ons dat Knight de diagnose van hersentumor kreeg en begon aan epileptische aanvallen te lijden. Hij stierf op de leeftijd van 33 jaar, het getal van de Maçonnieke Graden