Pages

Wednesday 13 February 2013

2013 - Het Jaar van de Tronen, Het Menselijke Gezicht van de Draak.

                    13-02-2013                  

Openbaringen 7:15  Daarom zijn “zij vóór de Troon van God, en dienen Hem dag en nacht in Zijn tempel. En Hij Die op de Troon zit, zal Zijn tent over hen uitspreiden.


“2013 het jaar van de Tronen”

 “Het menselijk gezicht van de Draak”


Vaticaan woordvoerder Federico Lombardi zei dat hij verwacht een conclaaf van kardinalen die in maart zal wordt gehouden binnen 15 of 20 dagen na de ontslagaanvraag en verkiezing van een nieuwe Paus voor Paaszondag op 31 maart.


Vaticaanstad (AFP) - Paus Benedictus XVI kondigde op maandag aan dat hij deze maand aftreedt wegens zijn gevorderde leeftijd in een snel veranderende wereld, hij wordt de eerste paus in 700 jaar die uit eigen vrije wil een stap terug doet. 

De 85-jarige zei dat hij zal aftreden op 28 februari na slechts acht jaar in het Ambt, dat maakt hem een van de kortste Pausen in de moderne geschiedenis en opwindende wereld van 1,1 miljard katholieken. Zie de link onderaan de brief.

 “Izebels Regering Leiders op de Aarde”

Sommige van de wereldleiders die in de hoogste Regering Zetel van Izebel zaten waren Hitler, Stalin, Lenin, Mussolini, Willem van Oranje.

 Deze leiders zaten in de Zetel van Satan. Zij waren dictators en beesten.

Openbaringen 16:10 En de vijfde engel goot zijn schaal uit op de “Troon (zetel) van het Beest” en zijn koninkrijk is verduisterd geworden (was vol duisternis) ; en zij kauwden hun tongen van pijn;

“Het Menselijke Gezicht van de Draak”

We kijken naar het menselijke gezicht van de “Draak” van het hoogste niveau van Satanisme van het Vrijmetselaars Ambt van de valse vaders van de 33e graad.

Maar het wordt nog veel erger, het ergste zal het Antichristelijke Beest zijn.

We worden nu getraind om te vechten, om de ongerechtigheid *Iniquity* uit ons leven te bestrijden, voordat het te laat is.

Het is te laat wanneer “Het Beest” eenmaal op zijn Troon zit en Regeert. Hij zal dan 
het Ultieme menselijke gezicht van het kwaad zijn, gezicht van de Duivel, dat de wereld nooit eerder heeft gezien.

“Het is daarom absoluut noodzakelijk dat we doorbreken
door de Wind”, de “Geest van God”

De geest van Hitler, van Frederick, heeft beïnvloed miljoenen en miljoenen mensen nog voor Hitler, en sinds Hitler zijn miljoenen en duizenden over de gehele aarde gehouden aan de 33e graad van Vrijmetselarij en Illuminati.

Koningin Beatrix van Nederland zal aftreden voor zoon Willem-Alexander…


Koningin Beatrix der Nederlanden heeft onverwacht haar troonsafstand aangekondigd 
ten gunste van haar zoon, Willem-Alexander, Prins van Oranje. Hij zal de eerste koning sinds 1890 worden.

Drie dagen voor haar 75e verjaardag kwam de geliefde Koningin op televisie om te 
zeggen dat zij afstand doet van de troon op 30 April 2013, na een regeringsperiode 
van 33 jaar. Prins Willem-Alexander (45), die een reputatie van lang leve de lol en   
een bot sprekende Prins student heeft afgeschud, was klaar voor het werk; zei ze.

“Nieuwe koning voor de Nederlanders”

De plotselinge troonsafstand van de Nederlandse Vorstin.

De eerste koning van Nederland in een eeuw - Prins Willem-Alexander zal na zijn moeders aftreden de troon innemen naast zijn in Argentinië geboren vrouw prinses Maxima.

Koningin Beatrix van Nederland, de oudste Nederlandse regerende monarch, heeft in een plotselinge beweging haar troonsafstand aangekondigd op maandagavond drie dagen voor haar 75e verjaardag.

“33 jaar op de troon”
[33 is het nummer van de Vrijmetselaars]

Na 33 jaar op de troon, na haar moeders troonsafstand in 1980, zei Beatrix dat zij de kroon zou overdragen aan het eind van April, de monarchie achterlatend aan kroonprins Willem-Alexander, de oudste van haar drie zonen.

De koningin kwam op nationale televisie en radio op maandag avond, om haar vertrek aan te kondigen, de uitzending was eerder op de dag vastgelegd. De Minister-President, Mark Rutte, legde kort daarna een verklaring af op de televisie waarin ook hij benadrukte dat de kroonprins voor de rol van monarch intensief was voorbereid.  


Darby Bible Translation:
Jeremia 49-32  En hun kamelen zullen ten roof zijn, en de menigte van hun vee zal ten buit zijn; en Ik zal hen verstrooien in alle winden, te weten degenen, die aan de hoeken der baarden afgekort zijn; en Ik zal hun verderf van al zijn zijden aanbrengen, spreekt de HEERE.

Jeremia 51:42  Een zee is over Babel gerezen, door de veelheid van haar golven is zij bedekt.

Jesaja 21:1  De last over de woestijn aan de zee. Zoals wervelwinden in het Zuiderland voorbijtrekken, komt het uit de woestijn, uit een vreselijk land.

Deze boodschap kwam tot mij betreffende Babylon – de “Woestijn door de zee:”
Ramp brult neer op u vanuit de woestijn, als een wervelwind vanuit de Neveg.

De Winden van deze Wereld veranderen in Felle winden van vernietiging.

“Gods Winden van Glorie”


Maar als de winden van de wereld veranderen, zo God is ook zijn Winden van Glorie uit Zijn Hemelse Schatkist aan het uitstorten.

Het is nu meer dan ooit noodzakelijk om zonder vermenging van de Winden onze Bovennatuurlijke wandel te versnellen. We Zullen lopen en leven in de Zuiverheid van 
de Heiligheid van God.

Douay-Rheims Bijbel:
Efeze 4:24  En doet aan de nieuwe mens, die volgens God is geschapen in Gerechtigheid, Heiligheid van de Waarheid.

De Bovennatuurlijke Winden van God zullen meer en meer in onze Levens gaan Waaien!

Wij Verklaren Heer Jezus een Machtig invullen van de Derde winden van God.

Winden waaien nu, Heer God, Kom met Uw Adem van Wind, Uw Glorie.

“Wij Zullen Hem zien van Aangezicht tot Aangezicht in al Zijn Glorie”

Als de Draak, Beest en Valse profeet meer en meer van ons beginnen te breken, zullen we weten wat het is om meer en meer van Aangezicht tot Aangezicht met God te komen.


“Michael bevocht de Draak”       

“De Draak Beest van Woede”

Openbaringen 12:3 En er werd een ander teken gezien in de hemel; en zie, er was een grote rode draak, hebbende zeven hoofden, en tien hoornen, en op zijn hoofden zeven Koninklijke kronen.

Openbaringen 12:7-8 En er kwam oorlog in de hemel; Michaël en zijn engelen hadden oorlog te voeren tegen de draak; ook de draak en zijn engelen voerden oorlog,  maar hij kon geen standhouden, en hun plaats werd in de hemel niet meer gevonden.


“Maar hij kon niet standhouden”

De Draak was op de aarde geworpen en Michael won van de draak.

“Wij hier op aarde Bestrijden de Draak”

Wij verklaren in Jezus naam, dat het Hoogste niveau van Vrijmetselarij gaat vallen.

Velen van ons hebben in de afgelopen jaren van aangezicht tot aangezicht met dit hoogste niveau gestaan.

"Sommigen van ons zijn zich misschien zelfs niet bewust van dit"

Alle weerstand van dit niveau Valt van ons af, van onze woningen en gezinnen, families.


“Je maintiendrai, ik zal handhaven”

De Orde van het Huis van Oranje is "Handhaaf hen", hou ze eronder.

Wij zullen niet "worden Gehandhaafd" door het Huis van Oranje.

Openbaringen 7:14 En ik sprak tot hem: Heer, gij weet het. En hij zeide tot mij: Dezen zijn het, die uit de grote verdrukking komen; en zij hebben hun gewaden gewassen, en hebben hun klederen wit gemaakt in het Bloed van het Lam.

“Zij hebben hun gewaden gewassen en onderhouden hen”

Marcus 13:19  Want die dagen zullen dagen van zo'n verdrukking zijn als er niet geweest is vanaf het begin van de schepping, die God geschapen heeft, tot nu toe, en er ook nooit meer zijn zal.

Openbaringen 22:14 Zalig (gezegend) zij, die hun gewaden wassen, [en ze onderhouden] opdat zij Recht mogen hebben op de Boom des Levens en zij door de poorten mogen ingaan in de stad.

*Handhaven/ onderhouden betekent: [Maintain]
1. Te houden of te houden in een bepaalde staat of voorwaarde; te steunen; om te ondersteunen; te handhaven; te houden; niet op te geven of afhaken; om een zekere graad van warmte in een oven te houden; om een omheining of een spoorweg; het spijsverteringsproces of vermogen van de maag te handhaven; om de grond van vruchtbaarheid te houden; om de huidige reputatie te houden.
2. In eigendom houden; te behouden en te verdedigen; geen overgave of  opgeven.
3. Er mee door te gaan; niet op te geven, niet te zullen mislukken.

De Heer zal de hemelen openen en de IJzeren en de Koperen Tronen van de Draak, de zetel van het Beest, Frederick 11 en Willem van Oranje, van de 33e graad, van ons leven breken.

De Grootmeesters van het 33e Ambt van het Beest dragen een ambt van Valse Koningschap.


Daniel 2:45 Daarom hebt gij gezien, dat uit de berg een steen zonder handen afgehouwen is geworden, die het ijzer, koper, leem, zilver en goud vermaalde; de grote God heeft de koning bekend gemaakt, wat hierna geschieden zal; de droom nu is waarachtig, en zijn uitlegging is zeker.

"Het IJzer zal breken: van onze levens, gezinnen en onze huizen. Niet langer gebonden aan de zetel van het beest in de Orde van de "Huis van Oranje"


“Het menselijk gezicht van de Draak”


De Grootmeesters uit de 33e graad Vrijmetselaars dragen een Ambt van Vals Koningschap.

Dit Ambt is tegen "Jezus Christus, De Koning" van alle koningen




Alle weerstand van het “Hou ze eronder valt van ons in Jesus Naam”.

Judas 1:4  Want er zijn sommige mensen binnengeslopen, die tot dit oordeel al lang tevoren opgeschreven zijn, goddelozen, die de genade van onze God veranderen in losbandigheid, en die de enige Heerser, God en onze Heere Jezus Christus, verloochenen.

“Jezus Christus onze enige Soevereine en heer”

De Antichrist en de Valse Profeet.

Het Beest Dat op de Aarde komt is dezelfde als de

Geest van Willem van Oranje - Frederick 11
  
De  Valse Drie-Eenheid van het Beest, Draak, en Valse Profeet komen op De Aarde. Het is extreem urgent nu om volledig uit hen te komen. Kom uit van de “Geest van het Beest”, Satan zelf.

Met alle vormen van misbruik, Angst, Extreme Wreedheid,  geest van Moord en Dood, De Meesters van de 33e graad, de Architecten van de Holocaust,


“Het is het Voertuig van Izebel”


Openbaringen 13:8  En allen, die op de Aarde wonen, zullen “het Beest aanbidden”, ieder, wiens naam niet geschreven is in het Boek des Levens van het Lam, dat geslacht is, sedert de grondlegging der wereld.

Lees ook: Openbaringen 13:1-10

“Allen, die op de Aarde wonen, zullen “het Beest aanbidden”

De apostel, staande op de oever, zag een “Woest Beest opstijgen” vanuit de zee, de massa's. Een tirannieke, overspelige, vervolgingsmacht, oprijzen uit de problemen die plaatsvonden. Het was een vreselijke monster! Het schijnt te betekenen dat wereldse, onderdrukken heerschappij, die voor vele eeuwen, zelfs uit de tijd van de Babylonische gevangenschap, vijandig tegenover de kerk waren.

 “Een Woest Beest stijgt op”


Elke deelname aan de verering van het Beest en zijn Beeld, de Draak is de toegangspoort die afdaalt naar het meer van Vuur, Welke is Sheol en Hades en dat is waar we van tegenover staan en mee geconfronteerd worden als we opstijgen vanuit de ongerechtigheid [iniquity] van de Troon van de Draak van het Huis van Oranje in onze familie.


“Uur van verzoeking”

Openbaringen 3:10 Omdat gij het bevel bewaard hebt om Mij te blijven verwachten, zal ook Ik u bewaren voor de “ure der verzoeking”, die over de gehele wereld komen zal, om te verzoeken hen, die op de aarde wonen.

 “We zullen verdragen tot het Einde”
“Oranje Bloedvergieten”

Huis van Oranje van Nederland en Duitsland komt nu van ons af in Jezus naam.

Wij herroepen alle eden aan het Huis van Oranje, van Holland en aan Duitsland in Jezus naam. 

“Het Lam van God “Hij Stortte Zijn Bloed voor ons”

"Wij zijn geroepen om in 100% Bloedverbond met het Lam van God te komen”
 

De Geest van Frederick William is dezelfde geest als de geest van Hitler.
De Kracht van Dood en Hel van de Zetel van de Draak breekt nu van onze levens.


We Breken de fundamenten van Frederick 11, en Willem van Oranje uit onze huizen, huwelijke en de Natie.

Vader in Jezus naam wij verklaren een uitbreken uit de geest [mind] bindende hallucinaties en mind controle van de Dragon Beest, Willem van Oranje van onze vader, grootvader, en zelfs onze Overgrootvader.

Wij Scheiden ons af en Breken de Kracht van het Koninklijk Huis van Oranje.


Vader, wij hebben berouw en bekeren ons in Jezus naam van de familie ongerechtigheden  *iniquity*  van het Dienen van het Beest, de Draak, zelfs door het Huis van Oranje.


“Het menselijke gezicht van de Draak”

We hebben berouw en bekeren ons van de zonden van onze Natie van de Fallische aanbidding van Willem van Oranje van de 33e graad Vrijmetselarij.

Ik sta in berouw in Jezus Naam van de aanbidding van de Dragon Beest en de Valse Profeet van mijn familie.

Wij Zullen overwinnen door de Kracht van Het Bloed van het Lam en Het woord van onze Getuigenis.

2013

Minister President van Australië.

Verkiezingen 2013, “Het Jaar van de Tronen

Citaat: Ik wil aankondigen de komst van een ‘kleine’ verrassing in ongeveer 8 maanden … Zal het een zware arbeid zijn?”
 Met toestemming van ilustrator Mark Knight overgenomen

Australia Schedules Elections for Yom Kippur

JANUARY 31, 2013 1:36 AM 
Australische premier Julia Gillard heeft aangekondigd dat de Australische nationale verkiezingen zullen worden gehouden op 14 September 2013, een datum die op Jom Kipoer valt, roeren een groot debat tussen politici over de vraag of de keuze van de datum ongevoelig is voor Australische Joodse Gemeenschap.

Omstreeks 107,000-120,000 Joden wonen in Australië en vormen ongeveer 0,5 procent van de bevolking. Er zijn een paar federale kiesgerechtigden in het land met een groot aantal in aanmerking komende Joodse kiezers, wat betekent dat de timing van de verkiezingen op Yom Kippur een aanzienlijke invloed op het resultaat zou kunnen hebben.

Traditiegetrouw houd Australië reeds verkiezingen op zaterdag, waardoor het voor oplettende Joden onmogelijk is om deel te nemen, zij mogen echter wel hun stem per post indienen. Gezien de beslissing om de verkiezingen op Yom Kippur te houden, die door een groter deel van de Joodse Gemeenschap in acht wordt genomen dan de Shabbat, zal het besluit veel stemgerechtigde Joodse Australiërs treffen, tweeted Joodse liberale partij Kamerlid Josh Frydenberg.

“Australië houdt verkiezingen 2013 op Jom Kipoer”

Oppositie knalt PM: datum van verkiezingen moet met respect voor Belangrijke Heilige Dagen van alle religies.

Australië heeft dit jaar zijn nationale verkiezingen gepland op de dag van Jom Kipoer, waardoor de bevolking van omstreeks 110.000 Joden geconfronteerd worden met een beslissing of om te stemmen op de verkiezingsdag of om een alternatieve regeling te vinden voor het indienen van hun stem.

De datum van 14 September werd woensdag aangekondigd door Julia Gillard, Australische premier van de Labour Party.

In Australië is stemmen verplicht en degenen die niet stemt wordt beboet.
Sinds in het land verkiezingen op zaterdag worden gehouden, stemmen de Sabbat nalevende Joden per post of bij de voorverkiezingstands. Dit jaar, met de datum die samenvalt met Jom Kipoer, zullen naar verwachting meer Australische Joden deze koers volgen.
Op de Grote Verzoendag worden “twee geiten” gepresenteerd aan de Hogepriester in de Tabernakel,  alwaar hij kan loten tussen hen om te bepalen welke moet worden opgeofferd en welke moet worden bevrijd.

Dit is een beeld van Gods oordeel. Wanneer God oordeelt kunnen alleen degenen die in Christus zijn worden bevrijd. Het spreekt in zijn onmiddellijke Profetische betekenis van Christus als de Messias van Israël, de straf dragend voor hun zonden.

John 12:48 Wie Mij verwerpt en Mijn woorden niet aanneemt, heeft iets wat hem veroordeelt, namelijk het woord dat Ik gesproken heb; dat zal hem veroordelen op de laatste dag.

Hosea 13:14 Zou Ik hen uit de macht van het dodenrijk bevrijden, van de dood loskopen? Dood, waar zijn uw pestziekten, dodenrijk, waar is uw verderf? Mijn oog kent geen medelijden”.

1 Korinte 15:55  Dood, waar is uw prikkel? Dood, waar is uw overwinning?

Jesaja 25:8 Hij zal de dood verslinden tot overwinning, en de Heere HEERE zal de tranen van alle aangezichten afwissen; en Hij zal de smaadheid van Zijn volk van de ganse aarde wegnemen; want de HEERE heeft het gesproken.

"Hij zal hen loskopen van de macht van het graf"


Letterlijk, "uit de hand”, of de "greep van het graf", of "van de hel". God mengt, door zijn profeten, Zijn beloften van genade te midden van bedreigingen van straf. Zijn genade stroomt over.

“ Wandel Met Mij in Witte Klederen ”

Openbaringen 3:4 Doch gij hebt ook te Sardis enkele personen, die hun klederen niet bevlekt hebben, en zij zullen met Mij wandelen in witte klederen, aangezien zij het waardig zijn.


Deze in Witte klederen – wie zijn zij, en waar komen ze vandaan?”

“Heer, U weet het.”

"Dezen zijn het die... hun gewaden hebben gewassen en hen wit maakte in het

“Bloed van het Lam"
2013 Het Jaar van Tronen. “De troonsafstand”

Openbaring 20:11 En ik zag een grote Witte Troon en Hem, die daarop gezeten was, voor wiens aangezicht de aarde en de hemel vluchtten, en geen plaats werd voor hen gevonden.


Klaagliederen 5:19 Gij, HERE, zetelt tot in eeuwigheid, uw troon staat van geslacht tot geslacht.

Psalm 102:13  Maar Gij, o HERE, troont voor eeuwig, uw naam blijft van geslacht tot geslacht.

Openbaring 1:7 Zie, Hij komt met de wolken en elk oog zal Hem zien, ook zij, die Hem hebben doorstoken; en alle stammen der aarde zullen over Hem weeklagen. Ja, amen.

Daniël 7:13 Ik bleef toekijken in de nachtgezichten en zie, met de wolken des hemels kwam iemand gelijk een Mensenzoon; hij begaf zich tot de Oude van Dagen, en men leidde hem voor deze;

Zacharia 12:10-14 Ik zal over het huis van David en over de inwoners van Jeruzalem uitgieten de Geest der genade en der gebeden; zij zullen hem aanschouwen, die zij doorstoken hebben, en over hem een rouwklacht aanheffen als de rouwklacht over een enig kind, ja, zij zullen over hem bitter leed dragen als het leed om een eerstgeborene. 
Te dien dage zal in Jeruzalem de rouwklacht groot zijn, zoals de rouwklacht van Hadadrimmon in het dal van Megiddo; het land zal een rouwklacht aanheffen, alle geslachten afzonderlijk; het geslacht van het huis van David afzonderlijk en hun 
vrouwen afzonderlijk, het geslacht van het huis van Natan afzonderlijk en hun vrouwen afzonderlijk, het geslacht van het huis van Levi afzonderlijk en hun vrouwen afzonderlijk, het geslacht van Simi afzonderlijk en hun vrouwen afzonderlijk; alle overige geslachten, alle geslachten afzonderlijk en hun vrouwen afzonderlijk.

"Mijn ogen hebben de glorie van de komst van de Heer gezien: Hij zal vertrappen de vintage waar de druiven des toorns zijn opgeslagen; Hij heeft de noodlottige bliksem van zijn verschrikkelijk snelle zwaard losgelaten: Zijn waarheid marcheert op."

“Mijn ogen hebben de glorie gezien”


“Het lied van overwinning op het beest”

Openbaring 15:3-4 En zij zingen het lied van Mozes, de knecht Gods, en het lied van 
het Lam, zeggende:

Groot en wonderbaar zijn uw werken,
Here God, Almachtige;
rechtvaardig en waarachtig zijn uw wegen,
Gij, Koning der volkeren!
Wie zou niet vrezen, Here, en uw naam niet verheerlijken?
Immers, Gij alleen zijt Heilig.
Want alle volken zullen komen en zullen voor U neervallen in aanbidding,
omdat uw gerichten openbaar zijn geworden.


“Omdat uw gerichten openbaar zijn geworden”

“Het vijandelijke hoofdkwartier in onze natie van vandaag”


Australisch Magazine: “The New Idea” Februari 11-2013.


Citaat - Europese Koninklijke wachters speculeren dat de Deense Koningin Margaretha 11 spoedig met troonsafstand zal volgen. "Prins Frederick lijkt een goede Koning te zijn" - einde citaat.

De Zetel of “troon” van de beest Koning die nu wordt gevestigd in de aarde is een zetel van bloedvergieten, een uitstorting van Bloed, Dood, Zelfmoord, Moord, Genocide. Dit bloed dat komt zal zo hoog worden als een Paardenhoofd.

Openbaring 14:20  En de persbak werd getreden buiten de stad, en er kwam bloed uit de persbak tot aan de tomen der paarden, zestienhonderd stadiën ver.

“Het Huis van Oranje is de Zetel “Troon van het beest De Draak”

De Orange Lodge is de Zetel en Bloedlijn van de Beest, ingesloten door eden en verbonden in onze families onze bloedlijnen.

Zij zijn de bewakers, Onderhouders van de bloedlijn van het Beest.

Frederik van Pruisen is gerelateerd aan het Koninklijk Huis van Nederland Oranje.
Frederik van Pruisen 11, was de eerste “Grootmeester” in Duitsland van de 33e graad Illuminatie. 

Het Aanroepen van “Frederick”, Zijn naam wordt aangeroepen in het Hoogste Niveau van de Vrijmetselarij.

Het Wachtwoord en het “Zegel van Frederick” wordt gegeven door een Meester van de 33e graad, in de aanwezigheid van Skull and Bones.

Een Grootse Hoge Meester van de Illuminatie werken op de Valse Drie-Eenheid van de Draak, Het Beest, en de valse Profeet.

 
Een DNA-test onthult Richard de 3e koning van Engeland overleden aan slagen op het hoofd. De Regering van Richard III was bloedig en van korte duur. Een koning slechts voor twee jaar, zijn dood maakte een einde aan de dynastieke strijd die bekend staat als de War of the Roses.
Geboren op 2 oktober 1452 op Fotheringay Castle in Northamptonshire, hij was de laatste Yorkse koning van Engeland. Zijn vader was Richard Plantagenet, hertog van York, en zijn moeder Cecily Neville.

“ De Oorlog van de Rozen ”

De Oorlog van de Rozen, een strijd tussen het Huis van York en het Huis van Lancaster voor de troon, domineerde zijn korte leven. In 1460 zijn vader en oudere broer stierf in de Slag bij Wakefield. Het volgende jaar, 1461, werd zijn broer Edward gekroond Edward IV en schiep hem hertog van Gloucester. De broers werden verbannen in 1470 toen Henry VI, kort werd hersteld op de troon.

“ Het menselijke gezicht van de Draak ”

“Gevallen, zij is gevallen, het grote Babylon!

Zij is geworden een woonplaats van demonen en een gevangenis van iedere onreine geest … Want alle naties hebben dronken van de wijn van de hartstocht van haar immoraliteit...”

“Van haar Immoraliteit”

“Koning der koningen en Here der heren”

Openbaringen 19:11-16 En ik zag de hemel geopend, en zie, een wit paard; en Hij, die daarop zat, wordt genoemd Getrouw en Waarachtig, en Hij velt vonnis en voert oorlog in gerechtigheid. Zijn ogen waren als vuurvlammen.


“ Een Kleed gedoopt in Bloed ”

"Hij is bekleed met een mantel in bloed gedoopt, en zijn naam wordt genoemd het Woord van God. En de legers die in de hemel zijn,... volgden hem op witte paarden. " "Uit zijn mond komt een scherpe zwaard”,... en hij zal treden de wijnpers van de hevige toorn 
van God, de Almachtige. En op zijn kleed heeft Hij een naam geschreven, 

"KONING DER KONINGEN EN HEER DER HEREN.”
 
“ Getrouw en Waarachtig ”


"Zijn terugkeer op aarde zal in niets gelijken op Zijn eerste verschijning"

Zijn terugkeer naar de aarde zal in niets te vergelijken zijn met zijn eerste optreden.

De eerste kerst was zacht en rustig. Jezus zal opnieuw komen, ditmaal met een "scherp zwaard" en "de wijnpers van de hevige toorn van God" betredend. Zijn tweede komst zal heel anders dan zijn eerste komst. De eerste kerst vond plaats in een obscure locatie samen en bijna zonder getuigen.

Niemand zal de Tweede Komst missen. Met een verwijzing naar de grote apocalyptische schrijvers, Daniel en Zacharias, beschrijft Johannes de terugkeer van Christus als een dramatische gebeurtenis gezien over de hele wereld:

“ Niemand zal de Tweede Komst missen ”

Jesaja 27:1 Te dien dage zal de HERE met zijn fel, groot en sterk zwaard bezoeking brengen over de Leviatan, de snelle slang, over de Leviatan, de kronkelende slang, en Hij zal het monster in de zee doden.

 ''Het Monster van de zee''

 
“De vrouw (Kerk) en de Draak”

Openbaring 12:7 En er kwam oorlog in de hemel. Michaël en zijn engelen vochten tegen de Draak, en de draak en zijn engelen vochten terug. Maar hij was niet sterk genoeg, en ze verloren hun plaats in de hemel. De Grote Draak werd op de aarde gegooid – de oude slang, de duivel, of Satan, die de hele wereld misleidt genoemd. Hij werd op de aarde geworpen en zijn engelen met hem.
 
 “ Michaël vecht tegen de draak ”

In de Geest is Frederick 11 als de Grote rode Draak een Beest van woede.
Wij zijn op aarde om te vechten tegen de draak, en de draak zal ons niet overweldigen, en wij zullen doorbreken, in Jezus machtige naam.

Victorie behoort tot de vrouw van het Lam.

De Kerk is de Ware Bovennatuurlijk Vrouw die komt uit de Zijde van het Lam. Ze is volledig verlost door het Bloed van het Lam

Ze komt uit de Zijde van het Lam, naast Hem Met Militaire Hulp en Ware Bevrijding. Als Ze begint door te breken, zal Zij uit de Zijde van het Lam tevoorschijn komen.
 
“Als Zij begint door te breken”

Johannes 19:34 Maar een van de soldaten stak met een speer in zijn zijde en terstond kwam er Bloed en Water uit.
 
Met een Speer in zijn zijde - De soldaat, die de zijde van onze Heer doorboorde  is geroepen door de Rooms-Katholieke schrijvers Longinus, die lijkt te zijn een verbastering van λογχη, lonche, een speer of pijl, het woord in de tekst.
 

Het menselijke gezicht van de Draak, Hitler als de Speer van het noodlot.
 
De “Spear of Destiny” (Speer van het Lot) zal worden gebruikt om De Kerk te doen stoppen geboorte te geven aan de Glorie, het mannelijke Kind. Om haar tevoorschijn komen te doen stoppen. Dit is het doel van de draak, om haar te verdrukken, te vervolgen, om geen geboorte te geven aan de Glorie.

Openbaringen 12-13 En toen de draak zag, dat hij op de aarde was geworpen, vervolgde hij de vrouw, die het mannelijke kind gebaard had. 


Openbaringen 12:5 En zij baarde een zoon, een mannelijk kind, dat alle heidenen zal hoeden met een ijzeren staf; en haar kind werd plotseling weggevoerd naar God en zijn troon. 


Hitler met een speer in zijn hand.
 
Ons leven en onze Huishoudens komen uit de vernietiger.
 
Wij verklaren in Jezus naam De totale Genezende kracht van Jezus Verzoenende werk in al onze Huizen om in dit uur de set ups te doorbreken. 

We verklaren ook het verbreken van de macht over onze huizen en Natiën of 
Frederick 11. 

Frederick 11

We ons bekeren van het bloedvergieten dat is in onze gezinnen, en zelfs in het Huis van God.
 
We breken de Nationale kracht van bloedvergieten van het Huis van Oranje.
 

We komen uit de Zetel van de Draak beest.
 
Dan zullen we beginnen te zien dat de macht van opsluiting vanuit de Oranje Loge Verbroken is, het Menselijke Gezicht van de Draak, dit is waarmee we worden geconfronteerd en tegen vechten op de aarde, het menselijk gezicht op de aarde, Frederik Willem van Pruisen van Oranje, is de belichaming van Satan, de boze hemzelf.
 
Maar Hij, die in u is, is meerder dan die in de wereld is!

1 Johannes 4:4 U, geliefde kinderen, bent van God en hebt hen overwonnen, want Hij die in u is, groter is dan degene die in de wereld is. Zij zijn uit de wereld en daarom spreken vanuit het standpunt van de wereld, en de wereld luistert naar hen. We zijn van God, en wie God kent luistert naar ons, maar wie niet van God komt luistert niet naar ons. Dit is hoe we de Geest der waarheid en de geest der dwaling herkennen. 

“Dit is hoe we de Geest der waarheid en de geest der dwaling herkennen”


Gods zegen

Josie Hagen

-------------------------

Lees hier verder in de onderstaande linken: