Pages

Wednesday 24 April 2013

2013 Jaar van de Tronen - De Troonswisseling, Een Belangrijke Overgangsperiode voor het Nederlandse Volk.



Eén Koning over één Volk”


Psalm 24:8-10b  Wie is deze Koning der ere? De HEERE, sterk en geweldig, de HEERE, geweldig in de strijd. Hef uw hoofden op, o poorten, ja, verhef ze, eeuwige deuren, opdat de Koning der Ere binnengaat. Wie is Hij, deze Koning der ere? De HEERE van de legermachten, Hij is de Koning der ere. Sela


Spreuken 29:4  Een koning die het recht handhaaft, houdt zijn land in stand,
een “uitzuiger” richt het te gronde.


“Een koning die het recht handhaaft”


“We Bidden Heer Jezus Deze Natie zal zijn onder Uw Koningschap”

“Troonswisseling in Nederland in het jaar 2013”


“Eén Volk Onder Eén Koning”

Ezechiël 37:22  Ik zal één volk van hen maken in het land en op de bergen van Israël, en één koning zal over hen allen regeren. Niet langer zullen ze uit twee volken bestaan en verdeeld zijn in twee koninkrijken.


Mijn woonplaats zal bij hen zijn; Ik zal hun God zijn en zij zullen Mijn volk zijn. Dan zullen de volkeren weten dat Ik de Here Israël Heilig maak wanneer Mijn Heiligdom voor eeuwig onder hem is.


Ezechiël 37:23  Dan zullen zij zich niet meer verontreinigen met hun afgoden en met hun afschuwelijke afgoden en met al hun overtredingen. Ik zal hen verlossen in al hun woongebieden, waar zij gezondigd hebben, en Ik zal hen reinigen. Dan zullen zij een volk voor Mij zijn en Ík zal een God voor hen zijn.


Er zal één Koning over ieder van hen zijn en zij zullen nooit meer twee Naties worden of verdeeld in twee Koninkrijken. Zij zullen niet langer zichzelf verontreinigen met hun afgoden en hun walgelijke afbeeldingen of met hun overtredingen en misdaden, want Ik zal hen redden van alles waarin zij gezondigd hebben.


Koninkrijk van God

Twee koninkrijken – het Koninkrijk van God en het koninkrijk van mensen.


Plotseling verschenen de vingers van een menselijke hand en schreven op de kalk van de muur, in de buurt van de kandelaar in het koninklijk paleis. De koning keek naar die kant als het schreef.


Daniel 5:5 Terzelfder tijd verschenen vingers van een mensenhand, die tegenover de luchter op de kalk van de wand van het koninklijk paleis schreven, en de koning zag de rug van de hand, die aan het schrijven was.

 

“Vingers van de hand van een man verschenen”

De vingers werden verzameld over de stijl of de pen als in de handeling van het schrijven.

 

*631. Het gebaar van zegening wordt veranderd in vervloeking wanneer men kijkt naar de dubbele of schaduw. Dit is de oppositie van zwart en wit die  hier wordt gedemonstreerd. De kunstenaar, die verantwoordelijk is voor deze tekening, laat ook de esoterische aansluiting zien van de zogenaamde V of V-teken, met de yin yang – Vertaling van de afbeelding!

“Een symbool van Toorn en Vernietiging”

Het "V"-teken, zoals weergegeven door de hand, wordt ook gebruikt door Illuministen in de vorm van de letter V met twee rechte lijnen die een hoek vormen op de punt naar beneden. Het wordt een V apparaat of chevron, en is vastgesteld voor de uniformen van de militaire troepen van sommige landen.
Dat lijkt op een naar beneden wijzende driehoek, de bovenste regel, die open is of is weggelaten, symboliseert vurige vernietiging en toorn op het object waarop het is gericht.


Hier zien we de fantastische overtuigingen door occultisten dat hun rituelen realiteit creëren.


“Drievoudig 6 of 666”

Zoals we eerder hebben gezien, de Joodse Kabbala is aan de wortel van de meest goddeloze systemen van magie. De Kabbala (of Kabbalah) is de bron van de leer van de vrijmetselarij en voor vele andere geheime genootschappen. We kunnen dan ook verwachten dat het "V"-teken ook wordt benadrukt door de rabbijnse priesters van kabbalisten.

En in feite, vinden we dat de rabbijnen leren dat de betekenis van de Hebreeuwse letter voor V (Vau) is "nagel of spijker," en nagel is een geheime titel voor Satan. De corrupte betekenis komt van de spijkers in de handen van Jezus gekruisigd.

Vau - of V - is de zesde letter van het Hebreeuwse alfabet en, uiteraard, het boek Openbaring blijkt dat de naam van het beest, of Antichrist wordt gecodeerd met het nummer van drie maal 6 of 666.
        


Sir Winston Churchill, een crypto jood, een Vrijmetselaar, een Druïde heks, en oorlogstijd premier van Groot-Brittannië, knippert zijn beroemde 'V' teken. Lang gebruikt om een aantal occulte taken, waaronder Goddelijke Mens, seksuele losbandigheid, en vuur vertegenwoordigen, veelvuldig gebruik van Churchill spoorde het gebruik van het apparaat door een onwetende bevolking als een teken van overwinning.



Vader in de naam van Jezus wij herroepen als Natie elke Eed die is gemaakt in het Huis van Oranje, die het volk en deze Natie heeft gebonden.


Hosea 10:4  Zij maken vele beloften, nemen valse eden in het verbond maken; De rechtspraak woekert als onkruid, als een gifplant in de voren van een akker.


Hebrews 6:16  Want mensen zweren bij wie hoger is, en de eed dient hun tot bekrachtiging, om hen eraan te houden, als einde van alle tegenspraak.


Wanneer mensen een Eed afleggen

“Zweren zij bij iemand die hoger is”


“Wanneer mensen een Eed zweren, roepen zij iemand aan die hoger is om hen daaraan te houden, de occulte eden die zijn toegezegd, eist van hen die zijn binnen gegaan in de Wereld van Vrijmetselarij.”6


“De Occulte Eed van Vrijmetselarij”
         

Een opmerkelijk ding is opgetreden met de hand aldus opgeheven, is dat zijn schaduw lijkt op het Hoofd en de Hoorns van de geit van Baphomet..


Ezechiël 17:19  Daarom, zo zegt de Here HERE, zo waar Ik leef, de eed, bij Mij gezworen, die hij veracht, en het Verbond, in Mijn naam gesloten, dat hij verbroken heeft, zal Ik op zijn hoofd doen neerkomen.


Jakobus 5:12  Maar vooral, mijn broeders, zweert niet, noch bij de hemel, noch bij de aarde, noch welke andere eed ook. Laat ja bij u ja zijn en neen neen, opdat gij niet onder het oordeel valt.


“Val niet onder het oordeel”

En Ik zal hen reinigen.  Zij zullen Mijn volk zijn, en Ik zal hun God zijn.

Heer God verander mij tot dezelfde “Wortelstok als Jezus”

“Een Belangrijke Overgangsperiode voor het Nederlandse Volk”


“De Koning der Heerlijkheid.”

Exodus 16:10  Terwijl nu Aäron sprak tot de gehele vergadering der Israëlieten, richtten zij hun blik naar de woestijn – en zie, de Heerlijkheid des HEREN verscheen in een wolk.

Terwijl Aaron sprak tot de gehele vergadering van de Israëlieten, richtten zij zich naar de woestijn, en daar was het verschijnen van  “De glorie van de HERE in een wolk”


Genesis 17:3  Toen viel Abram op zijn aangezicht en God sprak tot hem:


“Heer God Spreek tot ons en laat ons Uw Stem horen en Leven”

Wij bidden vandaag voor onze natie Heer. Wij en de mensen van deze natie, voor alle anderen die gebonden zijn aan de valse Troon van Oranje, bereiden een weg voor de Koning van alle koningen.


De Zetel van het Beest zal niet in de weg van de Troon van Jezus staan. In deze natie en alle anderen die ook zijn verbonden aan de Troon van het Beest.


“Vader Wij danken u dat we geroepen zijn voor “een tijd als deze!”


Want indien gij geheel houdt uw vrede op dit moment, dan zal er uitbreiding en bevrijding ontstaan om de Joden uit een andere plaats, maar gij en uws vaders huis zult omkomen en wie weet, of zijt gij gekomen om het koninkrijk voor een tijd als dit?


Ester 4:14  Want, als gij in deze tijd blijft zwijgen, dan zal er voor de Joden wel van andere zijde redding en uitkomst opdagen, maar gij en uws vaders huis zult omkomen, en wie weet, of gij niet juist met het oog op deze tijd de koninklijke waardigheid verkregen hebt.

“Het is nu tijd om op te komen voor de Waarheid”

Prediker 3:7  Er is een tijd om te scheuren en een tijd om te herstellen, een tijd om te zwijgen en een tijd om te spreken

 “Ze zullen ons gebonden willen houden”

Coup d’Etat

“Het Ambt van de Valse Koning”

We verbreken de kracht van het “Koninklijke Nederlandse Huis van Oranje” “Handhaaf hen in Bloedvergieten.”

“Handhaaf hen in Bloedvergieten.”

We verbreken de overname geest van Willem 111 van Engeland, Nederland en Duitsland in ons leven en natie.

Het Koninklijk Huis van Oranje, dat de naties gebonden heeft, zal het moeten laten gaan, wij verklaren dit in de naam van Jezus. 


“De Heer zegt ”Laat mijn volk gaan!”

Wanneer de gebondenheid aan de Troon van het Beest meer en meer begint te breken, zal Ware Opwekking komen..

“Ware Opwekking zal komen”

“Wie is hij, Deze Koning der Heerlijkheid“

De HEER van de Hemelse Legers. Hij is de Koning der Heerlijkheid.  De Koning der Heerscharen, onder wiens commando alle systemen van Hemel en Aarde staan, engelen en mensen, en alle andere wezens. Amen


Psalm 24:1-10 Des HEREN is de aarde en haar volheid, de wereld en die daarop wonen. Want Hij heeft haar op de zeeën gegrond en op de stromen gevestigd. Wie mag de berg des HEREN beklimmen, wie mag staan in zijn heilige stede? Die rein is van handen en zuiver van hart, die zijn ziel niet op valsheid richt, noch bedrieglijk zweert. Die zal van de HERE een zegen wegdragen en gerechtigheid van de God zijns heils. Dat is het geslacht van wie naar Hem vragen; die uw aanschijn zoeken; dat is Jakob. Heft, poorten, uw hoofden omhoog, en verheft u, gij aloude ingangen, opdat de Koning der ere inga. Wie is toch de Koning der ere? De HERE, sterk en geweldig, de HERE, geweldig in de strijd. Heft, poorten, uw hoofden omhoog, en verheft ze, gij aloude ingangen, opdat de Koning der ere inga. Wie is Hij toch, de Koning der ere? De HERE der heerscharen, Hij is de Koning der ere. 


“De Koning van Glorie Zal komen. “


Willem van Gellone.

Willem van Gellone was in Frankrijk bekend als Guillaume d’Orange. Deze man heeft duizenden en miljoenen mensen op aarde verleid om hen te brengen in de gewelven van dood. Geboren in de 8e Eeuw, er wordt van hem gezegd dat hij was geboren uit de bloedlijn van de stam van Juda, zoals zij zeggen, maar echt hij was geboren van de bloedlijn van de Merovingisch bloedlijn van het “Valse Koningschap.” 


“Oprichter van de “Oranje Lodge”

“Oprichter van de “Oranje Lodge,” Hij was de grondlegger. De fundamenten van de kerkgeschiedenis gaan helemaal terug naar deze man.”


Daar was een man in onze Geschiedenisboeken met de naam Guillaume Willehalm. Hij was in Frankrijk bekend als “Guillaume d’Orange.” Hij is niet de Koning der Heerlijkheid, hij was een Koning-Strijder met een Schild van Juda van de Valse Leeuw.


Hebreeën 3:1  Daarom, heilige broeders, deelgenoten aan de hemelse roeping, let op de Apostel en Hogepriester van onze belijdenis: Christus Jezus.

We moeten nu, meer dan ooit, in deze tijd van de geschiedenis van dit Land de bijl aan de wortels leggen van de onrechtvaardige boom van een valse apostel, grondlegger en valse evangelist, die “de beweging begon van Oranje Bloed” in plaats van het Blauwe Bloed van Jezus Christus, Onze Apostel van Geloof.


Met ander woorden, Willem de Gellone was de pionier van al de 
Bloedlijnen die eeuwen later kwamen, Willem van Oranje, 
Koning Willem van Oranje en Willem III.

“De valse Koning van Glorie”

Dit is waar de fundamenten vandaan komen.

Prins van Oranje – van Wikipedia, de vrije encyclopedie.
Prins van Oranje is een dynastieke titel, oorspronkelijk verbonden aan het soevereine prinsdom Oranje (Orange) in het zuiden van Frankrijk. Het prinsdom was geen deel van Frankrijk. De prins was geen vazal van de koning van Frankrijk. De titel wordt zowel door leden van het Huis van Oranje-Nassau als van het Huis Hohenzollern gedragen. De huidige dragers van de titel uit deze huizen zijn respectievelijk prins Willem-Alexander en prins Georg Friedrich van Pruisen. Vanwege het soevereine karakter van de prinsentitel komt hij vóór alle niet-soevereine. Ook de leden van het Franse geslacht van de Markiezen de Mailly-Nesle zijn Prinsen van Oranje. http://nl.wikipedia.org/wiki/Prins_van_Oranje


Willem III & Mary voerden het Britse wapen met de Leeuw.  Eenhoorn. Dieu et mon Drout en Honi Soit Qui Mal Y Pense, dat is: Vervloekt zij degene die er kwaad van denkt. Honi is het bewijs dat men lid was van de Orde der Rode Kousenband! Bij voorbaat werden andersdenkenden vervloekt.


In die tijd waren de Alchemisten en Vrijmetselaars reeds doorgedrongen in het Huis van Oranje-Nassau.


Op de lijst van een schilderij, ter gelegenheid van een jubileum van Wilhelmina staat een alziend oog, van Horus, Ra, Baphomet  met het onderschrift:

“Door mij regeren de koningen der aarde”

Op dat schilderij staat de beeltenis van Hem, “die daar recht op heeft”  en daaronder staan Wilhelmina, Juliana en Beatrix, met een schild waarop staat: Onze historie is Gods Werk.


“Onze historie is Gods Werk.”

Ezechiël 21:7  En het zal gebeuren als zij tegen u zeggen: Waarom zucht u? dat u zeggen moet: Om het bericht dat komt! Dan zal elk hart smelten, alle handen zullen slap worden, elke geest zal wanhopen en het water zal allen langs de knieën lopen. Zie, het komt en het zal gebeuren, spreekt de Heere HEERE.


Wij bedenken dat allen leden van de “Rode Kousenbanders” waren of zijn:
Beatrix is ook lid van de Bilderberg.


Hun god is Niet Jezus de Gezalfde Koning van Israël, maar Baphomet en Lucifer, Horus en Zeus. Beatrix is ook beschermvrouwe van de Maltezer Orde.

“De Merovingers”

De Merovingers werden door de ‘Prieuré de Sion’ aan de macht geholpen


De mantel van de in 1910 gekroonde George V van het Verenigd Koninkrijk laat het eindpunt van de eeuwenlange ontwikkeling van de Kroningsmantels zien.


Wanneer Prins Willem Alexander de Mantel of gewaad aanneemt, de Zetel van het Ambt van de bloedlijn van Merovingische Bloedlijn, van het Ambt van de Strijder Koning, zal ook de Geestelijke Rol hem overnemen.

Weest niet Bang, weest niet ontmoedigd.

Onze rouw en verdriet zal worden omgezet in vreugde en dansen.

De oudste bekende kroningsmantel is waarschijnlijk in de late 19e eeuw teruggevonden in een Merovingisch koningsgraf in Noord-Frankrijk.


De mantel van Koning Willem III

Koning Willem III droeg dezelfde mantel bij zijn inhuldiging in 1849. Willem III heeft er niets aan laten veranderen.

De Koningsmantel in Nederland.
Nederlandse koningen worden niet gekroond maar ingehuldigd en het lijkt juister om van een Koningsmantel dan van een kroningsmantel te spreken.

In de heraldiek speelt de koningsmantel geen rol; het Nederlandse rijkswapen, dat gelijk is aan het wapen van de koning, wordt niet door de koningsmantel maar door een daar sterk op lijkende omhoog gebonden en met hermelijn gevoerde wapenmantel omhuld.

De Oranjes droegen als regerende Duitse graven van Nassau wel kostbare mantels, maar aan de functie van stadhouder was geen mantel verbonden. Pas toen een Oranje staatshoofd van Nederland werd, werd ook een koningsmantel vervaardigd. Alleen de Britse en Nederlandse monarchen dragen hun mantel nog. http://nl.wikipedia.org/wiki/Wapenmantel


 
Belangrijke Gebedspunten

Wij bidden vandaag voor onze natie Heer. Wij en de mensen van deze natie, voor alle anderen die gebonden zijn aan de valse Troon van Oranje, bereiden een weg voor de Koning van alle koningen.


Wij verklaren dat de Zetel van het Beest niet in de weg van de Troon van Jezus zal staan.


Vader Wij danken u dat we geroepen zijn voor “een tijd als deze!”


Wij verklaren in de Naam van Jezus een totale afscheiding in onze Levens en onze huizen van de “Boom van Kennis van goed en kwaad.”


Wij verklaren een Afscheiding van de Machtsbasis van de Bloedlijn van “Blood Orange Royal”.” Van Koninklijk Oranje Bloed.”


Heer wij breken in de Naam van Jezus de macht van de Valse Koninklijke bloedlijn die een “Coupe, staatsgreep, van de Ware Koning der Koningen wil.”


Wij breken in Jezus naam “het Ambt van de Strijder koning Prins Willem van Oranje.”


Vader wij staan voor de natie en zijn volkeren, wij verklaren in Jezus’ naam een doorsnijden van de Aaneenhechting met de Merovingische Bloedlijn van het Beest van Totale verwoesting.


We breken over alle mensen van het Nederlandse volk, het Ambt van de Zetel van de Stier. Van de Valse Leeuw van de opzichter van het Beest van Koninklijk Oranje.


Vader in Jezus naam Snijd het bedrog, de misleiding en de verleiding van het Valse Koninklijk Huis van Oranje van ons af. 


En breek de Zetel van het Beest in deze natie van verleiding. 


We verbreken het huis van de Beschermer van de Bloedlijn van het Beest. “Ze zullen ons gebonden willen houden.”


Wij bidden vandaag voor onze natie Heer. Wij en de mensen van deze natie, voor alle anderen die gebonden zijn aan de valse Troon van Oranje, bereiden een weg voor de Koning van alle koningen.


We verbreken de kracht van het “Koninklijke Nederlandse Huis van Oranje” “Handhaaf hen in Bloedvergieten.”


We verbreken de overname geest van Willem 111 van Engeland, Nederland en Duitsland in ons leven en natie.


Het Koninklijk Huis van Oranje, dat de naties gebonden heeft, zal het moeten laten gaan, wij verklaren dit in de naam van Jezus. 


Wij verklaren Heer Jezus een afbreken van het Ambt van de Oranje Tempeliers Ridders, de Grootmeesters van de 33e graad Vrijmetselarij.


Wij verklaren in de Naam van Jezus dat wij de bijl leggen aan de wortels van het Koninklijk Oranje in mijn leven en in onze families en in dit Land.


Wij verklaren in Jezus naam een afbreken van de troon, de Zetel, en de autoriteit van Koninklijke Oranje in mijn hele leven.


Valse Koning van Heerlijkheid van Oranje Koning verdwijn uit mijn fundamenten.


In Jezus naam breek ik het Zegel van 69, de zegel van de afrekening van dood.


In Jezus verbreken wij het 5e Zegel van de verklaring van Lucifer, “Ik zal worden als de Allerhoogste.”


Valse grondleggers van de Kerkgeschiedenis, laat ons leven los, in Jezus naam.


Heer God verander mij tot dezelfde “Wortelstok als Jezus”


9/11

Ja, geheel Israël heeft Uw wet overtreden, met af te wijken, waardoor zij uw stem niet gehoorzaamden; daarom de vloek is over ons uitgestort, en die eed, die geschreven is in de wet van Mozes, de knecht Gods, want wij hebben tegen Hem gezondigd.


Daniel 9:11 Ja, geheel Israël heeft uw wet overtreden en is afgeweken door niet te luisteren naar uw stem. Daarom is over ons uitgestort de met een eed bekrachtigde vloek, welke geschreven staat in de wet van Mozes, de knecht Gods, want wij hebben tegen Hem gezondigd.


“Een vloek is over ons uitgestort”

In elk gebed moeten wij belijden, niet alleen de zonden waaraan we schuldig zijn geweest, en de zonden van onze vaders en onze naties, maar ook van ons geloof in God, en de afhankelijkheid van Hem te zien in onze droefheid over de zonde, en onze resoluties tegen. Het moet in onze belijdenis, de taal van onze overtuigingen zijn.


Hier is de serieuze, vrome bescheiden roep van Daniël, aan God, waarbij Hij God de Glorie geeft door Hem als God te vrezen, en Hem als God te vertrouwen. Wij moeten, in gebed, kijken op zowel Gods grootheid en Zijn goedheid, Zijn majesteit en barmhartigheid.  Dit hier is een ware boetvaardige belijdenis van zonde, en wat hier is aangegeven is vaak de oorzaak van de problemen van vele mensen die al voor zo vele jaren kreunden eronder.


Wij allen zouden die genade moeten ondervinden om zo de zonden te kunnen belijden. Hier is een zelfvernederende erkenning van de Gerechtigheid van God, en het is altijd de juiste weg van de ware boetelingen dus aan God te rechtvaardigen.  


Pijn, leed of verdriet worden vaak vooruit gestuurd aan mensen om zich van hun zonden te bekeren en om de waarheid Gods te leren begrijpen.


Amen!




Gods zegen

Josie Hagen