Pages

Wednesday 3 April 2013

Niet langer Kniediep in Oranje Bloed

“Niet langer Kniediep in Oranje Bloed”

2 Kronieken 7:14 en Mijn Volk, waarover Mijn Naam is uitgeroepen in ootmoed buigt en bidt, en zij Mijn Aangezicht zoeken, en zij zich bekeren van hun slechte wegen, dán zal Ik vanuit de hemel horen, hun zonden vergeven en hun land genezen.


We leven in een eindtijd periode waarin God verlangt zich te openbaren aan een ieder die dat horen wil. Gods volk zal de sleutels die ze aangereikt krijgt ook moeten aanpakken om in deze eindtijd staande te kunnen blijven en geestelijk te begrijpen wat er speelt.


Gods woord zegt uiteindelijk ook heel duidelijk dat we niet te strijden hebben tegen vlees en bloed, maar tegen de overheden, tegen de machten, tegen de geweldhebbers der wereld, der duisternis dezer eeuw, tegen de geestelijke boosheden in de lucht".


Efeze.6:11-12  Bekleed u met de hele wapenrusting van God, opdat u stand kunt houden tegen de listige verleidingen van de duivel. Want wij hebben de strijd niet tegen vlees en bloed, maar tegen de overheden, tegen de machten, tegen de wereldbeheersers van de duisternis van dit tijdperk, tegen de geestelijke machten van het kwaad in de hemelse gewesten.


Gezien de ontwikkelingen in de wereld wat een afschaduwing is van wat er zich in de geestelijke gewesten afspeelt ervaar ik heel duidelijk een urgentie om de komende tijd u regelmatiger op de hoogte te houden van wat God mij openbaart.



Een roep voor het land tot bekering!


Soldaten voor Jezus Christus

Aan het licht brengen met de bedoeling om de weg van de Heer te bereiden, om ons klaar te maken voor de Heerlijkheid van het toekomstige Huis. De werken der duisternis te onderscheiden, om de sleutels te verkrijgen om uit te breken in dit uur;


Samuel 22:44-45 Gij hebt mij bevrijd uit de twisten van mijn volk. Gij hebt mij bewaard tot een hoofd onder de natiën. Een volk, hetwelk ik niet kende, dient mij. Vreemden veinzen gehoorzaamheid aan mij; zodra zij van mij horen, gehoorzamen zij mij.


Samuel 22:47 De Heer leeft, en geloofd zij mijn rots; God, de rots mijns heils, moet verheven worden;


Samuel 22: 50  Daarom zal ik U danken, Heer, onder de volken, en uw naam lofzingen,



2 Samuel 22:29-31 Maar Gij, zijt mijn lamp, o God, en de Heer verlicht mijn duisternis. Met U immers loop ik op een legerbende in. Met mijn God spring ik over een muur. Want Gods wegen zijn onberispelijk. Het woord des Heren is doorlouterd. Hij is een schild voor allen, die toevlucht in Hem nemen.



2 Samuel 22: 35 Hij leert mijn handen strijden, zodat mijn armen een bronzen boog spannen.


2 Petrus 1:3 Want al wat voor Leven en godsvrucht nodig is, heeft Zijn goddelijke kracht ons geschonken met de ware kennis van Hem, die ons geroepen heeft door Zijn eigen heerlijkheid en uitmuntendheid.


Koning Willem III (prins van Oranje)



 [1650 – 1702]

2 Timoteϋs 2:3-4 Lijd met de anderen als een goed soldaat van Christus Jezus. Tijdens de veldtocht wordt geen soldaat gemoeid in de zorg voor zijn onderhoud; hij heeft slechts hem te voldoen, door wie hij aangeworven is.


Draag uw deel van de last, als een goed noch enig zweren soldaat van Christus Jezus.


Ik zet, in Jezus Naam, een geest van revolutie vrij over mijn leven. Opdat mijn leven en het leven van mijn familie onder de volledige heerschappij van Jezus Christus zal komen!


Buig mij Heer, overtuig mij tot Uw wegen.

Uw Weg is de Waarheid, en leidt ons naar het Leven.


Wij zullen níet onder enig valse Overheid staan, daaraan door te verklaren dat wij trouw zullen “blijvendaaraan tot in de dood. [Wilhelmus!]
                                                              
                        
Wij verklaren, in Jezus Naam, dat Willem van Oranje – Nassau, van het Huis van Oranje, zal vallen!


Wij verklaren dat dit Huis van Oranje wat de landen vele generaties lang gebonden heeft gehouden, zal laten gaan!


Het Woord van God verklaart: Laat Mijn mensen gaan!


Willem III was koning (van Groot-Brittannië, Schotland en Ierland, prins van Oranje en stadhouder in Nederland), waar de Oranje Loge naar genoemd is.




(Zijn erfenis wordt nog jaarlijks herdacht door de protestantse Orange Order in N-Ierland.)


De Oranje mannen stonden bekend om hun lust naar bloed. Zij zijn geen soldaten van het kruis van Jezus Christus, maar vijanden van het kruis.


1 Johannes 1:7 Maar indien wij in het licht wandelen, gelijk Hij in het licht is, hebben wij gemeenschap met elkander; en het bloed van Jezus, zijn Zoon, reinigt ons van alle zonde.


Zij waren verblind door het valse licht van de illuminatie.


Als onze families gegrondvest zijn in de Oranje loge, kan er een herhaaldelijk bloedvergieten, ziekten, voortijdige dood of een emotioneel “bloeden” zijn.


De nakomelingen van de Oranje loge staand bekend vanwege tot hun knieën in het bloed” te zijn.

De Oranje Loge


De Oranje Loge ontstond in Ierland in 1690. Van oorsprong was het een militaire loge, een verbintenis ter verdediging. Veel gewelddadigheid werd echter begaan tegen de katholieken. De Loge wordt gekenmerkt door religieuze haat, fanatisme en bloedvergieten tegen de Groene Ieren.


De eed die wordt afgelegd luidt als volgt:

“Ik zal van de wieg tot het graf geen medelijden hebben
met het gekreun van de doden. Ik zal tot mijn knieën
door het oranje bloed waden. Ik zal eerder mijn
rechterarm geven om te worden afgehakt dan dat ik een
broeder zal overvallen, hem zal verraden of hem voor het
gerecht dagen om hem te vervolgen.
Een man die hiermee
in tegenstrijd handelt moet onmiddellijk
ter dood worden gebracht.”


Sir Robert Peel was de hoofdsecretaris van de Oranje Loge en hij werd spottend Orange Peel (dat is sinaasappelschil) genoemd. Hij stichtte tevens het politiekorps in Engeland; zij stonden bekend als de ‘Peelers”.


De Oranje Loge heeft een mandaat om het protestantisme of de protestantse koningen van Engeland te verdedigen. Koning Willem III, prins van Oranje, heette Willem van Oranje. Koning Willem is een leider van de Oranje Loge.



Het is een verbond om het Instituut Oranje te beschermen, zelfs door het vergieten van familiebloed.


I Koningen 19:18 “Maar Ik heb voor Mij zeven duizend overgelaten in Israel, al de knieën die zich niet gebogen hebben voor Baal, en elke mond die hem niet gekust heeft.”


Here Jezus, ik snij mij af van “de afvalligen” [renegade soldier/deserteur], van het Koninklijk Huis van Oranje!


Hebreeën 12:25 Ziet dan toe, dat gij Hem, die spreekt, niet afwijst. Want als genen niet ontkomen zijn, toen zij Hem afwezen, die hen waarschuwde op aarde, hoeveel te minder zullen wij, als wij ons afwenden van Hem, die uit de hemel waarschuwt.


Er is een waarschuwing uit de hemel, een oproep om ons af te scheiden voor God, een heilig volk, dat Hem echt trouw wil zijn.


Hebreeën 12:26-27 Toen heeft zijn stem de aarde doen wankelen, doch thans heeft Hij een belofte gegeven, zeggende: Nog eenmaal zal Ik niet slechts de aarde, maar ook de hemel doen beven.


Dit “nog eenmaal”, doelt op een verandering der wankele dingen als van iets, dat slechts geschapen is, opdat blijt, wat niet wankel is.


Het huis wordt nu geschud om welke steen dan ook los te wrikken, die verbonden is geweest aan de loge, geestelijke huis van Oranje of vrijmetselarij of welke andere godsdienst, die niet gebouwd is geweest op de enige, echte hoeksteen, onze Heer en Redder Jezus Christus.


Hebreeën 13:8-9 Jezus Christus is gisteren en heden dezelfde en ja, tot in
eeuwigheid.

Hij is de Eeuwigheid. Laat u niet meeslepen door allerlei vreemde leringen; want het is goed, dat het hart zijn vastheid vindt in genade en niet in spijzen: wie het hierin zochten, hebben er geen baat bij gevonden.


NIET langer —› soldaten van Oranje!



Wij worden nu aangespoord om als een goed opgeleide soldaat, aangeworven te
worden, in het leger van onze Overwinnende, Machtige, Heilige God. Om getraind te worden, om stand te kunnen houden in dit uur dat over de aarde gaat komen.



Ezechiël 44:23 En zij zullen mijn volk het onderscheid leren tussen heilig en niet
heilig en het onderscheid doen kennen tussen onrein en rein.


De werken der duisternis te onderscheiden, om de sleutels te verkrijgen om uit te breken in dit uur; uit alles, dat onze tempel, ons DNA, ons huis, geestelijk verontreinigt. Als er een link is in ons geestelijke verleden, onze geschiedenis, met de Tempeliers, dan is het nu de tijd om de waarheid te weten en te begrijpen, zodat de waarheid ons vrij zal maken.


Dat we de exodus kunnen maken uit de valse tempels, loges, Huis van Oranje, Oranje Loge, valse eden, verbonden, en dat er een geest van vrijheid in het huis, de tempel van God zal komen.


Maar, wat zijn dan Tempeliers?


Zij zijn een geestelijke strijders orde, wiens bedoeling en agenda het is om Jeruzalem te bewaken en te barricaderen.


In de geest zijn zij een godsdienstige groep strijders, zoals de kruistochtvaders, die zogenaamd voor Jezus Christus vechten. Zij zijn strijders met grote, kwade bedoeling, om ons, de heiligen die in de volheid en tegenwoordigheid van Jezus komen, tegen te houden.



De orde van Tempeliers is de valse leeuw van de stam van Juda. Met het teken van Kaïn op hen, het stammensymbool van de Tempeliers, de wolf.


De wolf is de hoge rang van een druïde priester. De wolf is een onwettige leider. Een wolf is een valse profeet.


De Stam van Benjamin, de stam van de Wolf, bezat veel van de Hinnom Vallei, de Vallei van Tofet, ook bekend als de Vallei van Dood of Vallei van Droge Botten. Koning Saul en de Apostel Paulus waren ook van deze stam. (Ravin) “ravin” is “verslinden” als een verslinderaar, of verzwelgen.


Vader, in Jezus Naam, scheid ik mij af van de Stam van de wolf, van misleiding en verleiding.


Lucas 11:47,52 Wee u, want gij bouwt de grafsteden der profeten, maar uw vaderen hebben hen gedood. 52 Wee u, wetgeleerden, want gij hebt de sleutel der kennis weggenomen; zelf zijt gij niet binnengegaan en hen, die trachtten binnen te gaan, hebt gij tegengehouden.



23 september 2011-12:14

Valse profeet



Paus wil samenwerking met Islam

De paus heeft bij zijn bezoek aan Duitsland opgeroepen tot samenwerking tussen Christenen en Moslims. Dat het Christendom en de Islam een relatie opbouwen die gebaseerd is op "dialoog en wederzijdse waardering". Op die manier zouden de twee religies een "vruchtbare samenwerking" kunnen hebben. De paus zei tijdens een ontmoeting met vertegenwoordigers van de Duitse moslimgemeenschap: "Wij gelovigen kunnen een speciale bijdrage leveren aan de bouw van een betere wereld. (...) Ik denk dan bijvoorbeeld aan de bescherming van de familie op basis van het huwelijk, respect voor het leven in elke fase, of het bevorderen van grotere sociale rechtvaardigheid." Benedictus benadrukte de overeenkomsten tussen de Islam en het Christendom. Beide geloven hechten volgens de paus aan "het grote belang van de religieuze component van het leven".



Bij zijn vorige bezoek aan Duitsland in 2006 zorgde de paus nog voor consternatie door via citaten van een Byzantijnse keizer kritiek te uiten op de Islam.


http://www.powned.tv/nieuws/buitenland/2011/09/paus_wil_samenwerking_met_isla.html


Valse Profeten en Valse Priesters

Hoge plaats van verering van Baäl. Valse profeten en priesters van Baäl, die vandaag de dag zeer reëel zijn, verborgen in valse tempels en godsdiensten. Zij zullen alles doen om ware profeten het spreken te beletten. Veel van dergelijke hoge plaatsen bestaan nog vandaag in onze families, lijnen en geschiedenis met de bedoeling om onze roeping te vernietigen.







Het uur is gekomen om profeten en priesters van Baäl te confronteren en te ontmaskeren, om de militairen van Rome en Oranje, in onze lijnen, van hun orde, van hun verborgen agenda's te scheiden.


Lucas 12: 2-5 Er is niets bedekt, of het zal geopenbaard worden, en verborgen, of het zal bekend worden. Daarom, al wat gij in het donker gesproken hebt, zal in het licht gehoord worden en wat gij aan het oor gezegd hebt, in de binnenkamer, zal van de daken gepredikt worden. Ik zeg u, mijn vrienden, vreest hen niet, die het lichaam doden en daarna niets meer kunnen doen. Ik zal u tonen, wie gij vrezen moet. Vreest Hem, die, nadat Hij gedood heeft, macht heeft om in de hel te werpen. Voorwaar, Ik zeg u, vreest Hem!


Wij zijn in een zodanig ontzagwekkend uur gekomen, waar het Woord het schudden van alle dingen, een blootstellen aankondigt, een mogelijkheid om uit alle verborgen agenda's, alle gewelven te komen. Om een tempel te zijn, waar God leeft en door Zijn Geest verblijft. Waar zijn adem, de adem van het leven zijn tempel zal ingaan, het Nieuwe Jeruzalem.



Openbaring 12:9 En er kwam één van de zeven engelen met de zeven schalen, die vol waren van de laatste zeven plagen, en hij sprak met mij, zeggende: Kom hier, ik zal u tonen de bruid, de vrouw des Lams.


De kandelaren rondom de troon zijn een beeld van de lampen van vuur en de adem van het Leven die de doden uit hun gewelven, graven, instituten en loges op deed staan in de Adem van het Leven.


Want zo zegt de HERE tot de mannen van Juda en tot Jeruzalem

Jeremia 4:3-5 Want zo zegt de HERE tot de mannen van Juda en tot Jeruzalem: Ontgint u nieuw land en zaait niet tussen de doornen; besnijdt u voor de HERE en doet weg de voorhuid van uw hart, gij mannen van Juda en inwoners van Jeruzalem, opdat mijn gramschap niet uitsla als een vuur en onuitblusbaar brandde om de boosheid uwer handelingen. Boodschapt in Juda, laat horen in Jeruzalem en zegt: Blaast de bazuin in het land, roept luidkeels en zegt: Verzamelt u en laat ons in de versterkte steden gaan!


Is deze tekst alleen maar een oud gezegde (geldig voor het OT) zoals sommigen beweren, en niet meer relevant voor huidige rage van de "Apostolische/ Profetische" de beweging van hen die geloven dat slechts NT profetie voor zedelijke en godsdienstige opbouw en comfort is?


Laten we daarom dieper graven en de context onderzoeken...


1: de achtergrond van deze profetische uiting in Jeremia´s tijd is Gods volk te waarschuwen dat Juda zal worden binnengevallen door een leger uit het noorden en vernietigd zal worden.


(Dit is precies wat vandaag gebeurt met Iran en zijn handlangers Syrië, Hezbollah, en Hamas.)


2: In Hoofdstuk 3, heeft Jeremia bij de mensen gepleit om terug te keren. Dan zal Abba hun terugvallen genezen met een aantal van de vruchtbaarste Hebreeuwse woorden die ooit in het profetische geschrift OT worden gezien!



Onze moderne Westelijke cultuur is ook gezegend met een overvloed aan onderwijs en diepe golven van de liefde en de vernieuwing van Abba. Maar toch apostasy en Christelijke scheiding is nog hoog en helemaal in deze tijd!


3: Jeremia pleit met de mensen om hun braakakker grond te verdelen of zoals beter in de letterlijke Hebreeën wordt gezien, "Ploeg voor uzelf, ploeg de grond".


(Deze uitdrukking is een aanklacht aan hen van ons, die denken wij die gespit hebben! Maar God zegt zet de ploeg terug in je hart en ploeg opnieuw.)


4: Jeremia zegt ook om niet tussen de doornen te zaaien! Wat is dit? (Dit is precies de gelijkenis waarvan Jezus, de Bevelhebber en de Leidsman zei, dat dit de manier is om alle geheimen van het Koninkrijk van God te begrijpen... als u de gelijkenis van zaaier begrijpt! Lees nu Matteüs 13)


Matteüs 13: 5 Een ander deel viel op de steenachtige plaatsen, waar het niet veel aarde had, en terstond schoot het op, omdat het geen diepe aarde had,


5:De doornen vertegenwoordigen hen die het Woord horen, maar vast zitten aan de zorgen van deze tijd en het bedrog van de rijkdom... Ze belemmeren het Woord, en niet alleen de persoon!


6: Deze levensstijl vol doornen brengt het oordeel van God op Zijn mensen, en wordt bespoedigd door het klinken van de Trompet (d.w.z. sjofar) als laatste aarschuwing....


(heeft u opgemerkt niet alleen hoeveel gelovigen de laatste jaren sjofars hebben gekocht, maar heeft u ook opgemerkt hoeveel voorgangers niet begrijpen wat zij vertegenwoordigen en sommigen zijn zelfs vijandig en kritiseren hun gebruik ervan in hun diensten! Zij zijn zo verhard en door de doornen versperd geworden dat zij het niet begrijpen.)


7: Dit is de dode en onbruikbare voorhuid die om de harten van gelovigen is gewikkeld die moeten worden gereinigd. En als u kijkt naar de verwijzingen van


Matteüs 13 en Jesaja 6 zult u opmerken, dat dit het proces is dat het geweten verhardt; met verblinding van de ogen; doofheid van de oren; en onvermogen de nieuwe dingen die God doet te geloven!


Waar hier onder staat Het Huis van Israel of elk ander Huis kan het Huis van Oranje gelezen worden.


Ezechiël 8: 5,6,10,11,12,15,17. Hij zei tegen mij: Mensenkind, sla toch uw ogen op in de richting van het noorden. Toen sloeg ik mijn ogen op in de richting van het noorden. En zie, ten noorden van de poort van het altaar stond in de ingang het afgodsbeeld van jaloezie. Daarop zei Hij tegen mij: Mensenkind, ziet u wat zij doen? Grote gruweldaden, die het huis van Israël hier doet, zodat Ik ver wegga van Mijn heiligdom. Maar draai u weer om en u zult nog meer grote gruweldaden zien.



Ik ging naar binnen en ik zag, en zie, alle vormen van kruipende dieren, afschuwelijke dieren en alle afgoden van het huis van Israël, helemaal in het rond in de muur gegrift.


En zeventig mannen uit de oudsten van het huis van Israël stonden ervoor, terwijl Jaäzanja, de zoon van Safan, in hun midden stond, ieder met zijn wierookvat in zijn hand, terwijl een geurige [dikke] wolk van reukwerk opsteeg.


Daarop zei Hij tegen mij: Hebt u gezien, mensenkind, wat de oudsten van het huis van Israël in de duisternis doen, ieder in de kamer waar zijn afbeelding zich bevindt? Want zij zeggen: De HEERE ziet ons niet, de HEERE heeft het land verlaten.


Hij zei tegen mij: Hebt u het gezien, mensenkind? U zult, opnieuw, nog grotere
gruweldaden zien dan deze. Daarop bracht Hij mij naar de binnenste voorhof van het huis van de HEERE. En zie, bij



Aanbidding van de zongod in Gods tempel!

In de Oranje Loge en ook andere loges is ook de aanbidding van de zongod. De aanbidding van Baal, Ra Zongod is de aanbidding van dezelfde god.




de deur van de tempel van de HEERE, tussen de voorhal en het altaar, bevonden zich ongeveer vijfentwintig mannen, met hun rug naar de tempel van de HEERE en hun gezichten naar het oosten. En zij aanbaden de zon in de richting van het oosten.


Toen zei Hij tegen mij: Hebt u het gezien, mensenkind? Is het een lichtvaardig iets voor het huis van Juda om deze gruweldaden te doen die zij hier doen? want zij hebben het land vervuld met geweld en zijn teruggekeerd om Mij tot toorn te wekken. En zie, zij steken de tak in hun neus.”




Ezechiël 9: 4-7 “En de HEERE zei tegen Hem: Trek midden door de stad, midden door Jeruzalem, en zet een merkteken op de voorhoofden van de mannen die zuchten en huilen over al degruweldaden die in het midden ervan gedaan worden. Maar tegen die anderen zei Hij ten aanhoren van mij: Trek achter hem aan door de stad, en dood! Ontzie niemand en heb geen medelijden. Dood ouderen, jongemannen en meisjes, kleine kinderen en vrouwen, om hen te vernietigen. Raak echter niemand aan op wie het merkteken is. Begin vanuit Mijn heiligdom. Toen begonnen zij bij de oudere mannen die zich vóór het huis bevonden.”


Ezechiël 9:9 “Toen zei Hij tegen mij: De ongerechtigheid van het huis van Israël en van Juda is buitengewoon groot. Het land is vol bloed, en de stad vol perversiteit, want zij zeggen: De HEERE heeft het land verlaten, en: De HEERE ziet het niet”


De ongerechtigheid van het Huis (van Oranje en Nederland) is buitengewoon groot. Het land is vol met Oranje bloed, en de stad is vol met perversie.


Wij verklaren in onze levens en in onze gezinnen, onze huizen:


“Het Lam van God zal regeren!”


De valse koninkrijken zijn aan het vallen. De Oranje Loge is de Zetel en bloedlijn van het Beest. Dat geldt ook voor de Oranje Loge in onze bloedlijn. Er moet een reiniging plaatsvinden en een breken van de geest en de bloedlijn van het beest in onze families.


*[Geweld, zit het in onze genen? : artikel van internet
http://www.vredeshuisaalst.be/Krantjes/nr.%20115%20jan%20feb%202008/Word%20115/Geweld%20zit%20het%20in%20de%20genen.htm ]


Wij moeten het uitschreeuwen naar God, Heer zet ons vrij! Help ons om door Uw Waarheid te weten hoe van hen uit te komen. Ga weg, ga weg, ga ervan uit! Raak geen onrein ding aan! Kom ervan uit en wees puur, zuiver, u die de vaten van de Heer draagt.


Ga eruit! Ga eruit en verlaat uw gevangenschap, waar alles wat u aanraakt onrein is. Ga daarvan uit en reinig uzelf, u die de heilige voorwerpen van de Heer naar huis draagt.

“En ik zag een Beest opkomen uit de Zee

Vader, in Jezus Naam, breken we de eed die genomen is in de Loge van Oranje dat wij tot aan onze knieën in Oranje bloed zullen staan.


Wij breken de nationale vloek over dit land van de eed die zegt dat wij tot onze knieën in Oranje Bloed zullen staan, zelfs de Kerk. Wij bekeren ons van die Eed van die gelofte.


Wat zijn de consequenties van die eed? Het opent de deur naar de bindende machten van Dood en Hel met Appollyon die de Wachter is en de bindende macht over dit.


Wij komen eruit uit de werkelijke landen en uit de familiefundamenten van Willem van Oranje. Dit is onze roep, ons mandaat, het is het Woord van de Heer.


Volkskrant 1 november 2011-11-01:


Voorpagina: Koningin Beatrix die op bezoek is in Bonaire: “Ik zal aandacht besteden aan uw grieven!”

“Laat ons het niet hopen, daar Oranje de veroorzaker is van veel verdriet, pijn en trauma.

“Knie Diep in Oranje Bloed”

In dezelfde krant op pagina 8: Bonaire laat “Met waardigheid” stem horen tegen Beatrix.

“Rot op, de slaventijd is voorbij. Het was niet aan haar persoonlijk bedoeld maar het was wel de tekst die koningin Beatrix te zien kreeg toen ze op zondagavond aankwam op Bonaire” Einde citaat.


Deze Krant verklaart iets in een paar lijntjes, wat totaal bevestigt, deze tijd, voor nu.


Deze tekts pagina 8: “De Jaren van slaverij zijn voorbij”

Toen zei de Heer tot Mozes: “Ga terug naar Farao en verkondig aan hem: Dit is wat de HEER zegt: “Laat mijn mensen gaan, zodat ze Mij kunnen aanbidden.

Babylon zal vallen, en Jezus Christus zal opkomen, laat ons dat verklaren, Amen, Here Jezus!

Jezus verklaarde aan Satan: “Het staat geschreven!” Wij zeggen het ook tegen Satan:

“Het staat geschreven!”

Toen hoorde ik een andere stem vanuit de hemel zeggen:

“Kom uit haar, Mijn mensen”

Opdat u niet ontvangt van haar zonden, opdat u niet ontvangt enige van haar plagen; want haar zonden hebben zich opgehoopt tot aan de hemel, en God heeft haar “iniquities” herinnerd. Geef haar terug wat zij gegeven heeft.


De Geestelijke val

Wij worden geroepen om in de Geest te staan om te verklaren dat het Koninklijk Huis van Oranje gaat vallen. Koninklijk Oranje brengt vernietiging aan elk land wat erdoor gebonden is. De gebondenheid moet breken, wij moeten ons misschien de vraag stellen hier in Nederland, wie wij eigenlijk dienen.


“Wie hebben we meer lief, de Heer onze God,
of ons verbond aan het Huis van Holland?”


Terwijl de gebondenheden beginnen te breken, en de mensen “Eruit komen” door het Woord van God, zullen we werkelijk de zo lang verwachte Opwekking beginnen te zien.

“De Zetel van het Beest”

[dat is de Troon van het Beest]

Openbaring 13: 16-18 En hij zorgde ervoor dat iedereen, zowel klein als groot, rijk als arm, vrij en slaaf, een merkteken ontving in hun rechterhand of in hun voorhoofd. En dat geen mens kon kopen of verkopen, behalve hij die het merkteken had, of de naam van het beest, of het nummer van zijn naam. Hier is wijsheid. Laat hem die het begrijpt het nummer van het beest berekenen: want het is het nummer van een mens; en het nummer is zeshonderdzesenzestig.”



Wij moeten de Zetel van het beest uit elkaar halen” in onze levens. Deze blootlegging van het Huis van Oranje is erg ongewoon. Er is een vloed en een vloedgolf van het Beest op de aarde. De sluizen worden wagenwijd opengezet.



De vijfde engel goot zijn schaal uit op de Troon van het Beest, en zijn koninkrijk werd in duisternis geworpen. Mensen kauwden hun tong in vreselijke pijn; Oranje bloed.


* De duisternis in Egypte (de negende plaag Ex.10) was zo dik dat het zelfs voelbaar was!


Toen goot de vijfde engel zijn schaal uit op de Troon van het Beest, en zijn koninkrijk werd in duisternis geworpen. Zijn onderdanen knarsten hun tanden in zielsmart, pijn.


“Zijn onderdanen”

En de vijfde engel goot zijn fles uit op de zetel van het beest; en zijn koninkrijk was vol met duisternis; en ze kauwde op hun tongen van de pijn. (Opb. 16:10)


De Zetel van het Beest die op de aarde wordt gevestigd is een zetel van bloedvergieten, dood, pijn, mensenmoord, moord, zelfmoord, volkerenmoord, hopeloosheid, rebellie en anarchie.


Het bloedvergieten wat gaat komen zal zo hoog zijn “als het teugel van de paarden”.


Daarom is het meer dan dringend dat we er snel “uitkomen”. Uit het Huis van Oranje, en alles waar het voor staat!


Toen zei de HEER tegen Mozes: “Strek uw hand uit naar de hemel opdat duisternis zich zal uitstrekken over Egypte – duisternis die gevoeld kan worden.” (Ex. 10)

“De Aarde wankelt”



 De aarde wankelt als een dronkenman. Ze beeft als een tent in een storm. Ze valt en zal niet meer opstaan, want de schuld van haar rebellie is erg zwaar.



De aarde is vervuild door haar mensen; ze zijn ongehoorzaam geweest aan de wetten, hebben de statuten geweld aan gedaan en hebben het eeuwige verbond verbroken. (Jes. 24:20)



De aarde lijdt vanwege de zonden van haar mensen, want zij hebben Gods instructies verdraaid, en zijn wetten geweld aan gedaan, en zijn eeuwige verbond verbroken.


Jesaja 24:5 Want het land is ontheiligd door zijn inwoners: zij overtreden de wetten, zij veranderen elke verordening, zij verbreken het eeuwige verbond.



De aarde schudt met grote intensiteit. Er moet een Opwekkings- Zalving” op ons komen, Zijn Soldaten, want in deze dagen is God de aarde aan het schudden.



Wat er nodig is —› NATIONALE BEKERING EN BEROUW!


2 Kronieken 7:14 En wanneer Mijn volk, waarover Mijn Naam is uitgeroepen, in ootmoed buigt en bidt, en zij Mijn aangezicht zoeken, en zij zich bekeren van hun slechte wegen, dan zal Ík vanuit de hemel horen, hun zonden vergeven en hun land genezen.


Klaagliederen 2:11 “Mijn ogen zijn verteerd met tranen, mijn binnenste is vol onrust. Mijn hart is op de grond uitgestort omdat mijn mensen vernietigd worden, omdat kinderen en zuigelingen bezwijken in de straten van de stad.”


Opwekking komt door bekering door bekering komt Opwekking


Het hoogste niveau van iniquity van de mens over onze landen heeft bloed over de aarde, de grond gebracht maar de Here Jezus onze tranen, onze bekering zal het bloed en het vergroten bloed wegwassen, dit is het uur voor tranen.


Stort uw hart uit als water voor de Heer, roep het uit voor uw land, voor de mensen, onze gezinnen en families!


Wij zullen weeklagen tot we doorbraak zien, wij zullen weeklagen tot we duizenden mensen in Holland zullen zien opstaan, duizenden bovenop duizenden.


Klaagliederen 2:18 “De harten van de mensen roepen (schreeuwen) het uit naar de Heer. O muur van de dochter van Sion, laat uw tranen vloeien als een rivier, dag en nacht. Geef uzelf geen rust, geef uw ogen geen rust. Sta op, roep het uit in de nacht, wanneer de wake van de nacht begint. Stort uit uw hart als water in de Aanwezigheid van de Heer.”


Die een oor heeft om te horen, laat hem horen wat de Geest zou zeggen, zelfs aan de kerk in Nederland zou zeggen.


Opwekking van God brengt de ware opstanding van de doden!


Wij verklaren Heer, Uw Koninkrijk zal komen in ons land!

“Bevrijd ons van alle kwaad!”


“Strijdbijl en oorlogswapens”

Het onschuldige bloed van Abel roept het uit vanuit de grond met een profetische stem van vergoeding. Jezus, is de Middelaar van het nieuwe en betere verbond; Zijn bloed spreekt betere dingen dan dat van Abel.


Geen enkele generatie is reeds de volheid van het nieuwe verbond binnengegaan. We hebben alleen geïsoleerde voorlopers gezien die de meer excellente manier geïntroduceerd hebben. Een nieuwe dag gloort voor ons! Dit Goddelijke Leven is in het bloed van Jezus; onze zoektocht is naar een beter begrijpbare toepassing van de kracht ervan.

“Handelingen”

Er lijkt een nadruk te zijn op het boek Handelingen” dit jaar waarin de gezalfde
handelingen van de volwassen wordende kerk van de Heer wordt afgeschilderd, om ons voor te bereiden op de dingen die binnenkort vrijgezet zullen worden vanuit de hemelse hulpbronnen (voorraadkamers).





Jeremia 51: 20:23 U bent voor Mij een strijdhamer, wapenrusting. Met u zal Ik volken stukslaan, met u zal Ik koninkrijken te gronde richten. Met u zal Ik het paard en zijn ruiter stukslaan, met u zal Ik de strijdwagen en zijn ruiter stukslaan. Met u zal Ik man en vrouw stukslaan, met u zal Ik oud en jong stukslaan, met u zal Ik jongen en meisje stukslaan. Met u zal Ik de herder en zijn kudde stukslaan, met u zal Ik de akkerbouwer en zijn juk ossen stukslaan, met u zal Ik gouverneurs en beambten stukslaan.”



Wij moeten de “strijdbijl” en de wapens van Zijn oorlogsvoering zijn. Wij moeten de instrumenten zijn die Hij zal gebruiken om Zijn doelen op de aarde te bereiken. Door onze woorden zal de Heer de niet vruchtdragende bomen beginnen te snoeien en zelfs de bijl beginnen te leggen aan de religieuze boom om hem te ontmaskeren voor wat hij is.




Gods zegen

Josie Hagen


 ==============================================


Voorbeeld van de valse kruizen:


„Kniel neer en ontvang de Maltezer ridderslag”


Adel houdt Rituele Hoog




De ridderorde van Malta trok mysterieus door Utrecht.


Jenny Heere geboren barones Van Voorst tot Voorst ontvangt de ridderslag van
jonkheer Peter van Meeuwen. De overige kapittelleden kijken toe, samen met mgr. Francois Baqué (l.). FOTO: RIAS IMMINK - door PIETER KLEIN BEERNINK


UTRECHT, maandag
Een mysterieuze stoet trok door de binnenstad van Utrecht. Achter twee vlaggen met een kruis liepen ridders met indrukwekkende zwarte mantels en dames met mantillas over hun hoofd. Het waren de ridders vanMalta, ofwel de katholieke edelen, die hun eeuwfeest in ons land vierden. Tussen de eeuwenoude gevels trokken de baronnen en de jonkheren naar de Catharina-kathedraal om er in een heilige mis negen nieuwe leden tot mede-ridder te slaan.


,,Waarom zou je er niet voor uitkomen, wat je bent,” verklaarde René ridder van Rappard dat hij zich had uitgedost met mantel en ordeteken om zijn hals. ,,Dit zijn wij! Prima, toch?” Een kleine processie van meerdere bisschoppen sloot zich aan voor de kathedraal, waar ze op het priesterkoor door voormalig kardinaal Simonis werden opgewacht. Het duurde even voordat alle ridders zaten. Uit kreten als „Héé, ben jij er ook!,” en „Gezellig!,” bleek dat alle heiligheid menselijk werd opgevat.


De pauselijke nuntius mgr. Francois Bacqué ging voor in de mis, maar de preek kwam van de Groningse bisschop Gerard de Korte, erekapelaan van de orde. ,,We zijn er voor onze naasten, die hulpeloos langs de kant van de weg liggen,” benadrukte hij.


Ten tijde van de kruistochten verzorgden de ordeleden al de gewonde ridders in het Heilige Land. Nu, 900 jaar later, doen de ridders min of meer nog hetzelfde. De bisschop haalde de getroffenen in rampgebieden aan, die vandaag de dag op de orde kunnen rekenen. Te midden van de flakkerende kaarsen sprak hij over de stervenden die in de hospices van de ridders een waardig levenseinde krijgen.


,,Het hoort te gaan om de goede werken en niet om de toegang tot een bepaalde klasse,” hield De Korte zijn gehoor een spiegel voor. Hij noemde de Kruispost op de Wallen voor hulp aan onverzekerden, de vakantiekampen voor gehandicapten en natuurlijk de bedevaarten voor hen naar Lourdes. ,,We moeten de mensen jaloers maken, dat ze met ons willen meedoen,” zei de bisschop voordat hij een extra kruis om zijn hals kreeg, vanwege zijn promotie tot ’erekapelaan grootkruis’.


Eén voor een stelden de nieuwkomers zich op voor de treden van het priesterkoor, voor ordevoorzitter jonkheer Peter van Meeuwen. „Kniel neer en ontvang de ridderslag!”, gebood hij ieder van hen. Vervolgens liet hij het ordezwaard drie keer op hun schouders neerdalen, onder toeziend oog van hun reikhalzende familieleden in de kerkbanken.


Zo leeft de soevereine ridderorde voort, die tijdens de reformatie uit ons land werd verdreven om in 1911 heropgericht te worden. De orde heeft wereldwijd de positie van een afzonderlijke natie zonder eigen land, maar met eigen postzegels, paspoorten en ambassadeurs.


Nederland heeft een kleine, maar actieve club,” zei de hoogste baas, vorst grootmeester, fra’ Matthew Festing, die vanuit de zogenoemde magistrale paleis van de orde uit Rome was gekomen. ,,Goed, dat ze zo naar buiten treden,” reageerde aartsbisschop Wim Eijk tijdens de lunch na afloop. Maar ondanks de negen nieuwkomers vergrijst het gezelschap snel. „Dit is natuurlijk een museum”, gebaarde ordelid Max baron van Hövell tot Westerflier om zich heen. „Want nieuwe adel mag er in ons land niet meer bijkomen.”


,,Ik ben eigenlijk een Jeanne d`Arc van deze tijd”, overwoog het kersverse ordelid Jenny Heere, geboren barones Van Voorst tot Voorst. Voorzitter jonkheer Peter van Meeuwen maakte haar met een ridderslag ordelid als ‘dame van eer en devotie’. Maar Marie- Christine Tilman werd ‘dame van magistrale gratie’. ,,Dat is voor dames die niet van adel zijn,” vertelde Heere. „Wij sterven namelijk uit en zo kunnen ook niet adellijke leden erbij komen.


Om het werk van de orde voort te zetten.” Voorlopig zijn de realistische ridders echter nog springlevend, bovendien groeit het aantal vrijwilligers dat hen bijstaat. Op deze ridderdag ontvingen de vrijwilligers een speciale onderscheiding.

Zo worden de adellijke normen en waarden doorgegeven. Hoognodig, vindt een andere nieuwe ridder, jonkheer Jan van der Does de Willebois: ,,Zoals ze bijvoorbeeld in de Tweede Kamer met elkaar omgaan!”, verfoeide hij de veelbesproken woordenwisseling tussen Geert Wilders en premier Mark Rutte. ,,Straks komen wij er nog aan te pas om de gewonde politici de Kamer uit te dragen! ”