Pages

Saturday 7 February 2015

De Elite van deze Wereld!



2015 Het Jaar van Overwinnen


Openbaring 12:11
En zij hebben hem overwonnen door het Bloed van het Lam en door het woord van hun getuigenis, en zij hebben hun leven niet liefgehad, tot in de dood.


Mattheüs 16:18
En Ik zeg u, dat gij Petrus zijt, en op deze Petra “Rots” zal Ik mijn gemeente bouwen en de poorten van het dodenrijk zullen haar niet overweldigen.


Johannes 1:4-5
Het licht schijnt in de duisternis en de duisternis heeft het niet gegrepen.


Romeinen 11:16
Zijn de eerstelingen heilig, dan ook het deeg, en is de Wortel Heilig, dan ook de takken.

Vandaag zijn veel Christenen uitgehongerd, ze zijn onwetend gehouden aan deze Eindtijd Waarheden. Ze kijken bevreemd en onthutst rond in onwetendheid. Hun voorgangers hebben daaraan meer schuld dan zij zelf.


2 Petrus 1:19-21  
En wij achten het profetische woord (daarom) des te vaster, en gij doet wel, er acht op te geven als op een lamp, die schijnt in een duistere plaats, totdat de dag aanbreekt en de morgenster opgaat in uw harten. Dit moet gij vooral weten, dat geen profetie der Schrift een eigenmachtige uitlegging toelaat; want nooit is profetie voortgekomen uit de wil van een mens, maar

“Door de heilige Geest gedreven, hebben mensen van Gods-wege gesproken”

"Daarom draag vrucht in overeenstemming met bekering”


1 Johannes 5:5
Wie is het, die de wereld overwint, dan wie gelooft, dat Jezus de Zoon van God is?


Openbaring 2:11
Wees getrouw tot de dood en Ik zal u geven de kroon des levens. Wie een oor heeft, die hoort, wat de Geest tot de gemeenten zegt. Wie de strijd levert en overwint, zal van de tweede dood geen schade lijden.

"Een wachter"

Jesaja 52:8
Hoor, uw wachters verheffen de stem, zij jubelen tezamen, want met eigen ogen zien zij, hoe de HERE naar Sion wederkeert.


Deze "wachters" zijn een kostbare schat in deze dagen


Mattheüs 24:42-44
“Waakt dan, want gij weet niet, op welke dag uw Here komt. Maar weet dit: Als de heer des huizes geweten had, in welke nachtwaak de dief zou komen, hij zou gewaakt hebben en in zijn huis niet hebben laten inbreken. Daarom, weest ook gij bereid,


"Want de Mensenzoon komt op een uur, als u Hem niet verwacht"


Het probleem met het niet daarnaar kijken is zeer ernstig. Het kan dodelijk zijn voor u. Niet kijken heeft ook parallellen met blindheid. Blind zijn in een tijd van massale toename van misleiding, en blind zijn als God ons vele dingen toont is op een zekere manier ook een ramp voor u.


Jesaja 45:22
Wendt u tot Mij en laat u verlossen, alle einden der aarde, want Ik ben God en er is geen andere.


Daniël 12:3-4
Maar u, Daniël, houd de woorden verborgen, en verzegel het boek tot de eindtijd; velen zullen onderzoek doen, en de kennis zal vermeerderen.


Romeinen 11:16-17
Zijn de eerstelingen Heilig, dan ook het deeg, en is de wortel Heilig, dan ook de takken.
  

"Het Jaar van het Overwinnen – De Troon van onze Zielen"

"En Hij die op De Troon zit zal in en onder ons wonen"

Openbaring 7:5
Daarom zijn zij voor de Troon van God, en dienen Hem dag en nacht in Zijn tempel; en Hij die zit op de Troon zal onder hen wonen.


"Ik zal u bewaren uit de ure der verzoeking die komt over de hele wereld"


Openbaring 3:10
Omdat gij het bevel bewaard hebt om Mij te blijven verwachten, zal ook Ik u bewaren voor de ure der verzoeking, die over de gehele wereld komen zal, om te verzoeken hen, die op de aarde wonen.


"Zal u bewaren voor de ure der verzoeking die op de gehele wereld komen zal"


Nu gingen Petrus en Johannes tezamen op naar de Tempel op het Negende Uur van het gebed, zijnde het Negende uur van de Overwinning van het Lam van God". En van de zesde uur duisternis viel over het gehele land tot het negende uur. Omtrent de negende ure riep Jezus met een grote stem, zeggende: "ELI, ELI, LAMA Sabachtani?" dat is, "Mijn God, mijn God, waarom hebt Gij Mij verlaten?"

"Het is Volkomen Volbracht"

Johannes 19:30
Toen Jezus dan de zure wijn genomen had, zei Hij: “Het is volbracht! En Hij Boog het Hoofd en gaf de geest.


Handelingen 10:2-3
Hij zag in een gezicht, omstreeks het Negende Uur van de dag, duidelijk een engel Gods bij zich binnenkomen en tot hem zeggen: Cornelius!


Negen is het getal van Oordeel en finaliteit. Het is het laatste van de cijfers en markeert dus het einde; en het is tekenend voor de sluiting van een zaak. Hoe laat werd Jezus aan het kruis genageld? De Bijbel zegt het derde uur. Dat is 9:00 in de ochtend. Hoe lang heeft hij gehangen aan het kruis? De Bijbel zegt dat Hij Zijn geest gaf om 3:00 in de middag.

Het was het Negende uur van de dag. Jezus’ werk op aarde was voltooid.


“De Negen-vertakte Menora”

De Overwinning van het Lam was op het Negende Uur

Handelingen 17:30
God dan verkondigt, met voorbijzien van de tijden der onwetendheid, heden aan de mensen, dat zij allen overal tot bekering moeten komen;


"Het Negende Uur"

"De HEERE heeft zijn Arsenaal geopend"

Zefanja 3:17
De HERE, uw God, is in uw midden, een held, die verlost. Hij zal Zich over u met vreugde verblijden; Hij zal zwijgen in zijn liefde; Hij zal over u juichen met gejubel.


Hij heeft Zijn Arsenaal, Zijn wapenkamer geopend dus we kunnen komen en alle wapens nemen die we nodig hebben om te vechten in deze Eindtijd Oorlog om te overwinnen. De HEERE, uw God, is met u, de Machtige Krijgsheer die Redt. Hij zal zich in grote vreugde over u verheugen; in zijn liefde zal hij je niet langer te bestraffen, maar zal Zich over u verheugen met gejuich.

"En alle dingen Herstellen"

Mattheüs 17:11-12
Hij antwoordde en zeide: Elia zal wel komen en alle dingen Herstellen.


De Geest van Elia van de confrontatie met de valse priesterschap en de profeten van Baäl van het terugdringen van het gouvernementele zaad van de heerschappij van Koningin Izebel.


Vader in Jezus naam herroepen en bekeren we ons van het Ambt van de necromancer, we breken het van onze familie af. Een vrijlating van de plagen uit het Ambt van een hekserij priester. Een drager van hekserij is een aanbidder van het valse wierook altaar.

“Hekserij en een aanbidder van het valse wierook altaar”


“Het Baal Priesterschap de Izebel heerschappij van goddeloosheid in Hoge Plaatsen”

De Holocaust - Het massale offer van meer dan achttien miljoen onschuldige Protestanten, Orthodoxe Christenen, etnische Joden en minderheidsgroepen door hen  levend te verbranden in ovens in Polen en Rusland, minder dan zeventig jaar geleden, door Katholieke dictators Adolf Hitler en Fr Joseph Stalin vertegenwoordigen de grootste en duurste daad van massa mensenoffers in de geschiedenis.

"Necromantie - Priesterschap"

*Necromantie is een vorm van magie waarbij men communicatie met de overledene zoekt voor het doel van waarzeggerij, om toekomstige gebeurtenissen te voorspellen of verborgen kennis te ontdekken, in een meer algemene zin is het te verwijzen naar zwarte magie of hekserij.


Richteren 2:1
“…… Ik zal nooit mijn verbond met u in eeuwigheid niet verbreken,


Handelingen 3:21
Hem moest de hemel opnemen tot de tijden van de wederoprichting aller dingen, waarvan God gesproken heeft bij monde van zijn heilige profeten, van oudsher.


"Waar de troon des Satans is"

Openbaring 2:13
Ik weet, waar gij woont, dáár Waar de troon van de Satans is; en gij houdt vast aan mijn naam en hebt het geloof in Mij niet verloochend, ook niet in de dagen van Antipas, mijn getuige, mijn getrouwe, die gedood werd bij u, waar de satan woont.   



"De Vierde Jezuïeten Gelofte of de Bloed Eed"

Wanneer een jezuïet wordt verheven tot een positie van opperbevel, is hij toegediend van wat de Jezuïeten Extreme Eed van Inductie wordt genoemd. Deze eed wordt wel de Vierde Gelofte of de Bloed Eed genoemd, het wordt aan hen, in de Sociëteit van Jezus zijn, gegeven, naast de traditionele geloften van armoede, kuisheid en gehoorzaamheid.

Ik _______________, nu in de aanwezigheid van de Almachtige God, de heilige Maagd Maria, de gezegende St. Johannes de Doper, de Heilige Apostelen, St. Petrus en St. Paulus, en al de heiligen, heilig leger van de Hemel, en aan u, mijn Geestelijk Vader, de superieure generaal van de Sociëteit van Jezus, gesticht door St. Ignatius Loyola, in de Pontificaten van Paul de Derde, en voortgezet tot heden, doen door de schoot van de Maagd, de matrix van God, en de staf van Jezus Christus.


Wij, die door het Woord van God uit Babylon komen, moeten actief zijn en in Jezus naam Herroepen de eden van onze vaders en voorvaders, Maconnieke priesterschappen en Tempeliers. We laten alles achter en volgen het Lam van God waarheen Hij gaat en ons heen leidt.


Alleen het Bloed van Jezus Christus kan de bloededen aan de Jezuïetenorde en het Beest ongedaan te maken.


2 Timotheüs 2:19
En toch staat ongeschokt het hechte fundament Gods met dit merk: “De Here kent de zijnen”, en: “Een ieder, die de naam des Heren noemt, herroept en breekt met alle goddeloosheid.”


Titus 2:11-13
Om ons te trainen, zodat wij, de goddeloosheid en wereldse begeerten herroepende, bezadigd, rechtvaardig en godvruchtig in deze wereld leven,


“Laat een ieder die de Naam van de Heer noemt alle goddeloosheid herroepen

 

Thesaurus woordenboek: Te verklaren tegen, om te verwerpen of formeel te weigeren; weigeren te bezitten of te erkennen als behorend tot iemand; te ontkennen; een titel te herroepen; afzien van een titel; Herroep.


Handelingen 3:19
Komt dan tot berouw en bekering, opdat uw zonden uitgedelgd worden, opdat er tijden van verademing mogen komen van het aangezicht des Heren,


2 Timotheüs 2:19
En toch staat ongeschokt het hechte fundament Gods met dit merk: De Here kent de zijnen, en: Een ieder, die de naam des Heren noemt, breekt met de ongerechtigheid.


De Illuminati heeft de kunst van het bedrog verfijnd en veel verder gebracht dan wat de gewone mens heeft gedacht.


Johannes 8:44
Gij hebt de duivel tot vader en wilt de begeerten van uw vader doen. Die was een mensenmoordenaar van den beginne en bleef niet in de waarheid, want er is in hem geen waarheid. Wanneer hij de leugen spreekt, spreekt hij naar zijn aard, want hij is een leugenaar en de vader der leugen.


Door middel van de hypocrisie van leugenaars gebrand in hun eigen geweten als met een brandijzer, Vader, in de naam van Jezus, we nemen de verantwoording en hebben berouw van de zonde van Openbaring 22:18 en bekeren ons van toe te voegen aan het woord van God door de manier van deelneming in eden en bloededen en valse beloften aan het Beest en de vader van alle leugens - het huis van alle corruptie - de zonde van afgrijzen voor God.


Openbaring 22:18
Ik betuig aan een ieder, die de woorden der profetie van dit boek hoort: Indien iemand hieraan toevoegt, God zal hem toevoegen de plagen, die in dit boek beschreven zijn;


Vader wij bekeren ons in Jezus naam van de valse priesters van rebellie in onze familiegeschiedenis die, net als de Jezuïeten en de Vrijmetselaar priesterschap, bewust ernaar streefden om een Tempel binnen het lichaam te bouwen, en de deuren verderop in de familielijn openden. Altaren van Valse wierook, opstandige culten, Afgoden of plagen van het hart.


We Bekeren ons in Jezus naam en passen het Bloed van Jezus toe tot de kern van de opstand, rebellie, in onze families en bloedlijnen.


We roepen om Barmhartigheid en Genade Here God, maak in ons de "geen genade – van Lucifers Altaren” - ongedaan uit onze lichamen in Jezus naam Amen.




Man heeft gezicht tatoeage om te lijken op Marvel’s Rode Schedel

Een 37-jarige Venezolaanse man gaat tot het uiterste om er uit te zien als de “Rode Schedel” schurk Marvel "Red Skull" van Captain America. In feite heeft hij al "meerdere abnormale implantaten op zijn voorhoofd" gehad en een deel van zijn neus verwijderd, volgens de Daily Mail.


Ezechiël 14:6
Daarom zeg tot het huis Israëls: Zo zegt de Here HERE: Bekeert u, keert u af van uw afgoden en wendt u af van al uw walgelijke dingen.


We herroepen in de naam van Jezus, het Ambt en de Kennis van de magiër.


"Oorlog heren van de Illuminatie"

 

Het Grote Schaakbord van de Eén Wereld Orde Wereldoorlog III

Richteren 5:7-8
Leiders ontbraken in Israël, ja, zij ontbraken, totdat ik opstond, Debora, opstond als een moeder in Israël. Verkoos men nieuwe goden, dan was er strijd bij de poorten. Waarlijk, schild noch speer werd gezien onder veertigduizend in Israël.

Richteren 5:9
Mijn hart gaat uit naar de aanvoerders van Israël, naar hen die vrijwillig zich aanboden onder het volk, prijst de HERE!

"Nieuwe goden werden gekozen - Toen kwam er oorlog in de poorten"


De doop van Clovis in Reims in 496 maakte hem de enige barbaarse Christelijke koning en hij won meer steun van zijn voormalige Romeinse onderwerpen in Gallië.


In samenwerking met het Koninklijk Frankische huis in Keulen herroepen we de doop van Rome.


2 Timotheüs 3:1-5
Die met een schijn van godsvrucht de kracht daarvan verloochend hebben; houd ook dezen op een afstand.


Ezechiël 33:30
Gij nu, mensenkind, uw volksgenoten spreken onderling over u bij de muren en aan de deuren der huizen; de een zegt tot de ander, ieder tot zijn naaste: Ik bid u, Kom toch mee en hoor welk woord er van de HERE is uitgegaan.



"Leger van Taiwan"

2 Corinthiërs 11:13-15
Geen wonder ook! Immers, de satan zelf doet zich voor als een engel des lichts.

"Valse Transformatie"

Openbaring 12:9
En de grote draak werd op de aarde geworpen, de oude slang, die genaamd wordt duivel en de satan, die de gehele wereld verleidt; hij werd op de aarde geworpen en zijn engelen met hem.

"Die de hele Aarde bedrogen had"

"Geboren in occulte Bloed - of woonplaats"

"De Vrouw Bekleed Met De Zon - Het Beest en de Draak"


 

"Ze zegevierden Over hem door het Bloed van het Lam"
"Een troon die door haar decreten ellende brengt?”

Psalm 94:20-21
Hebt Gij iets gemeen met de troon van het verderf, die onder schijn van recht onheil sticht? Zij maken jacht op het leven van de rechtvaardige, en onschuldig bloed verklaren zij schuldig.


"Het complot tegen Daniël"

Daniel 6:7-8
Daarop richtten de rijksbestuurders en satrapen zich tot de koning met een dringend verzoek: “Koning Darius leef in alle eeuwigheid!” Alle rijksbestuurders van het koninkrijk, stadhouders en satrapen, raadsheren en gouverneurs, zijn van mening dat er een koninklijk besluit moet worden uitgevaardigd waarin moet worden vastgelegd dat eenieder die de komende dertig dagen een verzoek richt tot een god of een mens in plaats van tot u, majesteit, in de leeuwenkuil moet worden geworpen. Welnu majesteit, vaardig dat verbod uit en stel het op schrift, zodat het niet verandert kan worden, zoals geen enkele wet van de Meden en Perzen kan worden herroepen.


Psalm 58:3
In uw hart bedrijft u al onrecht, en overal op aarde geeft u vrij spel aan het geweld van uw handen.

"Hij zal een god van vestingen vereren"

Daniel 11:38
Maar in hun plaats zal hij de god der vestingen vereren: de god die zijn vaderen niet gekend hebben, zal hij vereren met goud en zilver en edelgesteenten en kostbaarheden.


Psalm 94:20-21  
Hebt Gij iets gemeen met de troon van ongerechtigheid “iniquity” die onder schijn van recht onheil sticht?


Jesaja 58:1
Roep luidkeels, houd niet in, verhef uw stem als een bazuin en maak mijn volk zijn overtreding bekend en aan de nakomelingen van Jakob zijn zonden.


Ezechiël 6:9
Ze zullen zich herinneren hoe diep ze Mij krenkten door hun hoerachtig hart, dat van Mij is afgeweken, en hun ogen die overspelig naar hun afgoden lonkten; dan zullen zij van zichzelf walgen om het kwaad, dat zij in al hun gruwelen gedaan hebben.


Afgod leiders – O.W.O. leiders – Krijgsheren

"Oorlog Wapens van de Beest leiders van deze Wereld"

Ezechiël 22:26
Zijn priesters doen mijn wet geweld aan en ontwijden mijn heilige dingen; tussen heilig en onheilig maken zij geen onderscheid, het verschil tussen onrein en rein onderwijzen zij niet, en voor mijn sabbatten sluiten zij hun ogen; zo word Ik te midden van hen ontheiligd.



Klaagliederen 4:5
Degenen, die eens zijn lekkernijen aten liggen nu berooid in de straten. Die opgevoed werden in koninklijke huizen liggen nu op de ashopen.


Romeinen 6:22
Maar thans, vrijgemaakt van de zonde en in de dienst van God gekomen, hebt gij tot vrucht uw heiliging en als einde het eeuwige leven.


Romeinen 11:16
Zijn de eerstelingen Heilig, dan ook het deeg. Als de Wortel Heilig is, dan ook de takken.


Romeinen 15:27-28
Wanneer ik mij dan hiervan gekweten en hun deze opbrengst afgedragen heb, zal ik over uw stad naar Spanje reizen.




"Zij leerden en namen aan de manieren van de heidenen"

En zo wordt Deuteronomium 12:28-32 geschonden.
De Druïden zonaanbidders van het noorden hielden een grimmige viering voor hun heer van de doden, Samhain, op het moment van het jaar, wanneer de dagen korter werden. De "donkere" helft van het jaar werd gekenmerkt door de aankomst van de viering van Samhain. Toen de Noorse Keltische, Germaanse-land “Christelijk” werden, werd deze viering, bekend als Samhain, opnieuw uitgevonden, vermomd en gecamoufleerd in nieuwe betekenissen.


De Koningen van het bevroren Noorden,
Noorse Keltische, Germaanse-landen werden


"Het Beest van het bevroren Noorden - Het Bevroren leger"

ASHERAH is een heidense godheid, aanbeden door heksen. Het oude symbool van Asherah is de "kegel van de macht", een ander mannelijk zinnebeeld. Wanneer een groep van heksen een nieuwe ingewijde accepteert, schenken ze deze kegel-hoed op hen. Een kring van heksen zal deze hoeden gezamenlijk gebruiken om Asherah op te roepen,

"En ze geloven dat hun" krachten" op deze manier kunnen worden samengevoegd"

"Koning Winter" was de door Starks gebruikte titel, die zelf het proto-Koninkrijk toegespitst op de Winterfell regeerde. Eeuwen later, als ze het merendeel van het Noorden onder hun heerschappij hebben verenigd, noemden zij zichzelf “Koning in het Noorden”, Asherah de god van dood en hel wordt aangeroepen.

"Kegel Van Macht: Symbool Van Asherah"


Efeziërs 4:17-18
Zij zijn verduisterd in hun verstand, vervreemd van het leven Gods om de onwetendheid, die in hen heerst, om de verharding van hun hart.


Jesaja 44:18
Zij hebben geen kennis en geen inzicht, want hij heeft een sluier over hun ogen gedaan, zodat zij niet zien; en over hun harten, zodat zij er geen aandacht aan schenken.


In Langemark eert een speciale memorial de Welsh soldaten die in de grote oorlog stierven. Een rode draak staat op een sokkel gemaakt van steen uit Pontypridd in Wales. De grond rondom het monument werd verzameld van de toppen van Berg Snowdon en Pen. Veel soldaten die tijdens de Eerste Wereldoorlog zijn overleden konden nooit worden geïdentificeerd.


Op Tyne Cot, de grootste Gemenebest oorlogsbegraafplaats in de wereld, gelegen in de Westhoek, de verbluffende papavervelden in Vlaanderen - 8.369 van de bijna 12.000 begraven soldaten zijn geïdentificeerd, terwijl de achterste muur van het kerkhof is gegraveerd met de namen van 34,957 vermiste militairen die in de Slag om Passendale, "Flanders Field" vielen.


Openbaring 16:6
Omdat zij het bloed der heiligen en uw profeten vergoten hebben, hebt Gij hun ook bloed te drinken gegeven; zij hebben het verdiend!


Killing fields - De Belgische slagvelden zagen een aantal van de bloedigste gevechten en werden vereeuwigd in luitenant-kolonel John McCrae's iconische oorlogsgedicht.


"Elke papaver is een teken van een soldaat die zijn leven verloor op het slagveld"



Lukas 11:49-50
Daarom zegt ook de wijsheid Gods: Ik zal tot hen zenden profeten en apostelen en van hen zullen zij sommigen doden en vervolgen,


Openbaring 17:6
En ik zag de vrouw dronken van het bloed van Gods heilige mensen en van het bloed der getuigen van Jezus. En ik verbaasde mij, toen ik haar zag, met grote verbazing.


Openbaring 18:24
En in haar werd gevonden het bloed van profeten en heiligen en van allen, die geslacht zijn op de aarde.


De Soberheid is verantwoordelijk voor 35% zelfmoorden in Griekenland. De harde bezuinigingsmaatregelen door zijn EU-schuldeisers, Griekenland opgelegd tijdens het hoogtepunt van de crisis in 2011 en 2012, leidde tot de grote piek in de zelfmoorden in het land, gezegd door een enquête van een toonaangevend Brits medisch tijdschrift. '5-jaar van vernedering, van lijden. "De introductie van bezuinigingsmaatregelen [Griekenland] in juni 2011 markeerde het begin van een belangrijke, scherpe en aanhoudende toename van zelfmoorden, totdat het een piek bereikte in 2012," aldus het rapport door BMJ Open gezegd - RTNews.com


De druk op het Griekse publiek, die al enkele jaren duurt, heeft gevraagd om de academische discussie over de potentiële effecten van de bezuinigingsmaatregelen op de gezondheid. In 2012, Dimitris Christoulas, een gepensioneerde apotheker, schoot zichzelf neer buiten het Parlement in de Griekse hoofdstad Athene. In zijn afscheidsbrief gaf  Christoulas, voor zijn besluit om zijn eigen leven te nemen, de schuld aan het bezuinigingsbeleid van de regering.


Geactiveerd door permanente stress, zullen immuun-cellen een schadelijk effect hebben op en veranderingen veroorzaken in de hersenen. Dit kan leiden tot psychische stoornissen. De effecten van permanente spanning op het immuunsysteem worden bestudeerd door het onderzoek - Stress activeert het immuunsysteem - Informatie afkomstig van medical news.


2 Timotheüs 3:1-4
Weet wel, dat er in de laatste dagen zware tijden zullen komen:


Jeremia 16:17
Want mijn ogen zijn op al hun wegen, deze zijn voor Mij niet verborgen, en hun ongerechtigheid is voor mijn ogen niet bedekt.


Lukas 10:27
Hij antwoordde en zei: Gij zult de Here, uw God, liefhebben met geheel uw hart en met geheel uw ziel en met geheel uw kracht en met geheel uw verstand, en uw naaste als uzelf.


Vijf jaren van vernedering, van lijden: Anti-bezuinigingensparij vormt regering in Griekenland.




Tsipras zei dat het voor de mensen de "hoogste prioriteit" is om "hun verloren waardigheid” weer te herwinnen. Het is onze prioriteit om handelen met de wonden van de crisis, te zorgen voor rechtvaardigheid, te breken met de oligarchen, de gevestigden en de corruptie... We moeten voor ons uit een grote verandering voor Griekenland en Europa – Lees verder in onderstaande link.


Zal de Troon van Ongerechtigheid “Iniquity” gemeenschap met u hebben,
die onrecht verdraait door een wet?


De Troon der Ongerechtigheid “Iniquity” – wat heeft duisternis met licht te doen”

God zal u niet delen met de god van de wereld!

 

Mattheüs 4:16-17
Het volk, dat in duisternis gezeten is, heeft een Groot Licht gezien, en voor hen die gezeten zijn in het land en de Schaduw van de Dood, is een Licht Opgegaan. Van toen aan begon Jezus te prediken en te zeggen: Bekeert u, want het Koninkrijk der hemelen is nabijgekomen.   


Jesaja 42:22
Maar dit is een volk, beroofd en uitgeplunderd; men heeft hen allen in kerkerholen geboeid, in gevangenissen zijn zij weggeborgen; zij werden ten roof en er was geen redder; tot plundering en er was niemand die zei: Geef terug.


Openbaring 8:13
En ik zag en hoorde een arend vliegen in het midden des hemels, die met luider stem zei: Wee, wee, wee hun, die op de aarde wonen, vanwege de overige stemmen van de bazuin der drie engelen, die nog bazuinen zullen!


Jesaja 42:6-7
Ik, de HERE, heb u geroepen in gerechtigheid, uw hand gevat, u behoed en u gesteld tot een verbond voor het volk, tot een licht der natiën: “Om blinde ogen te openen, om gevangenen uit de kerker te leiden, uit de gevangenis wie in duisternis gezeten zijn.”


Om gevangenen uit de Kerkers en de Huizen van Slavernij vrij te laten

"The Loge van het Beest is de tempel van vernietiging"



"Liefdadigheidsinstellingen profiteren van De Zelfstandige dakloze veteranen"


Micha 6:12
Uw rijke mensen zijn gewelddadig, uw inwoners spreken leugen, en hun tong in hun mond is bedrog.


Het Huis van de Tempel is een Maçonnieke tempel in Washington DC – VS

Het Huis van de Tempel is een Maçonnieke tempel in Washington DC - Verenigde Staten dat dient als hoofdkwartier van de Schotse Rite van de Vrijmetselarij, Zuidelijke Jurisdictie, USA; officieel, "Huis van de Hoge Raad, 33 °, Oud & Aangenomen Schotse Ritus van vrijmetselarij, Zuidelijke Jurisdictie, Washington DC.


"Zij zijn demonische geesten die tekenen doen"

Openbaring 16:14
Want het zijn geesten van duivelen, die tekenen doen, welke uitgaan naar de koningen der gehele wereld, om hen te verzamelen tot de oorlog op de grote dag van de almachtige God.


Psalm 46:6-8
Volkeren woedden, koninkrijken wankelden, Hij verhief zijn stem, de aarde versmolt.

 

"Het Huis van Bethel"


"Ga naar Bethel en woon daar en maak een Altaar voor God"

Genesis 35:1
En God zei tegen Jacob, Maak u reisvaardig, trek naar Betel, blijf daar, en richt er een altaar op voor de God, die u verschenen is, toen gij vluchtte voor uw broeder Esau.


Romeinen 8:14-15
Want allen, die door de Geest Gods geleid worden, zijn zonen Gods. Want gij hebt niet ontvangen een geest van slavernij om opnieuw te vrezen, maar gij hebt ontvangen de Geest van het zoonschap, door welke wij roepen: Abba, Vader. Die Geest getuigt met onze geest, dat wij kinderen Gods zijn.  


"Want gij hebt niet ontvangen een geest van slavernij om opnieuw te vrezen”

"Het Negende Uur Het voltooide werk van het Kruis"

Marcus 5:6-7
En toen hij Jezus uit de verte zag, liep hij toe, viel voor Hem neder, en zei, roepende met luider stem: Wat hebt U met mij te maken, Jezus, Zoon van de allerhoogste God? Ik bezweer U bij God, dat U mij niet pijnigt.


Ezechiël 16:8
Ik ging onder ede een verbond met u aan, luidt het woord van de Soevereine HERE; en zo werd u de Mijne.

"Bloed Eed en Verbond"

Ezechiël 16:6-9
Toen kwam Ik voorbij u, en Ik zag u trappelen in het bloed van uw geboorte en Ik zei tot u, in uw bloed: leef; ja, Ik zei tot u, in uw bloed: leef. Ik deed u opgroeien als het veldgewas, u groeide op en werd groot en kwam tot volle schoonheid; uw borsten werden vast en uw haar groeide; maar u was naakt en bloot. Toen kwam Ik voorbij u en zag u, en zie, de tijd der liefde was voor u gekomen; Ik spreidde de slip van mijn kleed over u en bedekte uw naaktheid, Ik ging onder ede een verbond met u aan, luidt het woord van de Here HERE; zo werd u de mijne. Toen waste Ik u met water, spoelde het bloed van u af en zalfde u met olie.


"Waste het bloed van u af – Occult bloed van kind offers"


"Ik heb u gewassen van de bloed eden en familie verbonden"


Toen kwam ik langs, en zag Ik u trappelen in uw bloed, uw DNA uit uw voorouderlijk bloedlijn.




Genesis 2:17
Van alle bomen in de hof moogt gij vrij eten, maar van de vrucht van de boom der kennis van goed en kwaad, daarvan zult gij niet eten, want ten dage, dat gij daarvan eet, zult gij voorzeker sterven.


Genesis 2:16
En de HERE God gebood de mens, zeggende: “Van alle bomen in de hof moogt gij vrij eten.”


1 Timotheüs 6:13-16
Ik beveel voor God, die alle leven wekt, en voor Christus Jezus, die de goede belijdenis voor Pontius Pilatus betuigd heeft, dat u dit gebod onbevlekt en onberispelijk handhaaft tot de verschijning van onze Here Jezus Christus, welke te zijner tijd de zalige en enige Heerser zal doen aanschouwen, de Koning der koningen en de Here der Heren, die alleen onsterfelijkheid heeft en een ontoegankelijk licht bewoont, die geen der mensen gezien heeft of zien kan. Hem zij eer en eeuwige kracht! Amen.


"Maar de vrucht van de boom der kennis van goed en kwaad"


Gekregen genen: Obama stelt genetische biobank van 1mn Amerikanen 'DNA om ziekte te bestrijden.

 

Nieuws – $ 215.000.000  Op initiatief en voorstel van de Amerikaanse regering worden meer dan 1 miljoen Amerikaanse vrijwilligers gezocht voor de analyse van hun genetische informatie in een streven naar bestrijding van de ziekte. Ondertussen wordt gerichte gezondheidszorg op basis van iemands DNA ontwikkelt.


"God vereiste Zijn Bloed in de Hemel"


"De Aardse tabernakel, als Gods Woonplaats, verondersteld te worden geheiligd door Zijn aanwezigheid en geen reiniging nodig hebben, maar het wordt ook Zijn ontmoetingsplaats met mensen, die het nodig hebben om te worden gereinigd. En zo moet onze hemelse relatie met God, en alles waarmede wij Hem proberen te benaderen, worden gereinigd. Op zichzelf behoeven hemelse dingen geen reiniging, maar betreden door zondige mensen hebben ze het nodig. Onze eeuwige relatie met God vereist zuivering.


De Tabernakel van God moet worden gereinigd vorm alle wonden, alle trauma’s, verdriet en pijn.


Spreuken 12:18
Er zijn er, wier gepraat werkt als dolksteken, maar de tong van de wijze brengt genezing aan.


Spreuken 18:8
De woorden van de lasteraar zijn als lekkernijen; zij glijden immers af naar de schuilhoeken van het hart.


Spreuken 20:30
Bloedige striemen zuiveren het kwaad uit, en slagen reinigen het diepste wezen.


Gen als oorzaak van doodgeboorte in de late zwangerschap geïdentificeerd


Wetenschappers in Zweden hebben het gen geïdentificeerd dat een syndroom in de spieren van een foetus veroorzaakt. Het vermindert de beweging van een baby in de baarmoeder, vermindert tumorgroei, vervormt ledematen en onderontwikkelde longen, wat uiteindelijk leidt laat-foetale dood.

"De Onvergetelijke Vlekken"

We moeten uit het DNA Gen van onze vaders en voorvaders, Gebonden door ongerechtigheid “iniquity” komen. Pneuma Genetica, Geestelijke genetica, Adem van het leven.


"Adem van Leven kom op deze beenderen, laat ze opstaan en weer tot leven komen"

Ezechiël 37:1-6
De hand des HEREN kwam op mij, en de HERE voerde mij in de geest naar buiten en zette mij neer in een dal; dat was vol beenderen. Hij deed mij daar aan alle kanten omheen lopen en zie, de beenderen lagen in grote menigte door het dal verspreid, en zie, zij waren zeer dor. En Hij zei tot mij: Mensenkind, kunnen deze beenderen herleven? En ik zei: Here U weet het.


“We kunnen nog onvergetelijke vlekken op ons leven hebben door het DNA en alle daders”

“Die ons hebben achtergelaten vol wonden en misbruik”

"Onvergetelijke familie vlekken"

 

"Vlekken en merken van de Babylon cultus, de Beker van demonen"

En de bewoners van de aarde waren dronken met de wijn van haar overspel.

"Koningin Izebel is een Regerende Monarch in de geestelijke wereld"


Psalm 58:3  
In uw hart bedrijft u al onrecht, en overal op aarde geeft u vrij spel aan het geweld van uw handen.

"Vuurtorens"


Vele individuen worden voorbereid op het ervaren van geestelijke “licht van Openbaring" op een ongekend niveau. "Vuurtorens" van God zijn in opkomst die voorzien in onthullende inzichten om ons pad richting te geven en de ziel te zuiveren.


Jeremia 33:3
Roep tot Mij en Ik zal u antwoorden en u grote, ondoorgrondelijke dingen verkondigen, waarvan gij niet weet. (niet onderscheiden en herkennen, kennen en begrijpen)



Koningin Elizabeth II Nu Oudste Levende Monarch In de Wereld. Koningin Elizabeth II is nu de oudste levende monarch in de wereld. Zij behaalde deze titel op 88–jarige leeftijd, na de dood van de 90-jarige koning Abdullah van Saoedi-Arabië op vrijdag j.l.. "Ik ben bedroefd om te leren van de dood van de Bewaarder van de Twee Heilige Moskeeën, ZM Koning Abdullah bin Abd Al Aziz," schreef de koningin aan nieuwe monarch van de Saoedische Koning Salman. "Uw onderscheiden broer Abdullah had zijn leven gewijd aan de dienst van het Koninkrijk en de dienst van Islam - NBCNews.com


Psalm 94:20
Hebt Gij iets gemeen met de zetel van het verderf, die onder schijn van recht onheil sticht?


Jesaja 2:8-9
Ook is zijn land vol afgoden: voor het werk van eigen handen, voor wat eigen vingers hebben gemaakt, buigt men zich neder.


Jesaja 41:29
Zie, zij allen zijn vals; niets zijn hun werken, hun gegoten beelden zijn wind en verwarring.



"Een troon die ellende voortbrengt"

Spreuken 14:30
Een gezond hart is leven voor het vlees, maar afgunst is verrotting van de beenderen.


Leviticus 17:14
Want, het leven van ieder schepsel is het bloed - het bloed ervan is zijn ziel. Daarom heb Ik tot de Israëlieten gezegd: Gij zult van generlei vlees bloed eten, want de ziel van alle vlees is het bloed: ieder die het eet, zal uitgeroeid worden.


Galaten 5:1
Opdat wij waarlijk vrij zouden zijn, heeft Christus ons vrijgemaakt. Houdt dus stand en laat u niet weder een slavenjuk opleggen.


Hebreeën 2:15
Opdat Hij door zijn dood hem, die de macht over de dood had, de duivel, zou onttronen, en allen zou bevrijden, die gedurende hun ganse leven door angst voor de dood tot slavernij gedoemd waren.


Duizenden Vluchteling Kinderen in Afrika hebben hard Hulp nodig voor hun trauma’s. Kinderen, die lijden aan ernstig trauma als gevolg van de wrede oorlog die hun land teistert.



"Het was een 'Bittere wending van de gebeurtenissen in Egypte"

 

Oneerlijke behandeling was een deel van het dagelijks bestaan van de Israëlieten!

Het vergieten van het Bloed van Christus identificeerde hem als het Pascha "Lam Gods"


“Dit is nu eindelijk been van mijn gebeente en vlees van mijn vlees”

Genesis 2:23-24
Toen zei de mens: Dit is nu eindelijk been van mijn gebeente en vlees van mijn vlees; deze zal „mannin" heten, omdat zij uit de man genomen is.


1 Corinthiërs 11:8-9
Want de man is niet uit de vrouw, maar de vrouw uit de man.



En uit de Troon gingen bliksem 'en donderende en stemmen: "En er waren Zeven lampen van vuur brandende voor den Troon, welke zijn de Zeven Geesten Gods."


Openbaring 11:19
En de Tempel Gods, die in de hemel is, ging open en de Ark van Zijn Verbond werd zichtbaar in zijn Tempel, en er kwamen bliksemstralen en stemmen en donderslagen en aardbeving en zware hagel.



Mattheüs 3:17
En zie, een stem uit de hemelen zei: “Deze is mijn Zoon, de geliefde, in wie Ik mijn welbehagen heb.”


2 Petrus 2:9
Als dit zo is, dan weet de Here de godsvruchtige uit de verzoeking te verlossen en de onrechtvaardigen te bewaren om hen op de dag des oordeels te straffen,


"De Onvergankelijke Kroon"

1 Petrus 5:4
En wanneer de Grote Herder verschijnt, zult gij de Onverwelkelijke Krans der Heerlijkheid verwerven.


En als de Grote Herder verschijnt, dan zult u een Kroon van Eeuwigdurende Glorie en Eer ontvangen.


1 Corinthiërs 9:25
En al wie aan een wedstrijd deelneemt, beheerst zich in alles; zij om een vergankelijke erekrans te verkrijgen, wij om een onvergankelijke!

"De Kroon van het Leven"

1 Petrus 1:4
Tot een onvergankelijke, onbevlekte en onverwelkelijke erfenis, die in de Hemelen weggelegd is voor u,

"Strategie van de Hemel"

Genesis 41:34-36
Farao doe ook dit: hij stelt opzichters over het land aan, en heft van het land Egypte een vijfde, in de zeven jaren van de overvloed. Zij moeten al het voedsel van deze goede jaren die komen zullen, verzamelen en koren opslaan ter beschikking van Farao, als voedsel in de steden, en dit bewaren. Zo zal dat voedsel het land tot voorraad dienen voor de zeven jaren van hongersnood, die in het land Egypte zullen zijn, opdat het land door de honger niet te gronde worde gericht.


Het is de Strategie van de Hemel om opslagplaatsen te identificeren en opzieners met geestelijke autoriteit te benoemen.


Dit is zowel individueel als gemeenschappelijk toegepast. We kunnen individueel van de opslagplaatsen van onze zielen voortbrengen, openbaringen van de waarheid die fundamenteel zijn. Verder zijn er verzamelde lichamen die als opslagplaats worden genomen en de gedelegeerde bevoegdheid om te functioneren als een verzamelplaats voor een eerste vruchten oogst die arbeiders zal vormen in de grote oogst. Het zal een oogst van oogsters zijn.


De Heer geeft het volgende inzicht met betrekking tot de generatie van de laatste dag, gezegde;


Mattheüs 13:37
Hij antwoordde en zei: Die het goede zaad zaait, is de Zoon des Mensen; en het veld is de wereld; en als voor het goede zaad, dat zijn de kinderen van het koninkrijk; en het onkruid zijn de kinderen van de boze; En de vijand, die hetzelve gezaaid heeft, is de duivel, en de oogst is de voleinding der wereld; en de maaiers zijn de engelen.


"Dus net zoals het onkruid vergaderd, en met vuur verbrand, zo zal het zijn aan het einde van het tijdperk.


Mattheüs 13:37-43
De Zoon des Mensen zal Zijn engelen uitzenden en zij zullen uit Zijn Koninkrijk verzamelen al wat tot zonde verleidt en hen, die de ongerechtigheid bedrijven, en zij zullen hen in de vurige oven werpen; daar zal het geween zijn en het tandengeknars. Dan Zullen de Rechtvaardigen Stralen als de Zon in het Koninkrijk van hun Vaders. Wie oren heeft, die luistert!


De Bijbel verwoordt duidelijk dat het gebied waarin de Heer het goede zaad heeft gezaaid de wereld is. Degene die het goede zaad zaait, is de Zoon des mensen. Het zaad dat Hij doorgeeft zijn de kinderen van het Koninkrijk.


Filippenzen 2:12  
Daarom, mijn geliefden, gelijk gij te allen tijde gehoorzaam zijt geweest, blijft, niet alleen zoals in mijn tegenwoordigheid, maar nu des te meer bij mijn afwezigheid, uw behoudenis bewerken met vreze en beven,

"Werk uw behoudenis met vreze en beven"




Mattheüs 3:8
Brengt dan vrucht voort, die aan de bekering beantwoordt;


Mattheüs 3:10
Reeds ligt de bijl aan de wortel der bomen: iedere boom dan, die geen goede vruchten voortbrengt, wordt uitgehouwen en in het vuur geworpen.


1 Johannes 5:4
Want al wat geboren is uit God overwint de wereld; en dit is de overwinning, die de wereld overwonnen heeft - ons geloof.

"Voor Abraham was Ik Ben"



Kolossenzen 1:17

Hij is vóór alle dingen, en in Hem zijn alle dingen bij elkaar houden.


"De Openbaring"

  

Gods Zegen
Josie Hagen


 ====================================================


Lees verder in onderstaande linken.

Comic Book Fan Implantaten


Griekse soberheid veroorzaakt zelfmoorden


Griekenland EU Syriza soberheid


DNA analyse genetische ziekte


Koningin Elizabeth II nu de oudst levende monarch ter wereld


Gen oorzaak doodgeboorte gevonden