Pages

Saturday 27 June 2020

Kristalnacht, of de Nacht van Gebroken Glas 9/11



DE VAL VAN HET GROTE BABYLON

Openbaring 18:1  
Hierna zag ik een andere engel, die grote macht had, nederdalen uit de hemel, en de aarde werd door zijn lichtglans verlicht. 


Openbaring 18:2  
En hij riep met sterke stem, zeggende: Gevallen, gevallen is de grote (stad) Babylon en zij is geworden een woonplaats van duivelen, een schuilplaats van alle onreine geesten en een schuilplaats van alle onrein en verfoeid gevogelte,


"Met onreine geesten en alle onrein hatelijk gevogelte"


Zeventig jaar geleden, in de nacht van 9-10 november 1938”

“Kristalnacht”

 Het Derde Rijk 9/11?

 

Het is tijd om aandacht te vragen voor een bekend incident dat in Duitsland plaatsvond en bekend is geworden als de Kristallnacht.

Orthodoxe geschiedenis geeft weer dat onder Hitler's orders, Duitsers in gelid  op rooftocht gingen – synagogen in brand staken, etalages verbrijzelden, Joden vermoordend en zich als hysterisch beesten gedraagden.

Handelingen 2:40  
En met nog meer andere woorden getuigde hij, en hij vermaande hen, zeggende: Laat u behouden uit dit verkeerde geslacht.

"Laat u redden uit dit verdorven geslacht''

Hebreeën 5:11  
Hierover hebben wij veel te zeggen, maar het is moeilijk uit te leggen, omdat gij traag zijt geworden in het horen.

We hebben hierover veel te zeggen, maar het is moeilijk uit te leggen
omdat u traag bent geworden in het horen.

En God zag dat de boosheid des mensen groot was op de aarde en dat elke "verbeelding van de gedachten van zijn hart" was steeds alleen maar kwaad.

Genesis 6:6  
En het berouwde de HERE, dat Hij de mens op de aarde gemaakt had, en het smartte Hem in zijn hart.

“Smartte Hem in zijn hart”

Zeventig jaar geleden, in de nacht van 9-10 november 1938.

Nazi propagandaminister Joseph Goebbels wordt gezien als het brein achter de Kristallnacht.


De Kristallnacht was een door de nazi's georganiseerde pogrom, gericht tegen de Joden in Duitsland. De Kristallnacht vond plaats in de nacht van 9 op 10 november 1938. In heel Duitsland werden Joden aangevallen, er werden 267 synagogen in brand gestoken en ongeveer 7500 winkels en bedrijven van Joden vernield. Ook Joodse huizen, scholen, begraafplaatsen en ziekenhuizen moesten het ontgelden.


Gewelddadige bendes in heel Duitsland, Oostenrijk en Sudetenland hebben Joden aangevallen op straat, in hun huizen en op hun werkplek en aanbidding ruimtes in een zorgvuldig geregisseerde uitbarsting van de overheid gesponsord geweld. Ten minste 96 Joden werden gedood en honderden meer gewond, werden honderden synagogen verbrand, bijna 7.500 joodse bedrijven werden vernield, begraafplaatsen en scholen werden vernield, en 30.000 joden werden opgepakt en naar concentratiekampen gestuurd - velen van hen zijn nooit levend terug gekeerd naar hun dierbaren.


Veel historici zijn van mening dat dit als het echte begin was van de Holocaust, de eerste stap in de geplande uitroeiing van het Joodse volk die leidt tot de uiteindelijke dood van zes miljoen slachtoffers van de nazi-programma van genocide.


Om die reden is het zeker juist om te herdenken deze voorbode van horror, de beruchte datum dat het begin van de spiraal van onvoorstelbare haat losgemaakt onder een zogenaamd beschaafde mensen te markeren. Wat ondoorgrondelijk is voor mij, is echter de naam waarmee deze herdenking nog steeds bekend zijn.


In november 1938, 

een gebeurtenis die werd genoemd "Kristallnacht", of
de "Nacht van het gebroken Glas"

Adolf Hitler werd plotseling de hoogste macht in Duitsland, om het te vormen naar zijn wil. Door Rabbi Eliyahu Ellis en Rabbi Shmuel Silinsky.


Goebbels was de minister van Propaganda. Hij was een programmeur, had Controle over elke vorm van informatie uitgifte. 


Hij verbrandde meer dan 20.000 boeken. Alles wat de geest van Hitler zou kunnen belemmeren; om de Minds van de mensen te controleren. Het enige dat gelezen mocht worden was Nazisme 


De Geest van Hitler, Illuminati, De Zwarte Stier, is een programmeur om de Minds (gedachten) te programmeren.  

"Thule Illuminati"
  


Oudere broer Monsignor Georg Ratzinger 

Beierse Broeders, de Thule Gemeenschap (Society) van Beieren



De speer van Illuminati wordt verklaard “de Overname op wereldregering'' niveau.



Citaat: Hitlers successen als Nazi Dictator hebben ruimte gemaakt voor een aantal occulte theorieën. Een van de meest voorkomende hiervan is het verhaal van deSpear of Destiny” (Speer van Bestemming). Ook wel genoemd de Heilige Lans, is deze speer de naam gegeven aan de lans die verondersteld dat daarmee de zij van Jezus doorboord werd toen hij daar aan het Kruis hing, in John's verslag van zijn dood. 

De Legende vertelt dat hij die de Speer bezit, de wereld zal regeren’


“De geest van Hitler is terug”


“Mijn Geest zal opstijgen vanuit het graf en de wereld zal weten dat Ik gelijk had” – Adolf Hitler 

Krantenkoppen in Europa:
Europa moet weer eens Jodenvrij worden in een paar weken
Posted on 20 juli 2012 
Wie nu op het nieuws berichten over de terreuraanslag op Joden in Bulgarije hoort, komt niet te weten dat Joden in Europa iedere dag blootgesteld staan aan aanvallen.



Fundamentalistische moslims dreigen in Noorwegen de Joden op te jagen en te doden, zodra hij zijn licentie krijgt...


“Koning Beer Beest Meedogenloos, wreed”

Het opstijgen van het Vierde Rijk zal veel, veel erger zijn dan Hitlers Rijk.

Hitler, Beer Beest, Nam de titel van Koning van Babylon.

"Koning Führer van het Land"

Ezra 5:12  
Maar omdat onze vaderen de God van de hemel hadden vertoornd, heeft Hij hen in de hand van Nebukadnezar, de koning van Babel, de Chaldeeër, gegeven, die dit huis heeft vernield en het volk in ballingschap heeft gevoerd naar Babel.

Schuldslaven
Hitler als een beest leider, Beer leider

Verbood elke Jood om eigen bezit te hebben.

Bezie dat in de huidige tijd en je kunt zien dat bezittingen, huizen, al in gevaar zijn, in de VS, Engeland, Griekenland, Spanje, Portugal, de hele EU. De laatste tijd hebben ontelbaar aantallen mensen hun bezittingen verloren en zijn bankroet gegaan. Het is een wereldwijde gebeurtenis.


De Nieuwe Een Wereldleider, de man, de Anti-Christ, "Beer Beest" zal veel erger zijn, dan het derde Rijk. Derde golf.


Wij, Gods mensen, zullen steeds en Hem meer de Realiteit van Jesaja kennen:

“Ik zag De Heer, wij zien Hem Hoog en Verheven.

Kunt u de dringendheid zien van de tijd waarin we zijn?



Openbaringen 19:19  
En ik zag het beest en de koningen van de aarde en hun legers bijeenverzameld om oorlog te voeren tegen Hem Die op het paard zat, en tegen Zijn leger.


2 Tessalonicenzen 2:8-10   
En dan zal de wetteloze geopenbaard worden. De Heere zal hem verteren door de Geest van Zijn mond en hem tenietdoen door de verschijning bij Zijn komst; 9 hem, wiens komst overeenkomstig de werking van de satan is, met allerlei kracht, tekenen en wonderen van de leugen, 10 en met allerlei misleiding van de ongerechtigheid in hen die verloren gaan, omdat zij de liefde voor de waarheid niet aangenomen hebben om zalig te worden.


Het beest en zijn legers: ".. .welke de Heer zal verteren met de Geest (adem) van zijn mond, en met de helderheid van zijn Komst zullen vernietigen: zelfs hem, wiens komst is naar de werken van Satan met alle macht en tekenen en leugenachtige wonderen, en met alle misleiding van ongerechtigheid in hen die verloren gaan; omdat zij niet de liefde van de waarheid, dat zij gered kunnen worden hebben ontvangen."




We herdenken de gevallenen



Wij roepen tot u vader in de hemel. Verlos ons van alle kwaad,

“Van het verlies van menselijkheid in ons en onze families”

Deuteronomium 32:5  
Verderfelijk hebben tegen Hem gehandeld, die zijn zonen niet zijn, maar een schandvlek, een verkeerd en vals geslacht.

"Maar ze hebben verderfelijk gehandeld tegen Hem, wanneer zij zo pervers handelen, ze zijn niet zijn kinderen, maar een schandvlek. Ze zijn een bedrieglijk en verwrongen geslacht"


1 Koningen 18:26  
Toen namen zij de stier die hij hun gaf, bereidden hem, riepen van de morgen tot de middag de naam van de Baäl aan en zeiden: Baäl, antwoord ons! Maar er kwam geen geluid en niemand gaf antwoord. Daarbij hinkten zij om het altaar dat zij gemaakt hadden.

 Filippenzen 2:15  
Opdat gij onberispelijk en onbesmet moogt zijn, onbesproken kinderen Gods te midden van een ontaard en verkeerd geslacht, waaronder gij schijnt als lichtende sterren in de wereld, 

“Honderd procent omgedraaid van Baäl tot God”

Zodat u kan worden onberispelijk en zuiver, kinderen van God zonder fout in een ontaard en verdorven generatie, waarin we mogen schitteren als'' Sterren in het Universum''.



Openbaring 18:4-5  
En ik hoorde een andere stem uit de hemel, zeggen: Gaat uit van haar, mijn volk, opdat gij geen gemeenschap hebt aan haar zonden en niet ontvangt van haar plagen. 5 Want haar zonden hebben zich opgehoopt tot aan de hemel en God heeft aan haar ongerechtigheid [iniquities] gedacht.

God heeft een grens waarboven de slechtheid van de mens niet zal worden toegestaan om verder te gaan. Het was op die manier aan de zondvloed, het was op die manier in Sodom en Gomorra, en het is op die manier nu!


Psalm 76:10-11  
Toen God opstond ten gerichte om al de ootmoedigen op aarde te verlossen. Waarlijk, de grimmige mensen moeten U loven, Gij beteugelt de rest der grimmigen.


Als de eindtijd problemen komen, zal Gods volk heel dicht bij Jezus komen en zich ontdoen van al hun zonden en wereldse wegen, dan zal de Volledige Kracht van Gods Geest zal tot ons komen en Hij zal de laatste waarschuwing door de wereld sturen als de bliksem.

“Hij zal de Laatste Waarschuwing door de hele aarde zenden”

Genesis 6:5  
Toen de HERE zag, dat de boosheid des mensen groot was op de aarde en al wat de “overleggingen van zijn hart” voortbrachten te allen tijde slechts boos was



Mattheüs 24:45-51  
Wie is die betrouwbare en verstandige dienaar die de heer heeft aangesteld over zijn huispersoneel om hun op tijd te eten te geven? 46 Gelukkig de dienaar die daarmee bezig is wanneer zijn heer komt. 47 Ik verzeker jullie: hij zal hem aanstellen over alles wat hij bezit. 48 Slecht is echter de dienaar die bij zichzelf zegt: Mijn heer blijft voorlopig nog weg, 49 en die zijn mededienaren begint te slaan en het met dronkaards op een slempen zet. 50 Dan zal de heer van die dienaar komen op een dag waarop hij het niet verwacht en op een tijdstip dat hij niet kent, 51 en hij zal hem straffen met zijn zwaard en hem het lot van de huichelaars laten ondergaan; daar zal hij met hen jammeren en knarsetanden.


Efeziërs 5:1-2   
Wees dan navolgers van God, als geliefde kinderen en wandel in de liefde, zoals ook Christus ons liefgehad heeft en Zichzelf voor ons heeft overgegeven als een offergave en slachtoffer, tot een aangename geur voor God.


Doch er mag onder u sprake zijn van obsceniteit, dom praten of een grof grapje, die zijn uit plaats is, maar eerder van dankzegging. Voor dit kunt u er zeker van zijn: geen immoreel, onzuiver of gulzig persoon — zo'n man is een afgodendienaar — heeft een erfenis in het Koninkrijk van Christus en van God. Laat niemand u misleiden met lege woorden, want vanwege deze dingen komt de toorn van Gods over degenen die ongehoorzaam zijn.


“Dus wees geen partners met hen”





Efeziërs 5:8-14   
Want u was voorheen duisternis, maar nu bent u licht in de Heere; wandel als kinderen van het licht 9 want de vrucht van de Geest bestaat in alle goedheid en rechtvaardigheid en waarheid –10 en beproef wat de Heere welbehaaglijk is. En neem niet deel aan de onvruchtbare werken van de duisternis, maar ontmasker ze veeleer. Want wat heimelijk door hen gedaan wordt, is te schandelijk om zelfs maar te vertellen. 13 Maar al deze dingen komen openbaar als ze door het licht ontmaskerd worden; want al wat openbaar maakt, is licht. 14 Daarom zegt Hij: Ontwaak, u die slaapt, en sta op uit de doden, en Christus zal over u lichten.


“Ontwaak, u die slaapt

en sta op uit de doden,
en Christus zal over u lichten” 



Dit is het Voertuig van God 


Hier Komt de Zoon van God, Hij berijdt de Hemelen




Openbaringen 19:6  
En ik hoorde als een stem van een grote schare, en als een stem van vele wateren, en als een stem van sterke donderslagen, zeggende: Halleluja, want de Heere, de Almachtige Omnipotent God, Koning regeert.



Openbaringen 3:20  
Zie, Ik sta aan de deur en Ik klop. Als iemand Mijn stem hoort en de deur opent, zal Ik bij hem binnenkomen en de maaltijd met hem gebruiken, en hij met Mij.


Gods zegen
Josie Hagen