Pages

Tuesday 20 November 2012

Nr. 20091 Zo koning zo volk



Tolerantie is één van de grote zonden van Nederland.

De tolerantie is zo tolerant geworden dat ze het kwaad tolereert!

Zo de Koning,zo het land!

Jeremia 18:7-8 Het ene ogenblik doe Ik over een volk en een koninkrijk de uitspraak, dat Ik het zal uitrukken, afbreken en verdelgen; 8 maar bekeert zich dit volk waarover Ik een uitspraak deed, van zijn boosheid, dan zal Ik berouw hebben over het kwaad dat Ik hun dacht aan te doen. 

 Jeremia 31:31 Zie, de dagen komen, luidt het woord des HEREN, dat Ik met het huis van Israël en het huis van Juda een nieuw verbond sluiten zal.

Jeremia 50:14-15 Schaart u tegen Babel rondom in slagorde, allen die de boog spant! Beschiet het, spaart geen pijlen, want tegen de HERE heeft het gezondigd! 15 Heft rondom een krijgsgeschreeuw ertegen aan – het heeft zich overgegeven, gevallen zijn zijn zuilen, neergehaald zijn muren; want dit is de wraak des HEREN; wreekt u erop, doet het naar hetgeen het gedaan heeft. 

De liefde bedekt tal van zonden.

Betekent dat ze ook de zonde tolereert?

Wie praat nog over schuld, berouw, vergeving, omkeer, of opnieuw beginnen?

In deze brief van 5 Mei 2009 willen wij nog eens terugzien naar onze roep 
op 05-05-05. 

En ook het jaar daarop bij het monument in Amsterdam!


Josie vertelde mij over een speciale ervaring die ze had morgens op Koninginnedag in een restaurant, ze zat buiten op het terras in de Bijbel te lezen, en ook viel haar oog op een broche die Koningin Beatrix droeg bij een afbeelding van een tijdschrift, daarbij kwam er zo’n bewogenheid over haar voor ons land, maar ook de pijn en verdriet dat zo velen gevangen zijn door de Oranje Loge, want wat daar gebeurt houdt praktisch een heel land gebonden. Ze belde mij om kwart voor twaalf over wat haar opgevallen was op deze afbeeldingen in dat tijdschrift (Story nr 18) en ook wat de Heer tot haar sprak. Even later hoorden wij via de T.V. wij wat er op dat zelfde moment in Apeldoorn gebeurde.


 Amos 3:7 Geschiedt er een ramp in een stad, zonder dat de HERE die bewerkt? Voorzeker, de Here HERE doet geen ding, of Hij openbaart zijn raad aan zijn knechten, de profeten.

Ons gesprek ging over het volgende: Het is een traditie bij de Oranjes, het aftreden gebeurt altijd op een historische datum, daarbij letten ze voorheen ook op de stand van de sterren die moeten gunstig staan, maar ook door wat ze dragen laten ze zien waar ze mee bezig zijn.

1 Koningen 18:18 Doch hij zeide: Ik heb Israël niet in het ongeluk gestort, maar gij en uws vaders huis, doordat gij de geboden des HEREN hebt verzaakt en de Baäls zijt nagelopen.

“Maar gij en uws vaders huis”

1 Koningen 18:21 Toen naderde Elia tot het gehele volk en zeide: Hoelang zult gij aan beide zijden mank gaan? Indien de HERE God is, volgt Hem na; maar indien het de Baäl is, volgt hem na. 

Het gaat o.a. om dit teken verderop in de brief meer uitleg hierover.

In Story nr 18 (2009) waar een artikel over het Koninklijk huis in staat met vele foto,s van het koninklijk gezelschap, daarbij werd ik bijzonder ontroerd bij een afbeelding van Koningin Beatrix. Vooral de versierselen die ze droeg troffen mij. Het was op dat moment dat de Heer tot mij sprak, en zei het is genoeg geweest Ik ga een keer brengen in dit land.

Het is bevrijdingstijd voor geestelijk Nederland.

Als wij dan terugkijken over de tijd zien we vele veranderingen in ons land en in de wereld. Er gebeurden dingen in deze jaren die voorheen onvoorstelbaar waren. Ik heb op de tekenens van de tijd over vele jaren gelet, en ik kan met absolute zekerheid zeggen dat wij nu in laatste de laatste dagen zijn.

Spreuken 16:12 Voor koningen is het een gruwel, goddeloosheid te plegen,
 
Spreuken 29:2b maar het volk zucht, als een goddeloze heerst.

Spreuken 29:18 Indien openbaring ontbreekt, verwildert het volk,

De zonden van het Volk en van het Koninklijk Huis.

Ezra 9: 5-9 Tijdens het avondoffer echter stond ik op uit mijn verootmoediging, en met gescheurd kleed en gescheurde mantel knielde ik, breidde mijn handen uit tot de HERE, mijn God, en zeide: Mijn God, Ik schaam mij en durf mijn ogen niet tot U opslaan, o mijn God, want onze ongerechtigheden zijn ons boven het hoofd gewassen en onze schuld is gestegen tot de hemel. Van de dagen onzer vaderen af tot op deze dag toe zijn wij in grote schuld en om onze ongerechtigheden zijn wij overgeleverd, wij, onze koningen, onze priesters, in de macht van de koningen der landen, aan het zwaard, aan gevangenschap, aan plundering, aan openlijke schande, zoals nu. En thans is ons sedert kort genade bewezen van de HERE, onze God, doordat Hij ons heeft gelaten degenen die ontkomen waren, en ons een tentpin heeft gegeven in zijn heilige plaats, waardoor onze God onze ogen deed oplichten en ons een weinig verademing gaf in onze slavernij; want wij zijn wel slaven, maar in onze slavernij heeft onze God ons niet verlaten; Hij heeft ons gunst doen vinden bij de koningen van Perzië, dat zij ons verademing gaven om het huis van onze God te doen herrijzen en zijn puinhopen te herstellen, en ons een omtuining gaven in Juda en in Jeruzalem.


Ezra 9:6 Mijn God, Ik schaam mij en durf mijn ogen niet tot U opslaan, o mijn God, want onze ongerechtigheden zijn ons boven het hoofd gewassen en onze schuld is gestegen tot de hemel.

Mijn God, Ik schaam mij en durf mijn ogen niet tot U opslaan, o mijn God, want onze ongerechtigheden (iniquities) zijn ons boven het hoofd gewassen en onze schuld is gestegen tot de hemel.

Openbaring 18:5 Want haar zonden hebben zich opgehoopt tot aan de hemel en God heeft aan haar ongerechtigheid (iniquities) gedacht.
De gezamenlijke zonde van het volk, en van het Huis van Oranje, zijn opgestegen tot aan de hemel. De Geest van de Here God zegt: 

“Niet meer, het is genoeg!”

Psalm 106:19-20 Zij maakten een kalf bij Horeb en bogen zich neer voor een gegoten beeld; zij [ de Loge] verruilden hun Eer tegen het beeld van een rund dat gras eet. 

Psalm 79:8 Reken ons de ongerechtigheid (iniquities) der voorvaderen [de Loge] niet toe, uw barmhartigheid kome ons haastig tegemoet, want wij zijn zeer verzwakt. 

Jesaja 65:7 voor uw ongerechtigheden (iniquities) en de ongerechtigheden (iniquities) uwer vaderen [de Loge] tezamen, zegt de HERE; omdat zij offers hebben ontstoken op de bergen, en op de heuvels Mij hebben gehoond, daarom zal Ik hun allereerst het loon in hun schoot toemeten.

Het voertuig van Dood.


Het voertuig, of het zwarte voertuig, is een voertuig van dood, van rebellie. Dit vereist bovennatuurlijk ingrijpen. Het is zoals een Maffia voertuig, Maar hun vader is Lucifer.

We hebben het voertuig van Dood gezien! Maar nu zullen we ook het Voertuig van de Hemel zien. Wat we nu nodig hebben in dit uur, vooral in Nederland, is een dubbele portie van de profetische zalving, omdat dit het uur van de oogst is. Er zal een oogsten, binnenhalen, van zielen zijn voor het Koninkrijk van God!

Maar dit is ook het uur waarin we veel mensen in het Huis van God zullen zien komen, met ongelooflijk ernstige gebondenheden, AIDS, virussen, kanker, plagen, drugsverslaving, schizofrenie, dementie, autisme, alcoholisme, en mensen die emotioneel totaal geruïneerd zijn. Dit is het uur waarin dit zal gebeuren.

Om in staat te zijn om deze kettingen en deze gebondenheden van deze gevangenen af te kunnen breken, van diegene die op het punt staan om binnen te komen, moet er een vrijzetting plaatsvinden van de dubbele portie, de zalving van de Heilige Geest, om in staat te zijn om het onderscheid te hebben om de gevangenen vrij te zetten.

De Exodus is nu!



Ook is het nu de tijd om mensen uit de afgoderij van het Huis van Oranje te halen. Uit alle verbonden gesloten met het Huis van Oranje, rituelen en Broederschappen.


Zwart Voertuig 666. 

Vrijmetselarij is het voertuig van dood en vernietiging – het is het valse voertuig, sterk en krachtig, maar de verkeerde kracht. Het is de aanbidding van de stier, een tegenovergestelde ark. Het is het voertuig, wat dood, plagen, vernietiging en duisternis uit de hel brengt. Ze hebben een verbond gesloten met hel. 

Valse loges, valse tempels, net zoals bij de Vrijmetselarij, de Oranje orde is wel degelijk een vals voertuig.

De valse glorie van Vrijmetselarij, valse tempels, loges, hebben met zekerheid Ichabod, (dat betekent geen glorie meer), in de kerk gebracht, in onze gezinnen, en vooral in dit land. 

Hun doel is het om een tempel te bouwen die de glorie van de grote architect van het Universum waardig is. De G in vrijmetselarij staat voor glorie.
 
In de 6de graad spelen ze de glorie die Salomo’s Tempel vulde, na. Vrijmetselaars zoeken de valse glorie van de Grote Architect van het Universum – het doel van alle leden van de loge, ook van de Oranje loge leden, en de Bilderbergers, is om zichzelf voor te bereiden op de inwoning van de valse glorie, valse tabernakel.


2 Koningen 17:29 Daarnaast maakte elk volk zijn eigen goden, en zij plaatsten die in de tempels op de hoogten, welke de Samaritanen hadden gebouwd, elk volk voor zich, in de steden waar zij woonden:



Maar elk volk maakte nog steeds eigen goden en plaatste die, brachten die, in hun eigen huizen, families, en de hoge plaatsen.



2 koningen 20:17 zie, er zullen dagen komen, dat alles wat in uw paleis is en wat uw vaderen hebben opgestapeld tot op deze dag, naar Babel zal worden weggevoerd. Niets zal er overblijven, zegt de HERE.



De Glorie vult de tabernakel.




Exodus 40:34 En de wolk bedekte de tent der samenkomst, en de heerlijkheid des HEREN vervulde de tabernakel,

 

Het is Gods bedoeling dat Zijn Glorie Zijn Tempel vult. 

Romeinen 12:1 Ik vermaan u dan, broeders, met beroep op de barmhartigheden Gods, dat gij uw lichamen stelt tot een levend, heilig en Gode welgevallig offer: dit is uw redelijke eredienst.

Ik smeek u daarom broeders, bij de genade van God, dat u uw lichamen (tempel) stelt tot een levend offer. 

Openbaring 19:7 Laten wij blijde zijn en vreugde bedrijven en Hem de eer geven, want de bruiloft des Lams is gekomen en zijn vrouw heeft zich gereedgemaakt; 
Laat ons blij zijn, want Zijn Bruid, heeft zich gereedgemaakt.

Wij moeten weten en begrijpen dat maçonnieke verbonden, verbonden zijn met dood en valse glorie. Het moet nu verbroken worden, zelfs van dit volk afgebroken, van de mensen en van het land. 

Vrijmetselarij, in dit land, en in onze gezinnen, brengt een uitstorting van ritueel bloed, wat de verbondenheid van ons Volk en van onze families breekt. 

Romeinen 6:18 en bevrijd van de zonde hebt u zich in dienst gesteld van de gerechtigheid.

Openbaring 11:18 en de volkeren waren toornig geworden, maar uw toorn is gekomen en de tijd voor de doden om geoordeeld te worden en om het loon te geven aan uw knechten, profeten, en aan de heiligen en aan hen, die uw naam vrezen, aan de kleinen en de groten en om te verderven wie de aarde verderven.

De afscheiding.

Ik bad op een nacht, dat de Heer me zou bevestigen, dat Hij zou laten zien, dat er een geestelijke aardbeving had plaatsgevonden en wat het gevolg daarvan zal zijn. Het was een korte, specifieke droom. 

In de droom zag ik een groot spoorwegstation. Op dat station stonden twee grote treinen exact naast elkaar, op verschillende sporen. De eerste trein was “gekleed” als de vlag van Nederland, dit voertuig vertegenwoordigde Nederland, het Nederlandse volk. 

Vertegenwoordigde Nederland, het Nederlandse volk.
 
De volgende trein was helemaal in het oranje “gekleed” en het vertegenwoordigde het geestelijke huis van Oranje, de vrijmetselarij, de loges, de broederschappen.

 Vertegenwoordigde het geestelijke huis van Oranje

Dit is de impressie die de droom me gaf.Op dit punt trokken de treinen tegelijkertijd snel op, in dezelfde richting, schouder aan schouder, snel in beweging, reizend als één en toch twee aparte voertuigen.Toen, plotseling in de droom, verbrak de trein, die Nederland vertegenwoordigde, het samengaan en scheidde zich af van de Oranje trein, ging een eigen weg. Het liet de trein/het huis van Oranje achter. Zo, ik geloof, omdat ik de vraag aan God had gesteld, dat dit een geestelijke aardbeving en een splijten van het geestelijke fundament was. Het scheiden van kerk en staat.

Een paar jaar geleden waren we met een groep in Amsterdam op de Dam.
Wij beleden de zonden van onszelf en het land, namen onze verantwoordelijkheid, ook voor het huis van Oranje, Oranjeloge, Willem van Oranje/Willem de Zwijger, waar o.a. een vals bloedverbond in Babylonische systeem is gemaakt en daardoor kon de tolerantie binnenkomen.

Terwijl wij daar in de bres stonden en niet alleen letterlijk, maar ook geestelijk op het terrein van Babylonische systeem, de Oranjeloge (het monument op de Dam en paleis is gebouwd door het Babylonische systeem ), gingen voorgangers en anderen steeds dieper, en meer onbeleden zonden werden aan het licht gebracht en aan het eind van de opdracht, gingen we terug naar de steeds diepere wortels, naar de geschiedenis van het land, vertegenwoordigend de zonden door de eeuwen heen, onder leiding van de Heilige Geest werden daarbij die diepste wortel(s) aangeraakt en dit heeft een geestelijke aardbeving veroorzaakt. 

Het belijden van de Babylonische systeem en het vals bloedverbond  was één van de redenen dat er iets brak!

Deze geestelijke aardbeving was nodig en daar heeft God ons voor gebruikt, zodat deze wortel(s) die onbekend/onbeleden was/waren, te benoemen en verantwoordelijkheid voor te nemen en het goed te zetten tussen God en ons/ons land door het naar het kruis te brengen. Daardoor is de diepe zondewortel losgekomen en kwam er een geestelijke draai, waardoor het legale recht wat de duivel was gegeven, door het valse bloedverbond, is overgedragen aan de rechtmatige eigenaar van het echte bloedverbond, door het bloed van Jezus. Wij hebben berouw getoond, ons verootmoedigd, we hebben ons letterlijk en figuurlijk gericht naar het koninklijk huis (paleis op de Dam), daarmee verbrekend het recht wat het monument, wat Nederland vertegenwoordigt. 

We stonden daar, in eenheid, toegewijd, met bidden en vasten, goed voorbereid om voor de Troon van Genade te komen met mensen, die de opdracht begrepen. 

Daarbij ging het niet om kwantiteit, maar om kwaliteit. 

Wat 05-05-06 is gebeurd, kan een heel land beïnvloeden geestelijk, in personen, kerken, een land wat zolang in gebondenheid is geweest.

Want door wat gedaan en gebeurd is, heeft de vijand (zijn) prooi los moeten laten.

Spreuken 11:14 Als beleid ontbreekt, komt het volk ten val; maar er is redding, als er vele raadgevers zijn.
 
Spreuken 5: 21-23 Want voor de ogen des HEREN liggen ieders wegen open, Hij weegt al zijn gangen. Zijn ongerechtigheden (iniquities) vangen de goddeloze, in de strikken zijner zonde raakt hij vast. Hij sterft, omdat tucht (gebrek aan onderricht) hem ontbreekt, door zijn grote dwaasheid verdwaalt hij.

Vrijgemaakt van de zonde!

Nu moeten we beginnen om het harnas van zonde af te breken, opdat we niet langer onder het juk zijn van allerlei soorten gebondenheden, nationale verbonden met het Huis van Oranje zijn. Er moet een totale breuk komen met de Oranje Loge.


Het kruis van Lotharingen


Het Baphomet kruis is ook het kruis van Lorraine (Lotharingen). Soms wordt dit kruis ook het kruis van de heilige graal bloedlijn genoemd. Het kruis van Lorraine is ook een zegel van Baphomet en alchemie.
    
Het kruis van Baphomet.
Is een heidens kruis, of een satanisch kruis, en het kan  mensenlevens, en families in foltering en pijniging doen komen, zowel mentaal, fysiek als emotioneel. Dit kruis kan ook een geestelijke invloed hebben op mensen en ze tegenhouden om gered te worden. Het zal mensen verleiden weg van het ware kruis van Jezus Christus – net zoals de doctrines van Izebel – en Gods mensen verleiden weg van de kracht van het kruis van Christus. Dit kruis van Baphomet, kan satanische rituelen, virussen vrijzetten in de bloedlijn van generaties. 

Deuteronomium 28:27 De HERE zal u slaan met Egyptische zweren, met builen, uitslag en schurft, waarvan gij niet kunt genezen.

Ridder aanbidding 

Baphomet – de geit god die een walging is voor God. 

Leviticus 17:7 Men mag geen offerdieren meer slachten voor bokken die als goden vereerd worden. 

Dit is de magere Hein. Dit is Satan zelf – de sterke man van Dood en Hel, Ziekte en Plagen. 

Jesaja 60:2 Want zie, duisternis zal de aarde bedekken en donkerheid de natiën, maar over u zal de HERE opgaan en zijn heerlijkheid zal over u gezien worden.

“Baphomet is de tempel van valse glorie.”

En zo ook het valse kruis van de Orde van Lotharingen. 

Nu is het de tijd voor de Exodus uit alle slechte werken, om af te scheiden. 

Onze kettingen, nationale vloeken en gebondenheden zullen nooit helemaal breken, tenzij wij als een volk zijn, net zoals Ezra deed, ons volledig bekeren, en een keuze maken om ons geestelijk af te scheiden van alle vloeken en gebondenheden, die door de generaties zijn gekomen, vooral verbonden gemaakt door onze vaders in de Loge van Oranje, rebellie, de aanbidding van Lucifer, Baphomet. 

Wij kunnen niet blijven staan in het uur wat komt als we niet individueel ons bekeren en ook als volk. Om verantwoording te nemen voor onze zonde, en gebroken verbond van de Koninklijke Familie, de Koningin, en de Bilderberger organisatie.

Nu is het de tijd!

Het is nu zeer urgent. De aanbidding van Baphomet en het kruis van Lotharingen, kan generaties, ook het land en de Kerk, eeuwenlang door de poorten van hel laten gaan, en in een voortdurende staat van hel op aarde laten leven. Jezus is de Prins van het Leven en Prins van Vrede. Jezus is een Prins en een Redder, het is met Hem dat we een verbond sluiten. 

Handelingen 3:15  en de Leidsman ten leven hebt gij gedood, maar God heeft Hem opgewekt uit de doden, waarvan wij getuigen zijn. 

De Prins van Leven, die God uit de dood heeft opgewekt; waar wij getuigen van zijn. Er kan geen ander zijn, geen andere prins opdat we niet dood zullen gaan. 

De Rivier van de tegenwoordigheid van de ware Prins van Vrede, Jezus Christus!

Openbaring 22:1  En hij toonde mij een rivier van water des levens, helder als kristal, ontspringende uit de troon van God en van het Lam.

En Hij toonde mij een zuivere rivier van Leven, helder als kristal. En dat is de rivier van vloeibaar goud, van wonderen.


Zolang wij verblind blijven, de kerk en dit volk, is de zon van Horus in onze ogen – en kunnen we de Waarheid niet zien. Dan kan de Waarheid ons niet vrijmaken. Als dit nog is in ons Land, onze Kerk en onze families.

Onze voorvaderen, die Odd-fellow’s waren of in de Buffalo Loge zaten, of in de Oranje Loge waren, namen op zich het ambt van de valse vijfvoudige bedieningen

Dit heeft de kerk al eeuwenlang gebonden. Met geen tekenen, geen wonderen.

Laat ons nooit vergeten dat de Loges, en valse tempels, het totale tegenovergestelde van de Tempel van God zijn – het Heilige der Heiligen.

Eden worden daar genomen door hoog geplaatste vrijmetselaars voor de valse Troon van genade. In de meeste van deze ceremonies leert men, de Ridder Broederschap, dat de glorie niet alleen neerkomt op de vrijmetselaar, maar ook uitstraalt naar buiten vanuit het diepste van hun wezen. Hun doel, inclusief die van het Huis van Oranje, is om zichzelf voor te bereiden op de inwoning van deze valse glorie. Dood in de tempel. 

Het is het voertuig van hel, als het niet gestopt wordt, zullen de plagen over ons komen.

“De vallei der slachting”.

Wij kunnen het wellicht niet weten, maar de iniquities van onze (voor)vaders, en de Nationale iniquities, ook die van het Huis van Oranje, kunnen de deuren wijd opengezet hebben, ook in dit land, voor rituele dood en ritueel bloedvergieten.  

Omdat de iniquities niet verbroken zijn zien we nu een ontelbaar aantal mensen, en zelfs onze jeugd, geleidelijk in dood gebracht worden.

Vrijmetselarij, en alle Broederschappen van de Vrijmetselarij, hebben één doel, om ons, en ook onze families, in de vallei van dood te brengen. Door de Egyptische dood cultuur, en de begrafenis cultuur, en door elke eed die gezworen en genomen is in alle Loges. 

De profeet Ezechiel, in Ezechiel 37, zag in de Geest vele droge botten in de vallei van de dood. Ze waren verspreid en erg oud en droog. Maar God deed een wonder. Toen het woord uitging, profetisch door de profeet, was er een geluid van schudden en rammelen en een weer bij elkaar komen, en dit werd uiteindelijk een machtig leger onder het kruis van Jezus Christus van Nazaret.  

Wanneer we uit alle Maçonnieke verbonden komen, en ingaan in het Koninklijke Priesterschap van Jezus Christus, zullen de droge botten samen komen, en in het midden van het afschudden, zelfs het afschudden van dood van onszelf, zal de adem van God de adem van dood verbreken, en wij, de Kerk van Jezus Christus, zullen opstaan en weer blijven staan. Nu is de tijd. 

De doden zullen opstaan.

Openbaring 22:3 En niets vervloekts zal er meer zijn. En de troon van God en van het Lam zal daarin zijn en zijn dienstknechten zullen Hem vereren, 

“En daar zal geen vloek of dood meer zijn.”

We moeten herroepen en verwerpen, de geest van Koning Willem van Oranje. 

We moeten als volk herroepen en verwerpen, de geest van Willem van Oranje als bolwerk over dit volk. Herroep en verwerp het in Jezus Naam. 

En we moeten herroepen en verwerpen de verbonden gemaakt door onze vaders en voorvaderen met Willem van Oranje (loge), Vader der Nederlanden, we moeten het herroepen en verwerpen en de verantwoording nemen

Bekeert u met berouw, in de Naam van Jezus, en door het Bloed van Christus, van deelname aan de Loge, Huis van Oranje, alle verbonden, die gemaakt zijn, ook door onze voorvaderen. 

Bekeert u met berouw, in Jezus Naam.

Dit is de eerste sleutel om te beginnen met bekering en berouw en het nemen van de verantwoording. En door het Bloed van Jezus Christus, door het eeuwige verbond, wast het Bloed van Jezus Christus alle zonden, iniquity en de consequenties, van ons af. 

We moeten nu meer dan ooit, herroepen en verwerpen, de familiezonde en iniquity, van de religieuze blinde dweepzucht en indoctrinatie van Vrijmetselarij. 

En de eed herroepen en verwerpen, van het nooit zullen verraden van het Huis van Oranje. 

En de eed herroepen en verwerpen van het nooit zullen aanklagen van een Broeder van Oranje.

We moeten deze eden herroepen en verwerpen in Jezus Naam, en we moeten ons bekeren met berouw van de doctrines van demonen, in onze generatie en in de kerkgeschiedenis. 

Psalm 33:12 Welzalig het volk, welks God de HERE is, de natie, die Hij Zich ten erfdeel koos. 

“Gezegend is het volk wiens God de HERE is.”

1 Samuel 12:10 Zij riepen tot de HERE en zeiden: Wij hebben gezondigd, want wij hebben de HERE verlaten en de Baäls en Astartes gediend; nu dan, red ons toch uit de macht onzer vijanden, dan zullen wij U dienen.

Elia bracht het profetische oordeel op koningin Izebel. 

Hij confronteerde haar valse goden, valse tempels. Het ambt van Elia openbaart in dit uur: afgoden, valse goden, Loges, Broederschappen van mannen, afgoderij. 

De Elia zalving confronteerde frontaal, in het volk, de goden van Baäl en de Koninklijke Familie. 

En ze zagen God het hele systeem verslaan met oordeel, oordeel met vuur uit de hemel, en het ware profetische van God heeft geen andere optie als deelnemer aan het mandaat om het valse bekend te maken; valse goden, valse afgoden - verborgen in onze huizen, in onze kerken en in ons land en vooral het Koninklijk Huis van Oranje. 

Dit is de laatste beweging van God.

De confrontatie is nu hier met het laatste Voertuig van God om de verborgen werken van duisternis te openbaren. Izebel en Achabs zullen worden geopenbaard met de Geest en de Kracht van Elia. 

En net als Elia hebben we allemaal de Geest en de Kracht van Elia gevoeld om nu frontaal meer en meer de moord en de vergelding van Izebel te confronteren.

De eindtijd beweging nu, dit eindtijd voertuig, heeft gedurfd en heeft zichzelf klaargemaakt om de prijs te betalen, om de roep te horen en om de valse beweging in dit uur bloot te leggen,  het valse voertuig, valse profeten van Izebel in de kerk.

Het Voertuig nu van God, het ware reine Voertuig. 

Wat nu al reeds in beweging is, zal beginnen om de verborgen werken van duisternis meer en meer bloot te leggen, Izebel verborgen in de kerk, in het land, in Nederland.

Een nieuw Voertuig van God is hier. 

Wat deze eindtijd beweging is, met een dubbele portie van de zalving van het ware apostolisch profetische en dit nieuwe voertuig van eer komt naar de eindtijdkerk.

Het reine apostolische Voertuig van Gods Koninklijke Priesterschap, is nu in beweging. 

Het is niet het voertuig van mensen, het voertuig van valse religie, het voertuig van het valse Koninklijk Huis, maar het Voertuig van het Koninkrijk van God. 

Het is het Voertuig van het ware Koninklijke van de ware Koninklijke Familie van Jezus Christus het Lam van God.

Wij doen afstand van alle verbonden en eden die met de Oranje Loge zijn gemaakt, en nemen afstand van alle verbonden van het voor altijd loyaal aan Willem van Oranje zijn tot aan de dood. In de naam van Jezus.

Wij hebben berouw, en breken, door de Macht van het Bloed van Jezus Christus, alle valse bloedverbonden die door de vaders van het huis van Oranje zijn gemaakt, al rituele verbonden, al het deelnemen aan de beker van demonen, alle stilte codes die zijn gezworen door Willem van Oranje, om de Oranje orde en de Odd Fellows nooit te verraden.

De mensen van God in Nederland beginnen te roepen om herstel van de lange jaren van onderdrukking en harde arbeid aan de antichristgeest van vrijmetselarij, de verbonden aan het huis van Oranje, zowel persoonlijk als binnen de kerk en de natie. 


Het is tijd om aan farao van Nederland te verklaren laat mijn mensen gaan'


Het is tijd voor ons om op te staan in de zelfde geest en de macht van Mozes en Jozua en te zeggen aan het bolwerk van de vrijmetselarij in Holland dat Gods mensen eeuwenlang heeft gebonden, laat los! wij zullen het beloofde land ingaan.

Nu is de tijd van het mobiliseren van Gods leger, Zijn Heilig voertuig, dat met Zijn glorie wordt gevuld en Zijn macht, zodat de Glorie van de Heer de Tempel kan vullen, en dat kan alleen als wij van alle geestelijke verbonden aan de loge van vrijmetselarij, babylon, Rome, zijn bevrijd.


Om in de geest van Jozua te kunnen wandelen zal ons denken moeten veranderen en moeten alle bindingen van de vrijmetselarij nu volledig van ons afgescheurd worden.


Wij moeten van het toestaan van de doctrines van Izebel, vrijmetselarij in de kerk berouw hebben.

Wij verklaren dat alle fundamenten van de loges nu uit de kerk en families verwijderd en verbroken worden in de naam van Jezus.

Wij hebben berouw van alle Nationale zonden en iniquities, en alle gebroken verbonden, in de naam van Jezus. 

Wij verkiezen om alles weg te doen wat onheilig en werelds is, 

Wij zullen de volheid van de Heer hebben. In de naam van Jezus. 

Efeziërs 5:27 en zo zelf de gemeente voor Zich te plaatsen, stralend, zonder vlek of rimpel of iets dergelijks, zó dat zij heilig is en onbesmet.



Christus zal een stralende kerk, bruid, zonder vlek, smet hebben, zonder rimpels, Heilig en onschuldig, 

Vader wij, en het grootste deel van onze families die in gebroken verbonden gelopen hebben erkennen, dat onze voorvaders, in de loge, broederschappen, gemaakte verbonden met geheime goden, en met dood hebben gehad. 

Wij hebben berouw en breken de vloek van ons leven, huizen, kerk, en dit land. in de naam van Jezus.

Wij verklaren dat het huis van God in de volledige Openbaring en het begrip van de diepte en de macht van het Bloed van het Lam van God komt, wij zullen slechts verbonden met Hem zijn, en Hem alleen! er is niemand anders dan Hem alleen. 

Ik geloof, dat we nu op een punt zijn aangekomen in een seizoen van doorbraak, waar veel mensen in het koninkrijk bevrijd zullen worden, en vrij gezet van de zonden van de voorvaders.

Wij moeten van het Maltezer kruis, de Odd fellows en de Oranje loge, de sikkel en het Bloed van dood scheiden. 


Wij breken de macht van het teken van het valse kruis. In de naam van Jezus.

Wij verklaren in de naam van Jezus dat onverbiddelijke vernietiger, niet dichtbij ons en ons huis met zijn plagen, ziekten, pestilentiën zal komen.

Wij verklaren in de naam van Jezus, wij komen onder het ware kruis van de Heer Jezus Christus.

Alle andere valse kruisen zullen geen invloed meer over ons hebben, nu scheiden wij af daarvan. In de naam van Jezus.

Wij zullen in het huis van God en in de Openbaring van het Bloed van Jezus komen.
 

Als nooit voorheen, zien we nu in deze tijd de plagen en de virussen, op de aarde beginnen te vallen. 

Openbaring 15:1 En ik zag een ander teken in de hemel, groot en wonderbaar: zeven engelen, die de zeven laatste plagen hadden, want daarmede is de gramschap Gods voleindigd.

Zeven engelen die de plagen hebben, want in hen is de volledige toorn van God.
Nu is het de tijd van plagen en verschrikking die op de aarde komen.

Maar het ontzagwekkende ding is dat de God zegt, Ik zal u het Lam van God. De vrouw van het Lam, Bruid tonen.

Het is nodig dat we nu in de positieve strategieën van de hemel komen, en in de volheid van de adem van het leven te komen.

God stuurde Jezus, als tegenprestatie, om de iniquity te overwinnen

Handelingen 26:18 om hun ogen te openen ter bekering uit de duisternis tot het licht en van de macht van de satan tot God, opdat zij vergeving van zonden en een erfdeel onder de geheiligden zouden ontvangen door het geloof in Mij.

Want God zelf zal blootleggen en ontbloten wat geestelijk verborgen is, zelfs in onze familie geschiedenis. Laten we verantwoordelijkheid nemen en de genadetroon naderen door het Bloed van het Lam.

Hebreeën 9:22 En nagenoeg alles wordt volgens de wet met bloed gereinigd, en zonder bloedstorting geschiedt er geen vergeving. 

Openbaring 12:11 En zij hebben hem overwonnen door het bloed van het Lam en door het woord van hun getuigenis, en zij hebben hun leven niet liefgehad, tot in de dood.

Lucas 17:27 zij aten, zij dronken, zij huwden, en zij werden ten huwelijk genomen tot op de dag, waarop Noach in de ark ging en de zondvloed kwam en allen verdelgde.




Gods zegen



Josie Hagen
  



Dit artikel is eerder als een Email brief verschenen in 2009.

Toevoeging ter informatie.
  

De tweede van links: Prins Bernhard in vol ornaat Orde van Malta.

De Prins was lid en Baljuw (President) van de Nederlandse afdeling van de Orde
Zo was ook Prins Bernhard, hoewel landscommandeur van de Nederlandse (protestantse) Johanniters, niet automatisch lid, doch door een speciale pauselijke dispensatie en werd tevens Baljuw ere- en devotiegrootkruis van de (rooms katholieke) Souvereine Orde van Malta. 

Als datum waarop hij in deze Orde werd opgenomen, geldt officieel 14 juni 1949.
Ook Koningin Beatrix maakt sedert 22 juni 1960 als Dame ere- en devotiegrootkruis deel uit van de Souvereine Orde van Malta, onder het nummer 6531/5532 en met de titel S.A.R. Madame la Princesse Beatrice des Pays Bas. Zij vroeg, evenals haar vader, een pauselijke dispensatie aan om dit ridderschap te verwerven. Koningin Juliana, Koningin Wilhelmina en Prins Hendrik der Nederlanden waren ook Grootkruisen in deze katholieke orde. De overigen leden van het Koninklijk Huis waren/zijn geen lid van de Maltezer Orde!

Koningin Beatrix: 'Queen Beatrix of The Netherlands, Bilderberg, club of Rome , Major Shareholder of SHELL.' 

Om dat laatste gaat het nu. Major shareholder betekent in simpele taal dat zij niet een paar aandelen heeft maar heel veel meer. Het merkwaardige is dat het woord (Major Shareholder) uitsluitend bij de Koningin staat vermeld.