Pages

Saturday 13 October 2012

Nr. 12138-a En de geitenbok maakte zich uitermate groot - De aanbidding van de geitgod.


Deel 1.                                     
En de geitenbok maakte zich uitermate groot

"De aanbidding van de geit god"

Daniël 8:8 De geitenbok maakte zich uitermate groot. Maar toen hij machtig geworden was, brak de grote hoorn af en in plaats daarvan kwamen er vier opvallende op, overeenkomstig de vier windstreken van de hemel.
Leeuw van Juda

Lukas 12:49  Ik ben gekomen op vuur op de aarde te brengen; hoe wenste Ik dat het al ontstoken was.”
 
Daniël 8:5 Toen ik goed bleef kijken zag ik een geitenbok aankomen, vanuit het westen, over heel het aardoppervlak, zonder de aarde aan te raken. De bok had tussen zijn ogen een opvallende horen.

"Toen ik goed bleef kijken zag ik een geitenbok aankomen, vanuit het westen"

Dit is een geestelijk Wezen, niet een natuurlijk wezen.

Wij verklaren dat de Troon van God

weer opnieuw

in het midden van onze Hof zal zijn, de hersenen.

Nu is het uur van het bovennatuurlijke van God.

Pinksteren was de "Kracht" maar Tabernakels is de "Glorie".

2 Korintiërs 3:18 "En wij, die met onbedekte gezichten allen de Glorie van de Heer reflecteren, worden veranderd naar Zijn gelijkenis met alsmaar toenemende glorie, wat komt van de Heer, die de Geest is.

2 Korintiërs 3:7 " Wanneer nu de bediening die dood bracht, die gegraveerd was in letters in steen, met Glorie kwam, zodat de Israëlieten niet rechtstreeks naar het gezicht van Mozes konden kijken vanwege de glorie, hoewel het aan het vervagen was.."

Dit feest is de komst van Jezus. De komst van Jezus en de Glorie.

 Wij hebben een grote uitstorting van Zijn Glorie nodig.

Dit zal een manifestatie zijn van de Aanwezigheid, Kracht  en  Glorie van onze geliefde Jezus aan Zijn Eindtijd Kerk. De Liefhebber van onze Ziel.

Hij creëerde ons om alléén Hem onze ziel te laten vullen met pure agape liefde.

Dat onze ziel, ons vat, geheel gevuld zou zijn met Hem, met Zijn Agapé liefde.
"Alléén Hem"

Hij zal onze ziel uit de dood brengen, uit de gevangenschap. Hij zal onze emoties uit de dood brengen, ieder deel van ons, Geest Ziel, Lichaam zal opstaan in dit Uur.

Wij zullen uit de wildernis komen.


Wij zijn zo geslagen door de wildernis, dat alles wat we kunnen doen is er leunend  op onze Geliefde uitkomen.

Psalm 143:11 HEERE, maak mij levend, omwille van Uw Naam, leid mijn ziel uit de benauwdheid, om Uw gerechtigheid. Maak mij levend - want ik ben als een dode man, en mijn hoop is bijna dood in mij.

Deze keer brengt God de volle Openbaring aan de Eindtijd Kerk.

Wij verklaren de Troon van Jezus Christus aan onze hersenen, en die van onze kinderen.

Zijn Troon worde gevestigd in het Midden van de Hof van onze hersenen, de slang totaal verbannend uit de hof van onze minds, hersenen.

Dit is de tijd dat de Gouden Driehoek smelt in het Vuur van Jezus.

Genesis 2:9
In het MIDDEN van de hof waren de boom van het Leven en de boom van de kennis van goed en kwaad.
De middenhersenen en de achterhersenen vormen samen de hersenstam. De middenhersenen zijn het deel van de hersenstam die de achterhersenen verbindt met de voorhersenen. Dit gebied van de hersenen is betrokken bij de auditieve en visuele reacties. De middenhersenen zijn het kleinste gebied van de hersenen die werken als een soort van doorschakelstation voor auditieve en visuele informatie.

De middenhersenen regelen vele belangrijke functies zoals het visueel en auditief systeem zowel als oogbewegingen. Delen van de middenhersenen rode nucleus (kern) en de "zwarte substantie" (pigmenthoudende kern in de middenhersenen) zijn betrokken bij de beheersing van de lichaamsbewegingen. De donker gepigmenteerde "zwarte substantie" bevat een groot aantal dopamine producerende kernen. De degeneratie van neuronen in de zwarte substantie wordt geassocieerd met de ziekte van Parkinson.

Wij verklaren dat de Troon van God opnieuw in het midden van onze hof,  hersenen, zal zijn!

De Geest van Verlamming, Epilepsie, Autisme en elke vorm van geretardeerdheid (achtergesteld, vertraagd) in onze familielijnen breekt.

Iedere binding aan de Boom van Kennis die de boom van mijn ruggengraat, ruggenmerg en zenuwstelsel dood, breekt in Jezus Naam.

Wij verklaren in Jezus Naam dat de zetel van de Baphomet, geit god, totaal aan het vallen is.

Wij verklaren dat de Troon aan De Here Jezus Christus toebehoort!


Matteüs 6:13 En leidt ons niet in verzoeking, maar verlos ons van het kwaad:
Want van U is het Koninkrijk, en de kracht en de glorie, tot in eeuwigheid. Amen.

Johannes 17:15 Mijn gebed is niet dat U hen uit de wereld wegneemt maar dat U hen beschermt tegen de boze.


 Hij is opgestaan !

Het graf van de prikkel van de dood zal meer en meer beginnen de weg vrij te geven.

Autisme

Andere symptomen: Uw kind kan ook:

  • later dan andere kinderen rechtop zitten of lopen
  • overgevoelig zijn voor geluid of aanraking vreemde gedragingen of manieren hebben zoals het heen en weer wiegen, het flapperen met de handen, op de tenen lopen of met het hoofd bonken.
  • onhandig zijn en moeite hebben met fysieke activiteiten zoals het vasthouden aan dezelfde routines, en kan erg van streek raken als deze dingen verstoord worden.
  • overgevoelig of ondergevoelig zijn voor zien, horen, ruiken, aanraken en proeven.
  • Een kind zal wanneer je het oppakt vaak in de Lotus positie blijven waarin ze   zaten zelfs wanneer je het optilt.
Ongeveer drie op de vier kinderen met een ASD (aandoening in het autistisch spectrum) hebben een leerstoornis. Veel kinderen met ASD hebben ook andere omstandigheden zoals ADHD (attention deficit hyperactivity disorder), dyspraxie of epilepsie.

Wat zijn de oorzaken?

Artsen denken (maar weten niet zeker) dat een bepaald hersendeel niet goed werkt. Ze denken dat het te maken heeft met de twee emotionele delen in je hersenen. Dit zijn de Amygdala en de Hippocampus die een belangrijke rol spelen bij het combineren van informele en emotionele verwerking. Dit kun je ook zien, omdat de hersenen van een Autist vaak wat groter zijn. Nou zou je denken dat
is wel erg vreemd, maar dat is het dus niet. Sommige hersenhelften moeten harder gaan werken omdat de andere helften langzamer gaan werken. Hierdoor worden de hersenen bij Autisten iets groter dan bij andere mensen. Dit hebben ze onderzocht bij Autisten die overleden zijn.

In deze brief zal verder de link gelegd worden met de Baphomet god. Autisme is namelijk vaak gelinkted met de aanbidding door de voorouders van het beeld van Baphomet.
De demonisch bezetene, de Autist


De Poorten van de Hel

De aanbidding van valse goden in onze families neemt generaties mee, en heeft eeuwen van de kerk meegenomen, door de poorten van de hel. Voor velen geldt dat het leven met trauma, fragmentatie, depressie en verdriet een leven is geweest van hel op aarde.

Er zijn zeven zegels van de demonische geit god.

Matteüs 16:18-19
En Ik zeg u dat u Petrus bent, en op deze rots zal Ik mijn kerk bouwen, en de poorten van de Hel zullen haar niet overweldigen. Ik zal u de sleutels geven van het koninkrijk van de hemel; wat u op aarde bindt, zal in de hemel gebonden zijn, en wat u op aarde ontbindt zal ontbonden zijn in de hemel. Toen verbood Hij zijn discipelen dat zij tegen iemand zouden zeggen dat Hij Jezus de Christus, was.

In Jezus Naam zullen de "Poorten" de weg vrij moeten maken.

Elke Troon is onderworpen aan onze trouwe God!

Baphomet, de demonische geit god, die aanbeden wordt in onze familie, of is in de familiegeschiedenis, zal generaties door hel laten gaan. Het is de bedoeling om de menselijke mind en ziel te fragmenteren tot een valse drie-enige persoon, om mensen tot krankzinnigheid te drijven in  een dubbele persoonlijkheid, en dubbele seksualiteit en de fragmentatie van de emoties de wil en het hele wezen.


Inferno van de hel.

De aanbidding van de demonische god, Baal, Baphomet, door de deuren van de Loge, valse religie, occultisme en de Lotus vlam is Hindoeïsme.

Daniel 8:5 En terwijl ik aan het overdenken was, zie, kwam er een geitenbok (mannelijke geit) aan, vanuit het westen, over het gehele aardoppervlak, en raakte de grond niet aan: en de geit had een opvallende horen tussen zijn ogen. [Baphomet]

Daniel 8:8 En de geitenbok maakte zich uitermate groot: en toen hij sterk geworden was, brak die grote hoorn af; in plaats daarvan kwamen er vier opvallende horens op naar de vier winden van de hemel. 


 Ram en geitenbok.

Hij zei dat de ram de twee koninkrijken van de Meden en de Perzen betekende, en de horens de koningen die erin zouden regeren; en dat de laatste horen de laatste koning betekende, en dat hij alle andere koningen zou overstijgen in rijkdom en glorie; dat de geitenbok stond voor die ene die zou komen en regeren vanuit de Grieken, die tweemaal met de Perzen zou vechten, en hen zou overwinnen in de strijd, en zijn gehele gebied zou ontvangen: dat met de grote horen die voortkwam uit het voorhoofd van de geitenbok de eerste koning werd bedoeld.

De natuur van een geit ... van deze mens, met zo'n karakter, aan zo een kwaadaardige koning.

Matteüs 25:32 En voor Hem zullen alle volken verzameld worden: en Hij zal ze van elkaar scheiden zoals de herder de schapen van de geiten (bokken) scheidt.

Het scheiden van de kudde

Voor Hem zullen alle volken verzameld worden. Het zal de dag van de laatste rekenschap zijn voor de gehele wereld.

Hij zal hen scheiden.

Nu neemt voor de eerste maal het scheiden plaats.

Twee klassen (soorten) zijn vermengd op de aarde.

Openbaring 20:11 En ik zag een grote witte troon en Hem, die daarop gezeten was, voor wiens aangezicht de aarde en de hemel vluchtten, en geen plaats werd voor hen gevonden.
       
Deze open deur in onze families zet drugs vrij, en de reden om drugs te nemen; Hindoeïsme zet drugs vrij en ook de New Age. Het Lotus vuur.

Het pentagram

 DIT IS HET BEELD VAN DE god DE GEIT

De vijfpuntige ster op het voorhoofd van de geit-god, Baphomet, is het zegel van Satan.

Het merkteken van het beest. Het doel? Om mensen gek te laten worden zoals hij is, dat is zijn beeld! Dit zijn heftige en confronterende dingen, maar het moet gezegd worden.

De gedraaide horens; enorme horens van een ram, de uitwerking van de verdraaiing van Satans kracht en autoriteit in de levens van mensen.


De geitenkop, is het hebben van de mind van Lucifer wat een totaal doorgeslagen mind is van volledige verdorvenheid. Een kado van vertrekkend premier Balkenende aan komend premier Rutte. De geitenkop hangt er nog heden ten dage.
zie de link: http://eindtijdinbeeld.nl/Demon%20Baphomet%20cadeau%20van%20Balkenende%20aan%20Rutte.htm

Romeinen 1:24-27 Daarom ook heeft God hen in de begeerten van hun hart overgegeven aan seksuele onreinheid om hun lichamen onder elkaar te onteren. Zij hebben de waarheid van God vervangen door de leugen, en het schepsel vereerd en gediend boven de Schepper, Die te prijzen is tot in eeuwigheid. Amen.

Daarom heeft God hen overgegeven aan schaamtevolle lusten, want ook hun vrouwen hebben de natuurlijke omgang vervangen door de tegennatuurlijke. En evenzo hebben ook de mannen de natuurlijke omgang met de vrouw opgegeven, en zijn in wellust voor elkaar ontbrand: mannen doen schandelijke dingen met mannen en ontvangen het gepaste loon voor hun perversie in zichzelf.

Romeinen 1:28 En omdat het hun niet goed dacht God te erkennen, heeft Hij hen overgegeven aan een verdorven mind, om te doen wat niet gedaan zou moeten worden.

“Satan de vader van leugens is een verwarde mind”

 De gespleten voeten.


De voeten van de demonische geit god zijn de gespleten hoeven van de geit. De gespleten hoeven uit Leviticus, het onreine beest. De aanbidding van de Voet van Lucifer en de voeten van het beest.

Leviticus 11:26 ...Alle dieren die een gespleten hoef hebben, maar waarvan de voeten niet geheel gespleten zijn en die niet herkauwen, zijn voor u onrein. Al wie ze  aanraakt, is onrein...

Dit kan een open deur zijn in vele families die aan de voeten van het beest hebben aanbeden, naar misvormde voeten, klompvoet, een voet "die het vuur van de hel" voeten zijn, die altijd opzwellen, opgeblazen, prikkels op de voeten en stinkende zweetvoeten, zwemmerseczeem (=schimmelinfecties) en ingegroeide teennagels. Gedraaid door de vuren van hel.

 Dit kan zelfs ook uitgewerkt worden helemaal naar de autist die niet op zijn voeten kan staan, te grote voeten, verlamming, niet in staat om te wandelen.

Een autistisch kind zal vaak in de Lotus positie zitten.

Jesaja 52:7 Hoe lieflijk zijn op de bergen de voeten van hem die het goede nieuws brengt, die vrede verklaard.

De voeten en benen van de geit zijn lelijke voeten, en voeten die openstaan voor totaal kreupel worden en het nodig hebben van een rolstoel.

Leviticus 17:6 De priester moet het bloed sprenkelen tegen het altaar van de Heer bij de ingang van de Tent van de Samenkomst en het vet verbranden
als een aangename geur voor God.

Leviticus 17:7 Zij moeten niet langer enige van hun offer brengen aan de geit afgoden aan wie zij zichzelf prostitueren. Dit is voor hen een eeuwige verordening, en voor al hun toekomstige generaties.


Job 23:14 "Want Hij voert uit wat voor mij bestemd is, en dergelijke besluiten zijn er vele bij Hem."

"Want Hij voert uit wat voor mij bestemd is, en vele van zulke dingen zijn bij Hem.

2 Koningen 23:8 (GNT) Hij bracht de priesters die in de steden van Juda waren naar Jeruzalem, en door het gehele land ontheiligde hij de altaren waarop zij offers geofferd hadden. Hij haalde ook de altaren neer die toegewijd waren aan "de geit-demonen" dichtbij de poort die door Jozua gebouwd was, de leider van de stad, die was aan de linkerhand van de hoofdpoort wanneer men de stad binnenkomt.

Koning Josia brak en haalde de demonische geit-god neer en toen hij dit gedaan had zag hij een opwekking uitbreken.

Hij was bereidt om te confronteren en bloot te leggen de zonde en de iniquity van de demonische geit god.

De geest van de demonische Baphomet geit god is er om de geest van dood te brengen als een deken om het slachtoffer om de krankzinningheid, angst, terror en kwik (mercury) vrij te zetten en de angst van dood.

Het beeld van de geit wordt gevonden in het occulte pentagram op Baphomets voorhoofd - een geit in een geit. Dit beeld is gelinked aan de Griekse God Pan, wiens bovenlichaam is van een man en wiens onderlichaam is van een geit.     

   
                                                         PAN                       
               
In Arcadia was hij de god van de wouden, weiden, kuddes en herders en hij woonde in grotten. Pan, net als andere goden die in de wouden leven, werd gevreesd door reizigers aan wie hij soms verscheen, en die hij dan plotseling liet schrikken door een plotseling angst of vrees. [Deze soort angst zien we vaak ook op autisten]

Gedurende de hitte van de middag was het zijn gewoonte om te sluimeren, en werd hij erg kwaad (verontwaardigd) wanneer iemand hem stoorde.

Pan en Baphomet zijn dezelfde - Lucifer zelf.

Baphomet aanbidding in onze familie kan verwarring veroorzaken over onze seksualiteit. Baphomet is tweeslachtig - half vrouw half man.

 * Dit kan ook een open deur zijn naar de verdraaiing, naar: homoseksualiteit, lesbianisme, bi-seksualiteit en travestie.

* Dit kan ook de reden zijn van het gevallen Priesterschap. Het
Priesterschap wat de laatste tijd enorm blootgelegd wordt vanwege zijn pedofilie.

Wanneer een familie of een Kerk fundamenten heeft van Vrijmetselarij zal dat zich uitwerken in seksuele onreinheid, vervuiling (onzuiver niet puur zijn) en sodomie.

Wij moeten ons in dezelfde geest als Josia bewegen wanneer wij onze families hersteld willen zien worden en in opwekking willen zien komen.

“Wij moeten uit de horrors van hel komen”.

2 koningen 23: Toen gaf Josia opdracht aan de Hoge Priester Hilkia, zijn hulp priesters en de wachters die dienst hadden bij de ingang van de Tempel om alle voorwerpen die gebruikt werden voor de aanbidding van Baal, van de godin Asjera en van de sterren, uit de Tempel te laten brengen. De koning verbrandde al deze objecten buiten de stad nabij de Kidron Vallei en liet daarna de as meenemen naar Bethel. Hij verwijderde uit hun ambt de priester die de koningen van Juda had bevestigd om offers te brengen op de heidense altaren in de steden van Juda en in plaatsen dichtbij Jeruzalem - alle priesters die offers hadden gebracht aan Baal, de zon, de maan, de planeten en de sterren. Hij verwijderde uit de Tempel het symbool van de godin Asjera, nam het weg uit de stad naar de Kidron Vallei, verbrandde het, en vermaalde de as to stof, en strooide het uit over de openbare begraafplaats.

Hij vernietigde de verblijfsplaats in de Tempel die bezet waren door tempelprostituees. (het was op die plaats dat vrouwen mantels weefden die gebruikt werden bij de aanbidding van Asjera). Hij bracht de priesters die in de steden van Juda waren naar Jeruzalem, en door het gehele land ontheiligde hij de altaren waarop zij offers geofferd hadden. Hij haalde ook de altaren neer die toegewijd waren aan "de geitdemonen" dichtbij de poort die door Jozua gebouwd was, de leider van de stad, die was aan de linkerhand van de hoofdpoort wanneer men de stad binnenkomt. Die priesters waren niet geoorloofd om in de Tempel dienst te doen, maar zij konden het ongezuurde brood eten wat voor hun naaste priesters was voorzien. Koning Josia  ontheiligde ook Tofet, de heidense aanbiddings-plaats in de HinnomVallei, opdat niemand zijn zoon of dochter meer kon offeren als een brandoffer aan de god Molech.

Hij verwijderde ook de paarden die de koning van Juda had toegewijd aan de aanbidding van de zon, en hij verbrandde de strijdwagens die gebruikt werden in deze aanbidding (Deze werden gehouden in de voorhoven van de tempel, bij de poort niet ver verwijderd van de verblijfsplaats van Nathan Melech, een hoge ambtenaar) De altaren die de koningen van Juda hadden gebouwd op het paleisdak boven de kamers van Koning, haalde Koning Josia ook neer, samen met de altaren die Koning Manasse had gebouwd in de twee voorhoven van de Tempel. Hij sloeg de altaren aan stukken en gooide ze in de Kidron Vallei.

Josia ontheiligde de altaren die Koning Salomo had gebouwd ten oosten van Jeruzalem, ten zuiden van de Olijfberg, want de aanbidding van deze walgelijke afgoden - Astarte de godin van Sidon, Chemos de god van Moab, en Moloch de god van de Ammonieten. Koning Josia brak de stenen pilaren in stukken, hakte de symbolen van de godin Asjera om, en hij bedekte de grond waar ze hadden gestaan met mensenbeenderen.

Josia haalde ook de plaats van aanbidding in Bethel neer, die gebouwd was door Koning Jerobeam de zoon van Nebat, die Israel tot zonde verleidde. Josia haalde het altaar neer, en brak de stenen ervan in stukken, en stampte ze tot stof; en hij verbrandde ook het beeld (paal) van Asjera. Toen keek Josia om zich heen en zag dat er enige graven waren op de heuvel; hij liet de beenderen eruit halen en verbrandde ze op het altaar. Op deze manier ontheiligde hij het altaar door te doen wat de profeet al lange tijd daarvoor had  voorspeld.

Job 23:15 Daarom ben ik voor Hem verschrikt; als ik mij dat indenk, dan vrees ik Hem.

In Job 41 wordt ons verteld over het beest van de zee die de koning van trots is en vol met koppigheid.

Job 40:16-19 Onder de lotus legt hij zich neder, in de schuilplaats van riet en moeras. De Lotussen verbergen hem met hun schaduw, de wilgen bij de beek omgeven hem. Zie, al is de stroom nog zo sterk, hij deinst niet terug; hij voelt zich gerust, al bruist een Jordaan tegen zijn muil. Kan iemand Leviathan met de ogen vangen, of hem in de val laten lopen en zijn neus doorboren?

De Lotus vlam. De Lotus positie. De Lotus bloem is de zongod, het vlammende vuur van occulte lust en perversie. Mannen en vrouwen kunnen hier generaties lang door beïnvloed worden.


Openbaring 17:15 En Hij zei tot mij: "De wateren die u zag waar de hoer zit, zijn de mensen en de menigten en natiën en tongen.

Het (hij) zit op de wateren van de menigten van mensen die vis worden voor Lucifer om te vangen. 


 Het reinigen en zalven van de voeten van Jezus.

En God geeft ons de sirenes. De rode lichten dat het dringend is.

Wij moeten klaar zijn voor de aanval van het Beest, de demonische geit god.

Wij moeten totaal vernieuwd worden in de Geest van onze minds en  afgescheiden worden van het Beest uit Openbaring.

2 Koningen 23:24-25 En ook deed Josia de mediums en spiritisten weg, de huisgoden, de afgoden en alle afschuwelijke dingen die gezien werden in Juda en Jeruzalem. Dit deed hij om de vereisten te vervullen die beschreven waren in het boek dat priester Hilkia in de tempel van de Here had ontdekt. Vóór hem is er geen koning geweest, die zich zo tot de HERE keerde met zijn ganse hart, zijn ganse ziel en zijn ganse kracht, naar de gehele wet van Mozes; en na hem stond zijns gelijke niet op.


 Koning Hizkia die de afgoden neerhaalt, let op de Bijl

1 Korintiërs 10:14 Daarom, mijn geliefden, vlucht weg van de afgodendienst.

Het vernietigen van de hoge plaatsen.

Als we niet snel en geheel en al de Baal aanbidding vernietigen, de demonische geit god aanbidding, dan zal alles in onze levens beginnen op te drogen. Niet alleen geestelijke droogte en dorheid maar in vele gebieden in het natuurlijke, droogte in het lichaam. Deze afgoderij, het daalt af in onze familielijn met krankzinnigheid. Het is krankzinnigheid. Het kan niet genegeerd worden.

"Ons land is in gevaar"

Net zoals hij gedaan had in Bethel, verwijderde en ontheiligde Josia alle altaren op de hoge plaatsen die de koningen van Israel hadden gebouwd in de dorpen van Samaria, die de Heer tot boosheid hadden opgewekt. Josia slachtte alle priesters af van die hoge plaatsen op het altaar en verbrandde menselijke botten daarop. Toen ging hij terug naar Jeruzalem.

"De koning gaf alle mensen deze opdracht: "Vier het Pascha voor de Here uw God, zoals het geschreven staat in dit Boek van het Verbond."


 Josia en het boek van de wet

Niet sinds de dag van de rechters die Israël geleid hadden, noch tijdens alle dagen van de koningen van Israël en de koningen van Juda, was zo een Pascha gehouden. Maar in het achttiende jaar van Koning Josia werd dit Pascha gevierd voor de Heer in Jeruzalem.

Er brak een Opwekking uit in Israël na het neerhalen van alle afgoden in het land. Amen.
 Josia vernietigt de verachtelijke afgoden.


(Zie de kop van de geit god)

2 Koningen 23:7 Hij liet de vertrekken afbreken waar mannen tempelprostitutie
bedreven en waar vrouwen kleren weefden voor Asjera.

Sodomites - Sodomie was een deel van de afgoden - aanbidding, die gedaan werd als eerbetoon voor sommige van hun afgoden, en door de benoeming van die onreine en duivelse geesten, die in hun afgoden werden aanbeden.

Kleden of Gordijnen. Of om voor de afgoden te trekken die aanbeden werden in de groeve (Geit god aanbidding) om hen te bewaren tegen vervuiling, of om meer eerbied voor hen te krijgen. Of kleren voor de dienst in de groeve, voor de afgoden of de priesters die aan hen toebehoorden.

Hebreeuwse huizen. Dat wil zeggen, of kleine kapelletjes gemaakt van geweven werk, zoals degene die van zilver gemaakt waren, Handelingen 19:24, waarin sommige afbeeldingen waren van hun afgoden van de groeve, of liever beter gezegd, tenten gemaakt van die gordijnen voor het bovenstaand gebruik - genoemd.

Manasse had altaren gebouwd voor zijn afgoden in het Huis van de Heer. Toen hij zich bekeerde verwijderde hij ze, en gooide ze buiten de stad neer,

2 Kronieken 33:15, maar, omdat hij ze niet vernietigde  lijkt het erop dat zijn zoon Amon hen teruggebracht heeft naar de voorhoven van de tempel; daar vond Josia ze, en brak ze toen in stukken,

2 Koningen 23:12. Daar was Tofet in de vallei van de zoon van Hinnom, heel dicht bij Jeruzalem, waar het beeld van Moloch (die god van onnatuurlijke wreedheid, zowel als anderen die van onnatuurlijke onreinheid waren) werden gehouden, aan wie sommigen hun kinderen offerden, en hen in het vuur verbrandden, anderen wijden hen toe, en lieten hen door het vuur gaan, werkelijk in het vuur werkend, Habakuk 2:13.

Het wordt verondersteld genoemd te zijn "tofet" naar "tof", een  trommel, omdat ze de trommels sloegen bij het verbranden van de kinderen, opdat het gillen niet gehoord zou worden.

De Reus van angst komt van onze huizen en kinderen af, menigten van angsten gaan over de aarde, paranoia, mensen hebben geen antwoorden meer.

"Vluchten en terugtrekken"

Emoties zijn opgesloten, er zijn beperkingen over veel mensenlevens.

Amos 2:13 Daarom zal voor de snelle de kans op ontvluchten verloren gaan, en de sterke zal zijn kracht niet versterken, noch zal de machtige zichzelf bevrijden:

Hardlopers zullen niet in staat zijn om te ontsnappen. Sterke mannen zullen ondervinden dat hun kracht nutteloos is. Soldaten zullen niet in staat zijn om zichzelf te redden.

Amos 5:9 "Hij flitst vernietiging over het bolwerk en maakt de vestingstad tot een puinhoop."

Angst en vrees (terror)

"Stilte op de Monden"

Aan de mensen die dichtgeslagen zijn: Wij verklaren in Jezus Naam dat alle angst en stilte van onze huizen afkomt, van onze kinderen, en kleinkinderen, alle patronen van het niet spreken, het leven in een wereld van stilte, komt eraf! "Diep gewortelde angst in hun levens"

 

 Een verzegelde fontein

Enkele nieuwsberichten van de afgelopen tijd ….

Countdown 2012 - eindtijdgebeurtenissen

Aardbeving serieuze bedreiging voor kerken in Groningen”
09-10-2012 13:33 | Kerkredactie 


Een kerk in Termunten, in Oost-Groningen. Foto RD
GRONINGEN – De Stichting Oude Groninger Kerken luidt de noodklok voor de gebouwen die ze in beheer heeft. Een deel van de 70 kerken van de stichting heeft schade opgelopen door een aardbeving in augustus





“Neen het Vierde Rijk' hebben demonstranten voor het Griekse parlement op hun spandoek. AFP










 Duizenden Grieken betogen tegen Merkel: 'Dochter van Hitler!'
08/10/12, 19:47  − bron: ANP











Amos 9:9 Want ziet, Ik geef bevel, en Ik zal het huis Israëls onder al de heidenen schudden, zoals zaad geschud wordt in een zeef; en niet een steentje zal er ter aarde vallen.

Want Ik zal het Huis van Nederland schudden!!               










         
Openbaring 20:11 En ik zag een grote witte troon en Hem, die daarop gezeten was, voor wiens aangezicht de aarde en de hemel vluchtten, en geen plaats werd voor hen gevonden.

 

De Witte Troon van God


Deel 2  

De geitenbok maakte zich uitermate groot 

 De koning van het Noorden

Gods zegen


Josie Hagen