Pages

Tuesday 19 March 2013

2013 Jaar van de Tronen - De Zetel van Rome en van Oranje.


19-03-2013 


De Twee Tronen (zetels) komen bij elkaar”

De Zetel van Rome en van Oranje”


The Time Magazine” verklaart de paus tot Wereldpaus”

Zie de link onderaan de brief

Nehemia 13:29 Vergeet niet, mijn God, dat zij en de Levieten het priesterschap en het priesterlijk verbond dat u met hen hebt gesloten, verontreinigd hebben.


Gedenk hen, mijn God, omdat zij verontreinigd hebben het priesterambt en het verbond van het priesterschap en van de Levieten.

De Ordo Templi Orientis (OTO)”


O.T.O. is de afkorting van de Latijnse naam Ordo Templi Orientis (Orde van de Oriëntaalse Tempel), deze Nieuwe Wereld Orde is een priesterschap van valse Koningen en valse grote hoge priesters over de aarde.


Priesterschap van valse Koningen en valse grote hoge priesters over de aarde”


De valse grote Hogepriester koningen op de aarde worden geregeerd door de Koningin in de hemel (Artemis) Ze is de mond van verleiding.

De Verleidende Geesten moeten van ons leven worden afgebroken.

We zullen worden afgesneden en vrij zijn van de Illuminatie Boom van het Valse Priesterschap van Rome en alle anderen.

1 Petrus 2:5 En laat u ook zelf als levende stenen gebruiken voor de bouw van een Geestelijk Huis, om een Heilig Priesterschap te vormen, tot het brengen van Geestelijke offers, die Gode welgevallig zijn door Jezus Christus.


De One World Ordo”

We moeten eruit komen van al zijn leugens en bedrog van de “OTO” van De Boom van de Kennis van Goed en alle Kwaad.

Deze Orde van Totale Chaos”

Het Ambt van de Hoge Illuminatie bewaker of de “Grote Hogepriester Paus” de bewaker van Artemis.


De Bewakers die Artemis Bewaken”

**(Artemis is een godin uit de Griekse mythologie, die overgenomen werd van Artemis van Efeze uit Anatolië. Zij behoorde daarna tot de twaalf goden van het Griekse Pantheon en is daar een dochter van de oppergod Zeus en Leto en tweelingzuster van Apollon. De Latijnse naam van Artemis is Diana).

De Twee Tronen (zetels) gaan bij elkaar Komen”


Kroonprins Willem-Alexander, prinses Maxima en premier Rutte zullen volgende week bij de inzegening (intronisatie) van de nieuwe paus aanwezig zijn. “Het is een belangrijk moment voor de Katholieke kerk en voor de Katholieken in de hele wereld. Nederland is daarbij op het hoogste niveau aanwezig.”

Psalm 83:3-4 Want zie, uw vijanden tieren, uw haters steken het hoofd op; zij smeden een listige aanslag (samenzwering) tegen uw volk en beraadslagen tegen uw Heiligen.

De nieuwe Paus en zijn volgelingen spannen samen eensgezind een verbond tegen u. De opkomst van geheime genootschappen groepen zoals de Bilderberg Groep meer dan 2.500 jaar geleden!

U zult versteld staan van hoe nauwkeurig de Bijbel de opkomst van een groep mannen voorspelde, net zoals de Bilderberg-groep aan het einde van het tijdperk, waarvan de vermelde missie is om God en Zijn koninkrijk op deze aarde omver te werpen.


De ware en verborgen agenda achter de vergadering van de Bilderberg is de transformatie van de maatschappij, totale dominantie door de Nieuwe Wereld Orde, en de oprichting van de Troon van Koning Antichrist is heel dichtbij.


Jesaja 29:15 Wee degenen die hun ware bedoelingen en plannen diep verborgen houden voor de HEER; die alles doen in duisternis en zeggen: Wie ziet ons? Wie weet wat wij doen?”

Openbaringen 11-10 De mensen die op aarde leven juichen om de dood van de twee Profeten, en opgetogen sturen ze elkaar geschenken, “want die Profeten waren een grote kwelling voor hen geweest.”

Onderwerp: Koning Feliciteert nieuwe paus



Job 12:24 Hij beneemt de hoofden (leiders) van het volk des lands het verstand, en doet hen ronddwalen in ongebaande wildernis.

Ze smeedden een geheim in hun arglistigheid en beraadslagen tegen uw Heiligen.

Psalm 83:3-4 Want zie, uw vijanden tieren, uw haters steken het hoofd op; zij smeden een listige aanslag tegen uw volk en beraadslagen tegen uw beschermelingen.


Psalm 83:6 Want zij hebben eensgezind beraadslaagd, tegen U een verbond gesloten:


Donderdag, 14 maart 2013
Het Vaticaan heeft de door velen met passie geanticipeerde witte rook uit de schoorsteen tevoorschijn doen komen. Misschien was in (ook) dit geval zwarte rook beter op z'n plaats geweest. Dat we in bijzondere tijden leven, dat weten we, en dat wordt nu eens temeer onderstreept met de benoeming van de nieuwe paus.
Wél hebben ze nu voor het eerst in de historie een Jezuïet benoemd tot Paus. Dat mag gerust beschouwd worden als slecht nieuws voor de mensheid. Nu is de hele katholieke kerk door de geschiedenis heen dat vaak geweest voor de mensheid, maar het gaat nu een nieuwe sinistere fase in.

Schema met de werkelijke machtsstructuur op aarde,
zoals opgetekend door de auteur Eric Phelps

Vanaf 1963 hoort het Vaticaan nu ook officieel bij de club van satan. Dit is bekend geworden door de inmiddels overleden Jezuïeten Priester Vader Malachi Martin. In zijn Boek schreef hij meer over deze gebeurtenis. Door de benoeming van een Jezuïet als Paus wordt nu duidelijk aangegeven dat de tijd is gekomen om de totale wereldheerschappij zo snel mogelijk in handen te nemen.

Voor wie niet weet waar de Jezuïeten precies voor staan volgt hier de eed die iedere Jezuïet moet afleggen:

Eed: “Ik beloof verder en verklaar dat ik, wanneer de gelegenheid zich voordoet, meedogenloze oorlog zal voeren, in het geheim of openbaar, tegen alle ketters, Protestanten en liberalen, zoals ik geïnstrueerd ben te doen, om ze uit te roeien en te verdelgen van de gehele aarde; en dat ik geen leeftijd, sekse of stand zal sparen; en dat ik deze schandelijke ketters zal ophangen, verbranden, doen wegkwijnen, koken, villen, wurgen en levend begraven, de magen en baarmoeders van hun vrouwen zal openrijten en de hoofden van hun kinderen tegen de muur zal verpletteren, met het doel hun afschuwelijke ras voor altijd te vernietigen. Wanneer dit niet openlijk gedaan kan worden, zal ik in het geheim de beker met gif gebruiken, het wurgende touw, het staal van de lange dolk of de loden kogel, ongeacht de eer, rang, waardigheid of autoriteit van de persoon of personen (…) zoals ik, wanneer dan ook, geïnstrueerd zal worden door een agent van de paus of superieur van de broederschap van het Heilige Geloof, van de  Orde van Jezuïeten”


Deze club is het Wereldwijde lichaam van satans tempel-Lodge”
Het is de verering van de Boom van de “Kennis van goed en kwaad”
Van de kennis van goed en kwaad”

De Bomen van de Aarde”

Er zijn Bomen van de Aarde (onrechtvaardige mannen en vrouwen) die bomen zijn Vol van de “Kennis van Goed en Kwaad”.

Deze mensen hebben duizenden, honderdduizenden in de “Valse Hof van zonde geleid” en in de Valse Hoogten van Baäl aanbidding, van de Zon Aanbidding.


De hoge plaatsen van baal”

Ze hebben hun zonde Vermenigvuldigd en zijn toegenomen in de Kennis van “Goed en kwaad”

Zelfs sommige van deze Aardse Bomen van mannen en vrouwen waren Grondleggers in de geschiedenis van de Kerk.

Grondleggers in de geschiedenis van de Kerk”

Jozua 9:2 Zij, de Koningen van de Hethieten, de Amorieten, de Kanaänieten, de Perizzieten, de Chiwwieten en de Jebusieten, besloten gezamenlijk tegen Jozua en Israël te strijden.

Vanuit een samenzwering kwamen zij bij elkaar om tegen Jozua en tegen Israël strijd te voeren, eendrachtig.

Ze zullen ons niet meer in de weg staan”

We moeten deze mensen ontmaskeren én blootleggen, om ze neer te kappen als valse apostelen, valse priesters, valse Koningen, en de oprichters van de Kerkgeschiedenis.


En de oprichters van de Kerkgeschiedenis”

Psalm 2:2-3 De koningen der aarde scharen zich in slagorde en de machthebbers spannen samen tegen de HERE en zijn gezalfde:

De koningen en leiders der aarde scharen zich in slagorde en de
machthebbers spannen samen tegen de HERE en zijn gezalfde”


De ware apostolische beweging van God”


De ware Apostolische beweging van God brengt de ware Transfiguratie en Transformatie

We moeten de bijl leggen tegen alle wortelstelsels van onrechtvaardige bomen van valse Apostolische fundamenten.

Van valse Apostolische fundamenten van Rome en alle andere valse Religies”


Zelfs degenen die begonnen met de verspreiding van Oranje bloed over de aarde.


De verspreiding van Oranje bloed”


http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=DMF20130315_00505028
Londens graf voor slachtoffers van Zwarte Dood gevonden
Eeuwenlang lagen dertien lichamen verborgen onder een van de drukste delen van Londen. Niemand wist ervan totdat constructiewerken voor een Crossrail project het graf onthulden. Wetenschappers denken dat het gaat om dertien van de 50.000 Londenaars die in de middeleeuwen stierven aan de pest. Met dit graf hopen ze meer duidelijkheid te krijgen over de oorzaak van de Zwarte Dood. Wanneer de DNA-resultaten positief zijn, is het massagraf de tweede belangrijke middeleeuwse ontdekking in Engeland. Vorige maand vonden archeologen namelijk de overblijfselen van Koning Richard III, die in 1485 ten onder ging bij een gevecht.



Middeleeuwse Ridder gevonden onder parkeerplaats In Schotland; Mysterie blijft voor de Archeologen een sensatie.


Lucas 9:17 Want er is niets verborgen wat niet openbaar zal worden; en er is niets geheim wat niet bekend zal worden en in de openbaarheid komen.

De tijd is nu om rechtdoor te gaan in alle Wortel Systemen van de Boom van Kennis van Goed en Kwaad.

Psalm 25:14 Des HEREN vertrouwelijke omgang is met wie Hem vrezen, en zijn verbond maakt Hij hun bekend.

Is dat niet geweldig? Als u de Heer vreest, dan zal Hij zijn Geheimen met u delen, Hij zal vertrouwelijk met u omgaan. Uw geheimen deelt u alleen met een intieme vriend, een persoon die u helemaal vertrouwt.

Spreuken 10:27 De vreze des HEREN vermeerdert de dagen, maar de jaren der goddelozen worden verkort.

Dit vers leert ons vervolgens dat we dankzij de vreze des Heren langer zullen leven! De vreze des Heren vermeerdert de dagen.

Spreuken 14:26-27 In de vreze des HEREN ligt sterke gerustheid, zelfs voor zijn zonen is er een schuilplaats. De vreze des HEREN is een Bron des levens, om de strikken des doods te ontwijken.

Dit is één van de prachtigste verzen in de bijbel. Het is kort, maar het zegt zo veel over de vreze des Heren: In de vreze des Heren ligt sterke gerustheid.
Hoewel de vreze des Heren een soort ‘vrees’ is, maakt het u niet angstig. Ze maakt u niet krachteloos of zwak. Nee, de vreze des Heren geeft kracht! Als u de Heer vreest, dan hoeft u niets anders meer te vrezen. De vreze des Heren is het probate middel tegen alle andere (niet-goddelijke) vormen van angst.


Spreuken 19:23 De vreze des HEREN is ten leven; men overnacht verzadigd, door het kwaad niet bezocht.

We moeten de betekenis van deze verzen leren begrijpen en Zijn Woord voor onszelf nemen.

We moeten de bijl leggen aan de Wortels van de Geestelijke grondslagen van de Merovingianse Bloedlijn die de zon-god aanbidden.

Want zij spannen eensgezind samen, tegen u maken zij een verbond, oh Heer!


De aanbidding van de Zon-god”
De hostie

Psalm 83:5 Zij zeggen: Komt, laten wij hen als volk verdelgen, zodat aan de naam van Israël niet meer wordt gedacht.

Jesaja 26:2 Doe de poorten open, zodat het rechtvaardige volk kan binnengaan, dat de trouw bewaard.

Jesaja 61:3 om aangaande de treurenden van Sion te beschikken dat hun gegeven zal worden sieraad in plaats van as, Vreugdeolie in plaats van rouw, een Lofgewaad in plaats van een *benauwde geest, opdat zij genoemd worden Bomen van Gerechtigheid, een planting door de HEERE, om Hem te Verheerlijken.

*de Engelse vertaling spreekt hier van een Spirit of Heaviness (depressie)

Om Bomen van Gerechtigheid te zijn”

De Boom van Kennis van Goed en Kwaad.

De Boom van Goed en Kwaad in de Hof, is de Boom van de Val. Het kan niet in ons blijven.

Wij Scheiden ons nu af van de Boom van Kennis van Goed en Kwaad in de naam van Jezus.

De Heer snijdt en scheidt ons volledig van de Boom van Kennis van goed en kwaad.
Hij is bezig de Valse boom weg te nemen en volledig te verwijderen door ons te “Enten in Hem”

Er zal niets meer van de oude boom overblijven. Er zal alleen de Boom des Levens in ons zijn.

De Here God, Snijdt elk laatste beetje van de aard en de natuur van de Boom van Kennis van goed en kwaad uit ons weg.

Jezus snijdt het uit ons weg met een volkomen beslistheid, zodat we nooit meer hetzelfde zullen zijn.

En wij Gods volk zullen zuivere Bomen van Leven en Gerechtigheid zijn, van dezelfde wortelstok als Jezus.

Bomen van Gerechtigheid”

Psalm 1:3 Want hij zal zijn als een boom, geplant aan waterbeken, die zijn vrucht geeft op zijn tijd, waarvan het blad niet afvalt; al wat hij doet, zal goed gelukken.

Gods zegen

Josie Hagen

==========================================

Lees meer over de verklaring van “The Times Magazine” over de wereldpaus.
http://world.time.com/2013/03/13/pope-francis-a-prime-example-of-jesuit-virtue/
http://www.religionnews.com/2013/03/15/pope-francis-tells-cardinals-not-to-cede-to-pessimism/