Pages

Sunday 26 October 2014

De Eind Tijd Holocaust!




Dood en Hel komen van ons allen, de familie ongerechtigheid (iniquity)  en alcoholisme kan op vele manieren dood en hel brengen.

Dit kan de deur openen naar kwelling, maar ook naar ongevallen of ongelukken, dood door zelfmoord, auto-ongelukken, verbonden tot de dood en Chemische vergiftiging.

Vuur en vernietiging op eigendommen, “Drugs en Alcohol misbruik”, het opent de deur naar Dood en Hel en naar “Magere Hein”.

Onder de macht van deze chemische stoffen zullen mensen vaak onbewust flirten met het gevaar van Dood en Hel.

We moeten door gebed en voorbidden de vernietigende kracht van het bloed en vuur van onze levens en huizen en de Naties afbreken.



“Grendels van ijzer”

Jesaja 45:2
Ik zelf zal vóór u uitgaan en de oneffenheden effenen; Ik zal koperen deuren verbreken en ijzeren grendels verbrijzelen.


Jezus Christus brak de macht van Dood en hel, de kracht van de Schedel van dood, Golgotha betekent Schedelplaats, overvloedig met schedels.


“Golgotha ​​betekent overvloedig met schedels”

Nahum 3:13  
Zie, uw manschappen binnen u zijn zwakkelingen; voor uw vijanden hebben de poorten van uw land zich wijd geopend; het vuur heeft uw grendels verteerd.


Massa's op aarde zijn verloren en lopen op weg naar hel, zijn in de greep van hel en kwelling op Aarde. Wij moeten het overblijfsel zijn, die de “Poorten van de machtsbasis Terugdringen” door agressieve oorlogsvoering en proclamatie.


Hosea 13:14  
Ik zal hen uit de macht van het dodenrijk bevrijden, van de dood loskopen. Dood, waar zijn uw pestziekten, dodenrijk, waar is uw verderf? Mijn oog kent geen medelijden.


"Ik zal dit volk bevrijden uit de macht van de dood"


We komen uit de laatste Holocaust op Aarde, geïnitieerd door de N.W.O. en Geheime genootschappen.


Jeremia 51:30  
Babels helden houden op met strijden, zij zitten neer in de burchten, hun heldhaftigheid is verdwenen, zij zijn zwakkelingen geworden. Zij hebben haar woningen in brand gestoken, haar grendels zijn verbroken.


"Om voor U een Overblijfsel te bewaren op aarde"

Genesis 45:7
Doch God heeft mij voor uw aangezicht heen gezonden, om u een overblijfsel te stellen op de aarde, en om door een grote verlossing uw leven te behouden.
Genesis 50:20
Gij hebt wel kwaad tegen mij gedacht, maar God heeft dat ten goede gedacht. Hij bracht mij in deze positie, zodat ik het leven van veel mensen zou kunnen redden.



"Jezus Christus Blijft de Enige Hoop voor deze Wereld!”

Zonde is de gesel die de stof van onze hedendaagse wereld vernietigd. Degenen die Lucifer, de boze, aanbidden zijn vastbesloten om het Christendom wereldwijd te vernietigen, om de wereldbevolking met 9/10e te reduceren, en de wereld in een permanente staat van oorlog en ziekte te houden om de populatie laag te houden. Geweld, immoraliteit en goddeloosheid worden voortdurend in de media en de filmindustrie verheerlijkt.


Romeinen 11:5  
Zo is er dan ook in de tegenwoordige tijd een overblijfsel gelaten naar de verkiezing der genade.


Ezechiël 37:13
En gij zult weten, dat Ik de HERE ben, wanneer Ik uw graven open en u uit uw graven doe opkomen, o mijn volk.


Lukas 21:20
Zodra gij nu Jeruzalem door legerkampen omsingeld ziet, weet dan, dat zijn verwoesting nabij is.


"Tienduizenden mensen hebben in Londen deelgenomen aan een rally voor Gaza"

BBCNews, 9 Augustus 2014 laatste update om 21:04 GMT. De demonstratie kwam te midden van hernieuwd geweld tussen Israël en Palestijnse militanten na een drie dagen durende wapenstilstand die op vrijdag eindigde. Een noodoproep in het Verenigd Koninkrijk voor de mensen die getroffen zijn door het conflict in Gaza heeft in minder dan 24 uur£ 4.5m gehaald, dit zei het Rampen Noodgevallen Comité.

"En nu ... Europa‘s Kristal nacht"

Er zijn vandaag de dag meer Tekenen van de wederkomst van Christus dan ooit tevoren in de geschiedenis.


In Mattheüs 16:3 berispte Jezus een menigte van mensen wegens het niet begrijpen van de "tekenen van de tijd”, die Zijn eerste komst inluidde. Helaas, zijn veel mensen vandaag de dag in de volgende situatie doordat ze niets "begrijpen van de tijd" waarin ze leven. Toen Noach en Lot het volk waarschuwden, voor Gods komende oordeel en verwoesting, weigerden ze te luisteren. In plaats daarvan kregen ze het stempel van "extremisten" en werden genegeerd. Toen Gods oordeel kwam waren de mensen niet voorbereid. Zo zal het dus zijn wanneer Christus terugkeert.


Mattheüs 16:3-4
En des morgens: Vandaag ruw weer, want de lucht ziet somber rood. Het aanzien van de lucht weet gij te onderscheiden, maar kunt gij het de tekenen der tijden niet? Een boos en overspelig geslacht verlangt een teken, en het zal geen teken ontvangen dan het teken van Jona. En Hij verliet hen en ging heen.


Taferelen uit Europa, juli 2014: Links, een anti-Israël demonstrant in Londen houdt een bordje "Hitler je had gelijk". Rechts, iemand van een groep van anti-Israël misdadigers die een voetbalveld bestormde in Oostenrijk en een speler van het Israëlische team Maccabi Haifa grijpt – zie link laatste pagina.


Mattheüs 24:6
Ook zult gij horen van oorlogen en van geruchten van oorlogen. Ziet toe, weest niet verontrust; want dat moet geschieden, maar het einde is het nog niet.


Ze droegen spandoeken met daarop: "Stop Israëlische staatsterreur," maar sommigen stapten hier vanaf, namen een beslissing, blijkbaar, dat het niet uitmaakt of hun doelstellingen Israëli waren of niet. In Nederland, vers van een pro-ISIS rally in Amsterdam, werd twee keer in één week de thuisbasis van de Opperrabbijn - niet Israëlisch maar Joods - aangevallen. We leven in een rechtmatige walging voor racisme van welke aard ook en toch zien we hier - en nergens duidelijker dan in Duitsland - de nieuwe racistische nachtmerrie voor Europa. Het verzet in Europa tegen Israël is sinds het begin van Operation Protective Edge (Operatie Beschermende Rand) al aan de gang. In elk land vertonen de protesten dezelfde gelijkenissen. En in elk land zijn ze tot een speerpunt door dezelfde motieven en vaak door dezelfde mensen.

Mensen die "zichtbaar Joods” zijn, mensen die herkenbare Joodse kleding dragen, zijn vaak gevonden als doelwit voor misbruik. Demonstranten in het grootste centrum van Londen hebben in maart een Joodse vrouw, die haar steun voor Israël had uitgesproken, verbaal aangevallen en onder andere uitgescholden voor een "Joodse zionist", voordat zij haar mobiele telefoon hadden afgestolen. In Noord-Londen, werd een Rabbijn mishandeld door een groep “jongeren” die schreeuwde "F *** de zionisten, F *** de Joden" en "Allah Akhbar."

Dit alles is mild in vergelijking met wat er gaande is aan de overkant van het Engelse Kanaal in Frankrijk. In de buitenwijken en in delen van het centrum van Parijs waar het geweld, gepleegd tegen de Joodse gemeenschap, culmineerde in het verontrustende spektakel van de Parijse joden, gebarricadeerd in een synagoge door een menigte van jonge Noord-Afrikanen, met de schijnbare bedoeling op geweld. Toen de politie faalde en niet kwam opdagen, nadat naar alle nummers is gebeld, kwamen de joden voor zichzelf op en vochten. Dit waren niet alleen "Joodse burgerwachten" zoals sommige van de pers storend vermeldden - Joden in hun veertiger en vijftiger jaren vochten zich een weg door een menigte.

Sindsdien hebben de Franse autoriteiten - zoals zij het recht hebben om dit te doen - een aantal andere geplande "pro-Palestijnse" protesten verboden. Maar het verbod lijkt niet te hebben gewerkt. "Jongeren," zoals de media gevoelig is voor de titel van de relschoppers, die voornamelijk afkomstig zijn uit de voorsteden van Parijs en andere steden, zijn de straten op gegaan, hoe dan ook. Er zijn video's van hen die smijten met trottoirtegels en brokken asfalt naar de politie slingeren. Een Parijse buitenwijk met een grote Joodse - niet Israëlische maar Joodse - bevolkingsgroep is een bijzondere doelwit van de demonstranten geweest. In sommige video-opnames hebben demonstranten laten zien niet alleen politieauto’s aan te vallen, maar ook openbare en particuliere eigendommen. De Franse autoriteiten proberen duidelijk grip te krijgen op de protesten, maar voor een belangrijk deel verliezen ze de macht en controle over deze gebeurtenissen. 

Vergelijkbare scènes zijn over het hele continent gezien. In Nederland - vers van getuige van een pro-ISIS rally in Amsterdam - zijn er ernstige incidenten geweest bij de protesten. Er waren antisemitische gezangen en het huis van de opperrabbijn in Nederland is tweemaal in een week aangevallen.

In Oostenrijk moest een voetbalwedstrijd, waarbij een Israëlisch team zou spelen, worden afgeblazen nadat Palestijnse demonstranten het veld waren opgekomen. Onder het publiek waren mensen die met anti-Israël banners en Turkse vlaggen zwaaiden. Zodra de demonstranten op het veld waren vielen ze de Israëlische spelers aan, met supersnelle kicks, schoppen en ze deelden klappen aan hen uit. Sommige van de Israëlische spelers vocht terug en de wedstrijd werd gestaakt.

"Jodenhaat - Inzicht in de krankzinnigheid van de Wereld"

Het meest verontrustende van allemaal, misschien, zijn de gebeurtenissen in Duitsland geweest. Tijdens de pro-Palestijnse protesten in Berlijn en andere Duitse steden, waren er gezangen van "Dood aan de Joden" en "Vergas de Joden”. De voorzitter van de Centrale Raad van de Joden in Duitsland, Dieter Graumann, beschreef een aantal van de demonstraties als "een explosie van het kwaad en geweld-gevoelige Jodenhaat”. Nooit in ons leven hebben we het voor mogelijk gehouden dat het antisemitisme van het smerigste en meest primitieve soort zou worden gezongen in de straten van Duitsland. En het is in Duitsland dat zulke gevoelens hun meest geschikte publieke en politieke oppositie hebben gevonden, daar, op zijn minst, de aard van deze protesten niet werden verbloemd. Integendeel. Hoe kan zo'n roep zijn opgestegen in dit land, en in alle landen?  Het grote Duitse tijdschrift Bild heeft een cover lopen met de kop: "Verhef je stem! nooit meer Jodenhaat"? De cover is bezaaid met bekende figuren van het Duitse openbare leven, van de president en kanselier Merkel en andere politieke en publieke figuren. De montage stuurt een krachtige boodschap. De vraag is natuurlijk of dat genoeg is – Door Douglas Murray, gatestoneinstitute.org, 28 Juli 2014 om 05:00 GMT.


2 Petrus 2:19
Vrijheid spiegelen zij hun voor, hoewel zij zelf slaven van het verderf zijn; immers, door wie men overmeesterd is, diens slaaf is men.


"Het bloedvergieten van de 21e Eeuw"

"Ashteroth en Isis roepen bloedvergieten en verminking op"


Vader God, wij bekeren ons van de familie zonde en ongerechtigheid, iniquity, van de aanbidding van de goden van dood en hel, dat de deuren naar de geest van dood en vernietiging heeft geopend. We bekeren ons van de aanbidding van de vernietiger, van menselijk slachtoffer en alle offers aan hen, in Jezus Naam vragen wij ons te vergeven Here God, ons en onze families.

"Gruwel en Vernietiging"

"De Aanbidding van het Beest en van het beeld van het Beest - brengt Verwoesting, Vernietiging, Ruïnering en Gruwelen"

Het Beest Komende uit de Zee, hij stijgt op, en zie hem oprijzen uit de massa van de aarde, “de massa’s veranderen in het beeld van het Beest”.

De Geest van het Beest is nu op de aarde aan het versnellen en het beweegt zich snel, gezinnen worden er door vernietigd. De Volkeren over de aarde beginnen meer en meer de natuur en het Beeld van het Beest, van datgene wat zij en hun voorouders hebben aanbeden, aan te nemen. “Het is mind control, kwelling, schaamte, trauma, angst, haat.”


Openbaring 6:12
En ik zag, toen Hij het zesde zegel opende, en daar geschiedde een grote aardbeving en de zon werd zwart als een haren zak en de gehele maan werd bloedrood.  


“De fundamenten van kerken en staten zullen vreselijk worden geschud”


"Hoe Irak afdaalt in Apocalyps als een Islamitische Staat"

Gekruisigd door de Kalifaat monsters: Irak daalt af in Apocalyps als Islamitische Staat. Fanatici veroveren steden en zetten doodsbange Yezidis voor de keuze: “Wordt Moslim voor de middag ... of we doden alle Doodsbange bewoners. We zien Islamitische Staat (IS) Jihadisten nabijgelegen steden veroveren.

Vluchtelingen spreken er van dat hen een sinister ultimatum wordt aangeboden door de oprukkende horde. IS heeft de wereld opnieuw geschokt door het gevangen nemen van nieuwe delen van Irak en het onder vuur nemen van helikopters met hulpgoederen. Koerdische helikopters met hulpgoederen liepen het risico te worden beschoten terwijl zij hun lading aan het afleveren waren. Zelfs door hun eigen huiveringwekkende normen tekenen zij de kaart van het Midden-Oosten met rampdagen van verkrachting, onthoofdingen en weerzinwekkende kruisigingen. Dit markeert een nieuw dieptepunt. Het komt aan het einde van een week waarin, de fanatici van de Islamitische Staat – de vroegere Islamitische Staat in Irak en de Levant (ISIS) - de wereld schokte door weer verder op te rukken in Irak, de VS voor het eerst sinds 2011 wordt gevraagd om militaire operaties te vernieuwen.


Duizenden Yezidis zitten gevangen in de Sinjar bergen als ze proberen te ontsnappen aan de Islamitische Staat (IS) strijdkrachten.

“Terwijl zij zelf verbondslaven van verdorvenheid zijn”


“Met Geweer en Baby in de Handen”

Hamas’ perverse briljante strategie, in het gebruik van menselijke schilden, dient als een wake-up call om de hele mensheid wakker te schudden.

In het nucleaire tijdperk hebben meer Naties de capaciteit om niet alleen andere landen maar ook de hele wereld volledig te vernietigen. Met ongekende en onbeperkte macht komt de angst dat beschaving is gedoemd. Zal de wereld eindigen zoals het begon, met een big bang, niet van de schepping, maar van definitieve en totale vernietiging?

Om dit doemscenario te voorkomen hebben bezorgde leiders hun hoop gezet op ontwapeningsverdragen, op de beperking van de spieren van de machtige, en de afschrikking van MAD - wederzijdse verzekering van vernietiging, wanneer er een dreiging is voor het gebruik van sterke wapens tegen de vijand, om dan hiermee te voorkomen dat de vijand gebruik maakt van diezelfde wapens. Het is vrijwel algemeen aangenomen dat het kwaad alleen kan zegevieren als de goddelozen sterker zijn dan de mensen die ze proberen te vernietigen. Dat is waarom de recente gebeurtenissen zo een dergelijk schokkende onthulling biedt. Door Rabbi Benjamin Blech - AISH.com

We kijken naar een oude 2600 jaar oude profetie over Elam. Elam is de oude naam voor wat vandaag Iran is. De zeer belangrijke tabel van de Volkeren, gevonden in Genesis 10, bevat sleutels voor wie deze oude volken zijn.


Jeremia 2:11  
Heeft ooit een volk goden verruild? – en dat zijn toch geen goden! – maar mijn volk heeft zijn Heerlijkheid verruild voor wat geen baat brengt.
  

Zeker, over heel Europa is er een nieuwe haat in de lucht - maar deze haat is tegelijkertijd de oude. De mensen op de straten van Parijs, Berlijn, Londen, Amsterdam en andere steden in Europa inclusief de nakomelingen van een aantal van hen die gestreden hebben tegen, of gevochten voor, de geallieerden of samen met het kwade regime die deze haat de vorige keer hebben aangespoord. Maar het grootste deel van de daders zijn niet die mensen. De meeste van hen zijn van allochtone afkomst. In Groot-Brittannië zijn dit voornamelijk mensen afkomstig uit het Indiase subcontinent (met een kleinere groep uit de Golfstaten); in Frankrijk en Nederland, komen ze vooral uit Noord-Afrika; in Duitsland en Oostenrijk vooral uit Turkije.

Alle mensen van Europa kunnen dit zien, maar geen van hen wil het identificeren. We leven dus in de terreur van incorrecte politiek. We leven in een rechtmatige afkeer voor racisme van welke aard ook. En toch zien we hier - en nergens duidelijker dan in Duitsland - de nieuwe racistische nachtmerrie voor Europa. We dachten dat we het beest van Antisemitisme van onze kusten afgeschaft en het volstrekt onaanvaardbaar hadden gemaakt. En toch zijn hier miljoenen mensen die Europa heeft geïmporteerd, gefaald in de verschillende mate van assimileren en die (in grote aantallen) eruit zien alsof ze precies die haat hebben opgenomen waarvan we allemaal hadden gehoopt dat we die achter ons hadden gelaten. Het zijn donkere dagen in het Midden-Oosten. Maar de dagen in Europa zijn donkerder.

“Of we omgaan met dit geretourneerde kwaad of niet zal de uitdaging van deze generatie zijn”



Verwante onderwerpen:
Douglas Murray: De Zwijgende Meerderheid in Europa Moet zich Nu Uitspreken!

Ingezonden door David B. (Verenigde Staten), 28 juli 2014 07:23 Europeanen van alle stambomen moeten zich luid uitspreken tegen deze onrechtmatige daden van geweld. De rechtsstaat, niet de sharia, moet worden gevolgd. Individuen en groepen die zich niet kunnen houden aan de regels van een vreedzame, tolerante samenleving moeten of opgesloten of gedeporteerd worden. West-Europa moet zijn geschiedenis bestuderen en de lessen van de veldslagen van Tours en Wenen niet vergeten.


Lukas 11:22  
Maar wanneer iemand, die sterker is dan hij, hem aanvalt en hem overwint, rooft deze zijn gehele wapenrusting, waarop hij vertrouwde, en verdeelt zijn buit.


"Ik heb veel geleerd van de Orde van de Jezuïeten", zei Hitler ... "Tot nu toe is er nog nooit iets grootser op de aarde geweest dan de hiërarchische organisatie van de Katholieke Kerk. Ik heb een groot deel van deze organisatie binnengebracht in mijn eigen partij ... Ik ga u binnen laten in een geheim ... Ik heb een Orde opgericht ... In mijn "Steden" van de Orde, zullen we een jeugd oprichten ​​die de wereld zal laten sidderen. Hitler stopte toen en zei dat hij niet meer kon zeggen. "Hermann Rauschning voormalig nationaalsocialistische leider van de regering van Dantzig: Hitler was een bouwer van gebouwen en van het Derde Rijk, hij was een valse Apostel. Hij was Project Manager van Duitsland “Adrammelech/Hitler, Moord, Zelfmoord, Genocide.”

“Satans wijnpers om te worden geperst in Letterlijke bloedvergieten”

 

"De Holocaust"

Openbaring 3:20-21
Zie, Ik sta aan de deur en Ik klop. Indien iemand naar mijn stem hoort en de deur opent, Ik zal bij hem binnenkomen en maaltijd met hem houden en hij met Mij. Wie overwint, hem zal Ik geven met Mij te zitten op mijn troon, gelijk ook Ik heb overwonnen en gezeten ben met mijn Vader op zijn Troon.

Identificeer de mensen die reageren op de oproep van Jezus. Hij klopt op de deur van het hart en zij reageren op de oproep. Ze openen hun hart en assimileren met Jezus. Dan, als ze assimileren met Jezus, kunnen ze veroveren; ze kunnen overwinnen en het overblijfsel worden van vers 21.


“NAVO op offensief voor Oekraïne-Rusland oorlog: Analist”

In april 1945, aan het einde van de Tweede Wereldoorlog, trokken Amerikaanse soldaten in golven Duitsland binnen toen het Derde Rijk begon af te brokkelen. Het was daar dat ze struikelde over een gruwelijke ontdekking - het Nazi concentratiekamp, Buchenwald. Van de 250.000 Joodse gevangenen, daar gehouden, waren slechts 4.000 nog in leven. Meer kampen werden vervolgens ontdekt in Duitsland en in bezet Europa - waar in totaal 6 miljoen Joden omkwamen in wat bekend werd als de Holocaust. Generaal Dwight Eisenhower beval onmiddellijk de “Army Corps of Engineers” om de kampen te filmen. Hij schreef: "Anders zullen mensen zeggen dat dit soort dingen gewoon niet zijn gebeurd." Maar vandaag - ondanks de bergen van bewijs – groeit het aantal ontkenners, als een nieuwe, wereldwijde golf van antisemitisme het niveau bereikt zoals niet meer gezien sinds de opkomst van nazi-Duitsland. Christenen zwegen, voor het grootste deel, toen de verschrikkingen van de Holocaust zich ontvouwde. Nu, verkondigd de groep Rechtvaardigheid aan de Naties en roept de gelovigen op hun Bijbelse verantwoordelijkheid te vervullen en de Joodse gemeenschap te ondersteunen. In haar film, "De vergeten mensen: “Het Christendom en de Holocaust" "producent Laurie Cardoza-Moore "documenteert deze groeiende haat tegen de Joden. De parallellen tussen het Nazisme en de radicale Islam en waarom Christenen hun plaats moeten innemen en opkomen voor gerechtigheid en het Joodse volk en de Natie Israël te verdedigen."  


 De Lessen van de Grote Oorlog moeten we in herinnering houden opdat we na 100 jaar nog weten dat “Zij stierven opdat wij zouden leven” - York Minster stad herdenkt de gesneuvelden van de Eerste Wereldoorlog - Gepubliceerd 15 mei 2014.


Johannes 1:5  
En het licht schijnt in de duisternis en de duisternis heeft het niet gegrepen.


"Honderden dakloze veteranen verzamelen zich voor juridische en medische ondersteuning." Menigten van veteranen, ineengedoken in lijn, cijfers in de hand, wachtend om gratis zakken met overschotten aan militaire rugzakken, jassen, laarzen en kleding op te halen. Ze behoorden tot de honderden die aanwezig waren op het 22e jaarlijkse Metro Stand Down evenement op dinsdag in het basiskamp Boy Scout op Fort Snelling. Sommigen kwamen om gratis kleding, kapsels, gezondheid screenings en ​​juridische diensten te ontvangen. Anderen kwamen gewoon om een sandwich varkensvlees met een oude vriend te delen. Het evenement, dat blijft tot en met woensdag, is bedoeld om veteranen in contact te brengen met medische, juridische en sociale diensten die ze anders misschien niet zouden gebruiken, zei Nathaniel Saltz, programmadirecteur van de Minnesota Assistance Council voor Veteranen, die Stand Down organiseert. Veel veteranen beseffen misschien niet dat ze voordelen van ‘Veteranen Zaken’ verdienen, zei hij. Stand Down werd ingericht naar een militair  gebruik, tijdens de Vietnamoorlog, om gevechtstroepen te voorzien van persoonlijke hygiëne artikelen, schone uniformen, medische zorg en voedsel in veilige basiskamp gebieden. Stand Down gebeurtenissen hebben in 100 landelijke locaties plaatsgevonden, en vorig jaar trok het Minneapolis evenement bijna 900 veteranen.



“Menigten van veteranen, ineengedoken in lijn, cijfers in de hand, wachtend om gratis zakken met overschotten aan militaire rugzakken, jassen, laarzen en kleding op te halen." “Dit is allemaal deel van de Eind Tijd Holocaust”


"Een Oproep tot Bekering"

Joël 1:14-16
Heiligt een vasten, verkondigen een plechtige vergadering; Verzamelt de oudsten, en alle inwoners van het land, naar het huis des HEEREN, uws Gods, en roept tot den HEERE. Wee die dag, want nabij is de dag des HEREN; als een verwoesting komt hij van de Almachtige. Is niet voor onze ogen de spijze weggedaan, uit het huis van onze God vreugde en gejuich?
Zou Ik hen uit de macht van het dodenrijk bevrijden, van de dood loskopen?


Hosea 13:13-14
Zou Ik hen uit de macht van het dodenrijk bevrijden, van de dood loskopen? Dood, waar zijn uw pestziekten, dodenrijk, waar is uw verderf? Mijn oog kent geen medelijden.


Psalm 49:16  
Maar God zal mijn leven verlossen uit de macht van het dodenrijk, want Hij zal mij opnemen.


Jesaja 25:8  
Hij zal voor eeuwig de dood vernietigen, en de Here HERE zal de tranen van alle aangezichten afwissen en de smaad van zijn volk zal Hij van de gehele aarde verwijderen, want de HERE heeft het gesproken.

"Maar uw doden zullen leven, HEERE; hun lichamen zullen opstaan"

Jesaja 26:19
Herleven zullen uw doden – ook mijn lijk – opstaan zullen zij. Ontwaakt en jubelt, gij, die woont in het stof! Want uw dauw is een dauw van licht; en de aarde zal aan de schimmen het leven hergeven.

"Ebola-uitbraak: Nigeria verklaart nationale noodtoestand"

De Nigeriaanse President Goodluck Jonathan heeft de uitbraak van Ebola tot "een nationale noodtoestand” uitgeroepen en meer dan $ 11 miljoen (£ 6,5 m) goedgekeurd om de uitbraak te helpen indammen. De stap komt nadat de Wereld Gezondheid Organisatie (WHO) zei dat de verspreiding van het virus in West-Afrika een internationale medische noodtoestand is. WHO zegt dat 961 mensen dit jaar in West-Afrika zijn overleden aan Ebola, waarvan twee van hen in Nigeria – Lees verder in onderstaande link.


"Irak conflict: Amerikaanse “War on Terror” is nu een lokale strijd"

BBC News, 9 Augustus 2014 laatst bijgewerkt om 01:41 GMT - President Obama omlijst de IS uitdaging in strikt lokale termen, ondanks haar ambitie om opnieuw een regionaal kalifaat en de verrassende mogelijkheid om grondgebied in zowel Irak en Syrië in beslag te nemen en te houden.


Jesaja 28:15  
Omdat gij zegt: “Wij hebben een verbond met de dood gesloten en met het dodenrijk een verdrag gemaakt; wanneer de voortstormende gesel doortrekt, zal hij ons niet bereiken, want wij hebben leugen tot onze schuilplaats gesteld en in bedrog ons verborgen.


Moloch – Ashteroth - en Asherah in onze geestelijke fundamenten - DNA is verbonden met ritueel misbruik.


Moloch was de vernietiger van het leven en menselijk slachtoffer, veel jonge kinderen en het leven van zuigelingen zijn geofferd aan Moloch en Ashteroth om deze valse goden gunstig te stemmen, deze goden eisen menselijke offers. We zien onder het regime van Isis en de god van Ashteroth de fundamenten van Dood en Hel, van verminking en zelfverminking, van lust voor menselijk bloed, menselijk onthoofden, zelfs jonge kinderen zijn al onder het zwaard gegaan.


"Ashteroth roept op tot Snijden van Vlees, tot Bloed Vergieten"

"Om te doden met het zwaard en met hongersnood"

Openbaring 6:8  
En ik zag, en zie, een vaal paard, en die daarop zat, zijn naam was Dood, en het Dodenrijk volgde achter hem. En hun werd macht gegeven over het vierde deel der aarde om te doden, met het zwaard, met de honger, met de zwarte dood en door de wilde beesten der aarde.

"ISIS Bedreigt Amerika: "Wij Zullen De Vlag van Allah Hijsen In Het Witte Huis"


De terreurgroep heeft President Barack Obama, die dreigde om in Irak terug te slaan, donderdagavond zelf gedreigd om het Amerikaanse thuisland te slaan. "Ik zeg tegen Amerika, dat de Islamitische Kalifaat tot stand is gebracht." Abu Mosa, een woordvoerder van de terreurgroep, die bekend staat als de Islamitische Staat in Irak en Syrië (ISIS), vertelde VICE Media in een video-interview online geplaatst op donderdag: "Wees niet laf om ons aan te vallen met drones. In plaats daarvan stuur je soldaten, degene die we in Irak zullen vernederen. "We zullen ze overal vernederen, als god het wil, en wij zullen de Vlag van Allah op het Witte Huis  hijsen," voegde hij eraan toe – Lees verder in onderstaande link.


ISIS ‘Verklaart de Oorlog aan Christenen' – Bewerkte foto van de ISIS vlag op het  Vaticaan verschijnt in grote ISIS publicatie, zoals de vrees voor ME Christelijke gemeenschappen verdwijnen geïntensiveerd – door Israëlnationalnews, 14 oktober 2014 om 04:00 GMT.


Jesaja 28:18  
Dan zal uw verbond met de dood uitgewist worden en uw verdrag met het dodenrijk zal geen stand houden; wanneer de voortstormende gesel doortrekken zal, dan zult gij daardoor vertrapt worden.


Romeinen 12:21
Laat u niet overwinnen door het kwade, maar overwin het kwade door het goede.


Wetenschappers waarschuwen voor 'Armageddon' antibioticaresistente super bacterie aangetroffen in de Coventry Rivier - Door Cara Simpson. Antibioticaresistente bacterie gevonden in de rivier Sowe - de eerste keer ooit in een Britse rivier, zeggen experts. Wetenschappers hebben een antibioticaresistente super bacterie tijdens tests op een rivier in Coventry gevonden. De resistente bacteriën werden gevonden in monsters die door deskundigen van de Universiteit van Warwick in de buurt van de Finham rioolwaterzuiveringsinstallaties waren genomen – Lees verder in de link onderaan.


Micha 5:14
Ook zal Ik uw gewijde palen uit uw midden uitrukken en uw steden verwoesten. En ik heb uw heiligdommen uit uw midden uitgerukt, en ik heb uw vijanden vernietigd.




“Ashteroth” Zij roept op tot het insnijden en verminken van het vlees met lemmeten, messen en zwaarden. Zichzelf snijden om bloed te laten vloeien als een teken van aanbidding aan deze valse godin, bloedoffers. In de fundamenten en de geschiedenis van vele naties en geloofssystemen.

"Aspecten van dood en hel"

De vijf belangrijkste goden, geopenbaard in het Woord van God, die aanbeden worden door valse religies als vervangers voor de Ware Levende God.


"We Willen de vlag van Allah ophijsen in het Witte Huis"

Nieuwsonderbrekingen • President Obama heeft een grote opwekking nodig • Robin Williams’ Dood Toont een Tikkende Tijdbom van Depressie, Verslaving.



Psalm 106:20  
Zij verruilden hun heerlijkheid tegen het beeld van een rund dat gras eet.

Kerk in India viert de restauratie van de Sociëteit van Jezus - door Errol Fernandes sj.
De 200ste verjaardag valt op 7 augustus. Een Indiase Jezuïet reflecteert over de geschiedenis van de Orde, de oorzaken die hebben geleid tot de afschaffing ervan en aan de restauratie door Pius VII. Mumbai (AsiaNews).

 

"We willen dat het een jaar van studie en reflectie" wordt”

Alle crisissen van de geschiedenis omsluiten een verborgen wijsheid die moet worden doorgrond. Dit is voor ons, Jezuïeten, de herdenking van onze grootste crisis. Het is daarom belangrijk dat we van de gebeurtenissen zelf moeten leren, dat we het goede en het slechte in ons gedrag moeten ontdekken om in ons die grote verlangens te doen herleven. De paus sprak ervan en vervolgde het werk van Evangelisatie, verfijning van onze broederschap en de verdieping van onze liefde.

“Verfijning van onze broederschap en verdieping van onze liefde”

Fr Adolfo Nicolás sj, Algemene Overste van de Jezuïeten, 2014 – De Zwarte Stier, Zwarte Paus - "De Hoge jezuïeten worden de "belijdende" hoge 4e  graad genoemd, en zijn gebonden onder de Jezuïet Eed of de "Bloederige Eed."  Lees alsjeblieft de volledige bloed eed van de Hoge Jezuïeten hier. Dit is de eed die de nieuwe Paus nam, verzegeld met zijn eigen bloed. Dit is een zeer gevaarlijke man.

"Een Samenleving met de Pauselijke Stieren"

Op 16 augustus 1773 had Clemens XIV het onderdrukt met het korte apostolische Dominus ac Verlosser. Veertig jaar later herstelde Pius VII de Samenleving met de Pauselijke Stier - Omnium Sollicitudo Ecclesiarum - Vader Errol Fernandes SJ stelde vragen over de rol van de Jezuïeten, een expert in de Geschriften en in de nieuwe media. De dominee is conrector van St Xavier's College (Koophandel sectie), Mumbai. "Als de Sociëteit van Jezus in Mumbai en India vandaag werd onderdrukt, zouden we dan worden gemist of zou het leven gaan zoals gewoonlijk? Zouden de staat en de nationale leiders er een zaak voor ons van maken om te blijven omdat we een significante bijdrage leveren aan de middelen van de staat en het land? – Lees meer in hoofdartikel.


Psalm 22:13-14
Er is niemand om te helpen. Vele stieren hebben mij omringd, Sterke buffels van Basan hebben mij omsingeld; Zij sperren hun muil tegen mij open als een verscheurende, brullende leeuw.

“Als een verscheurende, brullende leeuw”

Daniël Interpreteert het Handschrift:

Daniël 5:25-28  
Dit is het schrift, dat geschreven is: “Mene, mene, tekel ufarsin”. Dit is de uitlegging van de woorden: MENE: God heeft uw koningschap geteld en er een einde aan gemaakt; TEKEL: gij zijt in de weegschaal gewogen en te licht bevonden;

"U bent gewogen op de weegschaal en Ik vond een tekort"


 

"De zeven gouden koepels van St. Petersburg"

"Ze zijn hier al zo lang mee weggekomen dat onze eigen politici in de rij staan ​​om gunsten voor hen te doen en te krijgen voor hun donatie lijst. Onze democratie is neer geslagen als een gouden gefineerd blad. Het geeft een goede gloed maar kan worden weggekrast met een vingernagel.

"Georgië – EU - Russische Rook en Spiegels"

 

"Georgië-Rusland Betrekkingen: Rook en Spiegels van EU Georgië-Rusland Handel"

Zie, uw manschappen binnen u zijn zwakkelingen. De poorten van uw land staan wijd open voor uw vijanden, vuur heeft uw grendels verteerd. Nahum 3:13  




Ezechiël 32:27
De gevallenen onder de onbesnedene liggen niet bij de helden, die in hun wapenrusting in het dodenrijk zijn neergedaald, wier zwaard men onder hun hoofd heeft gelegd en wier ongerechtigheden op hun gebeente liggen. Voorwaar, de schrik voor deze helden heerste in het land der levenden.


Mattheüs 16:18  
En Ik zeg u, dat gij Petrus zijt, en op deze Petra zal Ik mijn gemeente bouwen en de poorten van het dodenrijk zullen haar niet overweldigen.


Jozua 24:15
Maar indien het kwaad is in uw ogen, de HERE te dienen, kiest dan heden, wie gij dienen zult: ofwel de goden die uw voorouders aan de overzijde van de Rivier de Eufraat gediend hebben,

Dailymail.co.uk - Reis ambtenaren over de hele wereld hebben toezicht op de verspreiding van de ziekte opgevoerd, zoals deze Zuid-Koreaanse quarantaine ambtenaar die de lichaamstemperatuur van een reiziger controleert.


Ebola in Canada? Patiënt die terugkeert uit het virus-geteisterde West-Afrika wordt getest op de ziekte na vertoning van griepachtige symptomen. De patiënt wordt in isolatie gehouden in het Brampton Civic Hospital in Toronto na terugkomst uit Nigeria. Minister van Gezondheid waarschuwt dat de eerste symptomen van Ebola vergelijkbaar zijn met algemeen voorkomende ziekten zoals malaria - Dailymail.co.uk, 13 Augustus 2014 laatst bijgewerkt om 16:36 GMT.

Want indien zij, nadat ze aan de bevuiling van de wereld ontsnapt zijn door de erkentenis van de Here.

2 Petrus 2:20
Want indien zij, aan de bezoedelingen der wereld ontvloden door de erkentenis van de Here en Heiland Jezus Christus, toch weer erin verstrikt raken en erdoor overmeesterd worden, dan is hun laatste toestand erger dan de eerste.

Zoals het Ebola dodental stijgt en als beelden van in de straten van Liberia achtergelaten lichamen worden uitgezonden over de hele wereld, is er een groeiende verontwaardiging vanuit de wetenschappelijke gemeenschap om "iets te doen" aan dit dodelijke virus. En het toeval wil hebben dat er een "experimenteel Ebola vaccin" is, dat  klaar is om volgende maand te kunnen worden getest op mensen. Als Ebola zich buiten Afrika begint te verspreiden, en vooral als het zich begint te verspreiden in de Verenigde Staten, zullen de mensen absoluut staan te schreeuwen om dit vaccin te krijgen.

Maar zal het veilig zijn? Er zullen zeker miljoenen mensen zijn die dit vaccin niet willen  nemen, onder geen enkele omstandigheid. Als de uitbraak maar erg genoeg wordt, zal het dan op een bepaald punt verplicht gesteld worden? Als ze het voor alle Amerikanen verplicht maken om een Ebola vaccin te nemen, wat gaat u dan doen? – Lees verder in de link onderaan de brief.


"Gods Oordeel op de Aarde"

Jesaja 24:11-13
Er is een protest in de straten over de wijn; Alle vreugde verandert in somberheid. De vrolijkheid van de aarde wordt verbannen. Wat rest in de stad, is verwoesting, en de poort is tot puin verbrijzeld. Want zó zal het zijn op de aarde onder de volken: als bij het afslaan van de olijven, als bij de nalezing, wanneer de wijnoogst ten einde is.


"The Final Prayer" (1999) "Geschilderd door de Joodse kunstenaar Yossi Rosenstein. Dit is een prachtig beeld van de laatste Uittocht van Gods verbondsvolk aan het einde van dit tijdperk.


Het feit is dat de elites van deze heidense wereld niet erg veel van onze Messias houden. Zelfs in de landen met een democratisch gekozen regering halen de goddelijke mensen geen 51% van de bevolking. Hun begrip van een "morele meerderheid" is een mythe. De menigte, zelfs in zogenaamde "Christelijke naties", zijn net als de menigte die zich 2.000 jaar geleden voor Pilatus verzamelden. Zij zijn tegen Christus en even zo goed tegen Zijn verbondsvolk.


Toen Pontius Pilatus de lijdende Christus voor de menigte bracht, mensen die de Joods-Christelijke God moeten hebben gekend, en vroeg hen naar hun oordeel, en wat zeiden ze? Zij zeiden: "Weg met hem! Kruisig hem!" Zij gaven de voorkeur aan een "winnaar". Iemand met een bepaald zwaard zwaaiende kruistocht vrijheidsstrijder, een Zeloot genaamd Barabbas. Zouden onze menigten vandaag anders zijn?


De overheden en machten van deze wereld verachten onze Messias. Ze willen dat Hij en Zijn rechtvaardig heerschappij in de hemel blijft of minstens goed ver weg van hen. Hun agenda, zoals gebruikelijk, is om te vervuilen, te degraderen en het verbondsvolk van God in diskrediet te brengen of ze nu Joods zijn of Christelijk. Zij zullen proberen om hun heidense ding in de Heilige Plaats te zetten, zelfs in ons hart en in de heilige stad Jeruzalem. Evangelischen zijn gemarginaliseerd en vervreemd in de populaire cultuur. Overzee sterven elke dag meer dan 500 christenen voor hun geloof in Jezus Christus.


Mattheüs 24:15-17
Wanneer gij dan de gruwel der verwoesting, waarvan door de profeet Daniël gesproken is, op de heilige plaats ziet staan, wie het leest, geef er acht op.


Jesaja 59:20
"De Verlosser zal tot Sion komen, voor hen in Jakob die zich bekeren van hun zonden,” spreekt de HEER.

“Dagen gingen voorbij en een engel verscheen aan Jozef in een droom”


"Satan Is Verslagen"

"De Zoon van God is geopenbaard, opdat Hij de werken des duivels verbreken zou"

1 Johannes 3:8
Hiertoe is de Zoon van God geopenbaard, opdat Hij de werken des duivels verbreken zou.


"De Boze is impotent gemaakt door de kracht van het Kruis"

De waardering van de Macht van het Kruis kan alleen worden verkregen door de Openbaringen van de Heilige Geest die uit Jezus neemt en Hem aan ons toont. Onze meditaties zijn te volgen zoals we hebben gedaan in de reis die Jezus begon toen Hij de Hemel verliet. We zagen dat het een ondraaglijke last was op dat moment; zozeer zelfs dat Hij in het begin bewusteloos was en dan langzaam, zoals de ontplooiing van de menselijke hersenen als het zich ontwikkeld van babytijd tot de kindertijd en de jeugd naar volwassenheid, welke zich ontvouwd tot Zijn begrip en waardering tot aan het punt waar Hij 30 jaar oud was.


Het Nieuwe Verbond Is een Bloed Verbond.

En de Ware Kerk Is de Bruid van Christus.

De Bruid Neemt Actief Deel Aan Het Verbond.


De kwestie van de prijs van onze Verlossing is een zeer belangrijke juridische en boekhoudkundige zaak. En ja, de Hemelse rekening voor de aankoop van onze redding is voldaan. De schuld voor onze zonden is geannuleerd. De Bruidegom, onze Heer Jezus, heeft de rekening betaald. En de Bruidsprijs is volledig betaald. Met Zijn vergoten Bloed heeft onze Messias een totale voorziening voor Zijn bruid gemaakt, de Gemeenschap.


"De schuld voor onze zonden is geannuleerd"

"Zo zal uw nageslacht zijn!”

Jesaja 33:6
En uw tijden zullen bestendig zijn, een rijkdom van heil, wijsheid en kennis; de vreze des HEREN is zijn schat.


En zij zullen geen angst meer hebben voor verandering, zijn vol van redding, wijsheid en kennis: de vreze des Heren is haar rijkdom.


1 Koningen 8:47
Wanneer zij het dan ter harte nemen in het land waarheen zij weggevoerd zijn, zich bekeren, en tot U smeken in het land van wie hen weggevoerd hebben en zeggen: wij hebben gezondigd, ongerechtigheid bedreven en goddeloos gehandeld,


1 Koningen 13:33
Na deze gebeurtenis bekeerde Jerobeam zich niet van zijn kwade weg, maar hij stelde opnieuw uit alle kringen van het volk priesters aan voor de hoogten. Wie het begeerde, die wijdde hij, zodat hij tot priester der hoogten werd.


Openbaring 3:21
Wie overwint, hem zal Ik geven met Mij te zitten op mijn troon, gelijk ook Ik heb overwonnen en gezeten ben met mijn Vader op zijn Troon.


Jeremia 51:30
De helden van Babylon houden op met strijden, zij zitten neer in de burchten, hun kracht is verdwenen, zij zijn tot zwakkelingen geworden. Zij hebben haar woningen in brand gestoken, haar grendels zijn verbroken.


Wie overwint, hem zal Ik geven met Mij te zitten op mijn Troon, gelijk ook Ik heb Overwonnen en gezeten ben met mijn Vader op zijn Troon.



  
Gods zegen

Josie Hagen


 ===============================================

Lees verder in onderstaande linken.

Europa ’s Kristalnacht


Tienduizenden demonstranten houden mars in Londen voor Gaza




Honderden dakloze veteranen verzamelen voor wettelijke medische ondersteuning


Nigeriaanse President Jonathan Goodluck heeft Ebola uitbraak verklaard


Conflict in Irak: Oorlog en terror is nu een lokaal conflict


Isis bedreigt Amerika, we zullen de vlag van Allah in het Witte Huis ophijsen


Isis wil vlag hijsen op Vaticaan – Oorlog aan de Christenen
http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/186161#.VD5EJPl_ttx


Wetenschappers waarschuwen Armageddon na superbacterie


Kerk in India viert het herstel van de Samenleving van Jezus


Ebola patiënt getest in Canada na terugkeer uit besmet West-Afrika


Wat zou u doen als Amerika vaccinatie tegen Ebola verplicht gaat stellen