Pages

Monday 10 September 2012

De Perfecte Storm - De Economie Crisis nr. 12137

Countdown series 2012                                                                                                           

“De Perfecte Storm – De economie crisis”

Een Verloren en Hopeloze generatie

Hier een nieuw stuk: op het nieuws van Yahoo Australia vandaag werd de economie vergeleken met ''De Perfect Storm''. Ik denk persoonlijk dat dit een profetische verklaring is. De Eén Wereld Order heeft zijn plannen verder uitgewerkt, ook in Australia, zijn zo vele banen verloren gegaan. Het is ook hier heel erg.



"Perfecte Storm" waarschuwing voor wereld economie  [Yahoo!7Finance]

The Perfect Storm is een Oscar genomineerde Amerikaanse rampenfilm uit 2000 geregisseerd door Wolfgang Petersen. De hoofdrollen worden vertolkt door George Clooney en Mark Wahlberg.

Deskundigen en leiders die in Italië kunnen het oneens zijn over de behandeling, maar de ziekte lijkt duidelijk: de wereldeconomie wordt geconfronteerd met een "perfecte storm" van risico's die behoren in een langdurige crisis in een structureel gebrekkig Europa.

Een wereld van dusdanig onvoorspelbaar gevaar is tevens een wereld waarin paniek, de eetlust onderdrukt voor particuliere en zakelijke risico’s, magere investering en weinig consumptie, die omhoog kroop in de “kredietcrisis” in de zomer van 2007 en die als paddenstoelen uit de grond uitschietend een jaar later eindigde in de Grote Recessie.  News Report, 
“The Perfect storm”

Een ongewoon heftige storm patroon overvalt sommige commerciële vissers die niet op de hoogte waren, en brengt hen in levensgevaar.

Die niet op de hoogte waren.

Met ongelooflijke tekenen aan de hemel en op de aarde – de profetie wordt voldaan.

Ongelooflijke tekenen doen zich in de hemelen en op de aarde voor. Ongekende stormen, aardbevingen, een enorme wereldwijde sterfte van dieren en vogels, recordbrekende tsunami's, kometen komen gevaarlijk dicht bij de aarde en de geschiedenis makende zonnevlammen zijn slechts een aantal van de mysterieuze dingen die plaats vinden. God probeert ons wakker te schudden voordat het te laat is! Wees bereid om Hem te ontmoeten!


Dispensatie of vrijstelling daaraan


De lading van de verkondiging van het evangelie van Christus.

1 Korintiërs 9:17-18 Want doe ik dit gewillig, dan heb ik aanspraak op loon; maar doe ik het niet uit eigen beweging, de taak blijft mij toch opgedragen. 18 Wat is dan mijn loon? Dit: door mijn evangelieprediking het evangelie om niet te mogen brengen, en zo van mijn bevoegdheid als evangelieprediker geen gebruik te maken.

Efeziërs 3:2-3 Gij hebt immers gehoord van de bediening door Gods genade mij met het oog op u gegeven: dat mij door openbaring het geheimenis bekendgemaakt is, gelijk ik boven in het kort daarvan schreef.

Ook de regeling of plan van Gods handelen met mensen. In de Patriarchale, Mozaïek, en christelijke bedelingen. God is begonnen, te vergroten en te perfectioneren Zijn Openbaring van Zichzelf en Zijn genade aan deze wereld.

Efeziërs 1:10-11 Om, ter voorbereiding van de volheid der tijden, al wat in de hemelen en op de aarde is onder één hoofd, dat is Christus, samen te vatten, in Hem, in wie wij ook het erfdeel ontvangen hebben, waartoe wij tevoren bestemd waren krachtens het voornemen van Hem, die in alles werkt naar de raad van zijn wil,

Kolossenzen 1:25 Haar dienaar ben ik geworden krachtens de bediening, die mij door God is toevertrouwd, om onder u het woord van God tot zijn volle recht te doen komen,

De gehele ontwikkeling van Zijn grote plan is geleidelijk, en aangepast in elke fase van de bestaande toestand van de menselijke familie. De Aarde en al haar inwoners zijn opgelost: ik draag de pijlers ervan.  Selah.

Psalm 75:3-4 Wanneer Ik het tijdstip gekozen heb, dan zal Ik rechtmatig richten; al mogen de aarde en al haar bewoners wankelen Ik ben het, die haar pilaren heb vastgezet.

Job 9:6 Hij doet de aarde van haar plaats wankelen, zodat haar zuilen schudden.

Hij schudt de aarde van haar plaats en maakt dat haar pilaren schudden.           
De Victorie
Eindelijk, het einde van Satan, de vernietiger, zoals te zien is in:

Openbaring 19:1-2 Hierna hoorde ik als een luide stem ener grote schare in de hemel zeggen: Halleluja! Het heil en de heerlijkheid en de macht zijn van onze God, 2 want waarachtig en rechtvaardig zijn Zijn oordelen, want Hij heeft de grote hoer geoordeeld, die de aarde met haar hoererij verdierf, en Hij heeft het bloed zijner knechten van haar hand geëist.

Spannende vertolking van Jezus overwinning op satan, de Draak. The Serpent. Het Beest.

1 Samuël 2:8 Hij heft de geringe op uit het stof, Hij heft de arme omhoog uit het slijk, om hem te doen zitten bij edelen, en een ere-zetel te doen verwerven. Want de grondvesten der aarde zijn des HEREN; Hij heeft daarop het aardrijk gesteld.

Hij heft de arme uit het stof en tilt de armen van de ashoop, hij biedt ze een plaats met prinsen en ze erven een troon van eer.

"Want de grondvesten der aarde zijn des Heren; over hen heeft Hij de hele wereld gesteld"

Het gruwelijke Meester Plan van de Nieuwe Wereld Orde dat volledige UN goedkeuring heeft

12 April 2012.
Een Verloren en Hopeloze generatie (dit is de hoofdlijn in het nieuws)

EU staat voor 'verloren generatie' van bijna 8 miljoen jonge mensen
07.09.12 @ 09:27

Andere gerelateerde linken:

  1. Brussels tests out youth jobs scheme
  2. More than half young Greeks are unemployed
  3. Youth unemployment risks 'social disaster'
Het niet zal worden uitgeblust nacht noch dag; de rook daarvan voorgoed omhoog zal gaan: van generatie op generatie zal het verwoest liggen; niemand zal passeren voor eeuwig en altijd.
 
Isaiah 34:10  Het zal des nachts of des daags niet uitgeblust worden, tot in eeuwigheid zal zijn rook opgaan; van geslacht tot geslacht zal het woest zijn, tot in eeuwigheid der eeuwigheden zal niemand daar doorgaan.
 Isaiah 1:31  En de sterke zal tot afval van vlas worden en zijn werk tot een vonk, en zij zullen beide tezamen verbranden, zonder dat er iemand blust.
De sterke man zal tot een tondel worden en zijn werk een vonk; beide zullen tezamen branden, er zal niemand zijn om het vuur te doven”. En wordt niet als hun vaderen, een koppige en opstandige geslacht: een generatie die onstandvastig van hart en welks geest niet trouw was jegens God.
Psalm 78:8 en niet worden gelijk hun vaderen, een weerbarstig en weerspannig geslacht, een geslacht, onstandvastig van hart, en welks geest niet trouw was jegens God.
 
Op die dag zal er een luide noodkreten komen vanuit de Vispoort, gejammer vanuit het Tweede deel van de stad, en een luid gekraak vanuit de heuvels,” verklaard de HEERE. 
Sefanja 1:10  En op die dag, spreekt de HEERE, zal er hulpgeroep klinken vanuit de Vispoort, gejammer vanuit het nieuwe gedeelte van de stad, en groot noodgeschrei vanuit de heuvels. 
BRUSSEL -De EuropeseCommissie heeft aangegeven dat het verder duikt in het onderwijs, werkgelegenheid en sociaal beleid van de lid-staten als het gaat om de aanpak van de crisis van de baan in de EU beoogt. "We moeten streven naar een geïntegreerde beleidsaanpak van de EU en een betere coördinatie van werkgelegenheid en sociaal beleid op nationaal en EU-niveau," zei Commissievoorzitter Jose Manuel Barroso op een werkgelegenheidsconferentie in Brussel op donderdag (6 September). "Niet alleen werkgelegenheid en sociaal beleid, maar ook onderwijsbeleid," vervolgde hij, kijken vooruit naar de volgende Europese Semester, de onlangs in de EU opgerichte jaarlijkse cyclus van de economische beleidscoördinatie. Nu wordt lidstaten aangegeven waar wijzigingen aan te brengen met loon-, werkgelegenheid en sociaal beleid.
OESO algemeen secretaris Angel Gurria zei op dezelfde conferentie:  “Dat voor de EU, om haar doel van het hebben van 75 procent werkgelegenheid in de Unie in 2012 te bereiken, er dan 17 miljoen banen zullen moeten worden gemaakt.

De “Verloren Generatie”


Gurria verwees naar een "potentiële verloren generatie" van 7,8 miljoen jonge mensen die geen baan hebben noch onderwijs of opleiding heeft gehad. Hij voegde eraan toe dat beleidsmakers worden geconfronteerd met een nieuw fenomeen van "structurele langdurige werkloosheid" waar mensen voor meer dan twee jaar werkloos zijn. En hoe langer zij werkloos zijn, hoe moeilijker het is om aan een baan te komen als er een beschikbaar is. Werkgelegenheid commissaris Laszlo Andor noemde het een "banen crisis." Maar met schuld-bereden lid-staten snijden uitgaven, politici hebben geworsteld om het probleem aan te pakken.
Dit is met name zo in bailed-out-landen, die hebben zijn harde uitvoeringsmaatregelen; soberheid in ruil voor hun geleend geld. Griekenland, Ierland en Portugal hebben werkloosheid tarieven van 22,4%, 14,9 procent en 15,7% respectievelijk. Spanje - overweegt om te vragen voor een reddingsoperatie - heeft het hoogste percentage van de eurozone op 25.1 procent.  De cijfers zijn onder de under-25s, veel extremer. In deze leeftijdsgroep, zijn meer dan een op de vijf werkloos in Ierland en Portugal, terwijl 53 procent van de jonge Spanjaarden en 55 procent van de jonge Grieken niet een baan hebben.

  
Het is van hier dat de tentakels van de Nieuwe Wereld Orde zich uitstrekken over de vijver van Amerika, Europa en de rest van de wereld met sterke banden met de Europese Koninklijke Families, de Rothschild, de Pelgrims Society, de Royal Institute of International Affairs (Chatham House), de Bank of England, Bank- en financiële instelling, Vrienden van Israël groepen geselecteerd en zo veel andere 'Elite groepen'........ niet te vergeten de Freemans enz. 

Deze kwade en zeer satanische organisaties controleren hun tegenhangers in de VS; dat wil zeggen de Rockefeller, de Raad van Buitenlandse Betrekkingen, de Trilaterale Commissie, de Bilderberg-groep, de Federal Reserve Bank, AIPAC en die weinig bekende krachtige groep bekend als The Project voor de Nieuwe Amerika Century (PNAC) een zogenaamde liefdadigheidsinstelling die in principe het beleid schrijft voor het Witte huis en het Congres enz

Griekse “Golden Dawn” valt marktkramers aan 

Leden van de Griekse  extreem-rechtse Golden Dawn partij zijn in afwachting van een onderzoek vanwege het zich voordoen als politieagenten. Dit is gebeurd nadat er een dringende video verscheen waarin werd vertoond hoe een groep aanhangers in de stad van Rafina (in de buurt van Athene) naar de papieren van migrerende leveranciers werd gevraagd. Kort daarna werd een andere groep gezien die op een van de kraampjes met de koopwaar aan het schoppen en smijten was.
Een van de partij MPs, George Germenis, rechtvaardigde de actie: "We nam een wandeling rond de bazaar en luisterde naar de problemen van kleine goederen verkopers hier en we hebben gemerkt dat  illegale immigranten probeert te verkopen hun spullen zonder de juiste licenties. We vertelde de politie en dan deden we wat Golden Dawn moet doen." Twee Griekse Golden Dawn MPs wordt nu geconfronteerd met hun opheffing van parlementaire immuniteit.                        09/09 09:23 CET.... 

 Want volk zal opstaan tegen volk en Koninkrijk tegen Koninkrijk: en er zullen hongersnoden, en pestilentiën en aardbevingen, in verschillende plaatsen zijn.

Mattheus 24:7  Want het ene volk zal tegen het andere volk opstaan, en het ene koninkrijk tegen het andere koninkrijk; en er zullen hongersnoden zijn en besmettelijke ziekten en aardbevingen in verscheidene plaatsen.
2 Kronieken 15:6 Het ene volk werd door het andere volk, de ene stad door de andere stad te gronde gericht, want God had hen met allerlei benauwdheid in verwarring gebracht.

Een natie werd verpletterd door een ander en de ene stad door een ander, omdat God het hen met elke vorm van nood aftobde.

Duizenden deelnemers soberheid protesten in Griekenland...

09/09/2012  03:14
Schuld-bereden Griekenland is getroffen door meer soberheid protesten. In Thessaloniki dumpten boeren watermeloenen in de straat om hun woede te ventileren over een multi-miljard euro besparingsplan.  Ongeveer 15 duizend vakbondsleden sloot zich aan bij de protestactie. Schermutselingen braken uit toen jongeren rotsen naar de politie gooiden en bosbranden aangestoken.
Tientallen mensen zijn gearresteerd. Ondertussen marscheerden er in de hoofdstad Athene duizenden gepensioneerden door de stad. "Mijn pensioen aanzienlijk is teruggebracht en het is mijn enige bron van inkomsten. Gelukkig heb ik mijn eigen huis. Ik heb twee dochters jonger dan 30, die hebben gestudeerd, maar ze zijn werkloos,"vervolgde hij.
Politie officieren, brandweerlieden en kustwacht personeel zijn allen geconfronteerd met loonmatiging als onderdeel van de nieuwste soberheid schijf.  "De nieuwe maatregelen, als ze ten uitvoer worden gelegd, zullen ons vernietigen," zei Christos Fotopoulous, Griekse politie Unie voorzitter. "We zijn al op de rand van de klif; Dit zal ons over de rand duwen.  
Ambtenaren van de zogenaamde Trojka van het Internationaal Monetair Fonds, de Europese Commissie en de Europese Centrale Bank zal Griekenland de hervorming vorderingen beoordelen op zondag, wanneer zij voldoen aan de Minister van Financiën Yannis Stournaras.
Ze houd vervolgens besprekingen met premier Antonis Samaras op maandag. De trojka moet de bezuinigingen van het land herzien alvorens te beslissen of uit een 31 miljard euro EU -IMF bestaande leningen volgende maand uit te betalen. 

Koninkrijk van mensen

En wanneer Ik heengegaan ben en plaats voor u gereed gemaakt hebt, kom Ik terug en, en u voor mijzelf ontvangen heb; dat waar ik ben, U daar ook zal zijn.

 Johannes 14:3 En als Ik heengegaan ben en plaats voor u gereedgemaakt heb, kom Ik terug en zal u tot Mij nemen  opdat ook u zult zijn waar Ik ben.

Ik ga heen om u een plaats te bereiden!


Ik zal weer opstaan


Gods zegen

Josie Hagen