Pages

Sunday 16 September 2012

Nr. 11076 Aan de vrouw werden twee vleugels gegeven


 Aan de vrouw werden de twee vleugels van een grote arend gegeven.


De Overtocht

Wij zullen meegenomen worden naar de geheime plaats van de Hoogst Verhevene. Hij zal ons meenemen omhoog op de vleugels van een Arend.

Wij zullen opstijgen met vleugels van Arenden terwijl wij ingaan in de derde Hemel, in de Bogen en onder de aanval van de Draak uit.


Jezus Christus De Liefhebben van onze Zielen, er is niemand zoals Jezus. Er is niemand zoals Hij. Wie kan ons liefhebben zoals Hij doet. Hij betaalde voor ons met Zijn Bloed.

1 Tessalonicenzen 5:23
En de ware God van vrede heilige U geheel en al; en Ik bid tot God dat uw gehele geest en ziel en lichaam onberispelijk bewaard mag blijven tot de komst van onze Here Jezus Christus.

De Herder van onze Zielen.
..De Herder van onze Zielen. Petrus spreekt van ons terugkeren naar "de Herder en Bisschop van onze zielen.

Alle zielen zijn van Mij. De mens wordt niet geacht om zijn bestaan simpelweg toe te schrijven aan zijn aardse ouders, maar wordt geacht om als zijn Vader te erkennen Hem die de mens in Zijn eigen Beeld heeft geschapen, en Die hem de Geest van Leven gegeven heeft, en nog geeft. De Adem van Leven "Ziel". Wij zijn geschapen in het ware beeld van God.

1 Korintiërs 15:45
Zo staat er ook geschreven: De eerste mens Adam is geworden tot een levende ziel. De Laatste Adam tot een levendmakende Geest.

Het woord "geest" wat hier gebruikt wordt voor Christus is een onderscheiding van "een levend wezen", zoals gebruikt voor Adam, en lijkt gebruikt te worden in de zin van "geest van leven" zoals bij het doen opstaan van de lichamen van zijn mensen vanuit de dood, en het geven van leven aan hen. Hij was geschapen om niet
alleen slechts leven te hebben, maar als begiftigd met de kracht van het geven van leven; als begiftigd met die geestelijke of vitale energie die nodig was om leven te geven. Al het leven is de schepping of productie van "geest" - pneuma wanneer gebruikt wordt voor (met betrekking tot) God de Vader, of de Zoon, of de Heilige Geest. Geest is de krachtbron van alle vitaliteit [energie, levendigheid]. God is een geest, en God is de bron van al het leven.

"Naar de Derde Hemel"

Jakobus 1:18
Hij koos ervoor om ons geboorte te geven door het woord van de waarheid, opdat wij een soort van eerstelingen zouden zijn van alles wat Hij geschapen heeft.

Hij koos ervoor om ons geboorte te geven door ons zijn ware woord te geven. En wij, uit de gehele schepping, werden zijn hoogst gewaardeerde eigendom. (De kroon op de schepping).

De Baby staat op het punt om geboren te worden 'De Glorie van Jezus". Het kind had een staf van ijzer om te heersen.

Wij zullen meegenomen worden naar de geheime plaats van de Allerhoogste.

Hij zal ons mee naar boven nemen op De Vleugels van een Arend naar de derde verdieping, dimensie.
 penbaring 12:14
Aan de vrouw werden twee vleugels van een grote arend gegeven, opdat zij naar de woestijn zou vliegen naar de plaats die voor haar klaargemaakt was in de woestijn, waar ze verzorgd zou worden voor een tijd, en tijden en een halve tijd, buiten het bereik van de slang.

Exodus 19:4
U hebt zelf gezien wat Ik met de Egyptenaren gedaan heb en hoe Ik u op arendsvleugels gedragen en u bij Mij gebracht heb.

Deuteronomium 32:11
Zoals een arend haar nest opwekt, die boven haar jongen vliegt, spreidt hij zijn vleugels uit, hij nam hen, hij droeg hen op zijn vleugels.

Twee Vleugels van een arend

Geliefden, wij zullen opstijgen met vleugels als van Arenden, God zal ons vleugels geven, omdat wij de "Vrouw" zijn die vervolgd wordt door de Draak.

Psalm 27:5
Want in de dag van moeite zal hij mij veilig bewaren in zijn woonplaats; Zijn Woning, hij zal mij verbergen in de schuilplaats van Zijn Tabernakel en mij op een hoge rots zetten.

Psalm 91:1
Hij die verblijft in de geheime plaats van de Allerhoogste zal verblijven in onder de schaduw van de Almachtige. Wij zullen in de bogen van de Hemel ingaan, onder de aanvallen van de draak van valse glorie vandaan!

"Heer til ons op naar waar wij thuishoren!"
Het Uur is laat, en de Vleugels van de Arenden beginnen naar voren te komen.

"Kom naar voren Kerk"

De Koninkrijken zijn aan het vallen. Wij komen uit elk vals Koninkrijk, van Rome, Griekenland, Perzië en Babylon.

Geen Grieks denken meer.

Ieder Koninkrijk van de vier koninkrijken van het beeld dat aan Daniël getoond werd zal vallen.

Onze Rots, de Steen die de bouwers afkeurden, de Steen van de  Heer, wordt tegen de voeten van het beeld van Daniel gegooid om de Koninkrijken neer te halen en ze beginnen te vallen. Amen.
Amen.

Deze zevende engel lied de trompet klinken, en er klonken luide
stemmen in de hemel die zeiden:

Openbaring 11:17
“Het koninkrijk van de wereld is geworden het koninkrijk van onze Heer en van zijn Christus, en Hij zal regeren voor eeuwig en eeuwig.”

Babylon zal vallen, uit elkaar vallen, Rome, Perzië, Griekenland.

Matteus 6:10
Uw Koninkrijk Kome, Uw will zal gedaan worden op aarde, zoals in de Hemel, Vader.

"Van U is het Koninkrijk"

Uw Koninkrijk kome,

uw wil zal gedaan worden

op aarde zoals in de hemel.

Geef ons heden ons dagelijks brood.

Vergeef onze schulden

alzo ook wij vergeven onze schuldenaren.

En leidt ons niet in verzoeking,

maar verlos ons van de boze.
 
O Dood, waar is uw prikkel? O Hades waar is uw overwinning?


 De Belofte van de Heer is om ons te bevrijden uit hel en Hades op aarde.

Handelingen 7:43
Ja, u hebt de tent van Moloch meegedragen en de ster van uw god Remfan, de afbeeldingen die u gemaakt hebt om ze te aanbidden. Ik zal u daarom wegvoeren, verder dan Babylon.

Deze ster van Remfan is Saturnus!

Astraal reizen kan een hartaanval veroorzaken in een persoon.

De roep van de Geest is dat het dringend is dat wij ons nu afscheiden van de fallische stieraanbidding, heel snel.

Gebroken verbond en verdreven van, verbannen van, de Boom van het Leven.

"Verzoening om iniquity te overwinnen"

Wij zullen overwinnen, en naar voren komen als de
Zonen en Dochters van de Levende God, niet langer weggezonden, verbannen, verdreven van Zijn Aanwezigheid.

God kwam tussenbeide om Verlossing door de Verzoening te brengen, het Verzoendeksel, de Troon van Genade, om de val te breken.

Zalving voor Voorbede

Wij verklaren het Bloed van de Verzoening.

Een zalving voor gebed van voorbede in dit huis, of huizen, Amen.
                           
Niemand weet de dag of het uur, zelfs de engelen in de hemel, noch de Zoon, maar alleen de Vader.

Matteus 24:36
Echter, niemand weet de dag of het uur waarop deze dingen zullen gebeuren, zelfs de engelen in de hemel niet noch de Zoon zelf. Alleen de Vader weet het.

Handelingen 1:7
Hij zei tot hen: "Het is niet aan u om de tijden of data te weten die de Vader door zijn eigen autoriteit vastgesteld heeft".

Jeremia 8:7
Zelfs de ooievaar in de lucht kent haar vaste tijden; en de tortelduif en de kraanvogel en de zwaluw nemen de tijd van hun aankomst waar; maar mijn mensen kennen het oordeel van God niet.

Hij beschuldigd hun ervan dan ze meer onwetend zijn over Gods oordelen, dan deze vogels zijn over hun vastgestelde seizoenen om
de koude en hitte te onderscheiden.

Jeremia 8:7
Vastgestelde tijd - De seizoenen van haar komen en gaan. Het Oordeel - Gods wraak, hangend boven Jeruzalem, en Judea.

Prediker 3:8
Een tijd om lief te hebben, en een tijd om te haten; een tijd voor oorlog en een tijd voor vrede.

Matteus 24:6
En u zult horen van oorlogen en geruchten van oorlogen; pas op
dat u niet verontrust wordt: want al deze dingen moeten gebeuren, maar het is nog niet het einde.

Handelingen 17:26
En Hij maakte uit een bloed heel het menselijk volk om op heel de aardbodem te wonen en hij heeft hun van te voren vastgestelde tijden bepaald, en de grenzen van hun woongebied.

Openbaring 12:13
Zodra de Draak zag dat hij op aarde neergeworpen was, ging hij
de vrouw vervolgen die het mannelijke kind gebaard had.

De Draak probeert om de zwangerschap te verzwelgen, omdat de Kerk Die apart gezet is voor Hem, zwanger zijn geweest met de Baby van Glorie.

De Baby staat op het punt om geboren te worden.

Het is de Glorie van Jezus, met een staf in Zijn Hand.

De Vrouw vluchtte de wildernis is, waar ze een plaats heeft die voorbereid is door God, waar zij gevoed zal worden voor twaalfhonderd en zestig dagen.

Een vloed van Kwik vergiftiging. De Vloed die eraan komt en er al is, is de vloed Iris, het is een vloed van kwikvergiftiging die uit de Draak komt naar de geliefde Kerk, het is al begonnen.

Deze vloed van vergiftigende kwik is de aarde aan het overspoelen, wij zullen dit niet overleven tenzij wij de ware Smaragd (emerald) steen in onze hand hebben.

De fundamenten van de stadsmuren waren ingelegd met elke soort
van kostbaar gesteente. Het eerste fundament van jasper, het tweede saffier, het derde onyx en het vierde smaragd (emerald)

De muur van de stad was gebouwd op de        
fundamentele stenen die ingelegd waren met twaalf kostbare stenen: de eerste van jasper, de tweede saffier, de derde agaat, de vierde smaragd. Openbaring 21:19

En de fundamenten van de muur van de stad waren ingelegd met alle soorten van edelstenen. Het eerste fundament was japser, het tweede saffier, het derde onyx en het vierde een smaragd. Een kostbare steen van een diepe groene kleur, waarvan zijn waarde voornamelijk  afhangt.

Deze edelsteen was de eerste in de tweede rij op de borstplaat van de Hoge Priester.
Het was geïmporteerd uit Tyrus in Syrië, en werd gebruikt als zegel of zegelring, als
een versiering voor kleding of beddengoed, en er wordt over gesproken als een van de
fundamenten van Jeruzalem. De regenboog rondom de troon wordt vergeleken met smaragd in Openbaring.

De baby die op het punt staat om geboren te worden, is de vervulling van Zijn Glorie.

Deze ontzagwekkende Glorie, de kerk van Jezus Christus staat op het punt om geboorte te geven aan de Glorie van de Heer. Hij komt met een staf in Zijn Hand, de Staf is er een van ontzagwekkende autoriteit, die de Kerk nog niet eerder gekend heeft, deze staf van Autoriteit moet opgeheven worden tegen het vuil, Izebel, de kwik vergiftiging.

Iris, Izebel is vreselijk bang dat de staf tegen haar opgeheven zal worden, maar wij verklaren dat het Bloed van Jezus de geboorte zal beschermen. En dat de staf veilig geboren zal worden!

De staf van Autoriteit zal de kracht van de Draak breken.

Het Kind had een staf van ijzer om te heersen over de volkeren en haar te vernietigen!

Openbaring 12: De Vrouw en de Draak

En er verscheen een groot teken in de hemel: een vrouw bekleed met de zon, met de maan onder haar voeten en een kroon van twaalf sterren op haar hoofd. Zij was zwanger en schreeuwde het uit in  barensnood en in haar pijn om te baren.


Toen verscheen er eenander teken in de hemel: een enorme rode draak met zeven hoofden en tien horens en zeven kronen op zijn hoofden. Zijn staart veegde een derde deel van de sterren van de hemel en wierp die op de aarde. De draak stond voor de vrouw, die op het punt stond te baren, om haar Kind te verslinden, zodra zij het gebaard zou hebben.

Zij baarde een Zoon, een mannelijk kind, dat heersen zal over alle heidenvolken met een ijzeren scepter. En haar kind werd weggerukt naar God en naar Zijn troon. De vrouw vluchtte naar de woestijn, waar zij een plaats had, die door God voor haar gereedgemaakt was, opdat men haar daar zou voeden 1260 dagen.

Twee Vleugels van een Arend

Openbaring 12:14
Maar de Vrouw werden twee vleugels gegeven van een Grote Arend.

De Draak achtervolgde de vrouw die geboorte had gegeven aan het
mannelijke kind. Aan de vrouw werden twee vleugels van een grote
arend gegeven, opdat zij vluchten kon naar de plaats die voor haar
bereidt was in de woestijn, waar ze verzorgd zou worden voor een tijd,
tijden en een halve tijd, buiten het bereikt van de slang.

In het Woord werden aan de vrouw twee vleugels gegeven van een grote arend om haar naar de plaats te vliegen waar ze verzorgd zou worden.

Geliefden, wij zullen opstijgen met vleugels als van Arenden, God zal ons vleugels geven, omdat wij de Vrouw zijn die achterna gezeten wordt door de Draak.

De Draak achtervolgd de Ware Geliefden. God zal ons toestaan om te vliegen naar een veilige plaats, waar we verscholen zullen zitten onder zijn vleugels, om verzorgd te worden, en beschermd.

Naar de geheime plaats van de Allerhoogste, Hij zal ons meenemen op Arendsvleugels naar de Derde Hemel, Zijn Schild.

"Paulus Mandaat"

De Apostel Paulus had een mandaat en zijn mandaat was om heen te gaan en de Tempel van Diana en haar verborgen werken bloot te leggen.

Het eindtijd mandaat is, om de witte valse troon van de Koningin bloot te leggen.

Wij moeten confronteren, en haar blootleggen verborgen in de  kerkgeschiedenis, vele generaties lang is zijn verborgen geweest, deze tempel van Diana bestaat niet echt meer, maar haar verborgen werken wel.

Wij verklaren dat elke ongeziene tempel van Diana, Izebel, valt en dat haar werken vallen.
"Haar afleiding, verwarring, is aan het vallen"

Handelingen 19:28
Toen zij dan dit hoorden, werden zij vervuld van woede en schreeuwden: Groot is de Artemis van de Efeziërs!

Toen ontmaskerde Paulus haar, en er brak een opstand uit in de stad vanwege de boosheid en woede, omdat dit religieuze model van aanbidding miljoenen en miljoenen "dollars" in het laatje bracht omdat dit de handel was en ze riepen altijd uit "Groot is de godin Diana".

De eindtijdkerk zal het mandaat hebben om haar heerschappij bloot te leggen, haar aanbidding, haar valse troon. Izebel wil verborgen blijven in de kerk. Maar wij zeggen nee, jij zult niet zitten op de eindtijd Kerk!

De kerk behoort aan de Here Jezus Christus toe!

Zeven Sterren

De kroon, Izebel, houdt de zeven sterren in haar hand. De Kracht van eigenaarschap van de zeven kerken.

"Er is niet alleen het gevaar dat deze handel van ons een slechte naam krijgt, maar ook dat de tempel van de grote godin Artemis  als waardeloos beschouwd zal worden en dat zij, die door geheel Azië en de wereld aanbeden wordt, zelfs onttroond zal worden van haar grootsheid.

Zodat niet alleen dit, onze handel, in gevaar is om geheel te niet gedaan te worden, maar ook dat de tempel van de grote godin Diana veracht zal worden en haar grootsheid vernietigd, wie heel Azië en de wereld aanbid.

1 Korintiers 4:5
Oordeel daarom niets voor de tijd, totdat de Heer komt, die zowel de verborgen dingen van duisternis aan het licht zal brengen, als de motieven van de hart bloot zal leggen. Dan zal ieder mens zijn lof van God krijgen.

1 Korintiers 15:30
En waarom stellen wij Apostels onszelf bloot aan gevaar elk uur?


Josie Hagen