Pages

Monday 3 September 2012

De Wet van de Nieuwe Wereld Orde onze Vrijheid weg!


De wet van de Nieuwe Wereld Orde

neemt weg onze Vrijheid

Het plan van de meester heersers word uitgebreid.
De Nieuwe Wereld Orde en het vierde Rijk zal niet het Vierde Rijk worden genoemd, maar het zal genoemd worden 

De Nieuwe Wereld Orde. 

En Het Vierde Rijk is nu bezig binnen te komen. 

Het is tijd om wakker te worden en de herleving van Hitler te zien.

We moeten nu dringend “komen vanuit de geest van Hitlervan het psychische binnendringen van winden die het gehele verstand [mind] willen overnemen. De ziel van de mensheid... De zetel van de emoties.
 
Hoe meer chaos er komt, hoe meer de plannen van de Ene Wereld Orde uitgevoerd worden, hoe meer de OTO de controle de van de mensheid overneemt.

We zijn in het uur van het opkomen van de Nieuwe Wereld Orde.

Mattheüs 4:8 
Wederom nam de duivel Hem mede naar een zeer hoge berg en hij toonde Hem al de koninkrijken der wereld en hun heerlijkheid,

Wat heeft een mens eraan als hij de gehele wereld wint, maar daarbij verliest zijn ziel? Of wat kan een mens geven in ruil voor zijn ziel?

Mattheüs 16:26 Want wat zou het een mens baten, als hij de gehele wereld won, maar schade leed aan zijn ziel? Of wat zal een mens geven in ruil voor zijn leven?

De wisseling van zijn ziel,

Binnen de Vrijmetselarij is het een verplichte eis dat de mensen hun ziel in het verbond verruilen voor de koninkrijken van deze wereld.

En de koningen der aarde hebben ontucht met haar gepleegd, en de bankiers bankhandelaren van de aarde zijn  toegenomen Rijk door de overvloed van haar lekkernijen.

Openbaringen 18:3   
Omdat van de wijn van de hartstocht harer hoererij al de volken gedronken hebben en de koningen der aarde met haar gehoereerd hebben en de kooplieden der aarde rijk geworden zijn uit de macht harer weelderigheid.

(beurshandelaren, bankiers,  de elite van de maatschappij en het Huis van Oranje, de Loge).

Want alle naties hebben gedronken van de wijn van de toorn van haar ontucht.
En daarom is het nu de tijd om ''daaruit weg te gaan en hen die daar nog onder zitten af te zonderen en te confronteren met dit''

“Kom uit hun midden en zonder je er van af en confronteert dit. Maak deze “Omwisseling” die door middel van bloed eden en verbonden tot stand zijn gekomen “voor de rijkdom en koninkrijken van deze wereld, ongedaan”. 


"De Here zal regeren voor altijd en eeuwig"

Exodus 15:18  
De HERE regeert voor altoos en eeuwig

En de zevende engel heeft gebazuind, en er geschiedden grote stemmen in den hemel, zeggende: De koninkrijken van deze wereld is gekomen aan het koninkrijk van onze Heer en aan Zijn Christus, en Hij zal als Koning heersen in alle eeuwigheid. 

De Omwisseling van Koninkrijken

Openbaring 11:15  
En de zevende engel blies de bazuin en luide stemmen klonken in de hemel, zeggende: Het koningschap over de wereld is gekomen aan onze Here en aan zijn Gezalfde, en Hij zal als Koning Heersen tot in alle eeuwigheden.

Kom uit van alle onwetendheid.

De aarde zal beven voor hen, de hemelen zullen beven: de Zon en de Maan zijn donker, en de sterren trekken haar glans in:

Joël 2:10 Voor hun aangezicht siddert de aarde, beeft de hemel; de zon en de maan worden zwart en de sterren trekken haar glans in

Openbaring 9:2 En zij opende de put des afgronds en er steeg rook op uit de put, als de rook van een grote oven; en de zon en het zwerk werden verduisterd door de rook van de put.

Toen hij de Afgrond opende, "Rook steeg daaruit op als de rook van een gigantische oven". De zon en de hemel werden verduisterd door de rook van de Afgrond.

"Dingen die komen gaan"

Alle sterren van de hemel worden ontbonden en de hemel wordt opgerold als een boekrol, als het heer van de sterrenhemel vergaat en valt als dorre bladeren van de wijnstok, en het verschrompeld zoals de vijgen van de vijgenboom.

Jesaja 34:4 
Al het heer des hemels vergaat en als een boekrol worden de hemelen samengerold; al hun heer valt af, zoals het loof van de wijnstok en zoals het blad van de vijgenboom afvalt.

"Dan zal het hele universum beven bij dit oordeel van God"

Joël 2:10 
Voor hun aangezicht siddert de aarde, beeft de hemel; de zon en de maan worden zwart en de sterren trekken haar glans in.

Voor deze gebeurtenis zal de aarde beven, de hemel beven: zijn zon en maan worden zwart, en de sterren zich hebben haar glans teruggetrokken. En de Here geeft donder en bliksems vooruit bij zijn leger, Zijn leger is zeer groot, want de uitvoerder van Zijn woord is sterk, want de dag van Jehovah is groot en zeer vreselijk, en wie kan verdragen "?

(Want machtig is (het leger) dat zijn woord volbrengt)

Joël 2:11 
En de HERE verheft zijn stem voor zijn strijdmacht heen, want zijn leger is zeer talrijk; want machtig is het leger dat zijn woord volbrengt; want groot is de dag des HEREN en zeer geducht! Wie zal hem verdragen?


"En wie kan verdragen"

"De Koninkrijken van deze Wereld"


Opzettelijke strategieën  worden uiteen gezet en komen meer en meer op zijn plaats en veel ervan is al reeds ingevoerd door de Nieuwe Wereld Orde, en ze zijn beslist niet in het voordeel van de gemiddelde burgers, het is al aan het gebeuren. De heerschappij van het beest komt meer en meer op de voorgrond.

We beginnen al de ergste gevallen van depressie en hopeloosheid onder de mensen te zien. Met drugsverslaving, daklozen, stijgend geweld, bloedbaden, moord en doodslag. Zelfmoord neemt toe. Werkeloosheid, rellen en plunderingen, dakloosheid, doelloosheid, hopeloosheid, armoede, etc. Chaos over de wereld. Dit is de Nieuwe Wereld Orde, het neemt weg onze vrijheid.

Spanjaarden vaker depressief door crisis

Donderdag 30 augustus 2012:
Hulpverleners in Spanje melden een toename van het aantal depressieve cliënten. Ze leggen een verband met economische crisis, die bij veel mensen tot mentale problemen leidt.

"We moeten weten hoe terug te vechten"
 
De belofte van de Heer aan hen die overwinnen

Openbaring 2:17 
Wie een oor heeft, die hore, wat de Geest tot de gemeenten zegt. Wie overwint, hem zal Ik geven van het verborgen manna, en Ik zal hem een witte steen geven en op die steen een nieuwe naam geschreven, welke niemand weet, dan die hem ontvangt.

We moeten verklaren, bij de Naam van Jezus. Dat Babylon valt, haar heerschappij begint af te breken. Het begint haar greep op ons los te laten.

Wij verklaren en verbreken in Jezus 'naam, de misleiding van het beest en de draak uit ons leven.

De koninkrijken van deze wereld beginnen nu het Koninkrijk van Jezus te worden.

Wij verklaren dat alle uitstaande eden alle gemaakte valse verbonden, zullen beginnen te breken in Jezus Naam.

We breken de kracht van dood, van de draak en het beest van onze families, onze kinderen, ons eigen leven.

(de Wet doe wat je zelf wil is de wet van de OTO)

De Wet van doe wat je zelf wil, van Crowley. Van de O.T.O.

*Ordo Templi Orientis (OTO) ( Orde van de Tempel van het Oosten , of de Orde van Tempeliers Oriental ) is een internationale broederlijke en religieuze organisatie ontstaan aan het begin van de 20e eeuw. De Engelse auteur en occultist Aleister Crowley is uitgegroeid tot de meest bekende lid van de orde.

Oorspronkelijk was het bedoeld om te worden gemodelleerd naar en in verband met de vrijmetselarij , maar onder leiding van Aleister Crowley werd OTO gereorganiseerd rond de Wet van Thelema als het centrale religieuze principe.

Deze wet wordt uitgedrukt als "Doe wat je wilt zal het geheel van de wet zijn".

Wij bekeren ons Heer, en vragen U om ons te vergeven van de wet van de eigen wil. Van de O. T. O. En deze wet is ook de wet van het Huis van Oranje. Want de geest van Oranje is de geest van Onafhankelijkheid van God.

Wij. Heer Jezus breken de zetel van inquisitie en de rechter van de wet van het ik Zelf van mijn leven en mijn kinderen. Van ''Ik zal doen wat recht is in mijn eigen ogen''

We breken in Jezus naam alle (superioriteit) superioriteit ten opzichte van ons leven. We verbreken de leugen in naam van Jezus.

"De Godheid van Jezus Christus"

Johannes 1:1-4 
In den beginne was het Woord en het Woord was bij God en het Woord was God. 2 Dit was in den beginne bij God. 3 Alle dingen zijn door het Woord geworden en zonder dit is geen ding geworden, dat geworden is. 4 In het Woord was leven en het leven was het licht der mensen; 5 en het licht schijnt in de duisternis en de duisternis heeft het niet gegrepen.

Johannes 1:1 
In den beginne was het Woord en het Woord was bij God en het Woord was God.

 In het Begin.

Er is een waarschuwing in de Bijbel, dat aan het einde van de dagen, vele mensen zullen afwijken van Het Woord van God. Net zoals Eva toegaf aan de betovering, van misleidende geesten en leringen van boze geesten, zullen er in de laatste dagen vele mensen afvallen van het geloof en zich wenden tot alle vormen van betoverende verleiding van boze geesten en leringen van duivelen!

Door het geven van aandacht aan allerlei vormen van betoverende geesten.

Zij zullen spreken als hypocriete leugenaars en hebben hun eigen geweten gebrandmerkt [dichtgeschroeid] als met een heet ijzer.

1 Timotheüs 4-1-2  
Maar de Geest zegt nadrukkelijk, dat in latere tijden sommigen zullen afvallen van het geloof, doordat zij dwaalgeesten en leringen van boze geesten volgen, 2 door de huichelarij van leugensprekers, die in hun eigen geweten gebrandmerkt zijn,

We moeten nu meer dan ooit meewerken om van onze levens af te breken de kracht van de betovering van alle verleidende geesten, waardoor we zo makkelijk worden misleid.


"De kracht van de betovering van alle misleidende geesten"

De Nieuwe Wereld Orde.

Dit kan voor sommigen van jullie een ongebruikelijk woord zijn, over de Nieuwe Eén Wereld Orde, maar dit moet worden gedaan.  

We moeten bidden en vragen aan de Heer om een Geest van raad en van begrip en wijsheid. De Geest van God zal je de Openbaring geven als je erom Bid en Hem erom vraagt.

We moeten gaan begrijpen wat de zetel van de draak is. De zetel van het beest, en hoe het werkt door middel van de Nieuwe Wereld Orde, het hoge niveau van Illuminatie. En wat er gebeurt op de aarde met al haar mensen,

Hoe werkt deze zetel van de dood, en hoe werkt dit plan zich uit in de laatste dagen. Deze Zetel van de OTO is een orde die meer en meer tot chaos zal leiden over de hele wereld. Het zal meer en meer gaan in een spiraal naar beneden.

Hoe meer chaos er komt, hoe meer de plannen van de Ene Wereld Orde uitgevoerd worden, hoe meer de OTO de controle de van de mensheid overneemt.

Dit is wat er nu al gebeurt, ze zullen beginnen hun eigen burgers aan te vallen.

De vijfde engel goot zijn schaal uit over de troon van het beest, en zijn koninkrijk werd verduisterd, en zij kauwden hun tongen van pijn,

(Goot zijn schaal uit over de zetel van het beest, de troon is de zetel van het Beest).

Openbaring 16:10 
En de vijfde goot zijn schaal uit over de troon van het beest, en zijn rijk werd verduisterd, en zij kauwden op hun tong van pijn,

Zijn koninkrijk, zijn heerschappij, mensen gebonden aan de zetel van dood. De zetel en de regering van dood, de mensen kauwden op hun tong van pijn.

Door hun ongerechtigheid [iniquity] en door de eden en verbonden aan het Beest, zal Hij hen storten in absolute duisternis.

Openbaring 16:2 
En de eerste ging heen en goot zijn schaal uit op de aarde, en er kwam een boos en kwaadaardig gezwel aan de mensen, die het merkteken van het beest hadden en die zijn beeld aanbaden.

De waarschuwing is "Kom eruit mijn mensen" vanuit de onzichtbare troon van het beest, van de Eén Wereld Orde. De verborgen regering is zo goed verscholen, zo goed gecamoufleerd. Maar de tijd van de Almachtige God is gekomen, om al die verborgen werken van de duisternis in het Licht te brengen. Amen Heer.

Deze verblinding moet nu van onze geestelijke ogen worden gebroken, we moeten de dingen nu eindelijk eens gaan zien voor wat ze zijn. We moeten klaar zijn voor de laatste maanden van dit jaar 2012.

De Nieuwe Wereld Orde is een onzichtbare regering. Het is vermomd, maar wij zullen onze ogen geopend hebben. Het valse Koninkrijk van het antichristelijke beest zal meer en meer worden blootgelegd en ontmaskerd.

En wij zeggen: De tijd is vervuld. Het koninkrijk van God is nabij: Bekeert u en gelooft het Evangelie.

Markus 1:15 
De tijd is vervuld en het Koninkrijk Gods is nabijgekomen. Bekeert u en gelooft het evangelie.

Dat de tijd is nabij, bekeer u en geloof het hele Evangelie.

We zijn nu in dit uur. Het uur van de Nieuwe Wereld Orde, de Orde van een onnoemelijke chaos die over de aarde komt.

Maar het koninkrijk van God en Zijn Regering door de Genade, begint met bekering en berouw van de zonden uit het verleden. De ongerechtigheden [iniquity] uit het verleden, het verleden van opstand en rebellie in ons leven, het hebben van verkeerde houdingen. Het aanbidden van andere goden, van het bouwen van altaren voor Baäl, de god-demon Baphomet, voor de draak. De aanbidding van het zelf. De aanbidding van de mammon, valse religies.

De zetel van het beest is aan het versnellen, hoe meer we gaan komen aan het eind van 2012. We zullen meer en meer de vierde golf van het beest en Draak zien opkomen.

Daarom moeten we komen op de Golf van Glorie, de geboorte van ware tekenen, wonderen, en mirakels. We moeten uit de golf van het rituele bloedvergieten komen, en komen in de eindtijd Golf van Gods heerlijkheid.

Johannes 11:40 
Jezus zei tot haar: Heb Ik u niet gezegd, dat gij, indien gij gelooft, de heerlijkheid Gods zien zult?

En volken zullen tegen hen verzameld worden wanneer zij ''zijn gebonden voor hun dubbele ongerechtigheid''

Wanneer het Mij behaagt zullen zij getuchtigd worden op hun beider zonden.

Hosea 10:10 Ja, Ik zal hen tuchtigen, en volken zullen tegen hen verzameld worden, terwijl zij getuchtigd zullen worden om hun beide zonden.


De ongerechtigheid van Efraïm is gebonden,
zijn zonde wordt verzameld.


Hosea 13:12 
Welbewaard is Efraïms ongerechtigheid, weggeborgen zijn zonde. De ongerechtigheid van Efraïm is opgeslagen, zijn zonden worden zijn verzameld en bewaard. 

De ongerechtigheid van Efraïm is opgeslagen. (Net als in een zak of tas, en "bewaard op" of zoals Job het zegt, met behulp van hetzelfde woord: "Mijn overtreding zijn verzegeld in een zak, en Gij dekt mijn ongerechtigheid af"

Job 14:16-17 
Dan zou Gij, al telde Gij al mijn schreden, geen zonde bij mij waarnemen, 17 mijn overtreding zou in een buidel verzegeld zijn, en mijn ongerechtigheid zou Gij toepleisteren.

"Zijn zonde is verborgen" het lijkt op een verborgen schat, wat naar buiten wordt gebracht op zijn tijd wat Job vreesde voor zichzelf;... was om het aandeel van Efraim. Al zijn zonden zullen worden geteld, bij elkaar gelegd, opgehoopt.

Niemand van hen kan ontsnappen aan Zijn oog.

Gebonden door onrecht (iniquity)

Verbreek het valse Verbond, alle uitstaande verbonden. Alle eden aan het Draak Beest moeten ongedaan worden gemaakt.

Elke gelofte en elke verplichting onder ede gemaakt om de ziel te treffen, kan ook hem/haar echtgenoot treffen, en dit moet ook ongeldig gemaakt worden.

Elke gelofte en elke verplichting onder ede gemaakt om de ziel te treffen

Numeri 30:13 
Elke gelofte en elke verplichting onder ede om zichzelf te verootmoedigen, zal haar man kunnen bekrachtigen en haar man zal ze ongeldig kunnen maken. 


Om de ziel [mind] te treffen

De controle over de ‘mind’ De zegel van het Beest.

Het kwellen van de zielen van mensen.

Verbreek de inwonende demonische kracht ervan. De levende demonische grond.

Deze ketens die de ziel binden, het gehele verstand [mind]. Verlaat de bindende controle van het merkteken van het beest. In Jezus’ naam.

Kettingen die de ziel gebonden houden aan de troon van het Beest in de Orde van de Serafijnen.

*De Zweedse koning schiep in 1748 een systeem waarin de drie Zweedse ridderorden, de Orde van de serafijnen ("Het blauwe lint ofwel "Det blåa bandet"), de Orde van de Poolster (het zwarte lint) en de Orde van het Zwaard elkaar aanvulden.


Men moest in een van de twee andere orden opgenomen zijn om de Serafijnenorde te verkrijgen en een Ridder in de Orde van de Serafijnen werd Grootcommandeur in de twee andere orden.
 "Ster van de Orde van de Serafijnen"

*De Orde van de Serafijnen is een van de meest prestigieuze onderscheidingen ter wereld en werd vooral aan staatshoofden toegekend.

Als een man een gelofte, geloften aan de Here doet, of een eed zweert, dat “bindt” zijn ziel met een band, hij zal zijn woord niet schenden, Hij zal doen naar alles, wat zijn mond heeft uitgesproken.

Numeri 30:2 
Wanneer een man de HERE een gelofte doet of een eed zweert, waardoor hij een verplichting op zich neemt, dan zal hij zijn woord niet schenden; geheel zoals hij het uitgesproken heeft, zal hij doen.

Numeri maakt hier zeer duidelijk dat een mens zijn ziel kan binden met een eed. En hij zal alles doen wat van zijn of haar eigen mond uitging, overeenkomstig de bindende eed. Hun leven zal het patroon volgen en het karakter van deze ziel bindende eed.


Hun leven zal het patroon volgen en het karakter van deze ziel bindende eed.

Hun levens zullen worden gevolgd door deze eed, wetend of onwetend.


En opnieuw in alle Loges en alle Illuminatie, alle valse religies,  worden mensen gebonden in de ziel aan de zetel van het Beest. De aanbidding van het Beest.

De zetel van het Beest. Hij regeert over de massa's, welke nog gebonden zijn aan hem door de eden en verbonden.

En de vijfde engel goot zijn schaal uit over de troon van het beest, en zijn rijk werd verduisterd, en zij kauwden hun tongen van pijn,

Openbaring 16:1 
En ik hoorde een luide stem uit de tempel zeggen tot de zeven engelen: Gaat heen en giet de zeven schalen van de gramschap Gods uit op de aarde.

“De troon van het Beest zijn Koninkrijk is vol Duisternis

En zijn rijk was vol duisternis, verwarring, wanorde, pijn, leed, angst en nood, want duisternis is vaak het symbool van rampspoed en ellende, van geen kennis, geen Openbaring. De God waar je niets van afweet.

De eden en verbonden zijn de troon van het beest. De dodelijke zetel van de heersende macht van de ''Nieuwe Wereld Orde''. De verering van het Beest, de aanbidding van de draak, de slangHet is de zetel van dood.

De sirenes in de Hemel hebben de volkeren op de aarde al een tijdje gewaarschuwd. Hen oproepend om te hebben ''oren om te horen''

Hij zal zijn woord niet verbreken, of ontheiligen, maar stipt volbrengen. Mensen zullen voorzichtig moeten zijn in hoe ze beloven, niet overhaast; maar als iemand iets heeft beloofd, moeten het ook worden uitgevoerd.

Prediker 5:4 
Het is beter, dat gij niet belooft dan dat gij belooft en niet inlost.

We zullen geen nieuwe wereldorde bereiken zonder ervoor te betalen, met het bloed als in woorden en geld. "Arthur Schlesinger, Jr, in Foreign Affairs van de CFR van juli / augustus 1995" 

"Om met succes een Eén Wereldregering te bereiken is het noodzakelijk om uit de geest van de mensen hun individualisme, hun loyaliteit aan familietradities en nationale identificatie te verwijderen" - Brock Chisholm, de directeur van de VN (WHO) World Health Organization

Het doel van de Vijand is om uit alle generaties te nemen de eerstgeboren zoon en dochters, de kinderen. Om hen mee te nemen in de duisternis.

"De regering is in de aanwezigheid van de duisternis"

We moeten tenietdoen de starende blik van het Al-ziende-Oog van het hoge niveau bindende machten van de One World Order. En zelfs blindheid of verblinding over onze ogen.

Deze Blindheid of verblinding zal weg gaan van Gods volk.

We komen uit de zetel en regering van dood.

En deze nieuwe “Nieuwe Wereld Orde” heeft een totaal andere regering.

De wet van de Nieuwe Wereld Orde is bezig op slinkse wijze de bestaande wetten en regels te vervangen door de Wet van de Vrijheid. Doe maar wat goed is in eigen ogen.

Een citaat van de Maya Profetie: Sta op, laat iedereen opstaan, en niet één of twee groepen worden achtergelaten, maar samen zullen we opnieuw naar de plaats gaan van waar we vandaan komen. ....einde citaat

"De God van de Sinaï en van het Heiligdom"

Laat God opstaan, laten zijn vijanden worden verstrooid en zijn haters vluchten voor Zijn aangezicht.

Psalm 68:2 
God staat op, zijn vijanden worden verstrooid, zijn haters vluchten voor zijn aangezicht.

Ziet, Hij komt met de wolken en alle oog zal Hem zien, ook zij die Hem doorstoken hebben en alle geslachten der aarde zullen over Hem rouw bedrijven. Maar toch, Amen.

Openbaring 1:7 
Zie, Hij komt met de wolken en elk oog zal Hem zien, ook zij, die Hem hebben doorstoken; en alle stammen der aarde zullen over Hem weeklagen.

Niets zou de aarde met grotere ontsteltenis vullen, dan de "komst van de Zoon van God’‘ met de wolken des hemels.

"Niets kan een zo diep en universeel alarm produceren"

Dit feit, dat niemand kan betwijfelen is het bewijs, dat mensen het gevoel hebben dat ze schuldig zijn, want als ze onschuldig waren, zouden ze niets te vrezen hebben voor Zijn verschijning. Het is ook een bewijs dat zij geloven in de leer van de toekomstige straf, want als ze dat niet doen, dan is er toch geen reden waarom zij verontrust zijn bij Zijn komst.

Zeker, mensen zouden niet bang zijn bij Zijn verschijning als ze echt geloofden dat ze gered zouden zijn.

Daniël 7:13 
Ik bleef toekijken in de nachtgezichten en zie, met de wolken des hemels kwam iemand gelijk een mensenzoon; hij begaf zich tot de Oude van dagen, en men leidde hem voor deze;

"In mijn visie in de nacht zag ik, en voor mij was er één als een zoon van de mens, die kwam met de wolken des hemels. Hij naderde de Oude van Dagen en werd geleid in zijn aanwezigheid.

Wie vreest de komst van een Weldoener die genade  wil schenken? Wie is bang voor het verschijnen van een cipier die hem uit de gevangenis wil redden? Uit de gevangenis kettingen van  “slavernij, depressie”. Of wie is bang van een arts die komt om hem te doen opstaan uit een bed van pijn van de kwelling van trauma's.

En hoe kan het zijn dat mensen verontrust worden door de komst van de Verlosser, tenzij hun geweten hen verteld dat ze veel te vrezen hebben in de toekomst? De aanwezigheid van de Verlosser in de wolken des Hemel zou dan toch alle hoop vernietigen van degenen die geloven in de leer van de universele verlossing - zoals de benadering van de dood nu vaak doet.

"De eindtijd gebeurtenissen"

Veel mensen geloven dat er in de toekomstige wereld veel is waarvoor gevreesd moet worden, anders zouden ze niet zo bang zijn voor de komst van Hem die zal beslissen over de gang van zaken van het menselijk ras? Wie zal beslissen over de loop van het menselijk ras.

Hij die onze God is, is de God van Verlossing, en aan de Here God behoren de kwesties van de dood.

Psalm 68:21 
Die God is ons een God van uitreddingen, bij de HERE Here zijn uitkomsten tegen de dood.

Psalm 132:8-9 
Sta op, HERE, naar uw rustplaats, Gij en de ark uwer sterkte. Mogen uw priesters zich bekleden met gerechtigheid, en uw gunstgenoten juichen!

Sta op, HEERE, en kom naar uw rustplaats, u en de Ark van uw macht.

U en De Ark van UW Macht'.          

De gesloten deur van bevrijding!

"O Here HERE! U hebt de hemelen en de aarde gemaakt door uw sterke hand en krachtige arm. Niets is te moeilijk voor u!  

Jeremia 32:17 
Ach, Here HERE, zie, Gij hebt de hemel en de aarde gemaakt door uw grote kracht en uw uitgestrekte arm; niets zou te wonderlijk zijn voor U,

"Want niets is onmogelijk bij God"

Lukas 1:37 
Want geen woord, dat van God komt, zal krachteloos wezen.



Gods zegen

Josie Hagen



[1] Zie de Nieuwsbrief over de geest van Hitler