Pages

Monday 3 December 2012

Nr: 12138-c De geitenbok maakte zich uitermate Groot - De Oorlog is aan de Poorten


02-12-2012    Deel 3

De geitenbok maakte zich uitermate Groot

“De Oorlog is aan de Poorten”

 Sleutels van de Hel

Dit is het laatste deel van de Baphomet brief, 

Ik bid dat God de vader van onze Heer Jezus Christus u geeft een geest van openbaring voor '' geopende ogen. '' We moeten dringend het feit begrijpen dat de '' geit god opstijgt '' en zichzelf vergroot binnen de mensheid. In alle vormen van perversie, onreinheid, seksuele immoraliteit, alle uitwas van rebellie, eigenzinnigheid.

De laatste jaren zien we dat wereldwijd het netwerk van pedofielen wordt blootgelegd. De pornografie. De twist binnen de mensheid neemt meer en meer toe, het vergroot zichzelf, totdat  het zijn hoogste plaats bereikt. Koude en wrede liefhebbers van zichzelf. 

Openbaringen 18:5 Want haar zonden hebben zich opgehoopt tot aan de hemel en God heeft aan haar ongerechtigheid (iniquities) gedacht. 

Want haar zonden hebben zich opgestapeld en zelfs de hemel bereikt, en God heeft aan haar ongerechtigheden (iniquities) gedacht.

We moeten tijd besteden om God te zoeken en aan Hem te vragen om onze ogen en ons verstand (Mind) te openen, zodat we net als Johannes, in het boek Openbaring, kunnen zeggen '' en ik zag het beest, en ik zag de Draak opstijgen, en ik zag de vrouw rijden op het beest. Dit was een geestelijk wezen dat in de massa’s van de mensheid oprijst.
We moeten zien en onze ogen geopend hebben en verklaren: “ik zie het, nu begrijp ik het”.

Hebreeën 2:2  Want indien het woord, door bemiddeling van engelen gesproken, van kracht is gebleken, en elke overtreding en ongehoorzaamheid rechtmatige vergelding heeft ontvangen,

Daarom moeten wij des te meer serieuze aandacht schenken aan hetgeen wij gehoord hebben, opdat wij niet afdrijven.

Romeinen 1:16 Want ik schaam mij niet voor het evangelie van Christus, want het is Gods reddende kracht voor allen die geloven, voor Joden in de eerste plaats, maar ook voor de Grieken.  Want de gerechtigheid van God wordt daarin geopenbaard uit geloof tot geloof, zoals geschreven is: Maar de rechtvaardige zal  leven door geloof.

 De verduistering door de Gnostische doctrines was bedoeld om ons stil te houden in de aanbidding van het Lam, en wat Hij heeft bereikt aan het Kruis.

“Wij zullen niet langer onder de heerschappij van Baphomet de geit god zijn”

Psalm 96:9 Oh aanbid de Heer in de schoonheid van heiligheid: vrees voor Hem,
heel de aarde.

Verklaar het opstaan van de doden en de realiteit van het Kruis van Jezus aan de doctrine.

Hij het Lam van God, nam de vloek van onze misvorming opdat u en ik de zegeningen konden hebben van het één geheel zijn.


Jezus nam de vloek van Mijn Verwerping zo dat ik de zegeningen kon hebben van het geaccepteerd zijn.

Jesaja 53:3 Hij was veracht en verworpen door de mensen, een Man van
smarten, bekend met ziekte. Als iemand waarvoor men zijn gezicht verbergt werd hij verworpen en wij hebben Hem niet geacht.

Jesaja 52:14 Zoals er velen ontzet waren over Hem - zijn verschijning was zo
misvormd meer dan dat van enig mens en zijn vorm (lichaam) zo kapot gemaakt dat het niet meer op een mens leek.

Hij werd misvormd voor onze misvorming, Hij werd zo kapot gemaakt dat Hij niet meer op een mens leek, zoals wij ook bij tijden kapot gemaakt zijn, verminkt, misbruikt, verwond, en littekens hebben opgelopen, de menselijke gelijkenis voorbij.

Jezus nam de vloek van mijn zonden, van mijn schuld, mijn schaamte en familie schaamte en generationele vernedering.

Daar waar wij te schande gemaakt zijn, zelfs al vanaf onze kindertijd, heeft Hij het genomen. Opdat ik de zegeningen kon hebben van het vergeven zijn, gereinigd en verlost.

1 Korinthiers 1:27 "Maar God koos de dwaze dingen van deze wereld, opdat Hij tot schande zou maken hen die wijs zijn; en God koos de zwakke dingen van de wereld om het sterke te beschamen."

Jezus Christus nam de val, nam de vloek van mijn leed, pijnen, zielsmart, en diepe verdriet opdat ik de omwisseling kan hebben van het overvloedige leven.

Hij huilde voor ons, Hij droeg onze pijn. Hij nam de vloek van al onze pijnen en ons verdriet. Het is Zijn Bloed en Zijn Bloed alleen wat ons rechtvaardigt.

Romeinen 8:30 En hen die Hij er van tevoren toe bestemd heeft, die heeft Hij ook geroepen, en hen die Hij geroepen heeft, die heeft Hij ook gerechtvaardigd, en hen die Hij gerechtvaardigd heeft, die heeft Hij ook verheerlijkt.

Deze doctrines zijn opgesteld om ons ervan te weerhouden om onze genezing te pakken, onze bevrijding en onze volledige redding.

Wij zullen niet langer onder de heerschappij van Baphomet de geit god zijn!

Daniel 12:8-10 Ik echter, ik hoorde het wel, maar ik begreep het niet. En ik zei: Mijn Heere, wat zal het einde hiervan zijn? Toen zei Hij: Ga heen, Daniël, want deze woorden blijven geheim en verzegeld tot de tijd van het einde. Velen zullen gereinigd, smetteloos wit gemaakt en gelouterd worden. De goddelozen echter zullen goddeloos handelen en geen enkele van de goddelozen zal het begrijpen, maar de verstandigen zullen het begrijpen.
Hij stierf opdat wij zouden Leven.

Psalm 118:17  Ik zal niet sterven maar leven, en ik zal de werken van de HEERE vertellen (verklaren).

Jesaja 53:11-12 "Na het lijden van Zijn ziel zal Hij het licht zien [van leven] en verzadigd worden door zijn kennis mijn Rechtvaardige Dienaar, zal velen rechtvaardig maken, en Hij zal hun iniquities dragen. Daarom zal Ik Hem een deel geven onder de groten, en Hij zal de buit met de machtigen verdelen, omdat Hij Zijn Leven heeft uitgestort in de dood, en onder de overtreders is geteld. Want Hij droeg de zonden van velen en heeft voor de overtreders voorbede gedaan."

Christus Vernedering en Verhoging.

“Want nu is het uur om te vechten tegen de Draak, de geit god”

Want nu is het uur om te vechten tegen de Draak, de geit god, de ware vrouw van het Lam heeft geboorte gegeven aan de Glorie. Hij zal zijn nakomelingen zien en zijn dagen verlengen, en de wil van de Heer zal voorspoedig zijn in Zijn Hand.

Openbaring 12:17 En de draak werd boos op de vrouw, en ging heen om oorlog te voeren tegen de overigen van haar nageslacht, die de geboden van God in
acht nemen en het getuigenis van Jezus Christus hebben.

De Vrouw en de Draak.




Openbaring 12: 1-6
Openbaring 12: 4-6

En zijn staart veegde het derde deel van de sterren van de hemel en wierp die op de aarde. En de draak stond voor de vrouw [de kerk], die op het punt stond te baren [bevrijd te worden], om haar Kind te verslinden, zodra zij Het gebaard zou hebben. En zij baarde een Zoon, een mannelijk Kind [de Glorie], dat alle heidenvolken zal hoeden met een ijzeren staf. En haar Kind werd weggerukt naar God en naar Zijn troon. En de vrouw vluchtte naar de woestijn, waar zij een plaats had, die door God voor haar gereedgemaakt was, opdat men haar daar zou voeden twaalfhonderdzestig dagen.

Het geboorte geven aan de Glorie

De Vrouw is de Kerk die geboorte geeft aan de begintijd van de Glorie.

Zij gaf geboorte aan een zoon, een mannelijk kind, die zal heersen over alle volkeren met een scepter van ijzer. En haar kind werd opgenomen tot God en tot Zijn Troon. [Openbaringen 12:5]

De achtervolging gaat gepaard met een enorme oorlog in de Hemelen en op de aarde.

De Draak, met de toegevoegde hoofden, horens en diademen (kronen), werd gezien als een symbool van de valse overheden. Van deze dingen ontdaan zou het eenvoudigweg de Heidense hiërarchie vertegenwoordigen waarmee de strijd werd gevoerd.

De heidense priesters en hun aanhangers, voerden op een dergelijke wijze oorlog met het Christendom. Het niet de overhand krijgen laat het relatieve succes zien van beide partijen. De worsteling duurde voort vanaf de dag van Pinksteren tot de komst van Constantijn.

De kerk heeft door bloederige situaties gewaad van bittere vervolging, die, in plaats van af te nemen, steeds meer aantallen aan haar heeft toegevoegd - het bloed der martelaren wat het zaad van de kerk weergeeft.


“Wiens bloed is vergoten door de antichrist”

Openbaringen 17:6  Ik zag dat de vrouw dronken was van het Bloed van God’s heilige mensen, en van het bloed van hen die van Jezus getuigd hadden. Toen ik haar zag, staarde ik haar aan in volkomen verwondering.

Richteren 5:31 Zo moeten al Uw vijanden omkomen, HEERE! Maar laten zij die Hem liefhebben, zijn als het opgaan van de zon in zijn kracht.

Hij stierf opdat wij zouden Leven.

Jesaja 53:11 Om de moeitevolle inspanning van Zijn ziel zal Hij het zien, Hij zal verzadigd worden. Door de kennis van Hem zal de Rechtvaardige, Mijn Knecht, velen rechtvaardig maken, want Hij zal hun ongerechtigheden dragen. Daarom zal Ik Hem veel toedelen, en machtigen zal Hij verdelen als buit, omdat Hij Zijn ziel heeft uitgestort in de dood, onder de overtreders is geteld, omdat Hij de zonden van velen gedragen heeft en voor de overtreders gebeden heeft.

“Na het lijden van Zijn ziel

Jesaja 63:8-9 Want Hij zei: Zij zijn immers Mijn volk, kinderen die niet zullen
liegen! Zo werd Hij hun tot een Heiland. In al hun benauwdheid was Hij ook benauwd; de Engel van Zijn aangezicht heeft hen verlost. Door Zijn liefde en door Zijn genade heeft Híj hen bevrijd; Hij hief hen op en droeg hen al de dagen van weleer.


 De oorlog waar we nu in zijn is intens.

De oorlog is intens en we moeten weten door de leiding van Gods Woord hoe te overwinnen, omdat de binnendringende winden van vernietiging, verwoesting en dood aan het waaien zijn met kracht.

Hij zei:

Richteren 5:8 "Toen zij nieuwe goden kozen, kwam er oorlog bij de stadspoorten.....mensen kozen nieuwe goden en er brak oorlog uit binnen de poorten van de stad.....Hij kiest nieuwe goden, dan is er oorlog aan de poorten!"

Ze kozen nieuwe goden

Richteren 2:11 Toen deden de Israëlieten wat slecht was in de ogen van de HEERE en zij dienden de Baäls.

En naast de goden van de Kanaanieten en de Feniciers liepen ze ook achterna, en introduceerden, nieuwe goden uit andere plaatsen, of zoiets kan er bedoeld zijn; omdat alle goden bezijden de ene ware God, de eeuwige Jehova, de "Ancient of Days (de van Oudsher)", een eeuwig blijvende Koning, nieuwe goden zijn die onlangs zijn ontsproten.

Dit was de oorzaak van al hun rampen; zij verlieten Jehovah, en dienden andere goden; en toen kwam er oorlog bij de poorten – ze waren aan alle kanten omringd, en belegerd in al hun vestingsteden; en ze waren weerloos, ze hadden geen manieren om zich te verdedigen tegen hun vijanden; want zelfs onder veertig duizend man was er geen speer noch schild te vinden.

De Heer koos een nieuwe soort van oorlog, en Hijzelf wierp de poorten van de vijand omver.

"De Heer koos een nieuw ras (species) voor de oorlog"

Wat was nu deze nieuwe vorm van oorlog? Een vrouw beveelt haar orders aan Barak; hij neemt 10.000 mannen, geheel ongewapend, en trekt zich terug tot de Berg Tabor, waar ze onmiddellijk omsingeld worden door een krachtig en goed getraind leger. Op een plotse roep, stortten Barak en zijn mannen zich op hen, angst en vrees verspreidden zich door het gehele Kanaänitische leger, en de nederlaag is ogenblikkelijk en volledig.

De Israëlieten bewapenen zichzelf onmiddellijk met de wapens van hun vijanden, en slaan allen dood die voor hen zijn; ze rennen, en worden in alle richtingen achtervolgd. Sisera, hun generaal, is niet langer veilig in zijn strijdwagen; of zijn paarden falen, of de oneffenheid van de weg dwingt hem om het te verlaten, en op de voet weg te vluchten; aan het einde, is het hele leger vernietigd, en de leider schandelijk gedood. Dit was een nieuwe manier van oorlogvoeren, en was overduidelijk de Heer zijn werk. Dit hierboven zijn allemaal feiten en laten die wonderbaarlijke werken van de Heer zien.

Dan is er Oorlog aan de Poort


Een man houdt een bord omhoog met leven erop te midden van
de zee van dood.

"De gebondenheid aan de slang"

Om ons te helpen om het niveau van de oorlog die woedt te begrijpen, kijken we naar een voorbeeld van een familie in de Bijbel, die gebonden waren aan de slang van de Hof in Genesis.

Deze familie was gebonden in de Draak van het boek van Openbaring.

Gedurende de graanoogst, ging Ruben het veld in en vond enige Mandragora's [alruin planten] die hij naar zijn moeder Lea bracht. Rachel zei tegen Lea, : "Alsjeblieft geef mij ook wat van jouw “zoons” Mandragora's."


Handelingen 3:15 U hebt de Maker van het leven gedood, maar God heeft Hem uit de dood doen opstaan. En wij waren daarvan getuigen.

Handelingen 2:24 God heeft Hem echter doen opstaan door de weeën van de dood te ontbinden, omdat het niet mogelijk was dat Hij daardoor vastgehouden zou worden.

En hebt de Prins van het Leven, of de Schepper van het Leven, gedood. Die niet alleen de levende God is, en Leven in Zichzelf heeft; en als een Man, zulk een kracht over Zijn eigen Leven had, zoals nog nooit een man had; maar Hij is de Schepper van een geestelijke opstanding van de dood van zonde, naar een Leven van Genade, en heeft eeuwig leven verkregen voor Zijn mensen, en geeft het aan hen.

Nu ze deze Heer van het Leven en de Glorie hebben gekruisigd.  Zijn dood is op hen gelegd omdat zij erom gevraagd hadden, en door hun aandrang, en door hun oprechte verzoeken, heeft Pilatus Hem veroordeeld, en overgeleverd, aan zijn soldaten om Hem te kruisigen.

Lucas 24:48 U bent getuigen van deze dingen.

Die het Leven in Zichzelf heeft, en het aan anderen geeft.

Efeze 5:16 En buit de geschikte tijd uit, omdat de dagen vol kwaad zijn.

Nu is de tijd voor volledige blootlegging in het Huis van God!

Lukas 2:34  En Simeon zegende hen en zei tegen Maria, Zijn moeder: Zie, dit Kind is bestemd tot val en opstanding van velen in Israël en tot een teken dat tegengesproken zal worden,
Dat de gedachten (of redeneringen) van vele harten
aan het licht zal worden gebracht –




Verklaar in Jezus Naam een volledige blootlegging en begrijpen van het draakbeest verborgen in onze levens en gezinnen.

1 Korintiërs 6:14 God heeft de Heer opgewekt, en door zijn macht zal Hij ook ons opwekken.

Handelingen 2:24 “Maar God deed Hem opstaan en Hij vernietigde de vernieling van Sheol omdat het niet mogelijk was voor Hem om gevangen gehouden te worden in Sheol."


Handelingen 13:37 maar Hij Die God opgewekt heeft, heeft geen ontbinding gezien. 

Doe ons opstaan Heer.

Vader wij verklaren in Jezus Naam een breking van de afgod die aanbeden en gediend is in onze families, wat de deur geopend heeft naar zoveel vuil, perversie, corruptie, verval en pornografie.

Veel van onze families hebben een verwerpelijk (smerig) denken
*mind vanwege dit.


Een Amerikaanse bondgenoot geruchtmakende tolerantie van pedofilie.
Door Peter Hannaford op 6.11.12 @ 6:33AM


Job 20:27  De hemel zal zijn ongerechtigheid (iniquity) openbaren, en de aarde staat tegen hem op.
Jesaja 26:21 De Heer verlaat al Zijn Woning om het onrecht (de zonden)  der bewoners op de aarde aan hen te wreken. Dan zal de aarde het bloedvergieten op haar aan het licht brengen en haar verslagenen niet langer bedekken.

Wij moeten in de Naam van Jezus de tong van de aanklager draak breken.

Diabolo's, betekend tegenstander of vijand. Dit woord wordt weergegeven als "aanklager" en in de herziening als "lasteraar"

Openbaringen 12:10 want de aanklager van onze broeders, die hen dag en nacht aanklaagde voor onze God, is nedergeworpen.
In de Naam van Jezus breken wij de verbanning, het verbannen zijn van de Aanwezigheid van God.

2 Kronieken 36:20 Ook voerde hij hen die aan het zwaard ontkomen waren, naar Babel, en zij werden hem en zijn zonen tot slaven, totdat het koninkrijk van
Perzië de heerschappij verkreeg.

Wij verklaren in Jezus Naam een breken in onze families van de woede, excessen en het geweld.

Breek in Jezus Naam al het dierlijke gedrag van de draak geit god.




1 Korinte 15:30 En waarom zouden wij ons voortdurend aan gevaren blootstellen? Waarom zijn ook wij elk uur in gevaar?

Klaagliederen 2:14 Uw profeten hebben je bedrogen met valse visioenen en dwaasheid – hadden ze maar je wandaden (erfzonden)  en ongerechtigheden (iniquity) onthuld en blootgelegd om je gevangenschap af te wenden! Ze hebben u valse orakels verkondigd om u te misleiden. [vertaling van NIV en NBG]

Uw profeten hebben ijdele en dwaze dingen gezien  voor u

Uw profeten hebben ijdele en dwaze dingen gezien  voor u: ze hebben niet ontdekt en blootgelegd uw ongerechtigheid en erfzonde (iniquity) en zij hebben uw bevrijding tegengehouden; maar hebben in plaats daarvan valse lasten voor u gezien (opgelegd) en uw verbanning veroorzaakt. Zij hebben u geen weg eruit gewezen. 

Want het ambt van een echte profeet legt de zonde (Landelijk, plaatselijk en  individueel) en de wortel van de zonde (iniquity) bloot, zodat mensen daardoor een weg uit hun ballingschap vinden.

Uw profeten hebben ijdele (tevergeefse) en dwaze dingen voor u gezien.

Niet de profeten van God, maar de valse profeten, zoals de Targum, die door de mensen zijn gekozen, waren aanvaardbaar voor hen. Zij profeteren naar hun eigen hart, omdat zij geslepen profeteren, precies zoals zij zelf zijn.

Duitsland wil seks met dieren weer verbieden

zo 25 nov 2012, 18:15


Romans 1:24 Daarom ook heeft God hen in de begeerten van hun hart overgegeven aan de onreinheid om hun lichamen onder elkaar te onteren. Zij hebben de waarheid van God vervangen door de leugen, en het schepsel vereerd en gediend boven de Schepper, Die te prijzen is tot in eeuwigheid. Amen.

 “ Het schepsel Gediend”

Breek in Jezus Naam al het dierlijke gedrag van de draak geit god.

In de Naam van Jezus verklaren wij een Goddelijke doorbraak.

Breek in Jezus Naam de afgoderij van liefde en vruchtbaarheid.

Wij kunnen het feit verafgoden dat we de aandacht kunnen trekken van de andere sekse.

Breek de geit Wodan van de Europese bloedlijn van het voertuig van ijs.

Wij komen van het voertuig van ijs, koude, koud hart, geen emoties, wreedheid, geen barmhartigheid, af.


Verbreek in Jezus Naam de wetteloze grenzen en het geweld van de grenzen, in het Huis, het gezin en het huwelijk.

De wetteloze "is de zoon van het Verderf"

Breek de vloek in je familie van het hebben van een zoon van het verderf, of kinderen van het verderf.

Breek in Jezus Naam de vloek van het zijn van een zoon van verderf, van wetteloosheid en van verlies van menselijkheid en behoorlijk gedrag.

Johannes 17:12 Toen Ik met hen in de wereld was, bewaarde Ik hen in Uw Naam. Hen die U Mij gegeven hebt, heb Ik bewaard en niemand uit hen is verloren gegaan dan de zoon van het verderf, opdat de Schrift vervuld wordt.

Breek de tatoeage van Solve Coagula van de draak Baphomet "om te verenigen en te verdelen" overwin en dood.

Breek in de Naam van Jezus en door Bloed van de Verzoening, de verbintenis van de man en de vrouw van de staf en slang (caduceus) van Baphomet, de fallus.

Breek de verdraaiing in de familie van het verlies van identiteit, van seksualiteit.

Numeri 22:41 De volgende morgen gebeurde het dat Balak Bileam meenam en hem op de hoge plaatsen van Baäl liet klimmen, zodat hij vandaar het
uiterste deel van het volk kon zien.

Breek de hoge plaatsen van Baal aanbidding in je families.

Breek in Jezus Naam, en bekeer je waarlijk van het voertuig van seks buiten het huwelijk.

Breek het familie voertuig van incest.

Psalm 51:19 De offers voor God zijn een gebroken geest; een verbrijzeld en
verslagen hart zult U, o God, niet verachten.

David voelde dat hetgeen wat hij hier aanduidde was dat wat er geëist werd in zijn geval.

Hij had verschrikkelijk gezondigd; en het bloed van dieren die geofferd waren in het offer konden zijn zonden niet teniet doen, noch kon het iets verwijderen tenzij het hart zich zelf berouwvol en schuldbewust zou bekeren.


Tenzij het hart zichzelf berouwvol en schuldbewust zou bekeren

Hetzelfde is nu waar. Alhoewel het meest perfecte offer, in alle opzichten aanvaardbaar voor God, was gemaakt voor de schuld van de mensen door de Verlosser, toch is het zo waar als dat het was onder de oude bedeling met betrekking tot de offers die vereist waren, dat zelfs dat niet veel zal helpen tenzij wij waarlijk ons bekeren tenzij wij komen voor het aangezicht van God met een berouwvol en nederig hart.

De vernieuwing van onze minds

De Transformatie van onze wil, mind en onze verbeeldingskracht zal werkelijk komen.

“Goddelijke orde door de Geest van de Heer”

Wij zullen uit de zetel van dood komen, de gevangenschap is over, hel en dood zijn aan het breken.

De Mind zal niet langer vervallen, alle autisme, alle familie overgeërfde krankzinnigheid zal eraf komen!

Onze zielen, die overgenomen zijn, zullen uit de strik van de vogelvanger komen.


Strik

Wij breken in Jezus Naam de strik van de familiezonde. De aanbidding van de draak in onze generaties.
Jeremia 51:37 En Babel zal worden tot steenhopen, een woonplaats voor draken, een ontzetting en aanfluiting, huiveringwekkend, ademstokkend, dat er geen inwoner is.

De zetel van het beest
is in de aanwezigheid van duisternis.

''In de aanwezigheid van onze onwetendheid”

De sirenes klinken vanuit de Hemel, de bewoners van de aarde waarschuwende:


“HET RONDE HUIS
Was (is) er sprake van een grootschalig Koninklijk
Pedofiel Netwerk in en rond “HET RONDE HUIS
bij Nunspeet en
begon hier de collaboratie met Nazi Duitsland?
Oordeelt u zelf over de volgende intriges. (bron o.a krant nunspeet 1976)

Het ronde huis bestaat niet meer in de bossen bij Nunspeet,waardoor de sporen werden gewist,doch de herinneringen leven en komen meer en meer naar buiten. Op het landgoed Nieuw Nunspeet van eigenaar Frank van Vloten speelden zich in het begin 20ste eeuw vreselijke taferelen af die u in de stoutste droom niet kunt bedenken. De familie Vloten, één van de grootgrondbezitters op de Veluwe, bezat een enorm grondgebied, waarvan de volgende gebieden deel uitmaakten: Ronde Huis, Vlasmeer, Roostee, Mythstee, De Vennen, Saxenheim, Mosterdveen, Kraaienhorst, Heidehof, Willemsbos, Hendriksbos, Hendrikszand, Zuiderveld, Horstmeer en het Belvédèrebos en nog enkele andere gronden.

Nederlandse consul verdacht van pedofilie

vr 23 nov 2012, 23:36
MANAUS/DEN HAAG - Vitório N., een honorair consul van Nederland in Brazilië, wordt verdacht van betrokkenheid bij kindermisbruik.


1 Korinte 6:9-10  Weet u niet dat zij die onrecht doen, geen deel zullen krijgen aan het koninkrijk van God? Maak uzelf niets wijs: mensen die ontucht plegen (seksueel ontaard zijn), afgodendienaars, echtbrekers, schandjongens, knapenschenders (pedofielen), dieven, geldschrapers, drinkers, kwaadsprekers, uitbuiters, hoereerders, zij zullen geen van allen deel krijgen aan het koninkrijk van God.

"Kom eruit!"

Openbaring 17:8 "Het beest dat u gezien hebt, was en is niet; en het zal opkomen vanuit de zee en gaat naar het verderf gaan. En de bewoners van de
aarde zullen zich verwonderen, van wie niet vanaf de grondlegging van de wereld de naam geschreven staat in het boek des levens, als zij het beest zien, dat was en niet is, en eraan komt."

De zetel van het beest, zetel van dood, wat ook de zetel van kanker is.

Zetel van ziekte, overname van de mind, wil, emoties en ziel.

Wij breken de kracht van de zetel, het is een zetel van een huwelijk.

Richteren 2:17 Zij luisterden echter ook niet naar hun richters, maar gingen als in hoererij achter andere goden aan en bogen zich voor hen neer. Al snel waren zij afgeweken van de weg die hun vaderen gegaan waren, toen die luisterden naar de geboden van de HEERE. Zíj deden zo niet.

Gingen in hoererij achter andere goden aan - Afgoderij, of de aanbidding van vreemde goden, wordt vaak aangeduid met overspel, ontucht en hoererij in de heilige geschriften. Omdat veel van hun afgodische praktijken vergezeld gingen met onreine rites, was de term niet alleen metaforisch maar letterlijk gepast.

“Verbonden met andere goden, is een huwelijk met hen”



Bloed Verbond met de slang komt voor bij een samenkomen en het opent de deur naar de overname door de draak, het opent de poorten naar dood en hel.

Wij verklaren in de Naam van Jezus dat die poorten open zullen gaan en ons en onze families eruit zullen laten!

Matteüs 16:18 En Ik zeg u, dat u Petrus bent, en op deze Rots zal Ik mijn kerk
bouwen; en de poorten van de hel zullen haar niet overmeesteren.

Psalm 129:2 Zij hebben mij dikwijls benauwd, vanaf mijn jeugd; toch hebben zij
mij niet overwonnen.

Jona 2:6 Naar de diepste gronden van de bergen daalde ik af in de aarde; haar
grendels sloten zich voor eeuwig achter mij. Maar uit het verderf trok U mijn leven omhoog, HEERE, mijn God!
 
Wij zullen de oorlog overwinnen!


Des te meer u overwint en vecht tegen de vijand, des te meer komt de Glorie van God over u, amen!

Daniël 12:10 Velen zullen gereinigd, zuiver wit gemaakt en gelouterd worden.
De goddelozen echter zullen goddeloos handelen en geen enkele van de goddelozen zal het begrijpen, maar de verstandigen zullen het begrijpen.

Maar de verstandigen zullen het begrijpen - Zij die God dienen en Hem liefhebben, en die, daarom, onder de groep van de ware wijzen vallen.

De betekenis is, dat een zuiver geloof - de liefde van God en een zuiver hart - hun zal kwalificeren om het belang waar te nemen van Goddelijke waarheid - om te waarderen wat geopenbaard is, en om een juist zicht te krijgen van gebeurtenissen die zich voordoen – of om "de tekenen van de tijd te begrijpen."

Nederige en oprechte trouw - een hart en een mind zuiver gemaakt en helder door de invloed van de Goddelijke waarheid - is de beste voorbereiding om de werken en de wegen van God te begrijpen.

[Lees 1 Korinthiërs 2:9-12, 1 Korinthiërs 2:14-15]

Openbaring 22:11 Wie onrecht doet, laat hij nog meer onrecht doen. En wie vuil is, laat hij nog vuiler worden. En wie rechtvaardig is, laat hij nog meer
gerechtvaardigd worden. En wie heilig is, laat hij nog meer geheiligd worden.


Matteüs 7:24 Daarom, ieder die deze woorden van Mij hoort en ze doet, die zal Ik vergelijken met een verstandig man, die zijn huis op de rots gebouwd heeft;

Psalm 129:4 "Maar de HEER is rechtvaardig; hij heeft mij losgesneden van de
koorden van de goddelozen.

Psalm 116:3 Banden van de dood hadden mij omvangen, angsten van het graf
hadden mij getroffen, ik ondervond benauwdheid en verdriet.

Wij snijden in Jezus Naam de navelstreng [koord]door.

Wij zullen niet aan haar gehecht blijven, de hoer, niet langer. Zij heeft ons lang genoeg kleiner en kreupel gemaakt.

Leviticus 21:20 ... of iemand met een bochel, of een dwerg, De kerk zal niet langer een kleiner gemaakt model of een model met een bochel zijn.

Daar waar gebocheld zijn, ook in onze families, een patroon is van generaties van onze families die teveel hebben moeten dragen, teveel verdragen, het gewicht was teveel, zowel fysiek alsook mentaal en geestelijk.

Jezus kwam om op Zich te nemen de zonden en het gewicht van de wereld. Hij nam het allemaal.

Leviticus 21:19 ...geen mens met een kreupele voet of hand

Gebroken (kreupele) voet, of gebroken (kreupele) hand, klompvoeten, O-benen, enz.; Of de enkel, de pols of de vingers uit de kom hebben.

Matthew Henry's Beknopte Uitleg: 21:1-24 Wetten voor de priesters. - Zoals de priesters een soort van Christus waren, zo moeten alle pastors volgelingen van Hem zijn, opdat hun voorbeeld anderen zal leren om de Redder na te volgen. Zonder smet, en afgescheiden van zondaars, voerde Hij zijn priesterlijke ambt uit op aarde. Wat voor een personen zouden zijn pastors dan moeten zijn!

Maar allen, wanneer het een Christenen betreft, zijn geestelijke priesters; de pastor is met name geroepen om een goed voorbeeld te geven, opdat de mensen het zullen volgen. Onze lichamelijke zwakheden, God worde gezegend, kunnen ons nu niet uitsluiten van zijn dienst, van deze voorrechten, of van Zijn hemelse glorie. Vele gezonde, mooie zielen zijn gehuisvest in een zwak, misvormd lichaam.

En degenen die niet geschikt zijn voor het werk in de bediening, mogen God getroost dienen in andere werken in Zijn kerk.

Geen kreupele voeten meer, wij zullen niet langer geestelijk gekreupeld zijn, onze voeten zullen de brengers van Goed Nieuws zijn!

Jesaja 52:7 "Hoe lieflijk zijn op de bergen de voeten van hen die het goede
nieuws brengen, die vrede verkondigen, die goede boodschappen brengen, die heil verkondigen, die tegen Sion zegt: Uw God regeert!"

Nahum 1:15 "Zie op de berg de voeten van de vreugdevolle boodschapper"

Efeziërs 6:15 "en met je voeten geschoeid met de bereidheid die komt van het
evangelie van de vrede."


Sta op en wandel

De kerk zal niet langer kleiner gemaakt worden, wij zullen opgroeien in alle dingen.


Wij kunnen alleen opgroeien wanneer wij de navelstreng [koord] doorsnijden. Koord naar de vaders en voorvaderen, iniquities.

Micha 2-13  De doorbreker zal voor hun aangezicht optrekken; zij zullen doorbreken, en door de poort gaan, en daardoor uittrekken; en hun koning zal voor hun aangezicht heengaan; en de HEERE in hun spits.

Uw leider zal uitbreken en u uit uw Ballingschap leiden, door de poorten van de vijandelijke steden, terug naar uw eigen land. Uw Koning zal u leiden; de HERE  zelf zal voor u Uitgaan. "

Velen zullen gezuiverd worden, wit gemaakt en gelouterd.


Jezus zei tot haar: “Ik ben de opstanding en het Leven, wie in Mij geloofd, zal leven, ook al is hij gestorven.

Johannes 11:25  Jezus zeide tot haar: Ik ben de opstanding en het leven; wie in Mij gelooft, zal leven, ook al is hij gestorven,
                
        

Gods zegen

Josie Hagen