Pages

Thursday 20 December 2012

Nr. 12141 Het opstijgen van de Zwarte Stier over de Aarde



21-12-2012 

 Het opstijgen van de Zwarte Stier over de Aarde 

“De Dark Knight rising” 

Ezechiël 1:4 En ik zag en zie, een stormwind kwam uit het noorden, een zware wolk met flikkerend vuur en omgeven door een glans; daarbinnen, midden in het vuur, was wat er uitzag als blinkend metaal. 

Ontwaak, noordenwind, en kom, zuidenwind! 

Hooglied 4:16 Ontwaak, noordenwind, en kom, zuidenwind, doorwaai mijn tuin, zodat de geur van zijn specerijen zich verspreidt. Laat mijn Liefste in Zijn tuin komen en eten van zijn kostelijke vruchten! 

Doorwaai mijn hof, dat het aroma zijn geur verspreidt. Laat mijn geliefde in zijn tuin komen en genieten van zijn gekozen vruchten.  


Verklarend haar liefde en genegenheid voor de Koning der Koningen. 

De Bruid beantwoord de opdracht, verklarend haar liefhebbende genegenheid aan de Koning en haar bereidwilligheid alleen Hem toe te behoren. 

Oh Heer waai met Uw Geest! 

Profetisch lied, gegeven voor Nederland 

En ik zag, en zie, een stormwind kwam op uit het noorden, een grote zware wolk, omgeven door een flikkerend vuur, met een helderheid die overweldigend was, en uit het midden van het vuur daarvan was iets als de kleur van amber. 

Noord, Oost, Zuid en West, waai met Uw Geest, doorwaai ons met Uw Geest.  

In pijn en lijden, kom met Uw Wind. U verlangt ons te bevrijden, Uw Geest overwint. Waai met uw Waarheid, Genade en Kracht. Open sluizen in het Noorden, U heeft alle macht.  


In armoede en droogte, geef uit Uw hand. Kom met uw regen, doordrenk het land. Wat kaal is gevreten, breng nieuwe vrucht. Omarm hen in het Oosten, verdrijf het gezucht. Doorwaai, doorwaai met Uw Geest 

Hooglied 4:16 Ontwaak, noordenwind, en kom, zuidenwind, doorwaai mijn hof, opdat zijn balsemgeuren stromen! Mijn geliefde komt tot zijn hof en eet daarvan de kostelijke vrucht. 

Waai uit het Zuiden, waai met Uw Kracht. De Geest van Aanbidding, verbreekt alle macht. Balsemgeuren, doordrenk ieder hart.  

Psalm 147:18 Hij zendt Zijn woord en doet dat alles smelten, Hij doet Zijn wind waaien, de wateren stromen.  

Verbind het geknakte,  gebroken van hart. Open de hemel, controle niet meer.  
Verbreek al het oordeel, en leugen O Heer. Waai uit het Westen, met Reinheid en Vuur. Geef ons nieuw Leven, dit is het Uur.

Doorwaai, doorwaai met Uw Geest. Oh Heer!
 
De Waanzin van de jaren '30 is weer helemaal terug in ons land en de regering doet eigenlijk niets om het tegen te houden, en de meesten van ons laten het ook nog gelaten over zich heenkomen. Waar zijn de oprechte eerlijke, trouwe en vastberaden mannen en vrouwen gebleven? 

Handelingen 17:19 En zij namen hem mee en brachten hem op de Areopagus, en zij zeiden: Mogen wij weten wat die nieuwe leer inhoudt waar u over spreekt? 

 Want u laat ons enkele vreemde dingen horen;

wij willen daarom weten wat die te betekenen hebben.  

Romeinen 11:8 Gelijk geschreven is: God heeft hun gegeven een geest van diepe slaap; ogen om niet te zien, en oren om niet te horen) tot op de huidige dag. 


Een beetje slapen, een beetje sluimeren, een beetje de handen vouwen om uit te rusten (Spreuken) 
De opkomst van de zwarte stier over Europa.  

We kunnen het ons niet veroorloven om geestelijk te slapen. 

We zien in deze dagen over heel de wereld een sterke opkomst van dezelfde waanzin die ook bij Hitler was. En de meeste kerken hebben al geen antwoord meer, dus blijven de mensen daar weg en zijn de kerkbanken al praktisch leeg.  

Wij moeten het antwoord hebben in dit tijdperk, en klaar zijn om de mensen op te vangen, want we zien meer en meer angst en chaos opkomen onder ons volk. 

In deze en komende onderwijs brieven wil ik u de voorbereidende en noodzakelijke achtergrondinformatie daarover geven. Ook het bezoeken van onze meetings is uitermate zinvol en belangrijk

Als we Jezus niet kennen worden we geleidelijk slaven gemaakt van het satanische systeem.  



Leviticus 20:4  Indien echter het volk des lands hun ogen sluit, wanneer die man van zijn kinderen aan de Moloch geeft en hem niet ter dood brengt, 



De deur van aanbidding van de Molech en Baäl kan door de generaties open staan. Waar kinderen slachtoffer worden van deze iniquity. 



Leviticus 20:5-6  dan zal Ikzelf Mijn aangezicht tegen die man en tegen zijn familie keren en Ik zal hem en ieder die samen met hem hoererij bedrijft door als in hoererij achter Molech aan te gaan,  




“In hoererij achter Molech aan te gaan” 



Zijn wij geschokt door de onnatuurlijke wreedheid van de vroegere afgoderij waarin zij hun kinderen offerden? 



En terecht!  Maar hoeveel ouders zijn er niet, die, door slecht onderwijs en slechte voorbeelden, en door het Maken van dodelijke verbonden in de Vrijmetselaars Lodges en andere sekten, en door de mysteries van iniquity, die zij hun kinderen hebben getoond, en hen aan de dienst van Satan hebben overgegeven. 



Vaak niet beseffend welke dodelijke deuren zij hebben geopend. 

Familie aanbidding van de Baäl en Molech bij het altaar van Vrijmetselarij, het is nu echt dringend om volkomen “eruit te komen”  

De deur kan door de generaties heen geopend zijn door aanbidding van de Moloch en Baäl. Waar kinderen slachtoffers zijn geworden van deze iniquity! 

 “Verbod op kinderoffers...”

Amerika: ergste schietpartij op school: Het land geschokt door bloedbad toen de schutter 20 kinderen doodde.  

Zie meer foto’s en linken onderaan de bief.


Zie ook één van mijn vorige Nieuwsbrieven:    The “Dark Knight” rising 

Donderdag, 20 december 2012. De Sandy Hook Filmsamenzwering! Werkelijk! 





Oh Heer help ons en waai met Uw Geest!

Kom en ontmasker de onfatsoenlijke werken van de duisternis.

Aantal zelfmoorden in Griekenland sterk gestegen.
Demonstraten dragen de vlaggen van 'probleemlanden Italië, Spanje, Griekenland en Portugal tijdens een protest tegen bezuinigingen in Athene.  

Wij breken de valse sikkel van de “Necromancer” (=priester in de zwarte magie) Overstromingen, winden, stormen, aardbevingen en tyfonen, worden gebruikt en worden vrij gezet door de Necromancer, de adem van dood, door wervelwinden





Wij verklaren in de Naam van Jezus dat de “Necromancer” van de winden van Dood van de vernietiger die tegen onze families, gezinnen en lichamen komt, nu valt! Wij gaan niet alles verliezen door de duivel! 


Wij gaan onze huizen, gezinnen, terugnemen, onze erfenis in Christus Jezus. 

Niet door macht noch door geweld,

maar door Mijn Geest, zegt de Heer!”  

Oh Heer! Doorwaai ons met Uw Geest. Weet wel, als we in deze dagen niet in de Geest wandelen dan redden we het niet meer, want ons vlees is lui en gemakzuchtig, als je in het vlees een verkeerde keus maakt dan is je vlees gelukkig maar uiteindelijk verwoest het je toch. En als je God een belofte hebt gedaan, dan moet je het nakomen,  



“Als je God een belofte hebt gemaakt, moet je het nakomen” 

PLAGEN 


De Hekserij priester (Necromacer

De hekserij priester kleed zich in wit linnen, een hypocrisie van valse reinheid, om te gaan en in de heilige plaats van de allerhoogste kwaadaardigheid binnen te gaan. 

De paus keert zich af van de bijbel voorspellingen

De poging is om een tempel in een persoon te bouwen. Het lichaam moet een tempel van hekserij worden (dat is de set-up; dat is het doel) om de mens, dichter en dichter te brengen in de valse heilige plaats. De apostolische geschriften van het Nieuwe Testament worden door de priester verklaard incompleet te zijn en slechts een fractie te zijn van de geschriften van de filosofen, volgens hem.  

De Maçonnieke priester neemt, in de hekserij tempel, zijn eigen bloed (valse redder) bij het wierookaltaar en plaatst het op de vier horens van het wierookaltaar (De vervalsing van Exodus 30:10). Het altaar moet met kolen branden.  

Vervolgens sprenkelt deze valse priester, volgens Oudtestamentisch patroon, zeven maal bloed op de grond – zijn eigen bloed. De vervalsing van Lev. 4:6

Dan verklaart hij: 

“Ik ben de koning van hemel, aarde en hel”

“Ik Ben dé Ik ben (Ik ben God)” 

Dit is een serieuze opening van geestelijke deuren naar de plagen van bloedkanker, van botkanker, van kanker in alle systemen van het lichaam. De priester scheurt dan het voorhangsel, door het vlees te scheuren, en leidt het priesterschap het heilige der heilige van hekserij binnen. Zij dragen de staf van valse hekserij macht, magische tovenarij. 

Wij breken het kruis van de vernietiger, van het Maltezer Kruis 

We breken de valse sikkel van de Necromacer: Vloed, stormen, winden, aardbevingen en tyfonen, worden gebruikt door de Necromancer, de adem (geest)  van Dood, door stormwinden.

Wij verklaren, in de naam van Jezus, dat de wind van Dood van de Necromancer, de vernietiger, die tegen onze families,  huizen, en lichamen staat nu begint te vallen . We gaan niet alles aan de duivel verliezen.  

“Niet door kracht, noch door geweld, maar door Mijn Geest zegt de Heer”  

Romeinen 8:6-7 Want de gezindheid van het vlees is de dood, maar de gezindheid van de Geest is leven en vrede. 7 Daarom dat de gezindheid van het vlees vijandschap is tegen God; want het onderwerpt zich niet aan de wet Gods; trouwens, het kan dat ook niet:  
Oh Heer, verbind het geknakte, het gebrokene van hart. Open de hemel, verbreek de controle.  

Verbreek al het oordeel, en leugen O Heer. Waai uit het Westen, met Reinheid en Vuur. Geef ons nieuw Leven, dit is het Uur.

In armoede en droogte, geef uit Uw hand. Kom met uw regen, doordrenk het land. Wat kaal is gevreten, breng nieuwe vrucht. Omarm hen in het Oosten, verdrijf het gezucht. Doorwaai, met Uw Geest. 

Alleen Jezus heeft op het Kruis alles volbracht, en is onze redding Zijn Bloed heeft Hij gegeven tot een volkomen verlossing voor allen die Hem aanroepen.  

De Altaren van valse Wierook. "Het zijn verbonden met de dood"

"Het zijn verbonden met de dood" 

Eden die genomen zijn vanuit onze families, kunnen ons rechtstreeks onder een bolwerk van de Dood en hel brengen, zoals bij koning Salomo. 

Hij heeft ook met andere doelstellingen, en niet die van God, door valse altaren opende hij de deur naar Moloch en Kemos

"Kemos eist leven" 

Het neemt mensenlevens en gezinnen over, tot de uiteindelijke dood

1 Koningen 11:7-8 Toentertijd bouwde Salomo een hoogte voor Kemos, de gruwel van Moab, op de berg ten oosten van Jeruzalem, en voor Moloch, de gruwel der Ammonieten. Hetzelfde deed hij voor al zijn vreemde vrouwen, die reukoffers en slachtoffers aan haar goden brachten. 

Deze verering, op dit valse altaar van Molech en Kemos, werd vaak gedaan op de Olijfberg.   

We moeten ons nu dringend bekeren, de enige juiste is de manier van het Kruis, van het Lam van God. Want dit zal niet breken, totdat wij daarover echt diep berouw hebben. Jezus maakte de weg tot herstel voor ons open. 

Jezus maakte de weg tot herstel voor ons open. 

Hebreeën 2:14-15 Daar nu de kinderen aan bloed en vlees deel hebben, heeft ook Hij op gelijke wijze daaraan deel gekregen, opdat Hij door zijn dood hem, die de macht over de dood had, de duivel, zou onttronen, en allen zou bevrijden, die gedurende hun ganse leven door angst voor de dood tot slavernij gedoemd waren. 

"Dat is dat Hij door Zijn dood hem die de macht over de dood had, dat is de duivel zou vernietigen, zodat wij vrij kunnen komen uit de slavernij." 

Asteroth wil met snijmessen het vlees wegsnijden en ons verminken tot in de dood. Astaroth (ook Astaroth, Astarot en Asteroth) is een Prins van de hel. Hij is een mannelijke figuur vernoemd naar de vrouwelijke Kanaänitische godin Ashtoreth.
  
Steekpartij op Chinese basisschool,

"occulte Bloed offer" 

Gideon, kapte radicaal zijn vaders altaren en in de bossen de gewijde palen aan Baäl, de Obelisken. 
 (Schedel en Beenderen)


 
"Skull and bones"  

Het Ashera altaar.
 
Het is de god van immoraliteit, de God van losbandigheid, de fallische god Met tempelprostitutie, waaronder homoseksualiteit, pedofilie, sodomie en lesbische liefde.

HET HOOGGEPLAATST PEDOFIELEN NETWERK 

Dit is een deel van de Ashera aanbidding

"Homoseksualiteit" “Pedofilie” 

De familie ongerechtigheden (iniquities), moeten dringend, en met diep berouw worden gereinigd, met en door het Bloed van de Lam. Anders wordt de vloek van plagen die ons teisteren niet verbroken. 

Openbaring 21:8  Maar de lafhartigen, de ongelovigen, de verfoeilijken, de moordenaars, de hoereerders, de tovenaars, de afgodendienaars en alle leugenaars – hun deel is in de poel, die brandt van vuur en zwavel: dit is de tweede dood

De angstige en laffe, de ongelovigen mensen, de moordenaars en de verschrikkelijke hoereerders, tovenaars, hun deel in de poel van vuur. 

Een tovenaar (Griekse pharmakeus) is iemand die drugs gebruikt voor het opwekken van pseudoreligieuze fantasieën en occulte ervaringen. 

De zonde van sodomie, brengt met behulp van magere Hein (Grimreaper), aids, kanker in de endeldarm, kanker in de mond en tong, de komst van vreselijke zweren en kanker binnen in de bloedsystemen. 

Het besnijdenis mes. 

Kolossenzen 2:11 In Hem zijt gij ook met een besnijdenis, die geen werk van
mensenhanden is, besneden door het afleggen van het lichaam des vlezes, in de besnijdenis van Christus,  

Laat onreinheid in ons leven toch geen ingang krijgen, het zal leiden tot een krachtige introductie van vele ziekten.


Gog en Magog.

Een kleed in bloed gedoopt. 

Openbaring 19:13 En Hij was bekleed met een kleed, dat in bloed geverfd was, en zijn naam is genoemd: het Woord Gods.  

"Het kleed is in bloed gedoopt, als Hij triomfantelijk de grote wijnpers betreed" zoals het Woord Gods concludeerde. 

Openbaring 19:3 En zij zeiden ten tweeden male: Halleluja! En haar ROOK stijgt op voor eeuwig en altijd.
"Voor eeuwig en altijd" 

De rookpluimen zien we nu al opkomen over heel de Wereld.. 

Openbaring 20:8 En hij zal uitgaan om de volkeren aan de vier hoeken der aarde te verleiden, Gog en Magog, om hen tot de oorlog te verzamelen,en hun getal is als het zand der zee.  

Gog en Magog zullen uitgaan om al de naties te verleiden, in al de vier kwartalen van de aarde zal hij zeer velen verleiden, om hen allen te verzamelen. 

Openbaring 19:3 En zij zeiden ten tweeden male: Halleluja! En haar rook stijgt op tot in alle eeuwigheden
Voor eeuwig en altijd.


Sodom en Gommorah 

Matteüs 11:12 Sinds de dagen van Johannes de Doper tot nu toe breekt het Koninkrijk der hemelen zich baan met geweld en geweldenaars grijpen ernaar.  

Het Koninkrijk van God lijdt geweld door de gewelddadige storm van de geweldenaars. En van de dagen van Johannes de Doper af tot nu toe het koninkrijk der hemelen lijdt geweld, en de mannen van geweld willen het met geweld in nemen, maar:  

Wij, Gods mensen, zijn geroepen om Gods commando’s /stormtroepen te zijn. 

''Het teken van bezoedeld Brood''  

Ezechiël 4:14 Maar ik zeide: Ach, Here HERE! Zie, ik ben nooit verontreinigd geweest; van mijn jeugd aan tot nu toe heb ik nooit aas noch het verscheurde gegeten of is er verfoeilijk vlees in mijn mond gekomen. 

 ''O, Here God! Zie mijn ziel heeft zich niet vervuild'' Vanaf mijn jeugd, tot zelfs tot nu toe heb ik niet gegeten ''Vervuild brood'' 

Ezechiël 4:17 Opdat zij aan brood en water gebrek hebben, met elkander verbijsterd staan en in hun ongerechtigheid wegkwijnen. 

''Dat levende brood en water willen we '' 

Ezechiël 6:4 Uw altaren zullen verwoest worden en uw wierookaltaren verbroken, en Ik zal uw gedoden neerwerpen vóór uw afgoden.

''De altaren worden verwoest'' 



Ezechiël 6:6 Overal waar gij woont, zullen de steden verwoest worden en de hoogten een wildernis worden, opdat uw altaren verwoest en verlaten, uw afgoden verbroken en vernietigd, uw wierookaltaren afgehouwen en uw maaksels verdelgd worden. 

''Ook de hoge plaatsen worden verlaten'' 

5)  Hekserij: De voleinding in de Kamer van dood

De eenwording in de doodskamer, het is zelf bloed verzoening. Met rituele messen worden zijn armen opengesneden. In rituele waardigheid waakt hij als het bloed langs zijn armen stroomt. Hij neemt dan een kom en vangt zijn eigen bloed op en besprenkelt zijn eigen bloed op het bronzen altaar.  

Dit is een ernstige schaamteloze zonde!  

Hij is zelf zijn eigen bloed aan het offeren. In totale lastering met het Bloed van Jezus verzoening (Een vervalsing van Leviticus 5:9). Hij gebruikt zijn eigen bloed, en reinigt zichzelf dan in het wasbekken. 

Leviticus 5:9 Hij zal van het bloed van het zondoffer tegen de zijde van het altaar sprenkelen, maar wat van het bloed overblijft zal aan de voet van het altaar uitgedrukt worden; het is een zondoffer. 

Het is een vervalste heilige plaats. 

Hij komt in de heilige plaats voor het hekserij reukaltaar en brand de wierook, dit is in het Nieuwe Testament in een daad van minachting van het Bloed van Jezus. Het is verlicht met de kolen van het vuur. Dit is niet alleen een daad van heiligschennis; hij roept dan over zich de plagen op. 

Openbaring 22:18 Ik betuig aan een ieder, die de woorden der profetie van dit boek hoort: Indien iemand hieraan toevoegt, God zal hem toevoegen de plagen, die in dit boek beschreven zijn; 

Niet alleen het branden van wierook en het wegnemen van de gehele nieuwe verbond, is er aan toe voegen, en het neemt afstand van het Oude Verbond. Het is ook het geheel verwijderen van het Nieuwe Verbond, en dit verwijdert dan uit een familie de Bloed verzoening van Jezus en laat hen met eigen bloed verzoening de plagen opkomen.  

Ze hadden zich beter kunnen bekeren van de zonde van hekserij om de plagen te laten stoppen! De ”arglistigheid” van Vrijmetselarij hekserij, is hier niet meer te stoppen, het is een Dag van hekserij verzoening! 


“De hekserij priester” 


De hekserij priester, is gekleed in wit linnen, een *hypocrisie van valse zuiverheid, om in te gaan op de geheime plaats van de Allerhoogste van het kwaad.  

*Hypocrisie of huichelarij of in zijn meest oorspronkelijke  gebruik is het “acteerkunst” Het woord komt uit het Grieks "hypokrisis", dat betekende, in de meer populaire associaties met vals: schone schijn, heilig boontje, farizeeër, of een schijnheilige smoelentrekker.  

Het is de poging om een tempel te bouwen binnen in de persoon. Een persoon wiens lichaam een tempel van hekserij is geworden, komt dichter bij de geheime plaats.  

De apostolische geschriften van het Nieuwe Testament wordt door de valse priesters verklaard als onvolledig te zijn en een fractie van het schrijven van de filosofen. Hij neemt zijn eigen bloed (valse redder) op het wierook altaar en plaatst het op de vier horens van het wierook altaar (De valse Exodus 30:10). Op dit altaar gloeien ook de vurige kolen. 

Exodus 30:10 Aäron zal met het bloed van het zondoffer der verzoening eenmaal per jaar op zijn hoornen verzoening doen; eenmaal per jaar zal hij er verzoening op doen voor uw geslachten; allerheiligst is het voor de HERE.  

Dan, volgens het Oude Testament patroon, besprenkelt hij bloed op de grond zeven maal, zijn eigen bloed. De vervalsing van Leviticus 4:6

Leviticus 4:6 De priester zal zijn vinger in het bloed dopen en van het bloed zevenmaal sprenkelen voor het aangezicht des HEREN, vóór het voorhangsel van het heiligdom. Hij verklaart dan: "Ik ben de koning van de hemel, aarde en hel" 

"Ik ben die Ik ben" (Ik ben God) " 

Dit is een ernstige geestelijke opening van de deuren voor plagen van bloedkanker, van botkanker, van kanker van de systemen van het lichaam. Hij scheurt de sluier door het vlees, en leidt het priesterschap in het heilige der heiligen van hekserij. Ze dragen de staf van hekserij een valse macht. 

Het vervalste reukaltaar. 

De waarschuwingen van het Oude Testament waren dat iemand die wierook aan het branden was op het valse aan altaar, hij was dan in opstand met hekserij en koppigheid. En met dit patroon volgde daarop dan een berechting met plagen! 

Bitterheid en opstand in Israël. 

De opstand in de harten van de Israëlieten. 250 mannen kwamen om door wierook te branden in een bak met hete kolen. 

Numeri 16:35Toen ging er een vuur uit van de HERE en verteerde de tweehonderd vijftig mannen, die het reukwerk geofferd hadden.  

Het oordeel van God viel onmiddellijk en de 250 werden tot as verbrand. Een snelle crematie van een enorm aantal! Voor het branden van hekserij wierook. 

Niet slechts 250 overleden. Later brak ook een pest uit! God wilde allen die ongehoorzaam waren geweest straffen met de pest. En vervolgens zijn 14.700 gestorven aan deze besmettelijke pest. 

Numeri 16:47-49 Aäron nam (een vuurpan), zoals Mozes gesproken had, en snelde tot midden onder de gemeente, en zie, de plaag was onder het volk begonnen; toen legde hij er reukwerk op en deed verzoening over het volk. Toen hij tussen de doden en de levenden stond, hield de plaag op. En zij, die gestorven waren door de plaag, waren veertienduizend zevenhonderd, behalve degenen die gestorven waren terzake van Korach. 

Maar Aaron, de profeet en priester, nam de echte wierook. De brandende
voorbede, de rook van het ware gebed voor de Heer. Aaron verzoende met het branden van wierook. Hij stond tussen de levenden en de doden, en dit heeft de pest gestopt! Dit principe is een enorm geestelijk beginsel. 

Laster en Kwaad brengen de Plagen. 

Opstand komt altijd met bitterheid. De werken van hekserij zijn meer werk verzetten in ons leven en onze tongen vullen met verbittering, haat, verraad en laster, die de Bijbel zegt, het laat los de plagen. Ons hart is ons wierook altaar!  

En karaktermoord in ons hart is bloedvergieten

Numeri 11:33 Terwijl het vlees nog tussen hun tanden was, vóórdat het gekauwd was, ontbrandde de toorn des HEREN tegen het volk en de HERE sloeg het volk met een zeer zware slag. 

De Heer sloeg de mensen met een zeer grote plaag. 



Numeri 14:37 Deze mannen, die een kwaad gerucht over het land verspreid hadden, stierven door een plaag voor het aangezicht des HEREN.  



Die mannen, die het kwaad gerucht over het land verspreiden, zijn gestorven door de pest een zware bestraffing gezonden van de Heer. 



I Koningen 8:38-39 Welk gebed, welke smeking ook, die enig mens van uw gehele volk Israël doen zal, omdat ieder van hen de plaag van zijn eigen hart kent, zodat hij zijn handen in dit huis uitbreidt, hoor Gij dan in de hemel, de vaste plaats uwer woning, en vergeef, grijp in, en vergeld ieder naar al zijn wegen, daar Gij zijn hart kent – want Gij alleen kent het hart van alle mensenkinderen  



Wat bidden en smeken allemaal mogelijk gemaakt door één man, voor het gehele volk Israël doen kan, want ieder mens kent de pest van zijn eigen hart, en weer spreidde hij zijn handen naar de tempel en zoekt vergeving ...  



O Heer in de hemel vergeef .... 


Leviticus 26:21 Indien gij u tegen Mij verzet en naar Mij niet wilt luisteren, dan zal Ik u nog zevenmaal harder slaan, naar uw zonden;  

Dan, als je loopt in tegenstelling tot Mij, en als je aan Mij niet wil gehoorzamen, zal Ik over je brengen zeven keer meer plagen, afhankelijk van je zonden. 

Leviticus 26:39 En die van u die zijn verlaten, wegkwijnen in hun (iniquity) ongerechtigheid in uw vijanden landen, ook in hun vaderen ongerechtigheden, die met hen zijn, worden zij wegkwijnen.  

En degenen onder jullie die ons hebben verlaten, die zullen wegkwijnen in hun
ongerechtigheid, (iniquity), en vijanden belanden ook in hun vaders' ongerechtigheden, zij die met hen zijn zullen met hen wegkwijnen. 

Leviticus 26:40 Maar belijden zij hun ongerechtigheid en die hunner vaderen, in de ontrouw waarmede zij tegen Mij ontrouw zijn geweest, en ook dat zij zich tegen Mij verzet hebben,  

Maar als zij hun ongerechtigheid belijden en de ongerechtigheid van hun vaderen, met hun ontrouw waarin zij ontrouw werden aan Mij, en erkennen dat zij ook gelopen hebben in tegenstelling tot mij. Dan zal ik onthouden Mijn verbond met Jakob, en Mijn verbond met Isaak en Mijn verbond met Abraham ... Geen van de plagen zullen in de buurt van uw woning kunnen komen. 

Leviticus 26:42 Dan zal Ik mijn verbond met Jakob gedenken; ook mijn verbond met Isaak en ook mijn verbond met Abraham zal Ik gedenken, en Ik zal het land gedenken. 

De Trots van Lucifer. 

Rebellie, trots en koppigheid zijn allemaal aspecten van hekserij, en het verbranden van wierook op het altaar is het ambacht van de mens. 

Koning David viel in de val van begeerte van de ogen en de hoogmoed van het leven, en monsterde en telde het volk om het gevoel van succesvol te zijn te krijgen. 

2 Samuël 24:10 Maar David had wroeging, nadat hij het volk geteld had, en David zeide tot de HERE: Ik heb zwaar gezondigd, doordat ik dit gedaan heb; nu dan, HERE, doe toch de ongerechtigheid van uw knecht weg, want ik heb zeer dwaas gehandeld. 

En David's hart veroordeelde hem nadat hij het volk monsterde. Dus David zei tegen de Heer, "Ik heb sterk gezondigd in wat ik heb gedaan, maar nu, ik bid, O Heer, dat U wegneemt de ongerechtigheid van uw knecht, want ik heb heel dom gedaan." 

"Ik heb sterk gezondigd in wat ik heb gedaan” 

2 Samuël 24:15 Dus bracht de HERE de pest over Israël van de morgen af tot aan de vastgestelde tijd, en er stierven van het volk, van Dan tot Berseba, zeventigduizend man.

Dus de Heer zond een plaag over Israël uit, van de ochtend tot de afgesproken tijd. Van Dan tot Berseba, zeventigduizend mannen van het volk stierven. Door zijn zonde, viel het oordeel van God en 70.000 werden gedood door de pest. Hoe kon de pest worden gestopt? Koning David had een altaar te bouwen voor de Here. 

Alleen een wierook altaar met de gloeiende kolen van het gebed en voorbede kan de pest stoppen.  

Hier is de blauwdruk van het opstandige wierook altaar van vuur en bloed in onze familielijn. Alleen met berouw, en het opbouwen van een geestelijke wierook altaar voor de Heer.  

Want het wierook altaar van de Heer is een plaats met de geboorte van wonderen, dus we moeten snel berouw krijgen over het hekserij altaar. De koning lag op zijn gezicht op de grond. Hij was ernstig in het gebed om een magische breek van de dood te zien.  

De dood is als een magische plaag. De pure rook van David's gebed brak de macht van de pest. En de pest werd verbroken. 

Een Necromancer! 

Necromancer is een term die wordt aangeduid aan iemand die de gestudeerd heeft in Necromantie. En Necromantie is een studie om te praten met en of soms om de doden op te roepen. bij necromantie roept de necromancer een dood wezen uit de dood op. 

Necromancers zijn meestal magiërs, maar het is onbekend of bij necromantie magie aan de pas komt.  

Necromantie wordt vaak toegepast als het lichaam gestorven is. Dit is meteen ook de reden waardoor er zo veel levende skelettenen of zombie’s rondlopen, want: 


"Necromantie is een vorm van spiritisme"



Deze occulte praktijk hield in dat men trachtte de doden op te roepen om vragen te kunnen te stellen over de toekomst of andere geheimen die voor levenden verborgen zijn. 



In het Oude Testament wordt verteld hoe Koning Saul gebruik maakte van de occulte kunsten van de heks te Endor om de geest op te roepen van de gestorven profeet Samuel 


1 Samuel 28:8-9+12 Toen vermomde Saul zich, hij trok andere klederen aan en ging met twee mannen op weg. Toen zij in de nacht bij die vrouw gekomen waren, zeide hij: Wil mij waarzeggen met behulp van de geest van een dode, en laat mij opkomen die ik u noemen zal. Maar de vrouw antwoordde hem: Zie, gij weet, wat Saul gedaan heeft, dat hij de dodenbezweerders en waarzeggers in het land heeft uitgeroeid. Waarom spant gij mij dan een valstrik, om mij te doden? Toen de vrouw Samuël zag, slaakte zij een luide kreet. En de vrouw zeide tot Saul: Waarom hebt gij mij bedrogen? Gij zijt Saul zelf! 

Necromanie! 

Zij hebben: 1. abnormale belangstelling voor lijken 2. seksuele lijk schending 3. een ziekelijke houding ten opzichte van de eigen dood en het verlangen daarnaar. 

Een priester van de hekserij tabernakel is een Necromancer. Een Necromancer is een vrijlater van plagen. In de film Return of the Mummy, Een Necromancer: Egyptische priester heft zijn handen op om te blazen. Zoals hij blaast, de plagen zijn vrijgegeven. Hij blies op het bureau van de Necromancer. De zetel van de Necromancer zet de wind van hekserij vrij met vele plagen.   

Willen we in deze tijd niet paranoïde worden, dan moeten we allereerst de geest van necromantie breken, de plaats van de Necromancer en de zetel van de Necromancer in onze familie lijnen, en ons bekeren van het valse hekserij altaar. 

We moeten de prijs willen betalen van de zuivere rook van voorbede en rode hete passie om de vloek van de plaag van het valse en nagemaakte rook en bloed te keren.

Het bloedvergieten en de rook van de valse heilige der heiligen maakt dat het leven wordt opgezogen uit onze lichamen, deze rook is o.a. Marihuana, morfine, sigaretten, drugs, alcohol. 
Hun heilige plaats. 

JA-BUL-ON is de god van de onderwereld, de god van de verminking, de geest van moord, verslaving en geest van de open deur naar kanker. 
Jahbulon (of Jabulon) is een woord dat ook werd gebruikt in sommige rituelen van de Royal Arch Vrijmetselarij.  

De zoektocht naar de "valse heilige naam van God" is pas bereikt bij de 13e graad Royal Arch, waar de naam van JAHBULON wordt geopenbaard. Het woord kan alleen worden gezegd door drie metgezellen die elk een deel van het woord uitspreken. 



JAH - is het Griekse woord voor Jehovah  

BUL - is een weergave van Baal - de god van de heidenen, wie Elia uitdaagde. 

ON - is de term die gebruikt wordt in de Oud-Egyptische mysterie religie in het aanbieden van gebed tot de god Osiris 

Het is de rook van de draak. En een voorbereiding,s plaats voor dood. De hekserij heilige plaats is de voorbereiding,s plaats voor de dood van kanker en plagen.  

Het zijn niet alleen drie altaren van bloedvergieten van onze familie, maar ook een altaar van incest en "dronken met de wijn van ontucht van Izebel."  

De aanbiddingkamer van hekserij van onze vaders en voorvaderen. Het is de plaats van het gebruik van drugs, roken en alcohol. Om je uiteindelijk te verdoven met morfine, heroïne, alcohol en marihuana, dit om je te verdoven en in slaap te brengen en het lichaam vergiftigen. 

Drugs van opium, morfine en heroïne.

Situatie in Nederland
  • Heroine 32.000 verslaafden
  • Alcohol 1.200.000 risicodrinkers meer dan 4 glazen per dag.
  • 350.000 Alcoholisten.
  • Medicijnen 500.000 medicijnverslaafden.
  • Cocaïne 55-000 cocaïne verslaafden.
  • X.T.C. 40,000 gebruikers.
  • Speed 21.000 gebruikers.
  • Gokken. 76.000 risicogokkers meer dan een kwart van het inkomen.
  • 40.000 gokverslaafden.
  • Paddo,s 50.000 gebruikers.
  • Canabis 408.000 hasj en wiet gebruikers.
  • Tabak 3.500.000 tabaksrokers. 
1. Morfine is een hallucinerende drug die zeer verslavend is, de geest veranderen, en stemming veranderen en zal het centrale zenuwstelsel onderdrukken en het immuunsysteem. Morfine is van de God van Morpheus. De god van de slaap, de koning van de slaap, de vader van de slaap, de god van de dromen, de god van de nacht. 

2. Opium wordt gebruikt om te slapen en doffe pijn veroorzaken. Het sap van opium, morfine en codeïne bevat. Pure heroïne is een wit poeder met een bittere smaak dat oplosbaar is in water. De heroïne die in ons land op de zwarte markt belandt, is meestal zodanig versneden dat ze slechts door toevoeging van een zwak zuur (bijvoorbeeld citroensap) oplosbaar is en heeft een grijze of bruine kleur. 

3. Heroïne is een derivaat van morfine, aanvankelijk alleen gebruikt voor pijn bestrijding. Heroïne gebruik maakt dat jij je voelt als een held, een afleiding van het van het Griekse woord heros is in de Griekse mythologie een dapper en geweldig man. Heroïne wordt, net als morfine, gemaakt uit opium. Opium is een dikke bruine pasta die op haar beurt afkomstig is van de papaverplant (papaver somniferum). De opiumproductie gebeurt vooral in Aziatische landen.  

De drugs, de verdovende middelen die een toestand van slaap, een toestand van verdoving, een toestand van bewusteloosheid, produceren zonder gebruik van zintuigen, zijn allemaal echt een onderdeel van de onderwereld. Dit omvat ook de voorgeschreven medicijnen die ook zeer verslavend zijn. 

Het woord van JA-Bul-On is genomen in de heilige plaats van Lucifer.  




Het roken en gebruiken van: sigaretten, marihuana, morfine, alcohol, heroïne, opium.  



Het roken van marihuana

De bladeren worden gekneusd en geplaatst in een kom met vuur. De kom van wierook. De rook maakt een persoon ongevoelig aan de werkelijkheid, waardoor een waan, bedrog en valse rust komt. (met waanstoornis schizofrenie en geneesmiddelgeïnduceerde schizofrenie) Cannabis, Marihuana en hasj zijn beide afkomstig van de hennepplant (Cannabis sativa).  

Het werkzame bestanddeel in marihuana en hasj heet THC. Het komt voornamelijk voor in de vrouwelijke cannabisplant. In mannelijke (en tweeslachtige) planten zit slechts een minimale dosis THC. Deze planten worden niet geconsumeerd, maar wel gebruikt in de toegelaten cannabisteelt voor industrieel gebruik (olie, vezels, enzovoort).  

De gedroogde toppen van de vrouwelijke hennepplant noemt men marihuana (of weed/wiet). Marihuana ziet eruit als fijne tot grove thee en varieert in kleur van grijsgroen tot groenbruin. Hasj (of shit) wordt gemaakt van de harsachtige laag waarmee de toppen van de vrouwelijke hennepplant bedekt zijn. Deze kleverige stof wordt op verschillende manieren van de plant losgemaakt en tot een lichtbruine, groenbruine tot zwarte substantie samen gekneed. 

De rook van sigaretten. 



De belangrijkste giftige stoffen in tabaksrook zijn: teer, De veroorzaker van de rokershoest, is carcinogeen. Nicotine is een verslavende stof die o.a. hoge bloeddruk veroorzaakt, en beschadiging en vernauwing van de bloedvaten (atherosclerose) koolmonoxide - zorgt voor een slechtere lichamelijke conditie en beschadigt de vaatwand.  

Roken is niet alleen kankerverwekkend, maar is het eerste niveau van de slaap op

het wierook altaar van de valse heilige plaats. Ons bloed en het roken samen, dit is een gevaarlijke dodelijke adder. 

Alcohol



Ethanol (triviale naam ethylalcohol), in het lab dikwijls afgekort als EtOH, is de bekendste alcohol, aangezien het een vaak gebruikt oplosmiddel is en het de alcohol is die in alcoholische dranken zit. 


In het dagelijkse spraakgebruik heet ethanol simpelweg alcohol. Alcohol is de werkzame stof in verschillende dranken zoals bier, wijn en jenever maar ook in mixdranken. Alcohol is na koffie en thee de meest gebruikte drug in Nederland, België en Duitsland. Alcohol is een onderdeel van verering van de heilige plaats van hekserij. De deur staat wijd open voor van kanker en diabetes, pest, met de angel van de doodsadder. Alcohol laat los een lust voor suiker, en ook een lust voor onverdraagzaamheid.  

Een persoon die gebonden is door de doodsmagie van hekserij en alcohol.  

De magie van dood laat los problemen in de bloedstroom of in het beenmerg. Alcohol gebruik is een schok voor de bijnier, en een schok voor de schildklier, of
Thyreotoxicose is een nog algemenere term die niet alleen Hyperthyreoïdie, maar ook andere toestanden omvat, waarbij er een teveel aan schildklierhormoon circuleert. Daarbij hoeft de schildklier niet per se te hard te werken. 

Hyperreflexie is een verhoogde reactie op prikkels (te hoge reflex). 

Opmerkingen: Het veroorzaakt een thyroidstorm, of een vorm van apathie bij ouderen. Apathie is het gebrek aan emotie, motivatie of enthousiasme.  

Maar de gevolgen van Alcohol zijn o.a.: 
  1. Hartkloppingen,
  2. Nervositeit, prikkelbaar en emotioneel labiel; motorisch onrustig, een woordenvloed.
  3. Toegenomen eetlust;vermagering.
  4. Tremoren; Een tremor is een voortdurende schudbeweging van één of meer lichaamsdelen en wordt veroorzaakt door een onwillekeurige contractie van spieren.
  5. Zweten; warmte intolerantie.
  6. Slaapstoornissen.
  7. Moeheid; verminderd inspanningsvermogen; spierzwakte.
  8. Menstruele stoornissen; haaruitval; jeuk. 
Kanker plagen: bloedkanker, leukemie; ziekte van Hodgkin; sarcoom – Diabetes; een onbeheersbare plaag van zweren, met medicijn verslaving en een plaag van onverdraagzaamheid; een suiker verslaving. 

Bloedvergieten; depressiviteit ; verstoring van het immuunsysteem; chronische vermoeidheid; fibromyalgie.  

Fibromyalgie is een relatief veel voorkomend niet-gewrichtsgebonden syndroom, gekarakteriseerd door spierpijn en drukpijnlijke punten verspreid over het lichaam. De spierpijn wordt doorgaans heviger na inactiviteit of blootstelling aan koude. Het syndroom gaat vaak gepaard met verschillende algemene klachten zoals slaapstoornissen, moeheid, spierstijfheid en hoofdpijn – Het verdoofd en in slaap gebracht te zijn, het moeten consumeren van het verkrachten, het altaar van incest. 

Het in de dodencel zijn, vol ongeloof, twijfel. Het is een godslasterlijke vervalsing van voorbereiding in te gaan in de kamer, waar de aanwezigheid en glorie van Jezus is! Dit is plaats waar we beginnen te ontwaken in de Geest! En uit van de slaap van hekserij.  
Daarom zegt Hij: 

Efeziërs 5:14 Daarom heet het: Ontwaak, gij die slaapt, en sta op uit de doden, en Christus zal over u lichten.  

De slaap, de onwerkelijkheid, het drogeren van het hekserij reukaltaar moet breken, en dan komen wij in de bewustwording van de realiteit van Jezus. De ware Heilige plaats van Jezus. Daar zullen de plagen worden blootgesteld, en beginnen te breken. De geestelijke mens komt tot leven. De slaap- en slaap stoornis breekt. De geest begint vrij te komen van de verwarring en versnippering of fragmentatie.  

En te komen uit de slaap van betovering (hekserij)

De Doodskamer 


De Kamer van de Dood, deze doodskamer is het valse heilige der heiligen. Dit is lelijk, maar dit is het wierook altaar, en dit is de plaats van de hekserij eenwording. Het is de angel of prikkel van de dood die zijn volledige werk van de dood in: Bitterheid, kanker, tumoren, plagen.  

En onze jeugd van de eenentwintigste eeuw op deze plek. Het is een beangstigende plek om te zijn, maar de geheime plaats van de schaduw van de dood begint te vallen. 

De sluier of voorhangsel 

De sluier of voorhangsel scheidt het Heilige van het Heilige der Heiligen. Gods Glorie kon niet worden gezien, omdat het kleed er nog voor hangt. 

Vrijmetselaars van de 18 de graad” 

Er kan geen aangezicht tot aangezicht met Jezus zijn als de sluier er nog voor hangt. Vrijmetselaars van de 18e graad stellen vast het scheuren van de sluier van de Heilige der Heiligen van boven naar beneden. De vrijmetselarij priester neemt een stok of hengel, scheurt het voorhangsel en leidt het priesterschap in het valse heilige der heiligen van hekserij. De vrijmetselaar sprenkelt zijn eigen bloed zeven keer op het verzoendeksel van de Ark van het Verbond. Hij is echt een vloek aan het vrijgeven van "geen genade" en het slachtoffer wordt vervolgens meegenomen naar de kamer van de dood.  

“De god van de onderwereld en verminking” 


Ook verklaart hij de naam Ja-Bul-On, de god van de onderwereld en verminking en de slagman van de dood. Hij tilt het deksel van de genade ark en neemt hij de  staf, de wet en het verborgen manna en plaatst het op het plein, het kompas en het niveau van hekserij dood aan de bovennatuurlijke van God, op de profetische wet van de Geest van het Leven. Hij introduceert hier de aanwezigheid van de dood, de aanwezigheid van Lucifer. 

Op het valse verzoendeksel liggen drie schedels en een bijl.  Op het verzoendeksel zijn drie schedels en een bijl. Onthoofding van de voorloper geest komt voor in de hekserij heilige der heiligen. Dit is hekserij onthoofding van Johannes de Doper.  

De zalving van de ware Drie Eenheid wordt verwijderd, en de valse drie-eenheid van hekserij wordt vrijgegeven in de kamer van de dood. Hier zijn dood en het dodenrijk volledig aan het werk.  

De hekserij priester is nu God en zit op een gouden troon, gekroond en verzegeld met de grote architect. De valse glorie van de hel wordt losgelaten. De familie is geworden: goden en koningen. Dit is de kamer van de dood.  

De plaag van kanker neemt een persoon mee tot in de dood. Het valse wierook altaar heeft zijn werk gedaan. 

Ten slotte, de terminale doses morfine, slaap, bewusteloosheid, onthoofding - de definitieve dood van het leven. Het is het zegel van maçonnieke wet van de zonde en de dood is voltooid. 
 De kamer van de dood 

Het is de voleinding in de doods kamer, zonder het Bloed van barmhartigheid, het is de zetel van Lucifer, geen genade en een bed van verdrukking. Een bed van plagen. Een bed van de slaap, met gebruik van Morfine. Bewusteloosheid en magische dood. Een Geest van de Dood, met verminking. Het is het offerbed van de Dood. Het brengt de valse glorie met sterven! 
De gevaren van verslaving. 

STOP NU ! Met roken - drinken - drugs - en andere verslavingen. 

Verslaving is een toestand waarin een persoon fysiek en/of mentaal van een gewoonte of stof afhankelijk is, zodanig dat hij/zij deze gewoonte of stof niet, of heel moeilijk los kan laten. Het gedrag van de persoon is voornamelijk gericht op het verkrijgen en innemen van het middel, of het handelen naar de gewoonte, ten koste van de meeste andere activiteiten.  

Als het lichaam deze stof of gewoonte dan moet loslaten kunnen er ernstige ontwenningsverschijnselen optreden bij deze persoon.  

Gewoonteverslaving. 

Een gewoonteverslaving is een verslaving aan een handeling die voor een
persoon van belang is om zich goed te voelen of een kick te krijgen.

Enkele voorbeelden van een verslaving aan een handeling of gewoonte: Gok verslaving, Chat verslaving, Internet verslaving, Game verslaving Seks verslaving, Werk verslaving. Werk verslaving is de onbedwingbare neiging om hard te werken en, als men niet werkt, veel aan het werk te denken. De persoon in kwestie hoeft niet per se problemen te hebben met zijn of haar verslaving, maar diens omgeving heeft dat vaak wel. 



Middelenverslaving. 



Een middelenverslaving is een verslaving die in stand gehouden wordt door het gebruik van een middel of substantie, die op zich zelf verslavend is doordat het een directe werking in de hersenen heeft. Dit noemt men een psychoactief middel of drug. Er bestaan grof gezien 3 verschillende categorieën psychoactieve middelen, namelijk:



De stimulerende middelen als amfetamine, cocaïne en nicotine. De verdovende middelen, bijvoorbeeld alcohol en opium. Verder bestaan er nog bewustzijnsveranderende of in de volksmond geest verruimende middelen, bijvoorbeeld THC (de werkzame stof in marihuana) of LSD. 



Verslavende medicijnen vallen vaak onder de eerste categorie, de stimulerende middelen, of de verdovende middelen, zoals valium. Bij deze drie categorieën bestaat eigenlijk nog een vierde categorie, namelijk die van de partydrugs, zoals XTC en GHB, maar deze vallen op zichzelf ook weer binnen de drie categorieën.  


Verder zijn er ook nog drugs bekend onder de noemer verkrachtingsdrugs of date rapedrugs, waarvan GHB er een is, of Rohypnol. Uiteraard zijn weinig mensen aan deze laatst genoemde drugs verslaafd, maar in principe zou men eraan verslaafd kunnen raken. De meest verspreide verslavingen zijn die aan alcohol en sigaretten.  

Medicatie gebruikt om de ziekte van Parkinson te behandelen, kan mensen seks- of gokverslaafd maken. Dat suggereren onderzoekers althans.

Verslavingen

13,6 procent van de 3000 patiënten behandeld voor de ziekte van Parkinson kreeg de diagnose van een stoornis waarbij ze hun impulsen niet konden controleren.  
Gokken was een probleem bij 5 procent van de patiënten, 5,7 procent was shopverslaafd, 4,3 procent kampte met vreetbuien en 3,5 procent van hen had een seksverslaving.  
De stoornissen kwamen vaker voor bij mensen die medicatie namen dat de effecten van het hormoon dopamine verhoogde. 
Dopamine 

Dopamine is een neurotransmitter dat helpt de zenuwcellen boodschappen aan elkaar door te geven. Een laag niveau van dit hormoon zorgt dat je je spieren minder onder controle hebt, waardoor de patiënt gaat beven. Maar deze stof wordt ook in verband gebracht met verslavingen of compulsief gedrag.  

Onderzoeker Daniel Weintraub: ''Bepaalde behandelingen voor Parkinson verhogen het risico twee tot 3,5 keer op een aandoening waarbij je controle verliest over impulsen." Dezelfde medicatie wordt gebruikt om andere aandoeningen als het rusteloze beensyndroom en fibromyalgie te behandelen. 

Occasioneel gebruik van cannabis kan ervoor zorgen dat tieners verslaafd raken aan harddrugs, waarschuwen onderzoekers.  

Twaalf keer meer kans om van cannabis later harddrugs verslaafd te worden. De onderzoekers volgden tien jaar lang 2.000 kinderen die aan het begin van de studie 13 en de 14 jaar waren. Dat toonde aan dat één op de drie jongeren regelmatig cannabis gebruikt. Verder blijkt dat occasionele gebruikers van cannabis drie keer meer kans hebben om harddrugs te gebruiken tegen de tijd dat ze twintig zijn. 

Degenen die dit op een wekelijkse basis roken, hebben twaalf keer meer kans om harddrugs te proberen in hun volwassen leven. Professor Louisa Degenhardt: "Deze studie ontdekte een verband tussen studenten die regelmatig cannabis gebruiken als tieners en druggebruik op latere leeftijd. Zelfs degenen die slechts af en toe cannabis rookten als jongere lopen later meer kans op ernstige drugproblemen. 

"Leugenachtige mythes over blowen"

Jarenlang verdiende Steven Wiegman zijn geld met prostitutie, drugshandel en oplichting… In de laatste editie van De Oogst staat zijn verhaal te lezen. In youth hostel De Shelter hoorde Steven op een dag het Evangelie en kwam hij tot geloof. Opvallend aan zijn verhaal is dat Steven, ook na zijn bekering, nog jarenlang worstelde met zijn wietverslaving. Van alles uit zijn oude leven vond hij cannabis het moeilijkst om los te laten. Het boek ‘Stoppen met blowen’ van filosoof Yoram Stein bevestigt dat wiet veel meer is dan een onschuldige softdrug.  

Volgens Yoram Stein, die zelf vijftien jaar verslaafd was aan wiet, bestaan er rond cannabis hardnekkige mythes. Dat is vanwege de progressief-liberale ideologie die in Nederland nog altijd dominant is: blowen verruimt de geest en kan verder weinig kwaad: vrijheid, blijheid. Maar deze mythe is volgens Stein gebaseerd op leugens. 

Cannabis kan onder andere leiden tot het ontstaan van latente psychische aandoeningen en de drug zelf kan ook ernstige psychiatrische aandoeningen
veroorzaken. Beweren dat cannabis een ‘light’ drug is, is dan ook zeer misleidend” 

Het gebruik van hasj of wiet lijkt onschuldig, maar het kan heel veel gevaren met zich meebrengen. In dagblad De Pers zei hij: ‘Cannabis draagt bij aan de ontwikkeling van schizofrenie, leidt tot passiviteit, is weldegelijk een opstapje naar harddrugs en gebruikers dempen er op een ongezonde manier hun emoties mee.’  

Het ergst vindt Stein de drugsprofessoren, de wetenschappers verbonden aan onderzoeksinstituut Trimbos of de Universiteit van Amsterdam die zelf vaak verstandig met drugs weten om te gaan en de schadelijke effecten en het verslavende karakter van cannabis bagatelliseren. ‘Wij betalen belasting, zodat zij ons de risico’s van drugsgebruik kunnen rapporteren.  

Dat hebben ze jarenlang geweigerd. In 2006 vergeleek Raymond Niesink van het Trimbos cannabis op de radio nog met chocolade. Hij zou juist moeten waarschuwen. Het lijkt er soms op dat in Nederland alles moet kunnen, behalve moraliseren. Nou, ik ben een ontzettende moralist. 

’Een collega van Stein reageerde op het boek: ‘Iedereen moet in zijn jonge jaren toch een keer knetterstoned zijn geworden? ’Volgens Stein is dat precies het probleem. ‘Je moet één keer stoned worden. En dat moet helemaal niet.’

Lees meer op de website van www.habakuk.nu

''Gebedsstrategie'' 

Het is tijd om naar het verzoendeksel te rennen in de heilige bovenste kamer. 

Jesaja 62-10 Trekt, trekt door de poorten, bereidt de weg voor het volk,baant, baant de weg, zuivert hem van stenen, heft een banier omhoog boven de volken. 

''Ga door de poorten, bereidt den weg voor de mensen'' 

Zeg aan de dochter van Sion, zie, uw heil komt. 

Hebreeën 4:12-13 
Want het woord Gods is levend en krachtig en scherper
dan enig tweesnijdend zwaard en het dringt door, zó diep, dat het vaneen scheidt ziel en geest, gewrichten en merg, en het schift overleggingen en gedachten des harten; 
Wij nemen het Woord Gods, het tweesnijdend zwaard van de Heer om te scheiden tussen het profane of het onheilige goddeloze onheilige, en de kostbare dingen van God. 

Jeremia 15:18 
Waarom is mijn pijn altoosdurend en mijn wond ongeneeslijk, en wil zij zich niet laten helen? Gij zijt mij waarlijk als een uitdrogende beek, water waarop geen staat valt te maken. 

Jeremia 15:19 
Daarom, zo zegt de HERE: Indien gij terugkeert, zal Ik u doen terugkeren; dan zult gij vóór Mij staan; en indien gij uitspreekt wat waarde heeft, zonder vermetele taal, zult gij als mijn mond zijn

Jeremia 15:20-21 
Dan zal Ik u voor dit volk maken tot een koperen, onneembare muur, en zij zullen tegen u strijden, maar u niet overmogen; want Ik ben met u om u te helpen en te bevrijden, luidt het woord des HEREN. 21 Ja, Ik zal u bevrijden uit de hand der bozen, u verlossen uit de vuist der geweldenaars.

"Als Gij neemt het kostelijke, en van het snode uittrekt"


Vader in Jezus naam, Ik heb berouw van al mijn zonden, en mijn (iniquity) ongerechtigheden, en ik zoek uw vergeving in Jezus naam. 

2 Korintiërs 7:10 
Want de droefheid naar Gods wil brengt onberouwelijke
inkeer tot heil, maar de droefheid der wereld brengt de dood. 

 ''Want droefheid naar Gods wil, werkt tot bekering en tot zaligheid en heil,  maar de droefheid der wereld werkt tot de dood''Ik was alle vlekken en de schuld van de zonde van mij, door het Bloed van Jezus Christus. 

Vader ik bid U: Vergeef en bescherm mij en mijn huis, van het zegel van onwetendheid, onwetend zelfs van het zondige leven, naïef in de dingen van God, door geen kennis. In de naam van Jezus. 

Hosea 4:1-8 
Hoort het Woord des HEREN, gij Israëlieten, want de HERE heeft een rechtsgeding met de bewoners van het land, omdat er geen trouw, geen liefde en geen kennis Gods is in het land. 2 Vloeken, liegen, moorden, stelen en echtbreken! Men pleegt geweld, bloedbad volgt op bloedbad. 3 Daarom treurt het land, en al wat erin woont verkwijnt, zowel het gedierte des velds als het gevogelte des hemels; ja, zelfs de vissen der zee komen om. 4 Laat maar niemand een aanklacht inbrengen en laat maar niemand een terechtwijzing uiten, aangezien mijn aanklacht u geldt, o priester! 5 Gij zult struikelen bij dag, en met u zal ook de profeet struikelen bij nacht, en verdelgen zal Ik uw moeder. 6 Mijn volk gaat te gronde door het gebrek aan kennis. Omdat gij de kennis verworpen hebt,  verwerp Ik u, dat gij geen priester meer voor Mij zult zijn; daar gij de wet van uw God vergeten hebt, zal ook Ik uw zonen vergeten.  7 Hoe talrijker zij werden, des te meer zondigden zij tegen Mij. Hun eer zal Ik in schande verkeren. 8 Van de zonde van mijn volk eten zij, en op zijn ongerechtigheid zetten zij hun zinnen.

''Hoor het Woord van de Heer, gij kinderen van Israël''

Want de Heer heeft een controverse met de bewoners van de kerk, (Israël), want er is geen waarheid, noch genade, geen kennis van God in het land;  

Want Mijn volk gaat te gronde door het gebrek aan kennis, door onwetendheid, want zij hebben de kennis verworpen; Vader in de naam van Jezus, wij bidden voor de vrijlating van de Zeven Geesten van de Heer in mijn leven, en in mijn huis.

We breken de vloek van geen kennis, onwetend van Gods Woord, en al de vernietiging die dit heeft veroorzaakt. In de naam van Jezus.

 Romeinen 13:12  De Nacht is ver Gevorderd, de Dag is nabij. Laten Wij dan de werken der duisternis afleggen en aandoen de Wapens van het Licht!

Gods zegen 

Josie Hagen
  

---------------------------------   
Nieuwsberichten - Nieuwsberichten - Nieuwsberichten



Amerika’s ergste school schieten: Land diep geschokt door bloedbad aangericht door schutter die 20 kinderen doodde.  



 
Twintig kinderen en 6 volwassenen zijn vermoord in de lokalen van de Sandy Hook Basisschool door een 20-jarige (voormalig student van die school) schutter, genaamd Adam Lanza wiens moeder een onderwijzeres van die school was. 

  
De dark knight rising, De zwarte stier stijgt op in de mens


De verdachte schutter Adam Lanza en de auto die hij reed naar de school in Foto: REX FEATURES


di 11 dec 2012, 10:30
Belgische justitie wijst pedo aan als voogd.
BRUSSEL - Een 13-jarig meisje is misbruikt door een pedofiele voogd die door de Belgische justitie was aangewezen nadat ze asiel aanvroeg in België.



17 December 2012:
Bizarre bewijs, dat het bloedbad in de basisschool Sandy Hook in Connecticut geënsceneerd kan zijn, is opgedoken in de vorm van video’s die op YouTube de woorden "Sandy Hook” wijzen, werden geschreven op een kaart die verscheen in de meest recente Dark Knight film, een verrassende openbaring gegeven de stortvloed van mysterieuze toevalligheden die de film al teistert.

In juli, na de Aurora "Dark Knight" bloedbad, we schreven hoe het publiek in het theater de nacht van de noodlottige schietpartij was gemaakt om te kijken naar een trailer in welke gangsters in de komende Gangster Squad film door een scherm op publieksleden schoten. De controversiële scène was later helemaal van de trailer gehaald. Warner Brothers beweerde dat, tot de nacht van de schietpartij, zij was "vergeten" dat de trailer de scène bevatte.

Zoals we voortdurend in het verleden hebben gezien, preconditionerend en vooruitziende programmering gaan hand in hand bij de voorbereiding van de massa’s, onbewust, voor een gebeurtenis van ritueel offer.

Neem, bijvoorbeeld, wat sommigen hebben genoemd een "mega ritueel" de gebeurtenis van: 9/11.

Als 9/11 was opgezet om een van de grootste massarituelen in de geschiedenis te zijn, zou het één van de grootste en meest vooruitziend gegoochel vereisen, beginnend in 1993 met diverse twijfelachtige ingevoegde teksten  in de populaire Simpsons TV show.

 "Deel van het plot, zoals het script zei, was dat deze gebeurtenis zou worden gebruikt om met een internationale oorlog tegen terrorisme te beginnen."

 Er is geen twijfel dat occulte magie wordt uitgeoefend in de bovenliggende lagen van geheime genootschappen en dat er voortdurend wordt onderzocht en geëxperimenteerd met het gebruik van ons, het onwetende publiek, als wegwerp cavia's.

Terwijl het publiek een God van licht en goed volgt, voeren geheime occulte kringen verdorven seksuele handelingen (in veel gevallen met kleine kinderen), samen met bloed offers, en ook rituele demonische oproeping, bezit en aanbidding.

 Lees het hele artikel in het Engels: 
http://www.infowars.com/dark-knight-rises-shows-sandy-hook-written-on-map/