Pages

Sunday 6 January 2013

2013 - Nummer Dertien vertegenwoordigd Rebbelie, Zonde en Ongehoorzaamheid

2013 komt eraan!

“Nummer dertien, vertegenwoordigd rebellie, zonde en ongehoorzaamheid”

Laat de profeet die een droom heeft zijn droom vertellen, maar laat degene die Mijn Woord spreekt het Getrouw spreken. Want wat heeft stro te doen met graan?” zegt de Heer.

“Is niet mijn Woord als vuur”

Zegt de Heer,

“en als een hamer die de rots verbreekt”



'' Mensheid op het Keerpunt''
  De Overgang naar een Totalitaire Wereld Regering.
Op Weg naar de Nieuwe Wereld Regering.



Jeremia 23:29  Is mijn woord niet als een vuur, als een hamer die een rots verbrijzelt? – spreekt de HEER. 


De oorspronkelijke betekenis van 322; is Genesis 3:22 ...



Genesis 3:22 Toen zeide de HEERE God: Ziet, de mens is geworden als Onzer een, kennende het goed en het kwaad! Nu dan, dat hij zijn hand niet uitsteekt, en neemt ook van de boom des levens, en eet, en leve in eeuwigheid”...

“Zij” Genesis 3:22 hebben dit bijbel gedeelte verdraaid, en beweren dat zij “goden”
zijn

Waarom de nummer 13? De Illuminatie

De "3 en 10 fobie" bovengenoemde is belangrijk, want het getal 13 is representatief voor Satans poging tot God en de Heilige Drie-eenheid na te bootsen

Het nummer 10 is het nummer van 'de perfectie van de Goddelijke orde’.

"Volgens Bullinger, 10 staat voor" de volledigheid van de orde, het markeren van een 
hele afronding van iets ... Het houdt in dat er niets ontbreekt, dat het aantal en de volgorde perfect zijn, dat de hele cyclus is voltooid ". 

Het aantal drie is natuurlijk het symbool van de drie-eenheid - God de Vader, God de Zoon en God de Heilige Geest.

Satan probeert om God dat na te bootsen met behulp van het getal 13. Het is het eerste nummer dat hij kan gebruiken om te proberen en krijgen de perfectie van het 
getal 10 en de drie-eenheid van het getal 3. De Godslasterlijke onheilige Satanische drie-eenheid houdt zich in zichzelf, de antichrist en de valse profeet.

Het nummer 13 en Geometrie

Genesis 1:2 "De aarde nu was woest en ledig, en duisternis was op het gezicht van de vloed, en de Geest Gods zweefde over de wateren."

"We zien het nummer 13 gedrukt op de zeer voor-voorkant van Openbaring.

Want terwijl de openingsverklaring van Genesis 1:1 is samengesteld uit zeven woorden 
en achtentwintig letters 4 x 7, het tweede couplet bestaat uit veertien woorden, maar tweeënvijftig letters; tweeënvijftig zijn 4 x 13 vertelt van een aantal afvalligheid of rebellie die de ondergang van die dat vers spreekt veroorzaakt.

De nummer vier heeft altijd betrekking op een bepaald aspect van de aarde of de schepping.
  
Dertien: Het Nummer van Rebellie.


"Profetie is geschreven om ons voor te bereiden, 
het is niet geschreven om ons bang te maken"

Dertien en het beest uit de zee.

Openbaring 13:1-3 En ik zag uit de zee een beest opkomen met tien horens en zeven koppen; en op zijn horens tien kronen en op zijn koppen namen van godslastering. 2 En het beest, dat ik zag, was een luipaard gelijk, en zijn poten als van een beer en zijn muil als de muil van een leeuw. En de draak gaf hem zijn kracht en zijn troon en grote macht.


''En ik zag een beest opkomen uit de zee''

Openbaring 13:8 En allen, die op de aarde wonen, zullen het (beest) aanbidden, ieder, wiens naam niet geschreven is in het boek des levens van het Lam, dat geslacht is, sedert de grondlegging der wereld.

“En allen, die op de aarde wonen, zullen het (beest) aanbidden” is rebellie

Nieuwe Wereld Orde is een term die wordt gebruikt om de vereniging van supermachten van de wereld te beschrijven, en voor het verkrijgen en handhaven van de wereldvrede, veiligheid en beveiliging. 

Synoniem met de term Nieuwe Wereld Orde zijn de voorwaarden een wereldregering, mondiaal bestuur en globalisering. Al deze termen worden op verschillende tijdstippen gebruikt om te communiceren met verschillende doelgroepen. Vergis je niet - ze betekenen in principe allemaal hetzelfde.

Genesis 14:4 Twaalf jaar hadden zij Kedorlaomer gediend en in het dertiende jaar waren zij in opstand (rebellie) gekomen;

“En in het dertiende jaar waren zij in opstand (rebellie) gekomen”

Sommige mensen denken dat dertien is een ongeluksgetal. Het doet spreken van rebellie, zonde en ongehoorzaamheid. Israël was voortdurend in opstand. Zeven goede koningen regeerden over het zuidelijke koninkrijk Juda. Dertien kwade koningen leidde het volk van God. Israël werd gekenmerkt door rebellie, zonde en ongehoorzaamheid, voornamelijk als gevolg van deze dertien boze koningen.

We zeggen er waren twaalf stammen van Israël als gevolg van de zonen van Jakob. Eigenlijk waren er dertien stammen. Laat het me uitleggen. Josef is overleden en dat liet elf stammen. Maar Jozef's deel van het land werd verdeeld tussen zijn twee zonen, Efraïm en Manasse. Technisch, dat maakt dertien stammen.

Merk op dat er twaalf discipelen, maar Jezus, de Christus, die de dertiende lid bij het Laatste Avondmaal. Later ging Judas naar buiten en verraadde Jezus. Er waren twaalf die werden gebonden, maar Judas, de dertiende was, afgezien van hen allen, die rebellie, zonde en ongehoorzaamheid.


“Nummer 13 is het getal van Illuminatie”
 


2013 Openingsceremonie Sidney, het nieuwe jaar brengend

Wist u dat Hitler de Rijksdag brand op 2/27/33..2 +2 +7 = 11 en 33.


Wolkkolom

De naam Wolkkolom komt uit het Bijbelverhaal van de Exodus (uittocht) uit Egypte. De wolkkolom leidde de Israëlieten overdag en wordt traditioneel samen met de manifestatie van de Goddelijke aanwezigheid (tegenwoordigheid) gezien, in de nacht 
de Vuurkolom, welke voorzag in Licht. Dit was zodat ze “konden reizen bij dag en bij nacht”.


Exodus 13:21 En de HEERE trok voor hun aangezicht, des daags in een wolkkolom, dat Hij hen op de weg leidde, en des nachts in een vuurkolom, dat Hij hen lichtte, om voort te gaan dag en nacht.
 
Het Laatste Mysterie van het Voornaamste Zegel Onthuld

Verborgen voor de Wereld, door de Amerikaanse Overheid voor meer dan 200 jaar, is hier ontboden de Engel van de Wervelwind

"Sommige van de grootste mannen in de Verenigde Staten, op het gebied van handel en productie, zijn bang voor iets. Ze weten dat er een macht zo georganiseerd, zo subtiel, zo waakzaam, zo verweven, zo compleet, zo doordringend, zo alomtegenwoordig, dat ze maar beter niet spreken boven hun adem in als ze spreken in de veroordeling van het. " – Woodrow Wilson

“De werkelijke heersers in Washington zijn onzichtbaar en voeren uit de macht achter de schermen.” – Rechter van Amerikaanse Hooggerechtshof Felix Frankfurter


9/ 11   

9+1+1=11        Twin Towers =11           Vlucht 11



Ezekiel 17 Het woord van de HEERE kwam tot mij: ‘Zeg tegen dit opstandige volk: “Begrijpen jullie niet wat dit verhaal betekent? Zeg tot hen: De koning van Babylon is naar Jeruzalem gekomen om de koning en de andere leiders van het land naar Babel mee te voeren. Vervolgens nam hij iemand uit het koninklijk nageslacht, sloot met hem een verbond en heeft hem tot een eed gebracht. De machthebbers van het land nam hij weg, want het moest een onbeduidend koninkrijk blijven dat zich niet zou verheffen,  maar het verbond moeten houden om te blijven bestaan.

Maar de koning kwam in opstand (rebellie). Hij stuurde zijn boden naar Egypte met een verzoek om paarden en een groot aantal soldaten. Zou hij erin slagen? Zou de man die dit heeft gedaan ontkomen, zou het hem goed gaan? Zou de man die het verdrag heeft geschonden vrijuit kunnen gaan? Zou hij het verbond verbreken en ontkomen?


Vervolgens nam hij iemand uit het koninklijk nageslacht, sloot met hem een verbond en heeft hem tot een eed gebracht. Huis van Holland

”Zo waar ik leef – spreekt God, de HEER –, in het land waar de koning woont die hem tot koning heeft gemaakt, de koning aan wie hij de eed gebroken heeft, met wie hij een verdrag heeft gesloten dat hij niet heeft nageleefd – daar, midden in Babel, zal hij sterven”!

Er zullen bestormingdammen en belegeringswallen worden opgeworpen die velen het leven zullen kosten, en in die strijd krijgt hij geen steun van de farao met zijn grote en machtige leger. Hij heeft de eed veracht door het verbond te verbreken. Hoewel hij een plechtige eed gezworen had, heeft hij dit alles toch gedaan, en zie, hij had zijn hand erop gegeven! Nu hij dit alles gedaan heeft, zal hij niet ontkomen.

Daarom, “dit is wat de Soevereine Heer zegt”.


Zo waar Ik leef, de eed, bij Mij gezworen, die hij veracht, en het verbond, in mijn 
naam gesloten, dat hij verbroken heeft, zal Ik op zijn hoofd doen neerkomen. Ik zal 
mijn net over hem uitspreiden, en hij zal in mijn strik gevangen worden, Ik zal hem naar Babel voeren en daar met hem in het gericht treden wegens de ontrouw die hij jegens 
Mij gepleegd heeft. Ook de soldaten uit zijn leger die weten te vluchten zullen worden gedood, en zij die dan nog overblijven, zullen in alle windrichtingen worden uiteengedreven. En gij zult weten, dat Ik, de HERE, het gesproken heb.



Psalm 2:1-4  Waarom woeden de heiden volken en bedenken de volken wat zonder
inhoud is? De koningen van de aarde stellen zich op en de vorsten spannen samen
tegen de HEERE en tegen Zijn Gezalfde: ‘Wij moeten hun juk afwerpen, ons van hun
(voet) boeien bevrijden.’ Die in de hemel zetelt lacht, de Heere zal hen bespotten.



Psalm 33:10 De HEERE vernietigt de raad van de heiden volken, Hij verbreekt de gedachten van de volken.


Psalm 46:7 De heidenen raasden, de koninkrijken bewogen zich; Hij verhief Zijn stem, de aarde versmolt.  

Openbaringen 11:18  En de volken zijn toornig geworden, en Uw toorn is gekomen en daarmee ook het tijdstip voor de doden om geoordeeld te worden, en om het loon te geven aan Uw dienstknechten, de profeten, en aan de heiligen en aan hen die Uw naam vrezen, de kleinen en de groten, en om hen te vernietigen die de aarde vernietigden.

Openbaringen 11:18,19  En de volken zijn toornig geworden, en Uw toorn is gekomen en daarmee ook het tijdstip voor de doden om geoordeeld te worden, en om het loon te geven aan Uw dienstknechten, de profeten, en aan de heiligen en aan hen die Uw naam vrezen, de kleinen en de groten, en om hen te vernietigen die de aarde vernietigden.
En de tempel van God in de hemel werd geopend en de ark van Zijn verbond werd zichtbaar in Zijn tempel. 



Nummer 13, vertegenwoordigd Rebellie, Zonde en Ongehoorzaamheid

De klok tikt naar middernacht en terwijl het tikt naar middernacht, roepen wij uit dat wij onze knie zullen buigen voor Jezus. 

 Citaat van Jurriaan Maessen



Bewegend richting Wereld Regering !

“Om de bevolking effectief in de richting van slavernij te leiden, moet eerst het aantal mensen worden verminderd, zodat het des te doeltreffender zal te zijn”
 



De Stier sterft en wij zullen niet sterven!
 

Wij zullen leven! 

Wij verbreken het altaar van Molech, de macht en het vermogen van dood.

Wij breken en scheiden ons af van het Huis van Baäl en keren ons naar de volheid van het Huis van Zijn Heerlijkheid.

Wij maken de Bovenkamer gereed, om op te staan uit de dood van al onze problemen, al onze eigen problemen, sta op uit de dood!

Handelingen 2:20 De zon zal veranderd worden in duisternis en de maan in bloed, voordat de grote en ontzagwekkende dag van de Heere komt.”

Baäl aanbidding is de zwartgeblakerde zon en de maan, de Zwarte Zon is de mannelijke en de Maan is de vrouwelijke.

“God zal ontmaskering brengen”

God haat die aanbidding, maar hij verklaard: “Ik zal, Ik zal ontmaskeren, in de hemelen, met Mijn Macht, en Ik zal verkondigen Mijn wraak komt eraan!”

Breng Licht van ontmaskering en blootleggen

We hebben dat nog niet zien gebeuren, maar ik denk dat de "geest van Hitler" goed en wel zal komen voor dat verschijnt. Dan komt de grote en geduchte dag van de Heer.

Romeinen 16:25  Hem nu, Die machtig is u te bevestigen, naar mijn Evangelie en de prediking van Jezus Christus, naar de openbaring der verborgenheid, die van de tijden der eeuwen verzwegen is geweest;

''De Komende dagen zullen grotere dimensies van duisternis brengen''


Hem nu, Die machtig is u te bevestigen, naar mijn Evangelie en de prediking van Jezus Christus, naar de openbaring der verborgenheid, die werd geheim gehouden sinds de wereld begon,

Romeinen 16:25 Hem nu, die bij machte is u te versterken – naar mijn evangelie en de prediking van Jezus Christus, naar de openbaring van het geheimenis, eeuwenlang verzwegen,

''De Zetel van het beest van Rome, Valse apolstel, Valse profeet”

Paus roept om Nieuwe Wereldregering: “Nieuwe Wereld Orde”


Dinsdag, 27-12-2012, door Ethan A. Huff.
Beangstigend enerzijds en aan de andere kant is het interessant om te zien dat de poppen precies doen wat er van hen verwacht wordt. Neem ook de paus, hij doet wat hij moet doen en roept op tot de Nieuwe Wereld Orde.




VATICAAN STAD (CNS) — Waarzeggerij, net als alle occulte praktijken, is strikt taboe in het Vaticaan, en  profetie is een zeldzame gave onder journalisten.  Maar de agenda voor 2013 van paus Benedictus XVI is al vol met geplande, waarschijnlijke of mogelijke evenementen. Hier zijn 10 tot in het nieuws te kijken in het komende jaar.



Wereldwijd plechtige eucharistische aanbidding: Op het feest van Corpus Christi,  
2 juni 2013 zal paus Benedictus een uur leiden de eucharistische aanbidding, die gelijktijdig zal worden waargenomen over de hele wereld, de nadruk leggend op een traditionele devotie die grotendeels uit het gebruik viel in de decennia na het Tweede Vaticaanse Concilie, maar die de laatste tijd is de populariteit meer gegroeid door persoonlijke aanmoediging van de paus.

Dit belooft, naast de vele andere evenementen die op de agenda staan, een van de meest visueel indrukwekkende van het jaar van het geloof te worden, die 24 november 2013 eindigt.

Plechtige eucharisatie aanbidding: Zongod Aanbidding


Paus roept de Katholieke Kerk op dit jaar, 2013,  meer en meer de zon-god te aanbidden.

Baal Aanbidding, De Zwarte Stier.


“Zullen opnieuw de “profeten van Baäl” confronteren in een Berg Karmel confrontatie”

Handelingen 7-42Maar God keerde zich van hen af en liet hen de zon, maan en sterren en hemelgoden aanbidden, zoals in het boek van de Profeten geschreven staat: “Hebben jullie mij soms dierenoffers en brandoffers gebracht toen jullie 40 jaar door de woestijn trokken, volk van Israël?


Paus Benedictus XVI begroet de menigte na het leveren van zijn kerstboodschap “Urbi et Orbi” (om de stad en de wereld) van het centrale balkon van de Sint Peter Basilica in het Vaticaan 25 december 2012. (CNS photo/Paul Haring)





Vaticaan: Fraude en misleiding om macht te winnen.




The Irish Times – Vrijdag, 21 september 2012

Gelovigen moeten het onderscheid maken tussen het Katholieke geloof en de Vaticaan staat

Advies: Misschien is de tijd gekomen om te bidden voor een einde aan de Vaticaan staat, de laatste absolute monarchie van Europa, schrijft JOHN Mannion.
De reactie van het publiek op de recente sluiting van de Vaticaanse ambassade geeft aan dat veel vrome katholieken niet in staat zijn om onderscheid te maken tussen het Katholieke geloof en de Vaticaan staat.
Vanaf het begin staat het geloof in Jezus Christus (als God in het vlees) centraal, maar nergens in ons credo belijden wij het geloof in de Vaticaan staat, waarvan de oorsprong en de geschiedenis we bijna niets weten.


Nieuwe Pauselijke Doctrine: Vroeger was pedofilie heel gewoon





''De komende dagen grotere dimensies van de duisternis''


''De komende dagen zullen er grotere dimensies van duisternis in de wereld te zien zijn, doch onze hoop is op de spoedige verschijning van Gods Tegenwoordigheid''

“De Kabod”  “Gods gewichtige Aanwezigheid”

''De Hogepriester van het Nieuwe Verbond''




Toch bevind ik mezelf in dit geestelijk dilemma, ik heb gezien de grote behoefte van onze generatie, doch ik wordt gedwongen door de Geest om met overdenking op Gods Woord te wachten op de Geest. Er is iets van vitaal belang dat we moeten krijgen in dit seizoen, dat van essentieel belang is, om verder te kunnen gaan. Waarschijnlijk zijn er vele anderen in een soortgelijke situatie.
''De Open Deur''

Openbaring 3:20 Zie, Ik sta aan de deur en Ik klop. Indien iemand naar mijn stem hoort en de deur opent, Ik zal bij hem binnenkomen en maaltijd met hem houden en hij met Mij.
Zoals hierboven benadrukt in Openbaring 3:20, de Heer staat aan de deur en klopt,  wie hoort en de deur naar zijn hart opent, de Heer zal maaltijd met hem houden. Dit is een individuele opdracht en vereist een individueel respons.


''Het vereist een individueel respons''

Aan de andere kant van de "Open deur" vinden we Levend Woord Openbaring  van vitaal belang voor dit seizoen en de Hemelse blauwdruk.

De volheid van het model van de bediening, die God heeft ingesteld om te reageren op de grote behoeften en uitdagingen van de 21e eeuw, vindt niet plaats op de Aarde.

Het is iets dat we moeten verkrijgen van achter de sluier in de onzichtbare wereld. Het is het Verborgen Manna, gereserveerd en apart gezet voor deze generatie, dat de “Bruid van Christus zonder vlek of rimpel zal toerusten in de positie voor de oogst”



Zegt ons hoe Mozes de Hemelse Blauwdruk ontdekte voor zijn generatie

Hebreeën 8:4-6 Indien Hij nu op aarde was, dan zou Hij niet eens priester wezen, daar er (hier reeds) zijn om volgens de wet de gaven te offeren. Dezen verrichten slechts dienst bij een afbeelding en schaduw van het hemelse, blijkens de godsspraak, die Mozes ontving, toen hij de tabernakel zou gereedmaken. Zie toe, zegt Hij immers, dat gij alles maakt naar het voorbeeld, dat u getoond werd op de berg. Nu echter heeft Hij een zoveel verhevener dienst verkregen, als Hij de middelaar is van een beter verbond, waarvan de rechtskracht op betere beloften berust.

Hebreeën 8:8-9 Zie, er komen dagen, spreekt de Here, dat Ik voor het huis Israëls en het huis Juda een nieuw verbond tot stand zal brengen,  niet zoals het verbond, dat Ik met hun vaderen maakte…


''De Aarde is binnen gekomen in een seizoen van grote pijn. Het kreunt”

''De Aarde is binnen gekomen in een seizoen van grote pijn. Het kreunt als in barensnood. “Wereld systemen” zullen machteloos staan om in te spelen op de behoeften en noden die op het punt staan zichtbaar te worden op de aarde''

Romeinen 8-22 Want wij weten, dat tot nu toe de ganse schepping in al haar delen zucht en in barensnood is.
''Onze toekomstige Heerlijkheid''

Romeinen 8:18-22 Want ik ben er zeker van, dat het lijden van de tegenwoordige tijd niet opweegt tegen de heerlijkheid, die over ons geopenbaard zal worden. Want met reikhalzend verlangen wacht de schepping op het openbaar worden der zonen Gods. Want de schepping is aan de vruchteloosheid onderworpen, niet vrijwillig, maar om (de wil van) Hem, die haar daaraan onderworpen heeft, in hope echter, omdat ook de schepping zelf van de dienstbaarheid aan de vergankelijkheid (gebondenheid) zal bevrijd worden tot de vrijheid van de heerlijkheid der kinderen Gods. Want wij weten, dat tot nu toe de ganse schepping in al haar delen zucht en in barensnood is.


“De schepping zelf zal van de gebondenheid bevrijd worden”

Zelfs die Openbaring verkrijgen door geesten van waarzeggerij voorspellen in wezen hetzelfde.


“Geesten van waarzeggerij”

Alleen gezalfd met de Heilige Geest kan de Kerk wijsheid en openbaring, dat is het echte Licht, geven in deze donker geworden generatie!


“2013, het nummer van Rebelie”

Daniel 12:3 En de verstandigen zullen stralen als de glans van het uitspansel, en die velen tot gerechtigheid hebben gebracht als de sterren, voor eeuwig en altoos.

Degenen die de verstandig zijn zullen stralen als de glans van de hemel, en zij die veel tot gerechtigheid hebben gebracht, zullen zijn als de sterren voor eeuwig en altoos. 
De dag nadert snel dat die Profetische bediening de Kerk zal vullen, door de geest en de kracht van Elia die rust op een bediening van mensen. Zij zullen opnieuw met kennis de "Profeten van Baäl" confronteren in een berg Karmel confrontatie.  

We moeten nu strijden voor die hogere standaard, zodat er Wereldwijd een Confrontatie plaatsvindt, en daarom moeten we inhoudelijk klaar zijn voor die hoge plaatsen.
Wereldwijd vindt er een Confrontatie plaats en we moeten klaar zijn voor die hoge plaatsen


Wereldwijd vindt er een Confrontatie plaats en we moeten klaar zijn voor die hoge plaatsen.
 
“We moeten klaar zijn voor die hoge plaatsen”



Wanneer het echte aanwezig is, 
maakt het dat het valse des te meer pervers lijkt.

We moeten niet bang zijn om het Profetische Evangelie aan de mensheid te brengen, daar waar onze vijand is, die op dit moment vaak succesvol ons probeert te domineren. 


Deze generatie is wanhopig op zoek naar de ''authentieke'' geestelijke vertegenwoordiging van het Koninkrijk van het Licht

Een ander voorbeeld uit het Oude Testament; de 400 profeten van Achab ontvingen elk een geestelijke openbaring, bevattende maatstaven van waarheid, maar de oorsprong was een misleidende geest, toegestaan door de Heer als gevolg van het onrechtvaardige leiderschap van Achab.




Een ware profeet van God; genaamd Micha, werd opgeroepen, die was in staat om te zweven boven de misleidende geest, om een ware openbaring te ontvangen van Gods hart.


Lees  1 Koningen 22:1-29 


Een ware profeet van God: genaamd Micha, werd opgeroepen, die was in staat om te zweven boven de misleidende geest, om een ware openbaring te ontvangen van Gods hart. 



Geestelijke onderscheiding en een goed fundament in de Waarheid openbaart duidelijk het valse, daarbij de gelovigen motiverend zich in te zetten  om des te meer 
het echte Woord van God te ontvangen. 

Want de Geest van Waarheid zal duidelijk maken dat de openbaring van de valse geesten machteloos is, net zoals bij Paulus, Elia en andere trouwe dienaren van de Heer.
In plaats van hun profetieën, brengen ze de gevoelloosheid aan ons, wij zullen met de ware mantel van openbaring de immobiliteit en wanorde in het kamp van de vijand neerslaan. Want het Licht verdrijft de duisternis. Amen.



''Het Licht verdrijft de duisternis''


“De zetel van het Beest is in de Duisternis”
 
Het uur is gekomen dat dingen erg duister gaan worden, maar we moeten sterk zijn in de Heer, zodat niets om ons heen ons zal schudden, maar dat wij, de Bruid van Christus, zullen opstaan en stralen zoals er staat in: 

Jesaja 60:1-2 Sta op, word verlicht, want uw licht komt en de heerlijkheid des HEREN gaat over u op. 2 Want zie, duisternis zal de aarde bedekken en donkerheid de natiën, maar over u zal de HERE opgaan en zijn heerlijkheid zal over u gezien worden.  

De Heer heeft een overblijfsel van Zijn volk nodig, die zullen gewoon zijn wie ze zijn in Hem, en die Hem toestaat ons te gebruiken. Het is tijd voor ons om een stap opzij te zetten, en God zijn rechtmatige plaats te geven.

''De Bruid van Christus zal apart worden gezet van deze wereld''


En het Licht van de wereld worden. Het gaat er niet om wat we zeggen of prediken, 
het is over hoeveel er van Christus in ons is gevormd. Wanneer u een licht draagt 
in een donkere kamer, dat licht overwint de duisternis en stelt u in staat om te zien. 


Het is tijd voor de kerk om de duisternis, die de wereld bedekt, te overwinnen. De Heer is groter dan alle duisternis bij elkaar, laten we ons dus voorstellen hoe fel dingen zouden zijn als wij als het Lichaam van Christus beginnen te schijnen zoals Hij

We moeten allereerst het aangezicht van de Heer zoeken, om Hem te zien en te gaan stralen. 

Efeziërs 4-23-24 Dat gij verjongd wordt door de geest van uw denken, en de nieuwe mens aandoet, die naar (de wil van) God geschapen is in waarachtige gerechtigheid en heiligheid. 




“Het teken van verontreinigd brood”



Toen Nebukadnezar de eerste groep van Jeruzalems leiders deporteerde in 597 voor Christus, werd de priester Ezechiël in ballingschap naar Babylon gebracht. Ezechiël zag dat de Heerlijkheid van God vertrok uit de Tempel in Jeruzalem vanwege de mensen die andere goden aanbidden. Toen Ezechiël's vrouw stierf, droeg hij zijn verdriet in stilte om te laten zien hoe de ballingen dragen het verlies van Jeruzalem. Later zag hij een visioen van dorre beenderen, en zag hij het weer tot leven komen, als een teken dat God nieuw leven heeft te geven aan de mensen. Het laatste visioenen in zijn boek beschrijft de ideale tempel en de terugkeer van Gods heerlijkheid aan Israël. Deze visioenen worden beschreven in het boek Ezechiël


"Het teken van verontreinigd brood"

  
Ezechiëls visioen van droge dorre doodsbeenderen die tot leven kwamen.
(Ezechiël 37)
Ezechiël 4:14 Maar ik zei: Ach, Here HERE! Zie, ik ben nooit verontreinigd geweest; van mijn jeugd aan tot nu toe heb ik nooit aas noch het verscheurde gegeten of is er verfoeilijk vlees in mijn mond gekomen.

"O Heer God! Zie mijn ziel is nooit verontreinigd geweest"

Ezechiël 4:17 Opdat zij aan brood en water gebrek hebben, met elkander verbijsterd staan en in hun ongerechtigheid wegkwijnen.

Want brood en water zal schaars worden, zij zullen verbijsterd staan onder elkaar en wegkwijnen in hun ongerechtigheid (iniquity) 

"We willen het levende brood en water"

Ezechiël 6:4 Uw altaren zullen verwoest worden en uw wierookaltaren verbroken, en Ik zal uw gedoden neerwerpen vóór uw afgoden.

Dus uw altaren zullen worden verwoest, en uw wierook altaren zullen worden verbrijzeld en verlaten, en ik zal uw verslagenen laten vallen voor uw afgoden.

"De altaren zullen worden verpletterd"


Wij breken het Altaar van Molech, de macht van Dood.

Ezechiël 6:6 Overal waar gij woont, zullen de steden verwoest worden en de hoogten een wildernis worden, opdat uw altaren verwoest en verlaten, uw afgoden verbroken en vernietigd, uw wierookaltaren afgehouwen en uw maaksels verdelgd worden.

Al uw woningen, en uw steden zullen worden afval en de hoge plaatsen zullen een woestenij zijn en uw altaren zullen verlaten worden, uw afgoden worden gebroken en beëindigd, en uw wierook altaren worden weggekapt, en uw werken worden uitgewist.


"De hoge plaatsen zullen ook desolaat worden"

*Desolaat = troosteloos, verlegen, bedorven, hulpeloos, ellendig, verlaten, woest, en in een ontredderde toestand

Openbaring 4:8 En de vier dieren hadden elk voor zich zes vleugels en waren rondom en van binnen vol ogen en zij hadden dag noch nacht rust, zeggende: Heilig, heilig, heilig is de Here God, de Almachtige, die was en die is en die komt.

Jesaja 6:2-3 Serafs stonden boven Hem; ieder had zes vleugels: met twee bedekte hij zijn aangezicht, met twee bedekte hij zijn voeten en met twee vloog hij. 3 En de een riep de ander toe: Heilig, heilig, heilig is de HERE der heerscharen, de ganse aarde is van zijn heerlijkheid vol.

Jezus beschreef zichzelf als De Waarheid, De Weg, Het Leven, dat is een code naam voor de drie ingangen via de tabernakel die leidt tot het Heilige der Heilige - de Poort, de Deur en de Voorhangsel.

''Wee u wetgeleerden" Matteus 23:13

Mattheüs 23:13 Maar wee u, Schriftgeleerden en Farizeeën, gij huichelaars, want gij sluit het Koninkrijk der hemelen toe voor de mensen. Immers, gij gaat er niet binnen en die trachten binnen te gaan, laat gij niet toe daarin te komen.

De sleutel van de kennis - Een sleutel wordt verwezen naar een slot om de deur te openen. Door hun valse interpretatie van het Oude Testament hadden ze de ware sleutel of de wijze van begrijpen weggenomen. Ze hadden de mensen verhinderd om het juist te kunnen begrijpen.
Als er een zonde van bijzondere omvang is,
is het dat van het houden van de mensen in onwetendheid

"U moet er naar streven om ook te voorkomen dat de mensen de boodschap van het Woord niet kunnen begrijpen met inachtneming van het van Jezus, die zei, en degenen, die tot Mij kwamen "Hebt gij verhinderd''

Als er een zonde van bijzondere omvang is, is het dat van het houden van de mensen in onwetendheid, en weinig mensen zijn zo schuldig als zij, die door valse instructies willen voorkomen dat ze naar een hogere kennis van de waarheid kunnen komen, en het omhelzen zoals het was in Jezus dagen.

Lucas11:52 Wee u, wetgeleerden, want gij hebt de sleutel der kennis weggenomen; zelf zijt gij niet binnengegaan en hen, die trachtten binnen te gaan, hebt gij tegengehouden.

Gij hebt weggenomen de sleutel der kennis - Door uw tradities gij hebt weggenomen 
de ware methode van interpretatie van de profetieën: gij hebt gegeven een verkeerde betekenis aan die geschriften die spreken over het koninkrijk van de Messias, en de mensen worden daardoor gehinderd om te kunnen binnendringen in de waarheid.

Wee u wetgeleerden, .... Het zijn vooral weer de wets-orde, dit in tegenstelling tot de Farizeeën, maar in beide worden veel dezelfde dingen gezegd.

Want gij hebt weggenomen de sleutel van kennis; van de Schrift, van de wet, en de profeten, en de ware interpretatie van hen, en in het bijzonder van dergelijke plaatsen zoals verwijzen naar de Jezus en het Evangelie bedeling, genaamd het koninkrijk der hemelen.

Lucas 11:52 Wee u, wetgeleerden, want gij hebt de sleutel der kennis weggenomen; zelf zijt gij niet binnengegaan en hen, die trachtten binnen te gaan, hebt gij tegengehouden


Ze hadden niet alleen de kennis van dit op zichzelf toegeëigend, door het opzetten van zichzelf als de enige vertolkers van de heilige geschriften, maar ze hadden ook weggenomen van de mensen de ware kennis en het gevoel van hen, door hun valse voorschriften op hen, zodat zij te gronde gaan door gebrek aan kennis: 

En dus kwam honger naar het horen van het woord, dat zeiden ze ook voor de komst van de Koning Messias Jezus, en ook nu zien we dat weer. 

Om de Syrische en Arabische versies te kunnen lezen, had men "de sleutels van kennis nodig" en voor de Ethiopische versie, "de sleutel van de gerechtigheid"

"De Joden spreken soms van "de sleutels van de wet"

En ze vertegenwoordigen de mondelinge wet als de wortel en de sleutel van de geschreven wet, maar het was de mondelinge wet, of tradities van de oudsten, om dat op te volgen:  die u hebt ingevoerd niet in uzelf; in het Koninkrijk van de Hemel, het Evangelie dispensatie, noch het ontvangen van doctrines, noch onderwerpen aan de verordeningen: en die ingingen, hebt gij verhinderd, door verwijt de wonderen en de bediening van Christus over de hele wereld.

*Degenen die in staat zijn om deze overgang te maken waren de Hebreeën

Hebreeën 13:9 Laat u niet medeslepen door allerlei vreemde leringen; want het is goed, dat het hart zijn vastheid vindt in genade en niet in spijzen: wie het hierin zochten, hebben er geen baat bij gevonden.

Het woord "Hebreeër" betekend dus letterlijk: een Immigrant. Iemand die oversteekt. In de dagen van Abraham, werd het toegepast op degenen die emigreerden vanuit Babylon naar Kanaän. 

Maar de Goddelijke betekenis zoals toegepast in het Nieuwe Testament in het boek Hebreeën is iemand die in staat is om uit het Oude Verbond van Mozes te immigreren in het Nieuwe Verbond van Christus. Dit is het pad van Zoonschap en de enige manier om een:''De gemanifesteerde Zoon van God in het Loofhuttenfeest te worden''

De vier dieren zijn naar verluidt "vol ogen." Ze portretteren de schepping zoals het oorspronkelijk bedoeld was, om vol te zijn van licht en om te manifesteren de Glorie van God.

Mattheüs 6:22 De lamp van het lichaam is het oog. Indien dan uw oog zuiver is, zal geheel uw lichaam verlicht zijn;

"Vol van Ogen''

''Vol van Openbaring, vol van de kennis van de Heer.''

Genesis 1:3-4 En God zeide: Daar zij licht! en daar was licht. En God zag het licht, dat het goed was; en God maakte scheiding tussen het licht en tussen de duisternis.



Het overblijfsel van Jacob zal zijn in het midden van vele volken 
als de Dauw van de Heer”



Micha 5:7 En het overblijfsel van Jakob zal zijn onder de natiën, te midden van vele volkeren als een leeuw onder de dieren des wouds, als een jonge leeuw onder de schaapskudden, die, wanneer hij er binnendringt, neerslaat en verscheurt, zonder dat iemand redt.

De Bijbel bevat vele waarschuwingen doorheen de pagina's. Degenen die gehoor gaven aan de ware waarschuwingen van God werden gespaard van de voorspelde gevolgen. 

Voordat we kijken naar een aantal van deze, laten we eens kijken naar de primaire definitie uit het woordenboek van het woord "waarschuwen": om (een persoon) te vertellen van een gevaar, komt het kwaad, ongeluk, enz.; zet op wacht, voorzichtigheid.
Door de hele geschiedenis van de wereld, heeft God altijd bekend gemaakt aan zijn volk de op handen zijnde tijden van nood, en hen tijd gegeven zich voor te bereiden of het te kunnen ontvluchten.

Hij waarschuwde Noach en zijn familie de komende zondvloed en gericht hen hoe voor te bereiden om het te overleven.

Hebreeën 11:7 Door het geloof heeft Noach, nadat hij een godsspraak ontvangen had over iets, dat nog niet gezien werd, eerbiedig de ark toebereid tot redding van zijn huisgezin; en door dat (geloof) heeft hij de wereld veroordeeld en is hij een erfgenaam geworden der gerechtigheid, die aan het geloof beantwoordt.

Hij waarschuwde Lot en zijn familie van de komende vernietiging van Sodom en Gomorra en vertelde hen om te vluchten.

Genesis 19:14 Toen ging Lot heen en sprak tot zijn schoonzoons, die met zijn dochters zouden trouwen, en zei: Staat op, verlaat deze plaats, want de HERE gaat de stad verwoesten. Maar hij was in de ogen van zijn schoonzoons als iemand, die schertste.


Hij waarschuwde de Farao van Egypte, door middel van Jozef, van de komende hongersnood en gebruikt Jozef aan schuren van graan voor te bereiden tijdens de zeven jaren van overvloed, die Egypte en Jozef's familie opgeslagen als een zeven jaar hongersnood volgde de tijden van overvloed.

Genesis 41:30-31 Daarna zullen zeven jaren van hongersnood aanbreken; dan zal al de overvloed in het land Egypte vergeten zijn en de honger het land verteren. 31 Van de overvloed zal men daarna in het land niets meer merken vanwege die hongersnood, want die zal zeer zwaar zijn.

Hij waarschuwde de Israëlieten leven onder Egyptische slavernij dat de "engel des doods" zou alle eerstgeborenen van elke familie doden en dat zij zichzelf en hun gezinnen moesten beschermen door het plaatsen van het bloed van een lam op de deurposten, zodat de engel zou "voorbij" hen.

Exodus 12:23 En de HERE zal Egypte doortrekken om het te slaan; wanneer Hij dan het bloed aan de bovendorpel en aan de beide deurposten ziet, dan zal de HERE die deur voorbijgaan en de verderver niet toelaten in uw huizen te komen om te slaan.

Door Jona waarschuwde Hij de slechte mensen van Nineve, de hoofdstad van Assyrië, voor de komende vernietiging van God. Toen zij zich bekeerden, werd het vonnis afgewend en kwamen niet om voor een aantal jaren.

Jona 3:4-5 En Jona begon de stad in te gaan, één dagreis, en hij predikte en zeide: Nog veertig dagen en Nineve wordt ondersteboven gekeerd! 5 En de mannen van Nineve geloofden God en riepen een vasten uit en bekleedden zich, van groot tot klein, met rouwgewaden.

Daniel 11:34 Doch, terwijl zij struikelen, zullen zij een kleine hulp vinden; dan zullen velen zich in huichelachtigheid bij hen aansluiten.

Een gemeenschappelijke noemer is, dat in bijna al die moeilijke tijden door de eeuwen heen, de grote meerderheid van de mensen de oordelen niet konden zien aankomen.

Ze weigerden te geloven dat er iets zou kunnen gebeuren met hen. Ze genoten van het goede leven (eten, drinken en feesten) tot aan de ramp hen achterhaalde.
Zoals Jezus zei over de mensen van Noachs dagen in Mattheüs 24:38-39

Mattheüs 24:38-39 Want zoals zij in [die] dagen vóór de zondvloed waren, etende en drinkende, huwende en ten huwelijk gevende, tot op de dag, waarop Noach in de ark ging, 39 en zij niets bemerkten, eer de zondvloed kwam en hen allen wegnam, zo zal ook de komst van de Zoon des mensen zijn.

''De zondvloed kwam, die hen allen wegnam''

Hij sprak tot mijn hart en zei, dat de meest belangrijke voorbereiding was geestelijke voorbereiding. Hij zei, dat Hij verder zijn Profeten en predikers gebruikt om mensen voor de komende problemen te waarschuwen, om Zijn mensen zijn voor te bereiden net vooruit op de arresten die komen.

2 Koningen 17:13 De HERE had Israël en Juda gewaarschuwd door alle profeten, alle zieners: Bekeert u van uw boze wegen en onderhoudt mijn geboden en inzettingen, volgens de gehele wet die Ik uw vaderen heb geboden, en door mijn knechten, de profeten, u heb doen overbrengen.

Toen waarschuwde de Heer Israël en Juda door al zijn profeten en zieners: 

"Bekeert u van uw boze wegen" Let op mijn geboden en wetten, dat die in overeenstemming met de gehele wet die Ik uw vaderen geboden heb om te gehoorzamen en die ik bij u afgeleverd heb door mijn dienaren de Profeten"

Degenen die betrokken zijn en gehoorzaam aan God, horen specifieke instructies, niet alleen met betrekking tot hun veiligheid, maar het zal door machtige daden en gegeven opdrachten van de Heer komen, met Zijn Autoriteit voor hen om het uit te voeren. Deze opdrachten zullen Zijn plannen voor het evangelie delen aan de wereld. Hij gaat een bediening van gelovigen gebruiken dat zal door machtige daden komen in dit uur. 

Daniël 11-32 En degenen die zich misgaan tegen het verbond, zal hij door vleierijen tot afval bewegen, maar het volk dat zijn ''Zijn God kent'', zal sterk zijn en daden doen.


Het volk dat zijn God kent, zal sterk zijn en daden doen.

Als u de wens hebt om onder deze overwinnaars te zijn moet u nu beginnen met uw geestelijke voorbereiding, voordat het te laat is. De duivel misleidt en vernietigd dagelijks mensen, maar de Heer verlangt van ons dat wij hem overwinnen. 

Daniel 11:32 "En degenen die zich misgaan hebben tegen het verbond, zal hij door vleierijen misleiden; maar de mensen die wel ''Zijn God kent'', zullen sterk zijn en daden doen"


De tijd van dit fenomeen is zeer strategisch in gebeurtenissen in de wereld, met Israël in een oorlog om te overleven en de Palestijnen in oorlog met de wereld. De rode vaars is een teken van een nieuwe fase van de geschiedenis te beginnen. Dreher zegt wanneer de rode vaars wordt opgeofferd zal dat zijn als een rode lap voor een stier.

De zwarte Stier
De rode vaars

Maar de rapporten verklaren echt dat we dicht bij de terugkeer van Jezus zijn! De tijd is heel dichtbij. Israël bereidt zich voor op een toekomst priesterschap wordt opgeleid en gekwalificeerd en in kleding is dat gemaakt

Jezus als de rode vaars.

Door het begrijpen van de kruisiging van Jezus met alle schaduw-afbeeldingen van de Hebreeën, zien we Jezus als de vervulling als een offer van de 'rode vaars'
De heiligste van alle zondoffers was met een jonge stier, dit was het zondoffer van de rode vaars. De rode vaars, werd aangeboden als een zondoffer voor de zuivering van de collectieve gemeente van Israël, en werd geslacht volgens de voorschriften  van de HERE der heerscharen tot Mozes buiten het kamp van Israël. 

Numeri 19:3 En gij zult haar aan de priester Eleazar geven: dan zal men haar buiten de legerplaats brengen en haar in zijn tegenwoordigheid slachten.



In tegenstelling tot de andere zondoffers, liep  de Rode Vaars zelf naar het altaar op de Olijfberg buiten het kamp van Israël. Jeruzalem en werd daar in zijn geheel verbrand. Het verschil van de Rode Vaars en de andere zondoffers was dat van de andere drie de zonden werden ontheven, waardoor de ontvanger de vrijheid van de zonde verkreeg, of in zekere zin, zijn redding. Anderzijds, de as van de rode vaars was er om zuivering en heiligheid te brengen.



Het Bloed van de Rode Vaars werd gesprenkeld buiten het kamp, het lichaam werd verbrand tot as, en vervolgens door middel van een aantal mystieke processen, dat zelfs de wijsheid van Salomo oversteeg gemengd. Daarna werd het gemengd met zuiver bronwater, en geschonken voor heiligheid en zuivering als het werd gesprenkeld, niet alleen aan mensen, maar over het land. Ze zuiverden de tempel ermee. Zo konden ze zuiveren de hele stad Jeruzalem als het nodig was het gehele land van Israël.

Na de dood en opstanding van Jezus, zou onze weg naar Heiligheid alleen door het offer en het Bloed van Jezus, de Zoon van God zijn. 

Het was Jezus, die werd geofferd als een 'zondoffer' niet alleen Heiligheid voor zijn broeders, "De verloren schapen van het huis Israëls" te brengen, maar voor alle mensen. 

Zij waren het die door het geloof in het offer van het bloed van Jezus worden 'geadopteerd' en 'geënt' in de letterlijke zin en ze zijn dus het geestelijke huis van Israël.

Psalm 109:14 De ongerechtigheid van zijn vaderen blijft bij de HERE in gedachtenis, en de zonde van zijn moeder worde niet uitgewist;


“Wat zegt de Heer”



Wat de Heer hiermee zegt: we moeten onze stieren verbanden! We moeten verklaren dat het als een brandend gevoel op onze familie lijn ligt. We moeten een verbranden van die stieren verklaren. We moeten de stieren nu verbranden. We moeten het Bloed van Jezus uitgieten over de Baäl stieren van onze familie lijn.

''En het bloed van Jezus uitgegoten over het hele gezin''

We kunnen nu een zondoffer brengen aan de Heer, dat is een puur offer voor de Heer, want we verbranden dan onze vaders 'stieren. 



Ons profetische verbranden van de Rode Vaars bereidt de weg van de komst van de Heer, en om de weg voor Israël om letterlijk voor te bereiden.



Het is tijd voor ons om te verklaren dat er niets is achtergebleven in ons leven dan alleen maar as, en dat de as nu zuivert dit huis en ons gezin, zodat de as van Dood en hel van bloed en vuur niet zal worden vrijgegeven tegen ons.

Mensen, dit is Dringend! 

De zwarte stieren komen naar onze natie!

Maar Gods Vuur is een reinigend vuur.

Genesis 14:14  Toen Abram hoorde dat zijn broeder als gevangene weggevoerd 
was, bewapende hij zijn geoefende mannen die in zijn huis geboren waren, driehonderdachttien man, en hij achtervolgde hen tot aan Dan.


“Sta op, en laat ons opstaan tegen haar in de strijd” 

Het visioen van Obadja

Obadiah 1:1 De profetie van Obadja. De HEER heeft een bode gestuurd naar alle volken; ook wij hebben zijn boodschap gehoord: ‘Kom, laten we ten strijde trekken tegen Edom!’ Dit is wat God, de HEER, over dat volk zegt: 


Openbaringen 21-23  En de Stad heeft de zon en de maan niet van node, dat die haar beschijnen, want de Heerlijkheid van God verlicht haar en haar lamp is het Lam.



“Want de Heerlijkheid van God verlicht haar”



Gods zegen,



Josie Hagen