Pages

Monday 6 May 2013

De Nieuwe Wereld Orde Binnenbrengend - De Mens zal niet leven van Brood alleen.



          “De Nieuwe Wereld Orde binnenbrengend”

"De Mens zal niet leven van Brood Alleen"

            
 Ik ben Het Brood van de Hemel

Matteüs 4:4 Maar Hij antwoordde en zei: Er staat geschreven: De mens zal niet van brood alleen leven, maar van elk woord dat uit de mond van God komt.


Het doel van de bediening is om op het pad te blijven wat het huidige Woord van de Heer is. Zodat we precies volgen wat de Heer zegt in Zijn Kairos tijd.


Er is een grote versnelling gekomen van wat de Heer aan het doen is op de aarde.


We worden regel voor regel voorbereid door de Heer. Voor het binnenleiden door de Heer van Zijn Glorie.


Het jaar 2011, weten we en hebben we begrepen was het jaar van Chaos, Gruwel, Verlatenheid. Het nummer 11 betekent dit allemaal.


De heerschappij van Chaos en verlatenheid is ongezien, maar het is de basis van een vals koninkrijk, valse koningen, en valse priesters die de deur geopend hebben aan veel bloedvergieten en vernietiging.


De Nieuwe Wereld Orde en Artemis binnenbrengend.

Dit jaar 2012 brengt een snelle verandering over de wereld.


Er is verdriet en angst over het verliezen van werk en banen, bezittingen en levenstandaarden, we zien dit al in sommige EU landen en andere delen van de aarde.



Ik wil dit met u delen in alle "Vrees van de Heer".


De Nieuwe Wereld Orde die nu binnengeleid wordt is een blauwdruk geweest en een al voor lange tijd erg voorzichtig gelegde strategie.


"En een al voor lange tijd erg voorzichtig gelegde strategie"


De Nieuwe Wereld Orde is een strategisch Meester Maçonniek plan, om de eindtijd Holocaust te creëren. De Draak is nu aan het opstijgen.


"De Draak is nu aan het opstijgen"


En er verscheen een ander teken in de hemel.


Openbaring 12:3  En zie: een grote vuurrode draak met zeven koppen en tien horens. En op zijn koppen zeven kronen.


“De Nieuwe Wereld Orde binnenbrengend”


We zijn nu meer en meer getuige van een grote versnelling van de Geest van het beest. De overname van de draak en het beest aan het versnellen:


* Als voorbeeld hiervan 2 grote recente krantenkoppen in het nieuws:

- Athene in vuur en vlam door betogingen zo 12 feb 2012


Rellen bij betoging bij Grieks parlement: ATHENE - Een betoging bij het
Griekse parlement tegen nieuwe bezuinigingsmaatregelen van de regering is
zondag op rellen uitgelopen. Demonstranten bekogelden de oproerpolitie met
stenen en brandbommen. De politie zette traangas in tegen de duizenden
betogers.

- Massaal beslag op loon zo 12 feb 2012


AMSTERDAM - Er zijn in Nederland bedrijven waar tien procent van de
werknemers een loonbeslag heeft vanwege schulden. Vooral veel werknemers uit
de middeninkomens glijden af naar het mininumniveau door dalenden
huizenprijzen, torenhoge hypotheekschulden of ontslag.


Maar een nieuw Besluit in het Lichaam van Christus is om te vechten met grotere vastberadenheid en niet op te geven, of toe te geven aan de werken van duisternis.


Matteüs 11:12 En van de dagen van Johannes den Doper tot nu toe, wordt het
Koninkrijk der hemelen geweld aangedaan, en de geweldenaars grijpen het met kracht.



Markus 12-34 "Zich realiserend hoeveel de man begreep, zei Jezus tegen hem: U bent niet ver van het Koninkrijk van God. En daarna durfde niemand Hem meer iets te vragen."


De Here Jezus zorgt ervoor dat we opstaan en stralen in Grotere mate, we laten alles achter, zelfs de valse, gevallen Priesterschappen waar we aan gebonden zijn geweest.



"stralen in Grotere mate"

Daniël 2:21  Hij verandert de tijden en seizoenen. Hij zet koningen af en stelt
koningen aan, Hij geeft de wijsheid aan wijzen, de kennis aan wie verstand hebben.



De Nieuwe Wereld Order is een strategisch meesterplan uit de hel. De Draak is nu aan het opstijgen met zijn zeven hoofden.


We moeten er klaar voor zijn en het inzicht hebben, zoals Daniël dat had.


1 Koningen 3:10 "Het behaagde God dat Salomo dit gevraagd had."


Salomo vroeg, net als Daniel, om inzicht en wijsheid


Daniel 2: En Hij veranderde de tijden en de seizoenen,....Niet alleen van dag en nacht, zomer en winter, en tijden en seizoenen van voorspoed en tegenslag; maar al de veranderingen en revoluties in staten en koninkrijken, in alle tijden en tijdperken, zijn van Hem; en met name degene die aangewezen worden in de volgende droom, in de Babylonische, Perzische, Griekse en Romeinse Monarchieën / koninkrijken.


De Koninkrijken van het standbeeld


We kijken hier naar de Orde van de Oriëntaalse Tempel, dit is een erg Hoge Iluminati Orde van valse hoge priesters die letterlijk een zoom van de Mantel dragen.


Dit zijn "bloedvergieters" en Meester strategen.


Job 28:11-13 Hij damt de rivieren af, zodat er geen druppel doorheen komt,
en wat verborgen is, brengt hij naar buiten in het licht. Maar de wijsheid, waar wordt die gevonden? En waar is de plaats van het inzicht? "De mens kent haar waarde niet; het kan niet gevonden worden in het land van de levenden. "


De weeklachten van Jeremia


Jeremia weeklaagde voor God vanwege de verlatenheid en het uiteenvallen van Jeruzalem.


Jeremia 7:33 "Uw dode lichamen zullen tot voedsel zijn voor al de vogels in de
lucht en de beesten van de aarde, en niemand zal ze schrik aanjagen."


Een symbool zowel van verdriet als van slavernij, Jeruzalem moet verlaten worden, gedegradeerd en afgescheiden van God, omdat ze voor Hem apart gezet was. God heeft ervoor gekozen om Zijn Naam in het hart te leggen. Maar wanneer zonde de binnenste en bovenste plaats daar heeft, de hoogste plaats, vervuilen wij de tempel van de Heer. De vernietiging en het uiteenvallen van Jeruzalem lijkt hier erg verschrikkelijk. De verslagenen zullen velen zijn; ze hebben het de plaats van hun zonde gemaakt. Het Kwaad achtervolgt zondaars, zelfs na de dood. Degenen die niet, door de Genade van God, genezen zullen worden van ijdele Vreugde en Vrolijkheid, zullen door de rechtvaardigheid van God, alle Vreugde ontnomen worden.


Nahum 2:10 "Ze is leeggeplunderd! Ja, ze is verlaten en verwoest! Harten smelten en knieën knikken! Ook is er smart in het hele lichaam en al hun
gezichten zijn bleek geworden."


Hoe velen ruïneren hun gezondheid en eigendom en bezittingen generaties lang zonder te klagen, wanneer ze betrokken zijn in de dienst aan Satan. Geheel bedrogen en misleid door hem.


Dit heeft precies alles te maken met de strategie van de Een Wereld Orde. Dit is nu precies het stategische Meesterplan. Vooral de verlatenheid en verwoesting.


Zacharia en de engel

Vrouw in een mand:

Hosea 12:7 "De koopman gebruikt bedrieglijke weegschalen; hij houd ervan om te bedriegen."


Zacharia 5:8 "Hij zei: "Dit is kwaadaardigheid," en hij duwde haar terug in de
mand en duwde de loden deksel over de opening (mond) ervan."


Zij werd blootgelegd door Gods Kandelaar in de Kerk van de Heer.

Zij is de Koningin van Illuminati.


Dus de profeet ging erheen en hij trok de bedekking eraf en legde haar bloot, omdat dat is wat de profetische mensen doen.


Zij is Kwaadaardigheid en de rieten mand betekent "iniquity" en zij zit in de mand. Nadat de blootlegging van haar materialisme en haar hebzucht, veranderde het Visioen.


Koningin

Zij is Kwaadaardigheid en de rieten mand betekent "Iniquity"

Geheimenis van Wetteloosheid. Johannes 6:66


Johannes 6:66 "Van toen af trokken velen van Zijn discipelen zich terug en volgden Hem niet meer."

"En volgden Hem niet meer"


Er kan verwacht worden dat velen beledigd zullen zijn door de doctrines van het Evangelie. Omdat ze geen geestelijke mind hebben, en eigenlijk niet van het Evangelie begrijpen, kan verwacht worden dat ze er aanstoot aan nemen en omdraaien. De beste manier om de doctrines van de Bijbel te begrijpen is om een oprechte Christen te zijn, en ernaar streven om de wil van God te doen.


"niet begrijpen"


Johannes 7:17 Als iemand de wil heeft om Zijn wil te doen, zal hij van dit onderricht weten of het uit God is, of dat Ik vanuit Mijzelf spreek.


Het Geheimenis van Wetteloosheid


Het fenomeen van een mysterieuze vegende loodlijn daalt nu neer door de gelederen van Gods leger en legt snel de verborgen daden en motieven van de harten van mensen die zeggen een Christelijk Geloof te hebben, bloot. Of nu jong of oud, rijk of arm, deze mysterieuze loodlijn is nu een grote afval aan het initiëren tussen degene die heet zijn en degene die lauw zijn.


Is dit het werk van de duivel? Zou een alles verterende liefhebbende Vader kunnen toestaan dat dit gebeurd met Zijn eigen met Bloed gekochte kinderen? Kan er iets gedaan worden om dit bloeden, van de afval en het terugvallen, wat zo veelvoorkomend is in onze materialistische tijdperk, te stoppen?


De Nieuwe Wereld Orde en Artemis binnenbrengend.


Wat is het geheimenis van Johannes 6:66? Initieert God de afval en het wegvallen?


Johannes 6:66: Van toen af trokken velen van Zijn discipelen zich
terug.


Dus nu begon de Heer zijn "vloer" uit te zuiveren : degene die trots waren en onbekommerd werden weggedreven, en degene die bleven waren geschikt voor het gebruik door de Meester.


Onze Heer had, in de voorgaande gesprekken, het Eeuwige Leven beloofd aan Zijn volgelingen; de discipelen hielden vast aan die eenvoudige woorden, en waren vastbesloten om dichtbij Hem te blijven, toen anderen dichtsloegen door harde woorden, en Hem verlieten. De doctrine van Christus is het Woord van Eeuwig Leven, daarom moeten we daar door leven en sterven. Als we Christus verlaten, verzaken we onze eigen genade. Zij geloofden dat dit Jezus was, de Messias die aan hun vaderen beloofd was, de Zoon van de Levende God.


De Doop in het Leven van Christus.12


Laat u niet misleiden door wat ze zeggen. Want die dag komt niet tenzij er een grote rebellie tegen God is en de man van wetteloosheid geopenbaard is - degene die vernietiging brengt.


"Dit is kwaadaardigheid"


Grijp anderen weg uit het vuur en red hen; laat aan anderen ontferming zien gemengd met vrees. Daarbij zelfs de kleding hatend die bevlekt is door verdorven vlees.



Red anderen door het uit de vlammen van het oordeel weg te grijpen. Laat genade zien aan weer anderen, maar doe dat met grote voorzichtigheid, de zonden hatend die hun leven vervuild.


Judas 1:24 "Alle Glorie aan God, Die bij machte is u voor wegvallen te bewaren
en u met grote vreugde binnen zal brengen in Zijn glorieuze
aanwezigheid, zonder een enkele smet."


U wilt mij toch niet ook verlaten, of wel?


Jezus vroeg het de Twaalf. Simon Petrus antwoordde Hem, "Heer, naar wie zouden wij toegaan? U hebt de woorden van eeuwig Leven. Wij geloven en weten dat U de Heilige bent van God.


U hebt de woorden van eeuwig Leven


Wij verklaren in Jezus Naam een blootlegging van de vrouw van totale kwaadaardigheid, en iniquity, in onze familie. Wij trekken de bedekking eraf en leggen haar bloot.


Openbaring 17:4 En de vrouw was bekleed met purper en scharlaken, en getooid met goud, edelgesteente en parels, en zij had een gouden drinkbeker in haar hand, vol van gruwelen en van onreinheid van haar hoererij.


Kruis in de paarse (purperen) lucht.

Openbaring 18:6 Vergeld haar zoals zij ook u vergolden heeft, en vergeld haar dubbel naar haar werken. Schenk in de drinkbeker waarin zij voor anderen
ingeschonken heeft, voor haar het dubbele in.


Wij moeten nu verbreken, de pneuma genetica van onze familiegeschiedenis en de kerkgeschiedenis.


Breek alle aanvallen tegen je leven en dat van je familie van de 3e graads Meester Vrijmetselaar.


Breek in Jezus Naam al de symbolen van Skull and Bones.

"Skull and Bone" Begraafplaats


Schedel

Breek de familievloek van Onwetendheid van het misleid zijn.

Acacia Hout uit Egypte. God van Egypt, De boom van Kennis.

Exodus 25:5 Roodgeverfde ramshuiden, zeekoeienhuiden en acaciahout.


Jeremiah 43:12 "Ik zal een vuur aansteken in de tempels van de goden van Egypte en hij zal hen verbranden en als gevangenen wegvoeren en hij zal Egypteland aantrekken, zoals een herder zijn kleed aantrekt, en hij zal van daar veilig uittrekken."


Jezus is onze Apostel Grote Hoge Priester en Hij heeft Zijn Bloed  Uitgestort voor onze zonden, iniquities, de kwaadaardigheid door de generaties heen.


 Hebreeën 10:21 "en omdat wij een grote Hoge Priester hebben die regeert
over het Huis van God"

De paarse (purperen) Mantel.


Gods zegen

Josie Hagen