Pages

Sunday 19 May 2013

U zult geen Vreemde Wierrook "Vuur"Offeren.



“Vreemd vuur”


In de Rooms-katholieke mis biedt de valse priester de wierook aan in een wierookvat met ongeautoriseerd vuur, ook al wordt ons bevolen geen wierrook te offeren die vreemd is aan Gods patroon.


Markus 7:7  Tevergeefs eren zij Mij, omdat zij leringen leren, die geboden van mensen zijn.

“Tevergeefs aanbidden ze Mij”
 


“Dit is een onheilig mengsel”

“Wie zou U niet Vrezen, Here”

Openbaring 15:1-4 En ik zag een ander teken in de hemel, groot en wonderbaar: zeven engelen, die de zeven laatste plagen hadden, want daarmede is de gramschap Gods voleindigd. En ik zag (iets) als een zee van glas met vuur vermengd, en de overwinnaars van het beest en van zijn beeld en van het getal van zijn naam, staande aan de glazen zee, met de citers Gods. En zij zingen het lied van Mozes, de knecht Gods, en het lied van het Lam, zeggende: Groot en wonderbaar zijn uw werken, Here God, Almachtige; rechtvaardig en waarachtig zijn uw wegen, Gij, Koning der volkeren! Wie zou niet vrezen, Here, en uw naam niet verheerlijken? Immers, Gij alleen zijt heilig. Want alle volken zullen komen en zullen voor U neervallen in aanbidding, omdat uw gerichten openbaar zijn geworden



Uw rechtvaardige daden zijn geopenbaard"


Wie zou U niet vrezen, Here, en uw naam niet verheerlijken? U alleen bent heilig. Voor U zullen alle volken komen, en aanbidden, voor uw rechtvaardige daden zijn geopenbaard"



Openbaring 15:4 Groot en wonderbaar zijn uw werken, Here God, Almachtige; rechtvaardig en waarachtig zijn uw wegen, Gij, Koning der volkeren! Wie zou niet vrezen, Here, en uw naam niet verheerlijken? Immers, Gij alleen zijt heilig. Want alle volken zullen komen en zullen voor U neervallen in aanbidding, omdat uw gerichten openbaar zijn geworden.


“Staande aan de zee van glas, hebbende de Harpen van God”

Er verschenen zeven engelen in de hemel; toebereid om de Antichrist en haar Systeem van corruptie te vernietiging, om het Goddelijk werk te voltooien. Als de maat van Babylon’s zonden vol is, vindt de volle maat van Goddelijke toorn plaats. Terwijl gelovigen in deze wereld staan, in tijden van nood, als op een zee van glas met vuur vermengd, kunnen zij vooruit kijken naar hun definitieve bevrijding, terwijl nieuwe barmhartigheden roepen om nieuwe lofgezangen en aanbidding.


“Zee van Glas met Vuur Vermengd”


Leviticus 10:1 En de zonen van Aäron, Nadab en Abihu, namen ieder zijn vuurpan, deden daar vuur in en legden daar reukwerk op; zo brachten zij vreemd vuur voor het aangezicht des HEREN, hetgeen Hij hun niet geboden had.


“Zij brachten Vreemd Vuur voor de Here”


Numeri 26:61 En Nadab en Abihu stierven, toen zij vreemd vuur voor het aangezicht des HEREN brachten.


Maar Nadab en Abihu stierven toen zij een offer voor de HERE brachten met ongeautoriseerd vuur. De HEERE sprak tot Mozes na de dood van de twee zonen van Aäron, die waren gestorven nadat ze in de Aanwezigheid voor de HEER daarbij het verkeerde soort vuur voor Hem verbrandden.


Leviticus 16:1 De Heer sprak tot Mozes na de dood van de beide zonen van Aaron, die overleden nadat zij in de Aanwezigheid van de Heer vreemd vuur hadden ontstoken.



Deuteronomium 18:10  Onder u zal er niemand worden aangetroffen, die zijn zoon of zijn dochter “door het vuur” doet gaan, die waarzeggerij pleegt, geen wichelaar, uitlegger van voortekenen, of tovenaar,


“De Altaren van onze Vaders”
 


Wanneer we van het Goddelijke Patroon van Aanbidding in de Tabernakel afwijken, zoals hierboven beschreven is, eindigen we met een heidense vervalsing.

 
“Een Occulte Kopie”



Markus 7:6  “Dit volk eert mij met de lippen, maar hun hart is ver van Mij; tevergeefs vereren ze mij, verwaarlozen Gods geboden, ze onderwijzen en houden vast aan hun eigen leer, voorschriften van mensen.”


Deze heidense vervalsing noemt God “Vreemd Vuur.” Het is symbolisch van de aanbidding waarvan wij denken dat we die bieden aan de Ene Waarachtige God.


“De Al Machtige God”


Maar Hij accepteert dit niet, omdat we weigeren Hem te aanbidden binnen de parameters van Zijn Verbond.


Omdat wierrook aanbidding vertegenwoordigd had God Almachtig exacte specificaties voor de kinderen van Israël hoe de wierrook voor de Tabernakel gemaakt diende te worden. Hij heeft ook in bovenstaande Bijbelgedeelten verklaard dat geen enkele wierrook moet worden verbrand “voor zichzelf” of buiten de Tabernakel.



Dat betekend dat de enige aanvaardbare plaats voor deze aanbidding in de Tabernakel in Jeruzalem was, waar Hij ervoor gekozen heeft om Zijn naam te vestigen.



“Wat is “Vreemde Wierrook?”



“Het Plegen van Overspel”

Om dit principe te begrijpen moeten we eerst de blauwdruk voor de Tabernakel van Mozes begrijpen, die gegeven is als een model van aanbidding.


Elk stuk van het meubilair in de Tabernakel verwijst naar onze Heer en Redder en leidt ons in relatie met Hem.


God gebood dat Wierrook in de Tabernakel moest worden gebruikt als een Symbool van Aanbidding en het moest worden gemaakt van de exacte specerijen  die Hij heeft opgegeven,  met de “exacte verhoudingen” die Hij heeft gespecificeerd. Dit is vandaag letterlijk voor onze aanbidding. God heeft ons patronen voor de eredienst gegeven na de Tabernakel instructies die Hij aan Mozes gegeven heeft. 


 Maar dat was een afschaduwing van de dingen die zouden komen in de toekomst.


Vandaag staat de Tabernakel voor ons lichaam, en de Wierrook voor onze aanbidding.


 Wij zijn de Tabernakel”




Om het antwoord op deze vragen te vinden, moeten we aandacht geven aan een waarschuwing van de profeet Jeremia op een moment dat Israël in opstand was tegen de Here God,


Jeremia 44:17-18 Maar wij zullen voorzeker doen alles wat wij uitgesproken hebben, en offers ontsteken voor de Koningin des Hemels en haar plengoffers brengen, zoals wij gedaan hebben, wij en onze vaderen, onze koningen en onze vorsten, in de steden van Juda en op de straten van Jeruzalem; toen hadden wij goed ons brood en waren gelukkig en zagen geen rampspoed. Maar sedert wij zijn opgehouden voor de koningin des hemels offers te ontsteken en haar plengoffers te brengen, hebben wij aan alles gebrek gehad en zijn wij door het zwaard en de honger omgekomen.


“Maar wij zullen voorzeker alle doen wat wij uitgesproken hebben”

Maar sedert wij zijn opgehouden voor de koningin des hemels offers te ontsteken en haar plengoffers te brengen, hebben wij aan alles gebrek gehad en zijn wij door het zwaard en de honger omgekomen.


“Vreemd Vuur, Occulte Praktijken, Vreemde Formule”

 

“Een van de hoofdgoden van de Vrijmetselarij is Moloch”

Israël was ook begonnen met dezelfde gewoonten van de omringende heidense volken, die onder het aanbidden van de heidense zonnegod en de praktijk "Koningin des Hemels."  Die heersende houding in hierboven gezien was er één van trots, arrogantie en hebzucht. Dit is precies dezelfde houding die we vandaag de dag zien in het Lichaam van Christus.

“Dit is precies dezelfde houding

die we vandaag de dag zien in het Lichaam van Christus”


In Jeremia’s dagen veronderstelde men te doen wat zij in hun boze hart dachten te doen. Hebzucht en een verlangen naar rijkdom was de motivatie voor het offeren van wierook aan de Koningin van de Hemel en zij rekenden op "goedkope genade" om hen te houden in een goede staat met God, zolang zij zonen van Abraham waren, zagen zij geen conflict met onheilige mengsel.


“Zij zagen geen conflict met onheilig mengsel”

In Deuteronomium 12 had God Israël al gewaarschuwd om niet de aanbidding stijlen van de heidense volken te imiteren, en dan proberen om die op te nemen in de aanbidding van de Ene ware God.



“Gods Hogepriester en Gods Patroon van Aanbidding”


 “De Vrijmetselaars broederschap. Een vervalsing van Gods priesterschap

 


Nehemia 13:29  Gedenk aan hen, mijn God, omdat zij het priesterdom hebben verontreinigd, ja, het verbond van het priesterdom en van de Levieten.


Deuteronomium 12:29-30 Wanneer de HERE, uw God, de volken, naar wier gebied gij trekt om hen te verdrijven, uitgeroeid heeft, en gij hun gebied in bezit genomen hebt en in hun land woont, neem u er dan voor in acht, dat gij u niet laat verleiden na hun verdelging hun voorbeeld te volgen, en dat gij hun goden niet zoekt, zeggende: hoe dienden deze volken hun goden? zo wil ik het ook doen.


“Dat u niet wordt verstrikt door hen te volgen”


En dat is de houding zelfs onder de leiding in het Lichaam van Christus in vele kerken vandaag, het is een geest van volledige onafhankelijkheid van Gods patroon van aanbidding.


Leviticus 10:1-2 En de zonen van Aäron, Nadab en Abihu, namen ieder zijn vuurpan, deden daar vuur in en legden daar reukwerk op; zo brachten zij vreemd vuur voor het aangezicht des HEREN, hetgeen Hij hun niet geboden had. Toen ging er vuur uit van de HERE en dit verteerde hen, zodat zij stierven voor het aangezicht des HEREN.  


De zonen van Aäron werden verslonden door het vuur van God, en zij stierven, omdat ze ongehoorzaam waren in het aanbieden van vreemd vuur of wierook, waarvoor Hij al had gewaarschuwd dat niet te doen. De Almachtige God had de kinderen van Israël gewaarschuwd geen “vreemd reukwerk” te offeren op het altaar in de Tabernakel:


Exodus 30:9 Gij zult daarop geen vreemd reukwerk brengen noch brandoffer noch spijsoffer, ook een plengoffer zult gij er niet op plengen.  


"Gij zult geen vreemd reukwerk daarop brengen"

Met andere woorden, de wierook moest worden voorbereid met de exacte specerijen die Hij had genoemd. Als ze afgeweken van de formule van de wierook, waarin God de Heer die had uiteengezet, werd het gezien als geestelijk overspel plegen voor de Heer.



“Als zij afwijken van de Formule van Wierrook”


Het woord "vervalsen" betekent: "om onrein te maken door vermenging."


Meng Niet Gods Wegen met Menselijke Wegen


“Vreemd Vuur”

Het woord "Vreemd" in het Hebreeuws hier in is ZUWR wat betekent: "Af te wijken, een buitenlander of onbekende, vreemd, profaan zijn; om overspel te plegen"


Ik geloof dat dit concept van “Vreemd Vuur” zowel geestelijk als lichamelijk geldt voor ons vandaag.


Deze trend van het branden van wierrook in de hedendaagse cultuur is een heidens ritueel aan demonen waarvan sommigen onwetend doen. Roken van marihuana en hachjes zijn ook vormen van “Vreemd Vuur.”


Dit zijn kruiden geofferd aan andere goden in een vorm van aanbidding. Oorspronkelijke Amerikaanse Indianen, Oosterse Mystici en Afrikaanse Toverdokters roken deze kruiden, zelfs vandaag nog, als een offer aan hun heidense goden.



Onze lichamen zijn als de Tabernakel en dus als we ons lichaam, door het verbranden en roken van hallucinogenen en kankerverwekkende kruiden en planten vervuilen, dan vervuilen wij de Tabernakel van God met “Vreemd Vuur.”



“Vreemd Vuur” is een vervalsing van de Aanwezigheid van God in het Lichaam van Christus en het toont sterke gelijkenis met de Heilige Geest.
Satan, de meester van misleiding en vervalsing is in staat om sommige wonderen van Christus na te bootsen. Op dezelfde manier zoals de tovenaars van Farao in staat waren de wonderen die God door Mozes deed na te bootsen. Maar God heeft satan alleen toegestaan een beperkte macht te hebben op legale grond.


Jezus waarschuwt ons in Matteüs 24:24 dat er valse Messiassen en Profeten zouden komen die grote wonderen en tekenen zouden laten zien om, indien mogelijk, de uitverkorenen te misleiden. God is een Heilig God en Hij zal niet toestaan dat zijn Aanwezigheid kan worden gemengd met het aanbidden van afgoden of heidense rituelen.......


Matteüs 24:24 Want er zullen valse christussen en valse profeten opstaan, en zullen grote tekenen en wonderheden doen, alzo dat zij, indien het mogelijk ware, ook de uitverkorenen zouden verleiden.


“Lucifer is letterlijk in het Vaticaan”


Paus Francis, Pasen 2013, Paaswake 2013, Paaswake Op Vaticaan, In zijn homilie zaterdag, hield Franciscus zijn boodschap eenvoudig.
Paus Francis roept Satan aan in St. Peter's Basiliek tijdens Pasen Vigil.
Luister zorgvuldig, u hoort hen lucifer aanroepen. Check de link hieronder.

Transcript van het Latin                     Transcript van het Nederlands
Flammas eius Lúcifer                               Brandende Lucifer vindt Mensheid
Matutínus unvéniat:                                 Ik zeg: O Lucifer die nooit
Ille, inquam, Lúcifer, qui nescit                wordt verslagen, Christus is  uw zoon
Occásum.                                                Die terugkwam uit de hel, stort
Christus Fílius tuus                                  Zijn vredevol licht en is levend
Qui, regréssus ab ínferis                         En heerst in de wereld zonder
Humáno géneri serénus illúxit                   Eind.
Et vivit et regnat in saecula
Saeculórum.


De laatste Paus is hier, werden Tom Horn en Chris Putnam overspoeld met uitnodigingen van over de hele wereld om te worden geïnterviewd op radio, televisie en in de gedrukte media. Deze omvatten segmenten in ‘The History Channel’ Countdown to Apocalypse “een speciale rubriek op Canada’s grootste Christelijke kanaal Vision TV met een adellijke titel: “Ik Profeteer”: De Apocalypse series, met uitnodigingen aan Rome om te discussiëren met Italiaanse media over hun bevindingen op René Thibaut (een Belgische Jezuïet wiens nauwkeurige analyse van de Pauselijke Profetie over de voorspelde komst van Petrus Romanus) en tientallen meer. Maar dat was slechts het eerste deel van het verhaal. In Exo-Vaticana gaat het onderzoek in een hogere versnelling en met meer angstaanjagende bevindingen dan de auteurs verwachtten. 



Link naar mijn onderwijs voor de recente activiteiten van Skull en Bones 322
Nr. 12129-1 De Afschaffing van de Mensheid - website en blog.
 
Lezen Genesis 11:1-32

“Vreemd Vuur Vreemde Wierrook”

Zij trokken weg van Gods Plan.

Genesis 11:1  En de gehele aarde was van Een taal”, en één van spraak.


Genesis 11:4  Ook zeiden zij: Welaan, laten wij ons een stad bouwen met een toren, waarvan de top tot de hemel reikt, en laten wij ons een naam maken, opdat wij niet over de gehele aarde verstrooid worden.


“Laten we een stad bouwen met een toren”


Laat ons een stad bouwen, volledig onafhankelijk van God, Laat ons bouwen tot de hoogten van de Hemelen.


“Universele Taal – Babel - Verwarring”

“Een wereld vol chaos en verwarring”


Dit is de verklaring van de Nieuwe Wereld Orde. Deze stad bestaat uit Inwoners van de mensheid. Om uit te werken hun Meesterplan, hun schema's. Om de mensen tot slaaf te maken, om ze totaal te beheersen.


In zijn arrogantie jaagt de goddeloze op de zwakken, die dan gevangen zitten in de regelingen die hij bedenkt.


Psalm 10:2 In hun hoogmoed vervolgen zondaars de zwakken – maak hen gevangenen van hun eigen plannen!


Na de zondvloed hebben de mensen geprobeerd om een stad te bouwen, en een toren, waarvan de top zou reiken tot de hemel. God verwarde hun taal en daardoor werden ze gefrustreerd in hun ontwerpen.


Genesis 11:1-9 De gehele aarde nu was één van taal en één van spraak. Toen zij oostwaarts trokken, vonden zij een vlakte in het land Sinear, waar zij zich vestigden. En zij zeiden tot elkander: Welaan, laten wij tichelen maken en die goed bakken. En de tichel diende hun tot steen en het asfalt diende hun tot leem. Ook zeiden zij: Welaan, laten wij ons een stad bouwen met een toren, waarvan de top tot de hemel reikt, en laten wij ons een naam maken, opdat wij niet over de gehele aarde verstrooid worden. Toen daalde de HERE neder om de stad en de toren, die de mensenkinderen bouwden, te bezien, en de HERE zei: Zie, het is één volk en zij allen hebben één taal. Dit is het begin van hun streven; nu zal niets van wat zij denken te doen voor hen onuitvoerbaar zijn. Welaan, laat Ons nederdalen en daar hun taal verwarren, zodat zij elkanders taal niet verstaan. Zo verstrooide de HERE hen vandaar over de gehele aarde, en zij staakten de bouw van de stad. Daarom noemt men haar Babel, omdat de HERE daar de taal der gehele aarde verward heeft en de HERE hen vandaar over de gehele aarde verstrooid heeft.



Wij verklaren Heer “Verwar hun taal weer en frustreer hun plannen”

“De Tentakels van de O.T.O”

Het is vanaf hier dat de  Nieuwe Wereld Orde zijn tentakels uitstrekt overzee naar Amerika, Europa en de rest van de wereld met sterke verbindingen naar de Europese Koninklijke families, de Rothschilds, de Pilgrims Society, het Koninklijk Instituut voor Internationale Zaken Chatham House, de Bank of England, geselecteerde bank- en financiële instelling, Vrienden van Israël groepen en zo veel andere "Elite groepen niet te vergeten de Vrijmetselarij, de Illuminati, de Bilderbergers, de Club van Rome, en vele anderen.


Deze kwade en zeer Satanische organisaties controleren al hun tegenhangers over de aarde. De OTO.

“Een breken van de Attributen”

We moeten echt een breken gaan zien van de Attributen in onze familie geschiedenis van het gebonden zijn aan de Geest van de 32e en 33e graad Vrijmetselarij, welke is een overgeërfd patroon in onze families van de “Geest van Ballingschap.”



 “Dat is een geest van Afschaffing”

Gezinnen op aarde leven in ballingschap, weggedreven door de 32e en 33e  graad, door deze overgeërfde geest. Als gevolg van die eed en het gemaakte verbond is er veel Eenzaamheid en vaak Wanhoop in onze huizen.


“Verbannen en verdreven van de Boom des Levens”

Een ander Kenmerk van dit is angst, Eenzaamheid van Angst, van eenzaamheid en vaak geïsoleerd zijn en het gebonden zijn aan deze angst om nooit als een geaccepteerd persoon te zijn. Dit gaat zelfs terug naar onze kinderjaren.


“Dit is de geest van onafhankelijkheid,

Onafhankelijk van God”

We moeten nu een afbreken gaan zien van het generaties lang leven in een levensstijl van eenzaamheid, als een soort van kluizenaar, weggedreven worden, om aan deze pijn te ontsnappen, om te vluchten in alcohol en drugs en medicatie.


Mensen in Nederland en in heel Europa hebben het nodig om vrij en genezen te worden van de woede en het geweld van de psychologische, mentale, seksuele, emotionele en het geestelijke misbruik van de 33e en 32e  Vrijmetselaars graden, dit brengt een mentaal en emotionele asiel.


“Een Mentaal en Emotioneel Asiel”
 


“Vreemd Vuur”

In de 33e graad wordt een personage, een rol, uitgespeeld van iemand die geblinddoekt wordt rondgeleid als een slaaf van dit systeem. Een slaaf van de Een Wereld Orde. Een opzet in de generaties, om te worden geleid in een Asiel, een instelling van zenuwinzinking of psychiatrische instelling.


De finaliteit van de 33e graad is een eed en een profetische actie die wordt ondernomen. Dit is een Actie Met een Eed!


“Luister en Lees zorgvuldig”

Het is een processie naar het asiel, in de gangen van instellingen te worden “verzorgd door mensen in witte jassen.”


Ziet u deze mensen, ziet u de bedekking in deze Eed en Ritueel. Dit kan vandaag de dag nog in veel gezinnen met fundamenten van Oranje Bloed zijn. We hoeven niet werkelijk in een Asiel te zijn, maar ons leven kan er wel zo uitzien alsof leven we in asiel.



We moeten Breken in Jezus naam die vloek van de instelling en “witte jassen” en de familie vloek van de 33ste graad psychiatrische stoornissen in ons leven en gezinnen.  
Wij roepen tot U, Heer Jezus “Verlos ons van alle kwaad.”


En leid ons niet in verzoeking, maar verlos ons van het kwade. Voor U is het Koninkrijk en de Kracht en de Heerlijkheid in eeuwigheid. Amen.


Mattheüs 6:13 En leid ons niet in verzoeking, maar verlos ons van de boze. Want Uwer is het Koninkrijk en de kracht en de heerlijkheid in der eeuwigheid. Amen.


We moeten in de Naam van Jezus de Kluizenaarsgeest van Frederick II, van Oranje, breken.


We Breken de vloek van Oranje Bloed. Van Willem van Oranje van Fragmentatie van de Mind, verstand.

“Fragmentatie van de Geest”

Waar onze vaders en voorouders zijn afgeweken van Gods patroon en Gods formule van Aanbidding en Wierrook nemen wij de verantwoordelijkheid  over de gevolgen.


We moeten in Jezus naam worstelen en doorbreken in de vrijheid, zodat we nieuwe mannen en vrouwen zullen zijn. En onze levens en wandel nooit meer hetzelfde zal zijn, een volledig nieuwe Schepping in Christus Jezus.


Exodus 34:9  en zei: Heere, als ik nu genade in Uw ogen gevonden heb, laat de Heere dan toch in ons midden meegaan. Zeker, het is een halsstarrig volk, maar vergeef onze ongerechtigheid, iniquity, en onze zonde, en neem ons aan als Uw erfelijk bezit.



Lukas 11:4  en vergeef ons onze zonden, want ook wijzelf vergeven een ieder, die ons iets schuldig is; en leid ons niet in verzoeking.


Daniel 4:27  Daarom, o koning, laat mijn raad u welgevallig zijn: herroep en breek met uw zonden door gerechtigheid te betrachten en met uw, ongerechtigheden door genade te bewijzen aan de ellendigen. Misschien zal er dan verlenging van uw voorspoed zijn.



Wij herroepen alle ongoddelijkheid in onze levens, onze huizen en deelneming aan het offeren van Vreemd Vuur.
 


Here God vergeef ons onze zonden en iniquities.

Titus 2:12  om ons op te voeden, zodat wij, de goddeloosheid en wereldse begeerten verzakende, bezadigd, rechtvaardig en godvruchtig in deze wereld leven, “Onze training in het herroepen van alle ongoddelijkheid en wereldse verlangens”


Het offeren voor de HEER met “onbevoegd vuur.”

Heer wij herroepen alle ongoddelijke banden aan het “onbevoegde vuur” in onze families.


Wij verklaren een breken van de familie cycli van alcoholische depressies en alle middelen die we hebben ontwikkeld in onze familie systemen om te ontsnappen.


In de Naam van Jezus herroepen wij elke open deur in de geest van ontsnappen naar slaap, drugsgebruik, drinken tot in een coma (coma drinken), fantasie verslavingen om te proberen alle pijnen van de realiteit te verdoven.


Johannes 4:23  Maar er komt een tijd, en die tijd is nu gekomen, dat wie de Vader echt aanbidt, Hem aanbidt in Geest en in Waarheid. De Vader zoekt mensen die hem zo aanbidden,
  
“God Aanbidden in Geest en in Waarheid”

 

Gods zegen

Josie Hagen