Pages

Sunday 12 May 2013

De Vaccinaties die veel dodelijker zijn dan de Varkensgriep - Update


“De vaccinaties die veel dodelijker zijn dan de varkensgriep”




 
“Massale vaccinatie een recept voor rampspoed!”
 


VERPLICHTE MASSALE VACCINATIE PLANNEN in Frankrijk  !!!
 
 

NOODTOESTAND UPDATE: Een document van de Franse overhead verteld in detail over verplichte massa vaccinatie plannen vanaf 28 September 2009.
(Dezelfde soorten documenten circuleren naar alle waarschijnlijkheid in alle lidstaten van de WHO)
 

28 September 2009  Er is een intern document van de Franse regering naar boven gekomen, wat gedetailleerde plannen beschrijft en bevelen voor verplichte vaccinatie van de Franse bevolking met gebruikmaking van beveiligde “vaccinatie” faciliteiten te beginnen op. http://www.santejeunessesports.gouv.fr/IMG/pdf/Circulaire_vaccination_090824.pdf


De bedoeling van het 19-pagina tellende document is het systematisch vaccineren van de gehele Franse bevolking in de periode Oktober, November, December 2009 en Januari 2010.

In elke regio moeten beveiligde faciliteiten komen die dienst gaan doen als “vaccinatie centrums”. Huisartsen en ziekenhuizen uitgesloten. Op pagina 3 wordt specifiek het bevel gegeven dat medische vestigingen niet mogen dienen als vaccinatie centrum. Huisartsen mogen geen rol spelen in het vaccinatie programma.
 

Schoolgaande kinderen moeten worden gevaccineerd door speciale mobile pandemie vaccinatie teams op school.
 
 

De grootste vaccinatie faciliteiten – met beveiliging – worden berekend op het vaccineren van 2.100 mensen per dag.
   

Vaccinatie teams worden geacht om in parallelle vaccinatie van mensen te werken in 3 blokken van ieder 4 uur per dag en het document berekend dat op deze manier 184.800 injecties aan 92.400 mensen gegeven kunnen worden in een centrum wat 5-dagen per week open is, in gedurende de volledige 4-maanden periode van de massale vaccinatie campagne. 




Verplichte vaccinatie wordt niet met zoveel woorden genoemd maar in het document staat wel specifiek vermeld dat iedereen in het land zonder uitzondering gevaccineerd moet worden.
 

Iedereen in het land moet zonder uitzondering gevaccineerd worden.


Data van medische verzekeringsmaatschappijen moeten worden gebruikt om er zeker van te zijn dat iedereen de giftige “varkensgriep” prik ontvangt.
 

De noodzaak voor het implementeren van maatregelen om iedereen in Frankrijk te kunnen traceren om te bepalen of ze gevaccineerd zijn of niet wordt benadrukt.
 

Maatregelen om de vaccin voorraden te beschermen worden meegeleverd. De nadruk wordt gelegd op het bewaren van de vaccinaties tussen 2 en 8 graden Celsius.


Babies al vanaf 6 maanden moeten de vaccinaties krijgen die ingrediënten bevatten zoals het toegevoegde “squalene” en ook nog in een dosis boven de 60.000 x hoger dan het aantal “squalene” dat het Golf Oorlog Syndroom in de soldaten uit VS en Engeland heeft veroorzaakt.
 

Het gebruik van squalene is illegaal in de VS en Engeland, maar wordt verwacht ook daar toegelaten te worden onder een besluit vanwege een noodsituatie door een pandemie.


De Franse regering heeft 94 miljoen doses van het “Varkensgriep” vaccin gekocht van Baxter, GSK, Novis en Sanofi om het verplichte vaccinatie programma uit te voeren.


De vaccines van GSK en Novartis zijn geclassificeerd als bio-wapens (biologische toxische wapens) door de VS en de EU wetgevers en bevatten het gevaarlijke
squalene.


Squalene is a natural chemical. Your body needs it to function properly; your body even produces it. It's commonly purchased in health food stores as shark oil. That, of course, is how it's justified. However, a detail that's ignored is the crucial point. Ingesting squalene by eating it does not compare with bypassing the alimentary tract and injecting it directly into your tissues. Take, for example, stomach acid. It's very strong hydrochloric acid, and we can't live without it. But you wouldn't want anyone to inject it into your arm, would you?

Squalene is een natuurlijke stof (chemical). Uw lichaam heeft het nodig om goed te kunnen functioneren; uw lichaam maakt het zelfs zelf aan. Het kan gewoon gekocht worden in natuurwinkels als haaien levertraan. Dat is natuurlijk de reden waarmee ze het goedkeuren. Echter, een detail wat vaak genegeerd wordt is het cruciale punt. Het innemen van “squalene” door het te eten is niet te vergelijken met omzeilen van de gewone route (maagdarmkanaal) dan het direct te injecteren in de weefsels. 

Neem nu bijvoorbeeld maagzuur. Het is een erg sterk hydrachloor zuur, en we kunnen niet zonder leven. Maar zou u het geïnjecteerd willen hebben in uw arm? Squalene verbeterd het immuunsysteem. Nu is de gedachte dat als het toegevoegd wordt aan de vaccines dat het helpt om hun effectiviteit enorm te doen toenemen. Echter, squalene heeft een geschiedenis.


Het is getest op dieren om te zien wat er gebeurd als ze het geïnjecteerd zouden krijgen. De resultaten waren, om eerlijk te zijn, niet prettig. Muizen, ratten, konijnen en cavia’s zijn in veel testen ingespoten met squalene.


Het heeft ziekteverwekkende cellen in de lymfklieren, reumatoïde artritis, ontstekingen in het lichaam en andere auto-immuunziekten veroorzaakt.  
Het Golf Oorlog Syndroom heeft de levens van vele slachtoffers vernietigd. Alhoewel niet definitief, omdat verarmd uranium ook aangewezen is als mogelijke veroorzaker, heeft de ervaring van de aangedane soldaten hun ertoe geleid te geloven dat het een gevolg was van de antrax vaccinaties.


De gezondheidsklachten die zij kregen bevatten o.a. afwijking van de lymfeklieren, reumatoïde artritis, verwondingen in het zenuwstelsel, chronische vermoeidheid, fybromyalgie, uitslag op het jukbeen, verwondingen aan de huid die niet willen genezen, geheugenverlies, epileptische aanvallen, het syndroom van Sjögren, ziekte van Raynaud, chronische hoofdpijnen, MS en andere ziekten.


Huidige status van Squalene
Squalene is toegelaten tot de Europese markt, en wordt nu gebruikt in de toevoeging van Novartis onder de naam: MF59. Deze toevoeging wordt gebruikt in het door de EU-goedgekeurde griepvaccin. De FDA heeft een versnelde procedure voor de ontwikkeling van griepvaccins goedgekeurd. Pharmaceutische Firma’s Sinovac, Baxter, en Novartis hebben allemaal hun plannen aangekondigd om in de herfst van 2009 hun vaccins voorhanden te hebben. Ze gebruiken allemaal een toevoeging. Novartis, die squalene-gebaseerd MF59 gebruikt, heeft recent aangekondigd dat ze weken voor zijn op schema.
 

In dit artikel verteld de Nederlandse viroloog Ab Osterhaus ons (2006) dat wanneer er een pandemie komt we niet in staat zullen zijn om genoeg vaccines te produceren omdat de vaccines gekweekt worden op kippeneieren of door machines, en dat deze beiden niet in staat zijn om van de een op de andere dag enorm veel meer te gaan produceren, met als resultaat dat maar 7% van de wereldbevolking gevaccineerd kan worden.
 

Dit is een groot probleem. Om dit probleem op te lossen (gedeeltelijk) kan men gebruik maken van aluminium als toevoeging. Het immuunsysteem reageert op het aluminium en slaat alarm zodat er minder van het virus zelf in het vaccin hoeft te zitten waardoor er meer vaccins gemaakt kunnen worden. Einde quote


**Note: In plaats van Aluminium zouden ze natuurlijk ook, vanwege de paniek die over de wereld uitgebroken is over deze griep, het nieuwe gepatenteerde toevoeging Adjuvan-system AS03 (Squalene) met Vitamine E en polysorbat, in de H1N1 (Varkensgriep) vaccins kunnen stoppen.
 
Dit zou mogelijk de paniekzaaierij kunnen verklaren rondom de varkensgriep op het moment, wat niet alleen gaat om het verdienen van geld maar ook om een nieuw nog niet goed geteste immuun versterker die op grote schaal ingezet moet worden om getest te worden.**
 
Baxter is schuldig bevonden aan het met opzet verontreinigen van vaccinatie materiaal met het levende vogelgriepvirus in Oostenrijk afgelopen februari, om een wereldwijde pandemie te veroorzaken.

WHO heeft het levende vogelgriepvirus geleverd, aldus een woordvoerder van Baxter.
 
 
De directeuren van Baxter, Novartis en GSK zitten op sleutelposities in de adviesgroep voor vaccines van de WHO die verplichte massale vaccinaties aanbevolen heeft in afgelopen juli, waarvan verwacht wordt dat die een winst opleveren van wel 50 miljard Dollar voor de bedrijven die de vaccins leveren.
 

Na de verklaring van de WHO afgelopen 11 juni van een pandemie klasse 6 noodtoestand, is de wereld onder een militaire wet gekomen onder de Internationale Gezondheid Regeling 2005 van de WHO die ingevoegd is in alle plannen van lidstaten gedurende een pandemie.


De WHO, de VN, Baxter en andere farmaceutische bedrijven zijn allemaal gelinked met de Rockefeller en Rothschild en andere families en dynastieën, die geacht worden om zowel politiek als financieel voordeel te behalen bij een wereldwijd verplicht vaccinatie programma onder de WHO.

Notities van de WHO gedateerd vanaf 1972, ontdekt door Patrick Jordan, verklaren hoe vaccinaties gebruikt kunnen worden om alle mensen te vermoorden door hun immuunsysteem te verzwakken, door hun lichamen vol te stoppen met virussen om zo een enorme onstekingsreactie te creëren.


Het document van de Franse regering wat gedateerd is op 21 augustus 2009 lijkt een
huiveringwekkend plan te zijn voor het initiatief van massa moord op de Franse bevolking door middel van giftige vaccins onder het mom van het bieden van bescherming tegen een pandemie over precies 4 weken.

Dezelfde soort documenten worden geacht te circuleren in alle 194 lidstaten van de WHO.
 
Het is geadresseerd aan hooggeplaatste regeringsambtenaren die bevolen worden om supervisie te hebben en te coördineren bij het implementeren van het verplichte vaccinatie programma in hun regio, en gepaste plannen te presenteren halverwege september.

Het algemene publiek mag pas eind september over de plannen  geïnformeerd door middel van de lokale pers.
 
Het vestigen van grootschalige vaccinatie centrums in “beveiligde” faciliteiten is een huiveringwekkende echo van de Nazi concentratiekampen zoals Buchenwald waar gevangen werden gedood door injecties.

  


Het Franse plan beschrijft tot in detail de handelingen die het “vaccinatie” team verplicht moet uitvoeren, hoe de vaccinatie centrums eruit moeten zien, de plaats van het meubilair, zoals tafels, en het aantal vaccinaties die in een bepaalde tijd gegeven moeten worden door de centrums van verschillende afmetingen.


Het aantal mensen dat beschreven wordt wat gevaccineerd moet worden in 4-uur durende sessies door een doorsnee “vaccinatieteam” is gesteld op 360.


Een typische vaccinatie post moet bestaan uit “3 agenten = personeel”, een voor het voorbereiden van de vaccinatie, een voor het toedienen en een voor het traceren van mensen die gevaccineerd zijn.
 

Een tabel op pagina 11-12 laat de verschillende verantwoordelijkheden van de teams zien.

Er is personeel aangesteld om mensen “welkom” te heten en om vragenlijsten uit te geven. Echter, er is geen personeel aangesteld om de vragenlijsten in ontvangst te nemen of de vragenlijsten na te kijken, wat de angst oproept dat het uitgeven van de vragenlijsten alleen een controle maatregel is om als zoethoudertje de mensen gerust te stellen.


Er is geen mechanisme bedacht om de massale vaccinatie campagne te stoppen
als door bewijs blijkt dat de vaccinatie campagne verwondingen of dood veroorzaak zoals in de VS in 1976, ondanks de angst dat het “varkensgriep” vaccine gevaarlijk en niet getest is.
 

Medische experimenten op mensen waarbij fysieke dwang wordt gebruikt, is illegaal onder de landelijke en internationale wet.
 

Het document verwijst naar de wetten Artikel L3131-8 en Artikel L3131-9 die het Hoofden van alle politiekorpsen en de Minister President toestaan om een besluit uit te vaardigen om medisch personeel te dwingen, inclusief medische studenten en medisch personeel uit het leger, om vaccinaties toe te dienen of anders gestraft te worden.
 
 


“De Plagen Beginnen te Vallen”

 
 

Openbaring 6:2-4  En ik zag, en zie, een wit paard, en die erop zat, had een boog en hem werd een kroon gegeven, en hij trok uit, overwinnende en om te overwinnen. En toen Hij het tweede zegel opende, hoorde ik het tweede dier zeggen: Kom! En een tweede, een rossig paard, kwam, en hem, die erop zat, werd gegeven de vrede van de aarde weg te nemen, en dat zij elkander zouden slachten, en hem werd een groot zwaard gegeven.
 

Zacharia 1:8  Deze nacht heb ik een gezicht gehad: zie, een man, gezeten op een rood paard, en staande tussen de mirten in de diepte, en achter hem rode, voskleurige en witte paarden.
 

Zacharia 6:3  voor de derde witte en voor de vierde gevlekte; sterke paarden.
 

“De paarden van de Apocalypse beginnen te rennen”


We zien het begin van de plagen die op aarde beginnen te vallen. Het is een tijd van werkelijkheid geworden. De paarden van de Apocalypse beginnen te rennen.


“Het bloed van Jezus”
 



Het Bloed van Jezus is het complete tegengif tegen dood en hel, waar het Bloed van Jezus Christus vrijgezet wordt, wordt de vernietiger, dood en hel, krachteloos gemaakt.

Zijn grip, zijn houvast, zijn regels worden krachteloos in ons leven. We moeten in geloof terugkeren, en het Bloed van Jezus als een wapen beginnen te gebruiken, om onze gebeden, onze voorbede, ons afbreken, beantwoord te zien worden.


We zullen, des te meer als we samenkomen met elkaar met een hart van bekering en een openbaring van het Bloed van Jezus genezing, herstel en doorbraak en bevrijding zien komen in onze levens.
 

2 Korintiers 7:10  Want de droefheid naar Gods wil brengt onberouwelijke inkeer tot heil, maar de droefheid der wereld brengt de dood.
 

Want de droefheid naar Gods wil brengt bekering die tot redding leidt. Van onze hele levens, zelfs al vanaf de conceptie, moeten onze fundamenten gereinigd worden door het Bloed van Jezus.


Onze identiteit moet gereinigd worden door het Bloed van Jezus.


Gebruik daarom het Bloed van Jezus om elke gewonde identiteit die jij of je familieleden hebt, vrij te kopen.
 

“Onze identiteit moet gereinigd worden door het Bloed van Jezus”


Openbaring 7:12-14  zeggende: Amen, de lof en de heerlijkheid, en de wijsheid en de dankzegging, en de eer en de macht en de sterkte zij onze God tot in alle eeuwigheden! Amen. En ik sprak tot hem: Mijn heer, gíj weet het. En hij zeide tot mij: Dezen zijn het, die komen uit de grote verdrukking; en zij hebben hun gewaden gewassen en die wit gemaakt in het bloed des Lams. Zij, wij hebben onze kleren, onze identiteit, ons misbruikt zijn, wit gewassen, zonder vlek in het Bloed van het Lam. Zonder vlek of rimpel. Het perfecte Lam van God, al Zijn Bloed was bijna uit zijn Lichaam gelopen toen Hij een verbond met ons aanging.
 

Titus 2:13-14  verwachtende de zalige hoop en de verschijning der heerlijkheid van onze grote God en Heiland, Christus Jezus, die Zich voor ons heeft gegeven om ons vrij te maken van alle ongerechtigheid, en voor Zich te reinigen een eigen volk, volijverig in goede werken.
 

Hebreeën 9:14,22  Hoeveel te meer zal het bloed van Christus, die door de eeuwige Geest Zichzelf als een smetteloos offer aan God gebracht heeft, ons bewustzijn reinigen van dode werken, om de levende God te dienen? En nagenoeg alles wordt volgens de wet met bloed gereinigd, en zonder bloedstorting geschiedt er geen vergeving.
 

“Jezus Christus heeft onze gestolen identiteit en integriteit teruggekocht”


Hij heeft al onze verloren bezittingen teruggekocht, Hij heeft Zijn Bloed op Golgotha vergoten. 
 

Wij zijn nu opnieuw geboren uit onbedorven zaad, het vloeit door onze aderen.
 

En Vader in Jezus Naam, kom ik tot het Bloed van Jezus, om mijn hele identiteit compleet gereinigd te laten worden en schoongewassen te worden vanuit alle gebrokenheid, misbruik en verdriet, vaderloosheid, moederloosheid, en mijn klederen van gebroken identiteit, waardeloosheid, moeten compleet losgelaten worden in uw gelijkenis, het complete werk van Golgotha.
 

En Vader, Ik aanvaard, in Jezus Naam, het verbond dat voor mij gemaakt werd door het Bloed van Jezus Christus mijn Lam van verzoening.
 

Exodus 12:13  En het bloed zal u dienen als een teken aan de huizen, waar gij zijt, en wanneer Ik het bloed zie, dan ga Ik u voorbij. Aldus zal er geen verdervende plaag onder u zijn, wanneer Ik het land Egypte sla.
 
“En wanneer Ik het Bloed zie” – “Zal Ik u voorbij gaan”
 
 

Exodus 12:23  En de HERE zal Egypte doortrekken om het te slaan; wanneer Hij dan het bloed aan de bovendorpel en aan de beide deurposten ziet, dan zal de HERE die deur voorbijgaan en de verderver niet toelaten in uw huizen te komen om te slaan.
 

 “En wanneer Hij het Bloed ziet op de bovendrempel en aan de deurposten, zal de Heer aan die deur voorbij gaan, en niet toestaan dat de vernietiger komt in je huis, familie, huwelijken, onze zonen en dochters.
 

Dit is de krachtige realiteit van de kracht van het Bloed van Jezus om de vloek van dood en hel om te keren.
 

“Geestelijk oorzaak van angst”
 

Het boek Openbaring maakt heel duidelijk dat er een groot conflict is tussen het dierlijke Beest van Antichrist en het Lam van God.
 

Het Lam van God heeft een bloedverbond gemaakt voor ons, Jezus God’s eigen Lam, “Hij voorzag”. Hij goot Zijn Bloed uit, Hij werd weggenomen naar de slachtbank, “om onze zonden weg te nemen en onze iniquities. De zonde van de vaderen. Het loon van de zonde is dood.
 

Hij werd geslacht als een offer, eens en voor altijd, om onze straf te worden onze omwisseling – Zijn Leven voor ons leven. Zijn Bloed uitgegoten opdat wij niet uitgegoten hoeven te worden als een offer.
 

Openbaring 19:13  En Hij was bekleed met een kleed, dat in bloed geverfd was, en zijn naam is genoemd: het Woord Gods.
 

Hij was gekleed met een kleed dat gedoopt was in Bloed – Opdat onze geestelijke klederen gereinigd kunnen worden. “Was mij wit als sneeuw.”
 

“Hij is het Lam van het Bloedverbond van ons met God.”
 

Job 31:33,34  indien ik als Adam mijn overtreding bedekt heb, door mijn schuld in mijn boezem te verbergen, omdat ik voor de grote menigte vreesde, en de verachting der geslachten mij verschrikte, zodat ik zweeg en de deur niet uitging!
 

Als het Bloedverbond met het Lam verbroken is, dan komen we onder de heerschappij van het beest.
 

Het kan zijn dat we niet zelf het verbond met het Lam verbroken hebben – vaak is het reeds de generaties voor ons. In de Vrijmetselarij is een verbondsring gedragen door de Vrijmetselaars, een bindende overeenkomst die dit proces in gang kan zetten.
 

Onze ziel kan worden als een verdeeld koninkrijk, vanwege valse goden in de familie, familielijn.
 

Satan haat God, en verlangt ernaar om ons, Gods creatie, te vernietigen. Omdat wij gemaakt zijn naar het Beeld van God is het plan van de vijand om het Beeld van God in ons te vernietigen, om ons vervolgens te maken naar zijn beeld, het Beest, om het Beeld van het Beest te aanbidden.
 

Een persoon die hierin gevangen zit, ook gebonden aan Vrijmetselarij, kan erg autistisch worden en opgesloten in zijn eigen wereld, holen. Het beeld van het Beest wil ons verwrongen maken, om ons meer en meer autistisch te krijgen, meer verlamd, zodat het Leven van God van ons geroofd wordt. Angst van het Beest, occulte angst, kan chronische vermoeidheid, religieuze paranoia, angst voor het verliezen van de verlossing en nachtelijk zweten veroorzaken. We worden gebonden gehouden door een familie angst. We moeten bidden.
 
“Gebedspunten”

 


Vader in Jezus Naam, kies ik er nu voor om mijn verantwoording te nemen daar waar er extreme vrees, angst, krankzinnigheid, zenuwinstorting, identiteitsloosheid en verbanning geweest is, zoals uw woord zegt: “Het loon van zonde is dood”, maar “de vrije gift van God is eeuwig leven”. 
 

In Jezus Naam, verklaar ik, dat ik en mijn huis niet gebonden zullen zijn aan de familie boom van afwijzing en verbanning.
 

Wij herroepen en verwerpen alle werken van afwijzing.


Ik breek de kettingen van de generatielange afwijzing in de naam van Jezus;


Ik kies door mijn eigen wil, om alle werken van afwijzing, angst, verbanning en zelfhaat,  af te werpen. Deze zullen totaal verbroken worden in Jezus naam.


Ik verbreek de vloek van verbanning, het weggedreven worden van het aangezicht van God de Vader, in Jezus Naam.
 

Het fundament van afwijzing, van onwettig zijn, kan een erg grote gedachte achterlaten van “Ik ben nergens gewenst”.
 

Vader in de Naam van Jezus, herroep en verwerp ik, elke vloek en elk stigma van onwettigheid dat over mijn leven is, en over mijn familie, in Jezus Naam. Het lijkt erop dat het ons, ons hele leven achtervolgt heeft. De vloek stopt in Jezus Naam; het zal niet langer doorgegeven worden in mijn familielijn.


Wij herroepen en verwerpen het diepe gevoel van depressie wat komt door afwijzing en verbanning, onwettigheid.
 

In de kracht van Jezus Naam, breken wij de kettingen van verlatenheid en angst van continue afwijzing en weer verlaten worden, in Jezus Naam.
 

Wij herroepen en verbreken de vloek van het verbannen zijn van God zelf; daar waar ik en mijn familie voelen dat God niet naar ons luistert, of onze gebeden niet beantwoordt, voelen wij ons buitengesloten van Hem en niet verbonden.
 

Wij nemen het krachtige Bloed van Jezus om ons te reinigen, tot in de diepste fundamenten van onze levens, zelfs onze conceptie; Heer reinig geheel uit onze harten, hoofden alle onwettigheid, verbanning, afwijzing, verlatenheid en autisme. Om in staat te zijn volledig in een verbond te komen met de Vader en de werkelijkheid van Abba, Vaderte kennen.
 
Gebedspunten tegen de Bolwerken dood en hel (Apollyon)
 

1 - Ik verwerp de familieplagen, die mijn familie gebonden hebben en ik vernietig hun grip. In de Naam van Jezus!


2 - Ik verbreek de kracht van deze plagen om te geselen en te teisteren, om leed en rampspoed te brengen. Ik verbreek zijn grip in zijn geheel, in de Naam van Jezus!


3 - Vader, ik verbreek: het bolwerk van zwakte, dat komt met dood en hel, van zwakte en van chronische ziekt(en). Apollyon, jij met je zwakheid, laat me los! In de Naam van Jezus!


4 - In de Naam van Jezus, verklaar ik dat je mijn lichaam en ziel zult loslaten en dat ik kom vanuit alle zwakheid, in de kracht!


5 - Vader, ik verbreek elke ketting van verlatenheid, die met zwakte gepaard gaat en ieder touw van verborgen zelfmedelijden, in de Naam van Jezus!


6 - Vader, ik vraag U om mij heel duidelijk te laten zien waar er een legale claim op mijn leven ligt, die nog niet is aangesproken voor ziekte en kwaal, zodat ik volledig zal worden vrij gezet, in de Naam van Jezus!


7 - Dank u, Vader ik sla de afgod stuk, in Jezus Naam. Het bolwerk van verminking (ook zelfverminking, indien van toepassing) zal neergehaald worden.


8 - Ik verbreek de kracht van de doodskop met de gekruiste botten van de dood samen met waarzeggerij en andere occulte praktijken, in de Naam van Jezus!


9 - Ik verbreek de grip van de dood, waar dan ook, ons gezin onder de vloek van de doodskop met de gekruiste botten is gekomen, in de Naam van Jezus!


10 - Ik verruil deze met Golgotha. De doodskop is verbroken door de Heer Jezus Christus.


Het is afgelopen! Ik kom uit de plaats van dood in mijn lichaam en uit mijn dode emoties, in Jezus Naam.


11 - Ik verbreek: ieder legaal recht van dodelijke ziekte, onder de kracht van de Vernietiger, in Jezus Naam. Ik verblijf niet langer op de ‘doodsberg’ van de Vernietiger. Ik kies voor het leven! In de Naam van Jezus!


12 - Vader, ik snij door de generaties heen, de band los van de onreine familiegeest. In de Naam van Jezus!


13 - Waar deze onreine geest een open deur tot vernietiging in mijn leven heeft, Vader, vraag ik U mij te tonen waar deze de toegang in mijn familielijn gekregen heeft. In de Naam van Jezus!


14 - Vader, ik heb berouw van de zonde van perversie en onreinheid binnen mijn familie, welke mijn leven gebonden hebben. Ik gebruik het Bloed van Jezus voor een complete reiniging en vrijzetting. In de Naam van Jezus!


15 - Ik verwerp en verbreek de kettingen van waarzeggerij, die leiden tot een zware depressie, wanhoop, hopeloosheid en de verleiding om jezelf het leven te ontnemen, in Jezus Naam.


16 - Ik verbreek de aanzuigende werking van de kwellingen van de kuil van depressie. In de Naam van Jezus!


17 - Ik leg de bijl aan de wortel van alle depressie, wat verbonden is aan verlatenheid/eenzaamheid en vernietiging brengt, in Jezus Naam.


18 - Vader, ik verwerp de familievloek van voortdurende doodswens, waardoor dood en hel vernietiging binnen de familielijn brengt. In de Naam van Jezus!


19 - Ik verbreek, in Jezus Naam, het bolwerk van dood en hel, wat voor generaties lang pasgeboren baby’s heeft vernietigd, voortijdige dood heeft gebracht, verschrikkelijke dood, plagen en vernietigde levens.


20 - Ik snij de bloedlijn door van generaties lang leven onder de macht van dood en hel. In de Naam van Jezus!


21 - Ik zal uit de strik van de vogelvanger komen en leven, en een meer dan overvloedig leven hebben. In de Naam van Jezus!


22 - Ik zal onder de heerschappij van de Vernietiger uitkomen, zijn ‘heerschappij en vaderschap’, omdat mijn familie hem aanbeden heeft. Ik zal geboren worden, vanuit de vernietiging en de vader van de leugen, in rechtvaardigheid en veiligheid, in Jezus Naam.


23 - Ik smijt de goden van Astarte stuk. Ik heb berouw en verbreek hun grip over alle beschadiging en verminking wat zij met zich meebrengen, (bijvoorbeeld: verminking door een ongeluk of zelfs door emotionele omstandigheden.) Ik zal niet langer meer als slachtoffer op het altaar van beschadiging en vernietiging liggen. In de Naam van Jezus!


24 - Ik snij alle banden met waarzeggerij en (zelf)verminking door , in de krachtige Naam van Jezus.


25 - Ik snij alle banden in de familielijn door, van de aanbidding van deze vreemde goden en ik spreek berouw uit en neem de reinigende werking van het Bloed van Jezus aan, over het bloed van het offeren aan de god van Astarte. In de Naam van Jezus!
 

26 - Ik verbreek in Jezus Naam, het bolwerk van  dood en hel dat mijn kinderen steelt en mijn leven rooft door ziekte en dood.


27 - Ik smijt de occulte altaren en de altaren van valse religies, die vernietiging brengen, stuk, in Jezus Naam.


Waar ik als kind op het altaar van de valse goden van vernietiging heb gelegen, en de deur van vernietiging over mijn leven is opengezet om mijn leven kapot te maken, daar sluit ik deze deur van vernietiging, in Jezus Naam!


28 - Ik smijt Moloch, de god van vernietiging, stuk, en alle altaren van vernietiging. Moloch zal niet langer meer in mijn huis staan. Ik vernietig je werken van duisternis. Mijn gezin zal leven! In de Naam van Jezus!


29 - In Jezus Naam, snij ik alle banden door, met de fundamenten van de Vrijmetselarij van Koning Salomo, en de aanbidding van valse goden van vernietiging, en met name de vernietiging van de kinderen.


30 - Ik smijt het legale recht van de ‘oogster van grimmigheid’ van Moloch en Kemos stuk, van het oogsten van mijn leven, van mijn emoties en van mijn verstand, tot vernietiging, in Jezus Naam.
Zet woorden van leven vrij wanneer je de woorden van dood verbreekt, in de Naam van Jezus


31 - Vader, ik kom op tegen de sterke man Apollyon met al zijn vernietiging, versplintering en moord in ons leven. Deze sterke man zal van mijn leven af komen en van mijn gezin. Dood en vernietiging zullen mij niet langer blijven binden. Ik verklaar de totale vernietiging aan de Vernietiger, in Jezus Naam.


Want de wapenen van onze veldtocht zijn niet vleselijk, maar krachtig door God tot het slechten van bolwerken


32 - Ik verklaar in Jezus Naam, dat elke mond en kaak van dood en hel van mijn leven wordt afgebroken.


33 - Apollyon, de Vernietiger, ik werp je van mijn leven af, van ieder gebied en van mijn gezinsleven en elk aspect daarvan. Wij verklaren, dat wij in alle dingen worden vrij gezet in het overvloedige leven van  Jezus Christus. In de Naam van Jezus!


34 - Ik zal niet langer gestopt worden, om te genieten van de volheid van het Koninkrijk van God. dood en hel, jullie komen van mijn verstand af en van mijn emoties en van mijn wil; jullie laten mijn ziel helemaal los! In de Naam van Jezus!


35 - Mijn ziel zal ontsnappen uit de strik van de vogelvanger. dood en hel, jullie komen uit de ziel van mijn familie. In de Naam van Jezus!


36 - Ik verbreek iedere schaduw van de dood en ik kom uit de duisternis van de schaduw van dood en hel op ieder gebied van mijn leven, in Jezus Naam.


37 - Ik zet mijn leven vrij in de schaduw van de Almachtige – in de krachtige bescherming van God. De dood zal zijn schaduw niet werpen over mijn lichaam, noch over mijn gezondheid, in Jezus Naam.


38 - Vader, in de Naam van Jezus,  ik heb berouw over de afschuwelijke aanbidding van de vreemde en vernietigende goden, waardoor mijn voorouders in hun onwetendheid de geestelijke deuren hebben geopend door valse religies en hun deelname aan waarzeggerij.


39 - Ik kies ervoor om uit alle subtiele overeenkomsten (verbonden) te komen, welke ik met de dood heb gesloten en mij daardoor, in mijn onwetendheid aan vernietiging verbonden heb. In de Naam van Jezus!
40 - Ik kom uit alle familieovereenkomsten met dood en hel die mij in gevangenschap hebben gehouden. In de Naam van Jezus!


41 - Ik verwerp alle verbonden met de dood, in Jezus Naam.


42 - Vader, ik vraag om specifieke woorden van kennis, die ik nodig heb betreffende ieder verbond met de dood, wat nog niet verbroken is. In de Naam van Jezus!


43 -  Ik kies er voor om ieder woord of woorden van dood, die over mijn leven uitgesproken zijn, te verwerpen. Ook die ik zelf over mijn leven uitgesproken heb! Ik kies ervoor om deze woorden te verwerpen omdat ze niet in overeenkomst zijn met de verbonden van God. In de Naam van Jezus!


44 - Ik verbreek hun kracht en hun legaal recht van de dood in mijn leven, in Jezus Naam.





Gods Zegen,

Josie Hagen