Pages

Friday 23 January 2015

Waarom is Mijn Taal niet Duidelijk aan u? Omdat u Niet kan Horen wat Ik zeg!



Openbaring 16:10
En de vijfde goot zijn schaal uit over de troon van het beest, en zijn rijk was vol duisternis, en zij kauwden op hun tong van pijn,


"De Gouvernementele Troon van het Beest is in duisternis gestort"


Psalm 74:20
Aanschouw het verbond, want de duistere plaatsen van het land zijn vol van de woningen van geweld en duisternis.


Lukas 11:35
Zie dan toe, dat wat licht in u is niet duisternis zij.


De Heilige Geest - voor onze gezichten - de "Zuivere Rivier van het water des Levens". Deze rivier kwam al eerder naar voren op de pagina's van de Schrift in het Oude Testament.


Openbaring 22:1
En hij toonde mij een Rivier van water des levens, helder als kristal, ontspringende uit de Troon van God en van het Lam.


Psalm 46:5-6
Daar is een Rivier en haar stromen verheugen de stad van God, de heiligste onder de woningen van de Allerhoogste. God is in haar midden, zij zal niet wankelen; God zal haar helpen bij het aanbreken van de morgen.


“God is in haar midden God zal haar helpen”


Johannes 5:21
Want zoals de Vader de doden opwekt en levend maakt, zo geeft ook de Zoon leven aan wie Hij wil.

“Vanuit uw Mond komt Verlossing”


Dit is van vitaal belang voor een ieder van ons. Verklaar het openen van uw mond. Het is uw Trompet. Uit uw mond zullen rivieren van levende wateren vloeien en spraak aan het spreken van waarheid, dus zeg de waarheid en verklaar het. Wij verklaren in Jezus naam een breken van het Zegel van de Fleur de Lis van onze mond.


1 Korintiërs 14:8
Want ook indien de Trompet een onzeker geluid maakt, wie zal zich gereed maken voor de strijd?”


We vinden in de hele Schrift de Trompet, vervoerd in de strijd om orders en strategieën te communiceren. Als de Trompet een onzeker of onduidelijk geluid geeft zal een soldaat zich mogelijk niet voorbereiden op de strijd, zie 1 Korintiërs 14:8.



Johannes 8:43
Waarom is Mijn taal niet duidelijk aan u? Het is omdat u Mijn woord niet kunt horen!


Wanneer ik blaas met een trompet, ik en allen die met mij zijn, dan blaast u ook de trompetten, aan elke kant van het ganse leger, zeggende: Het zwaard van de HERE, en van Gideon.

"Gideon Verslaat Midian"

"Gideon en de honderd mannen, die met hem waren, kwamen tot de rand van het kamp aan het begin van de middelste nachtwake, wanneer ze net de nieuwe wachten hadden gepost; en zij bliezen de trompetten en braken de kruiken, die in hun hand waren. Toen bliezen zij op de trompetten, terwijl zij de kruiken stuksloegen, hielden de fakkels in hun linker handen en de trompetten in hun rechterhand voor het blazen, en riep: "Een zwaard voor de HERE, en voor Gideon!"



“Het mysterieuze gebabbel van planten?”


“Uit onderzoek blijkt dat planten nieuws van problemen verspreiden”

Inderdaad, voor Joodse mensen uit alle lagen van het leven, is de Sjofar (Trompet) een geestelijk gereedschap die hun zielen doet ontwaken, zij voorziet in een oervorm van gebed gedurende de Hoogste Heilige Dagen van het Jaar.  Eenvoudig gezegd, God gebood de Joden het geluid van de Sjofar te horen, de explosie van het geluid, die de Joden wakker schudden uit hun geestelijke sluimer, verbond hun zielen opnieuw met God – de Bron van alle leven.


“De Zielen van de Mensheid Opnieuw aan de Bron van Leven Verbinden”


De sjofar resoneert door de adem van de sjofar-blazer die in de sjofar blaast om haar noten te creëren. De Adem van de blazer voorziet op Rosj Hasjana in een herinnering dat God de wereld schiep. De Adem van de sjofar doet denken aan de Adem des levens, die God in Adam ademde, en daarmee de mensheid makend.


Johannes 5:25
Voorwaar, voorwaar Ik zeg u, de ure komt en is nu, dat de doden de stem van de Zoon van God zullen horen, en die haar horen, zullen leven.


Efeziërs 5:14
Daarom zegt Hij: “Ontwaakt u die slaapt, en staat op uit de doden, en Christus zal over u lichten.”


Richteren 7:21
Daarbij bleven ze staan, ieder op zijn plaats, rondom de legerplaats, maar het gehele leger ging op de loop en vluchtte al schreeuwend.




"Gideon gebruikte deze zelfde bewustwording aan de kant van zijn vijand"

De Midjanieten, hun aftocht. Gideons plan had geen groot leger nodig; maar het had een paar voorzichtig, gedurfde mannen nodig, die precies zouden doen zoals hun leider hen had bevolen. Elk van zijn 300 Israëlieten waren uitgerust met een lamp, een kruik, en een trompet; en hen was verteld de instructies te volgen precies zoals ze werden gegeven.


Maar het moesten een paar voorzichtige, maar vastberaden mannen zijn, die precies zouden doen zoals hun leider hen bevolen had.


Richteren 6:14
Toen wendde de HERE Zich tot hem en zei: “Ga heen in deze uw kracht en verlos Israël uit de greep van Midian. Ik zend u immers?


"Heb ik u niet gezonden?”

Richteren 7:17
En hij zeide tot hen: “U moet op mij letten en doen als ik. Zie, wanneer ik aan de buitenrand van de legerplaats gekomen ben, doet dan als ik”


Gideon Vernietigt Baäls Altaar - Baäls Hoge Plaatsen”


Richteren 6:24
Toen bouwde Gideon daar een altaar voor de HERE en noemde dat: De HERE is vrede. Het staat tot op de huidige dag nog in Ofra der Abiëzrieten. In de nacht nu zeide de HERE tot hem: “Neem een stier van uw vader, namelijk de tweede stier van zeven jaar, haal het altaar van Baäl, dat van uw vader is, omver en houw de gewijde paal om, die erbij staat.”
Vader wij verklaren in de naam van Jezus, dat ook wij al de altaren van Baäl en alle valse godsdiensten omver halen – Altaren van het occulte, Altaren door onze vaders gebouwd, we trekken ze in de geest naar beneden en in de naam van Jezus. De aanbidding van de schepping en de natuur. We Breken de kracht van de Stealth, het stelen van onze levens - onze zielen, en onze identiteit.


2 Corinthiërs 10:5
Zodat wij de arrogante redeneringen, en meningen en elke schans, elk bolwerk, die hoog opgeworpen wordt tegen de kennis van God, slechten, elk bedenksel als krijgsgevangene brengen onder de gehoorzaamheid aan Christus, in onderwerping aan Christus.


"En elke bolwerk dat hoog is opgericht in verzet tegen de kennis van God"


Richteren 6:26
Bouw dan een altaar voor de HERE, uw God, op de top van deze versterkte plaats; breng het in gereedheid, en neem de tweede stier en offer hem als brandoffer met het hout van de gewijde paal, de Asherah, die u zult omhouwen.


"Wij kappen en slopen alle Asherah palen en alle hoge plaatsen"


Werp neer alle verbeeldingen en speculaties die oprijzen tegen de kennis van God.


“We gooien alle verbeelding naar beneden”


We gooien neer alle verbeelding en elke hoogte, die zich tegen de kennis van God verheft, en nemen elke gedachte gevangen en brengen ze tot de gehoorzaamheid van Christus; Net als Gideon volgen we zorgvuldig de opdracht van de opperbevelhebber Jezus Christus. Toen werden ze vastgebonden aan de zetel in de tegenwoordigheid van Hel. We maken ongedaan de zetel van aanbidding van het Beest van Baal aanbidding gezaaid in onze generaties".


"Generaties van Baäl aanbidding"

De Zetel van het Beest is verborgen in onze duisternis.


Openbaring 16:10

En de vijfde goot zijn schaal uit over de troon van het beest, en zijn rijk werd verduisterd, en zij kauwden op hun tong van pijn,

"De Gouvernementele Zetel"

Levens vol kwellingen.

Antidepressiva, slapen tabletten-pijnstillers. We breken de Zetel van het Beest.



Het Voorgeschreven Symbool van Rx

U zou geschokt zijn als u wist dat de afkorting Rx op uw voorgeschreven recept is afgeleid van het oog van Horus, die zijn oog eruit rukte en verscheurde – het in jaloezie verminkte en toen regenereerde. Dus daarom de behoefte aan drugs.


“Oog van Horus Thalamus Hersenen”


Zoals vermeld - het is waar dat de Thalamus, die gelegen is in het centrum van de kern van de hersenen, niet wordt erkend als een klier – hoewel als een klier gedraagt het zich als een “klep” - in die zin dat het de hoeveelheid informatie regelt die iemand ervaart.


Nogmaals, de Thalamus filtert meer dan 90% van de elektromagnetische informatie rond ons - wat betekent dat we alleen toegang hebben tot ongeveer 10% van die informatie. Dit feit ondersteunt het idee dat de meesten van ons ongeveer 10% van onze hersenen alleen op een bepaald moment gebruikt.
  


Dus geplaatst tussen de twee ogen zou betekenen “om de twee ogen te verenigen”, of “de ogen zijn Verenigd” tot één bij de wenkbrauw.


Jesaja 8:22
En men zal naar de aarde kijken, en zie, alleen benauwdheid en duisternis, beangstigende donkerheid, en zij zullen in volslagen duisternis worden geduwd.


We Breken in Jezus naam de huwelijksknoop aan de Draak van Openbaring. Het Verbond met de draak verzegeld in bloed eden.


We Breken in Jezus naam de generatielange kwelling van het verstand - van mind control, van te worden gecontroleerd door de Zetel van Rome van Babylon.


"We werpen de “Zetel van Rome” van Baäl aanbidding van ons verstand”


Exodus 23:13
Ten aanzien van alles, wat Ik u bevolen heb, zult u op uw hoede zijn; de naam van andere goden zult u niet aanroepen, hij zal uit uw mond niet gehoord worden.


"Ga niet de naam van valse Afgoden oproepen"


Duizend gewonden, 2 doden in Manilla, “Jezus” Parade vermorzelt: “Afgodendienst”


Toegewijde probeerden om de Zwarte Nazarener vast te houden toen het werd vervoerd op een wagen tijdens een jaarlijkse processie op 9 januari 2015 in Manila. (Reuters / Ezra Acayan)

"De zwarte Paus"

Velen deden hun uiterste best om in de buurt van het 200 jaar oude standbeeld te komen, in een poging om kleine handdoeken te gooien naar de vrijwilligers die de wagen bemanden, in de overtuiging dat door het afvegen van delen van het kruis en het standbeeld deze op wonderbaarlijke wijze zijn vermeende genezende krachten zouden over dragen aan hen. De overheid bekeek de processie vrijdag als een potentiële voorloper van het bezoek van Paus Franciscus aan Manila volgende week, die zou wel 6 miljoen mensen kunnen trekken.

"Een einde aan afgoderij"

Zacharia 13:1-3
Te dien dage zal er een bron ontsloten zijn voor het huis van David en voor de inwoners van Jeruzalem ter ontzondiging en reiniging. En Ik zal te dien dage, luidt het woord van de HERE der heerscharen, de namen van de afgoden uit het land uitroeien, zodat niet meer aan hen gedacht zal worden; ook de profeten en de onreine geest zal Ik uit het land wegdoen. Wanneer dan nog iemand als profeet optreedt, zullen zijn vader en zijn moeder, die hem verwekt hebben, tot hem zeggen: “U zult niet blijven leven, omdat u leugens hebt gesproken in de naam des HEREN; ja, zijn vader en zijn moeder, die hem verwekt hebben, zullen hem doorsteken, wanneer hij als profeet optreedt.”


"Ik zal de namen van de Afgoden uitroeien"

We hakken af de generatielange aanbidding van afgoden, alle Babylonische culten.
We snijden onze Europese Bloedlijn af van de Stier van Rome – de stier van Mithra.
We nemen persoonlijke verantwoordelijkheid voor wat is gezaaid in mijn familie, zelfs van weerstand van de stier van Rome, de Zwarte Paus tegen het ware apostolische model. We Bekeren ons in de naam van Jezus van het deelnemen aan de wijn van Rome de beker van Babylon.


Openbaring 16:1
En ik hoorde een luide stem uit de Tempel zeggen tot de zeven engelen: Gaat heen en giet de zeven schalen van de gramschap Gods uit op de aarde.

Ezechiël 29:3
Spreek en zeg: zo zegt de Here HERE: zie, Ik ben tegen u, Farao, koning van Egypte, de grote Draak, die ligt te midden van uw Nijlarmen, dat zegt: Mijn rivier is van mij, Ik heb ze zelf voor mij gemaakt.

“Bolwerken Vernietigen”

Vrijmetselarij is niet alleen gebaseerd op de Tempel van Salomon, de valse zoon – maar op Herodus ‘s Tempel van Dood. Het toont de rituele dood, verwoesting en bloedvergieten dat in onze familie en Kerk komt als we niet de Bolwerken van Vrijmetselarij vernietigen. Dit is een spannende ontvouwing, u meenemend door herroepen en breken en het komen uit de Tempel van Herodus in de opstanding uit de Dood! En Wederopstanding aan de Naties!


We strijden tegen “overkomen” en overwinnen de slang en de verbonden met hem gemaakt. Elke eed en gemaakt bloed verbond zal breken, wij trekken het in, in de naam van Jezus Christus – Wij zullen alleen in het Ware Verbond met Hem zijn.


Psalm 91:13
Op leeuw en adder zult u treden, jonge leeuw en slang zult u vertrappen onder uw voeten.


De familiegebondenheden aan de Slang van Eden - alle verleiding en verwarring Komt van ons en onze families af.


“Satanische Aanbidding”


“En Jacob noemde de naam van de plaats Pniël”


"Het Ene Oog Is De Pijnappelklier “Pniël” Van De Hersenen"

“De Plaats van verlichting is Pijnappelklier”

“Kwade Oog”

Ra` `ayin, "Kwaad van Oog"; ophthalmos poneros.

Jesaja 5:20
Wee hun die het kwade goed noemen en het goede kwaad; die duisternis voorstellen als licht en licht als duisternis; die bitter doen doorgaan voor zoet en zoet voor bitter.




Jakob ziet God van aangezicht tot aangezicht, en hij noemt de plaats Pniël. En ook Jezus identificeert de plaats als verlichting.

Wij Verklaring in de naam van Jezus dat alle familie geërfd DNA van het Beest, van familie visitaties van mentale conflicten angst de deur heeft geopend naar een Demente Mind, komt van ons af. Wij slopen in de naam van Jezus alle familie bolwerken.

De pijnappelklier is het deel van de hersenen dat bekend staat als het “zesde zintuig” en andere paranormale vermogens. Het is ook het centrum van gelukzalige sensaties. Bij de gemiddelde persoon is de pijnappelklier “Pniël” uitgeschakeld. Bij de gemiddelde persoon is de pijnappelklier is al ter ziele gegaan.

En een ter ziele gegane pijnappelklier “Pniël” is analoog aan een doorgesneden ruggenmerg waar de hersenen geen berichten meer door kunnen sturen naar die lichaamsdelen die zouden moeten bewegen onder het gebied dat is verbroken.

Het enige verschil is dat het van invloed is op de ziel. Door de eeuwen heen, omdat Christendom en haar verwante “religies”, de mensheid heeft overgedragen en geestelijk gedegenereerd.

Dit is waarom de mensheid als geheel psychisch krachteloos is. Het doel van de religieuze kerk is altijd geweest om de mensheid zonder kennis en zonder macht te houden.


Hosea 4:6
Mijn volk gaat te gronde door het gebrek aan kennis. Omdat u de kennis verworpen hebt, verwerp Ik u, dat u geen priester meer voor Mij zult zijn; daar u de wet van uw God vergeten hebt, zal ook Ik uw zonen vergeten.

Jakob was gevuld met licht bij Pniël omdat hij God zag van aangezicht tot aangezicht, en God is licht.

“Duisternis Vermomd als Licht”


Lukas 11:34-35
Zie dan toe, dat wat licht in u is niet duisternis zij.


Mattheüs 6:22-23
De lamp van het lichaam is het oog. Indien dan uw oog zuiver is, zal geheel uw lichaam verlicht zijn; maar indien uw oog slecht is, zal geheel uw lichaam duister zijn. Indien nu wat licht in u is, duisternis is, hoe groot is dan de duisternis!


De pijnappelklier is een klein deel van het endocriene systeem, wat ook wel de pijnappelklier wordt genoemd. Deze klier produceert melatonine, een hormoon dat de modulatie van waak / slaap patronen en periodische (seizoensgebonden) functies beïnvloedt. Het is gelegen nabij het centrum van de hersenen en heeft een kleine dennenappel vorm. De pijnappelklier is de “Pniël”.

Melatonine is een structureel eenvoudig hormoon dat informatie over omgevingslicht communiceert aan verschillende delen van het lichaam. Uiteindelijk heeft melatonine de mogelijkheid om biologische ritmes mee te voeren en het heeft belangrijke effecten op de voortplantingsfunctie van vele dieren. Dit licht-omzettend vermogen van de pijnappelklier heeft ertoe geleid dat sommigen de pijnappelklier het “derde oog” noemen. De waarheid achter de pijnappelklier is een goed bewaard geheim van de hogepriesters sinds de oudheid. Het symbool van het Alziend-Oog is een symbool van het oude Egypte (oog van Horus).


Fragmentatie van het Verstand door de demonische kracht breekt.

“Het Zaad van het Verstand”


We scheiden en maken ongedaan alle vleselijke kennis.

We maken ongedaan alle psychische indringing in ons verstand via de Pijnappelklier “Pniël”


“Indringing in onze gedachten”

Ezechiël 12:24
Want er zal geen bedrieglijk gezicht noch verleidende waarzeggerij meer zijn onder het huis Israëls.  

"De Dag van de Afrekening"

Jesaja 2:17-19
Dan wordt de hoogmoed van de mensen neergebogen en de trots van de mannen vernederd, en de HERE alleen is te dien dage verheven, en de afgoden zullen volkomen verdwijnen. Dan kruipt men in de spelonken der rotsen en in de holen van de grond voor de verschrikking van de HERE en voor de luister van Zijn majesteit, wanneer Hij opstaat om de aarde te verschrikken.



"Wij zijn de Erfgenamen van het Koninkrijk der Hemelen"

Openbaring 21:4
En Hij zal alle tranen van hun ogen afwissen, en de dood zal niet meer zijn, noch rouw, noch geklaag, noch moeite zal er meer zijn, want de eerste dingen zijn voorbijgegaan.


"De Voormalige orde der dingen zijn nu voorbijgegaan”

"Mentale Instorting"


De Een Wereld Orde van het Derde Rijk 'Koninkrijk beweegt zich snel naar het Vierde Rijk van de Nieuwe Wereld Orde van het Beest. We moeten eruit gaan – zo niet dan zullen mensen emotioneel meer en meer instorten of mentaal en psychisch instorten en het geheugen zal beginnen te falen en hen in de steek laten.


“De Infiltraties van Koninkrijken”


De Merovingische bloedlijn is de zuiverste bloedlijn van Satan en gaat helemaal terug naar de Hof van Eden.


Genesis 3:15
“En Ik zal vijandschap zetten tussen u en de vrouw, en tussen uw zaad en haar zaad; dit zal u de kop vermorzelen en u zult het de hiel vermorzelen.”


Zij geloven dat vanwege hun speciale Koninklijke bloed hen het recht geeft over de mensheid te heersen. Uit deze bloedlijn zal het Beest komen – antichrist die over de aarde zal heersen als koning van de aarde – Het zaad van Satan is de Merovingische bloedlijn die zijn wortels uit de stam van Dan kan traceren.


“De Infiltratie van het Koninkrijk van het Beest”




Het aantal doden gelinkt aan Heroïne schommelt rond 39 Procent, gevonden door CDC.
Deze verontrustende statistieken illustreren een grimmige werkelijkheid: “Deze drug, en vooral opioïden misbruik, vertegenwoordigt een groeiende crisis in de volksgezondheid,” Dit zei Procureur-Generaal Eric Holder in een verklaring - Huffington Post 12-01-2015


Psalm 9:6
U hebt de volken gedreigd, de goddelozen te gronde gericht, hun naam hebt U uitgewist voor altijd en immer.


Johannes 14:26
Maar de Advocaat, de Heilige Geest, die de Vader zenden zal in Mijn naam, die zal u alles leren en u te binnen brengen al wat Ik u gezegd heb.


“En Hij zal u alles leren en u in herinnering brengen al wat Ik u gezegd heb”

Openbaring 21:4
En God zal alle tranen van hun ogen afwissen, en de dood zal niet meer zijn, noch moeite en verdriet en huilen. Er zal geen pijn meer zijn, want de vroegere dingen zijn voorbijgegaan.


“Al onze dierbaren die in Christus vertrouwden zullen er zijn”


Al onze dierbaren die in Christus vertrouwden zullen er zijn. Sommige mensen vragen zich af, "Zullen we onze geliefden in de hemel kennen?" Ja, dat zullen we! We zullen hen kennen en wij zullen voor eeuwig met hen zijn. Wij zullen nooit meer "Vaarwel" hoeven te zeggen.

Lucas 3:8
Breng dan vruchten voort, die aan de bekering beantwoorden en waardig zijn, en begin niet tegen uzelf te zeggen – Wij hebben Abraham als onze vader; want Ik zeg u dat God in bij machte is uit deze stenen Abraham kinderen te verwekken.




1 Korintiërs 9:25
En iedereen die aan een wedstrijd deelneemt, gaat in een strikte opleiding en beheerst zich in alles. Zij om een vergankelijke kroon te verkrijgen, wij om een onvergankelijke kroon die in eeuwigheid zal duren.


Openbaring 1:3
Gezegend is hij die voorleest en zij die horen de woorden van deze profetie, en gezegend zijn zij die wat daarin geschreven staat bewaren en het ter harte nemen, want de tijd is nabij.


“Want de tijd is nabij”

“Christus Komst”

2 Tessalonicenzen 1:11-12
Hiertoe bidden wij ook te allen tijde voor u, dat onze God u de roeping waardig acht en met kracht alle welgevallen in het goede en het werk van het geloof volmaakt, opdat de naam van onze Here Jezus in u verheerlijkt worde en u in Hem, naar de genade van onze God en van de Here Jezus Christus.

“Dat onze God u onze roeping waardig acht”


Gods Zegen
Josie Hagen



======================================

Lees verder in onderstaande link.

Paus Parade duizend gewonden